2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hahayy çok güldüm yaaa çarşaf ütülemek nedir gerçekten katlıyken daha bi güzel duruyor orası bir gerçek ama serince bitti yani

Guya bitsinde kurtuluyum dedim bi hevesle kadinda cok yoruldu mecbur utandim kalktim yaptim belim kirik suan yani ne zormussss

canim ya temizlikci alsaydin,kayinvalidene yardim ederdi ya da kayinvaliden de dinlene dinlene yapsaydi. utanilacak bir sey yok,birak yapma bir sey. lutfen yapma bir sey. kayinvaliden dinlenir gecer ama bak kan geldi diyorsun,seninki tehlikeli. yat dinlen bol bol.

Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku

bizimki 5 gune bitti,her gune 1 oda ayirdigimiz icin.
birkac gun gec bitsin nolacak. senden kiymetli mi?
neyse bugun dinlenirsin kalkmadan.bir sey olmaz allahin izniyle.

Ben bu tarz şeyleri anneme yaptırıyorum, pek hevesli, yapsın bakalım diyorum :) Kadın torunu olacağını duyunca aylardır ertelediği dikiş makinesini aldı ya, birkaç gün içinde hem de. Bize yap bir şey desek yapmaz -ki yapmadı - ama torununa koşa koşa...
Bizim kız da babası onunla konuştuğu zaman yerinde duramıyor, kıpır kıpır hareket ediyor. Demek ki alıştı sesine artık iyice, elini koyduğu zaman da tepki veriyor, çok hoşuma gidiyor şimdiden böyle olması :)

Hahayy çok güldüm yaaa çarşaf ütülemek nedir gerçekten katlıyken daha bi güzel duruyor orası bir gerçek ama serince bitti yani

bide temizlik yaparken başka bişey için dedi ben de yapmıyorum artık uyandım ama geç oldu diye. iyi dedim inşallah bi gün ütü konusunda da uyanırsın vazgeçersin herşeyi ütülemekten

ya bide benim eşim birden atar kendini yatağa, kışın yorganı bacaklarının arasına sıkıştırıp uyur falan. deli miyim ne ütüleyecem o çarşafları ben :))

Ayy çok feci yorgunummm.yatak odasının kabasi kaldı anca dolap içleri bitti.oglusum için dip köşe ozeniykrum. Yerleri bile sirkeli suyla diz ustunde yapıyorum. Ama bittiiimmm.

Hem de ne sürprizler,, anlatsam kitap olur,,, 40 kere dinleyip hala hayret edenler var :))) planlar boş,, hayatta kati olan tek bi plan var, o da Allah'ınki :)) haliyle yaşadıklarıma "ilahi karar" diye bakmayı öğrendim,, o zaman yavaaaş yavaş bütün kusurlar kusursuz görünmeye başladı gözüme :)) mesela kötü bişey yaşadığımda bile, ben de şöyle bi hata yapmıştım, ve bu onun bedeli gibi görünüyor, bu dünyada ödemek daha kolay, buna da şükür deyip geçiyorum.. çok kısa sürüyo sinirim öfkem mutsuzluğum vs :)))) Allah evlatlarımızla sınamasın da başka herşey atlatılıyor :) bu arada sen ne zaman kontrole gidiyosun cnm ya,, gittin de ben mi atladım ?

Benim doktorum boys konusunda çok rahat ama ben biraz rahatsizim o ç
yüzden ben de organiklr boyadım naturtint 'den ben de memnun kaldım tavsiye ederim güzel bayanlar..
Benim de şimdiki doktor çok çok rahat :) o yüzden açtırdım bile. Ama çocuk doktorumuz nispeten çekimser... birbirlerini de tanıyan ve çok takdir eden doktorlar,,, haliyle anladığım kadarıyla rahime geçmiyor ama süte geçiyor :))

Sensitivewitch benim de hemen hemen aynı seyler basıma gelmisti, 13 haftalıkken kaybetmistim tabii ilk bebegin heyecanıyla duyar duymaz herkese söylemistik,sonra kaybedince insanların densiz densiz konuşması,soru sorması beni deli ediyordu.o yüzden bende 3 ay gecip bazı testlerin sonucunu alana kadar aileme bile söylemedim,hiçbiri de alınmadı beni anladı cok sükür.
hayır yani 3-4 yıllık evli insanlara bile ben cocuk lafını asla acamam,belki olmuyor belki tedavi oluyor nie yarasına tuz basayım.düsüncesiz densiz insan cok var maalesef

Çok fena korktuğum tek dönem işte cnm ya :)) inşallah bu sefer şaşırtırlar bizi :))))

Simge 84 @MAVI_BEYAZ @ofelyam A AysheDuru Sizin bebelerin isimlerini öğrenebilir miyiz hanımlar
Sabah muhabbetini yaptık da
Cnm biz Duru diye karar verdik. Diğer ismi zaten kesin Sena. Ama ben son anda Masal olsun dedim, eşim de sen taşıyosun sen karar ver o zaman dedi, yalnız şimdi de Ayşe kabul etmiyo ve ağlıyo Masal olsun mu deyince :)

ya zaten böyle düşünebildiğin zaman olay bitiyor. her zaman uygulamaya konulamasa da bu düşünceyi benimsemek bile çok şeyi değiştiriyor. tebrik ediyorum o yüzden seni :)
yok canım gitmedim bugün 6'da randevumuz. bakalım tosuncuk ne kadar olmuş ne alemde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…