Teşekkür ederim canım valla bilmiyorum çünkü aldığım firma böyle konsept yapıp yolladı
Hahayy çok güldüm yaaa çarşaf ütülemek nedir gerçekten katlıyken daha bi güzel duruyor orası bir gerçek ama serince bitti yanigecen annemler burdayken kuruyan camasirlari toplamis. bu havlulari utulemiyon diye katladim dedi. ama surati bi gorsonra sordu burda bide carsaf vardi utulenceklerin yanina mi kaldirdin dedi. yoo dedim duzelttim elimle guzelce cekmeceye koydum yuz ifadesi hala cok komik bu arada. tuttum elinden yatak odasina goturdum yatak toplu degildi o sirada. allahini seversen dedim su carsafin haline bak ben simdi bunu niye utuleyeyim. elektrige yazik, zamana yazik, en onemlisi bu sicakta bana yazik. pis dedi gitti gulerek
Guya bitsinde kurtuluyum dedim bi heveslekadinda cok yoruldu mecbur utandim kalktim yaptim belim kirik suan yani ne zormussss
Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku
Ben bu tarz şeyleri anneme yaptırıyorum, pek hevesli, yapsın bakalım diyorum :) Kadın torunu olacağını duyunca aylardır ertelediği dikiş makinesini aldı ya, birkaç gün içinde hem de. Bize yap bir şey desek yapmaz -ki yapmadıSatışını da yapıyor aklında olsun.
Ay yiğeerim küçük hürremi
Dur azıcık daha kahkaha atayım
He kıskanıyomKimseye vermicem, elimden gelse doğurmıycam hatta.içimdeyken mutluyuz kızımla. Eşime diyorum bak hareket ediyo bak elini koy. İpek de hareket etmiyor babasını dinliyor. Hhahaha beni seviyo işte bana tepki veriyor diyorum kıskandırıyorum
Ay bunu cok beqeniyodum ben oqun kuze almis okadar kullanissizki dedi yeni doqduqunda bikere kullandim tamam dedi hic qerek yok falan...bide kaldiramadim asiri aqir yani
Dün kargo yaptılar bugün gelir canım inşallaheline gecmedi mi daha canim?
InsaAllah canim saqolbizimki 5 gune bitti,her gune 1 oda ayirdigimiz icin.
birkac gun gec bitsin nolacak. senden kiymetli mi?
neyse bugun dinlenirsin kalkmadan.bir sey olmaz allahin izniyle.
Simge 84 @MAVI_BEYAZ @ofelyam A AysheDuru Sizin bebelerin isimlerini öğrenebilir miyiz hanımlar
Sabah muhabbetini yaptık da
Hahayy çok güldüm yaaa çarşaf ütülemek nedir gerçekten katlıyken daha bi güzel duruyor orası bir gerçek ama serince bitti yani
Hem de ne sürprizler,, anlatsam kitap olur,,, 40 kere dinleyip hala hayret edenler var :))) planlar boş,, hayatta kati olan tek bi plan var, o da Allah'ınki :)) haliyle yaşadıklarıma "ilahi karar" diye bakmayı öğrendim,, o zaman yavaaaş yavaş bütün kusurlar kusursuz görünmeye başladı gözüme :)) mesela kötü bişey yaşadığımda bile, ben de şöyle bi hata yapmıştım, ve bu onun bedeli gibi görünüyor, bu dünyada ödemek daha kolay, buna da şükür deyip geçiyorum.. çok kısa sürüyo sinirim öfkem mutsuzluğum vs :)))) Allah evlatlarımızla sınamasın da başka herşey atlatılıyor :) bu arada sen ne zaman kontrole gidiyosun cnm ya,, gittin de ben mi atladım ?ah yazık ya :)) amiiiiiinnnnnn :))
uğraşma zaten gelecek nesilllere kadar azalarak bitsin
ya vallahi bana vakit kaybı geliyor. çok aşırı buruşan şeyler, gomlek ve kumaş pantolonlar dışında hiç bişeyi ütülemiyorum ben artık. başlarda bi yapmaya kalkıştım ama sonra dedim manyak mıyım ben ya ne uğraşıyorum bunlarla :))
oo siz çok iyi atlatmışsınız o zaman gerçekten. daha evlilik düzenine alışmadan çocuk gelince çiftler genelde daha çok bocalıyor çünkü. önce evliliği rayına oturtmak taraftarıyım ben. tabi sürprizlere yapacak bişey yok o ayrı :))
aha elinde telefonla yatak keyfi yapan biri daha
Benim de şimdiki doktor çok çok rahat :) o yüzden açtırdım bile. Ama çocuk doktorumuz nispeten çekimser... birbirlerini de tanıyan ve çok takdir eden doktorlar,,, haliyle anladığım kadarıyla rahime geçmiyor ama süte geçiyor :))Benim doktorum boys konusunda çok rahat ama ben biraz rahatsizimo ç
yüzden ben de organiklr boyadım naturtint 'den ben de memnun kaldım tavsiye ederim güzel bayanlar..
Saol cnmMaşallah
Saygısızlar işte, benim arkadaşım bebeğini kaybetti geçen sene kaybettiğini başka arkadaşımda öğrendikten sonra konusunu bile açmadım üzülür diye. Bir de benimle aynı zamanlarında olan bir hamile arkadaşım var, dün uzun zamandan sonra ilk kez konuştuk, belki bebeğine bir şey olmuştur diye korkumdan soramadım, üstü kapalı senin hayat nasıl gidiyor'dan sonra baktım iyi diyor, ondan sonra bebek hakkında sormaya başladım. Yani insanlar nasıl öyle dan dun sorabiliyorlar. Ben de bunu anlamıyorum. En güzeli terslemek, kim olursa olsun ağzının payını verip yaptığının ayıp olduğunu söylersen birer birer azalacaklar, inanıyorum. Kalabalık içinde soranı da kalabalıkta yerin dibine sokacaksın ki utansın bir daha kimseye yapmasın.
Sen de çok zorluk çekmişsin, inşallah bitti sıkıntıların bak şimdi iki meleğin oluyor :)
Okuyunca
okuyunca kendimi hatırladım:) bizde ilk günlerden biriydi annemle yatak odasındayız. Eşimde salonda. Ama gecmin bilmem kaçı olmuş saat. Bizim fındığı susturamıyoruz. Eşimde geldi. Aldı kucağına susturamadı. En son hatırladığım bi gözlerimi açtım. Bizim yatakta ben annem eşim oğluşum hepimiz bi kenara kıvrılıp uyumuşuz. Hiç unutmam o geceyi:)
Cnm biz Duru diye karar verdik. Diğer ismi zaten kesin Sena. Ama ben son anda Masal olsun dedim, eşim de sen taşıyosun sen karar ver o zaman dedi, yalnız şimdi de Ayşe kabul etmiyo ve ağlıyo Masal olsun mu deyince :)Simge 84 @MAVI_BEYAZ @ofelyam A AysheDuru Sizin bebelerin isimlerini öğrenebilir miyiz hanımlar
Sabah muhabbetini yaptık da
ya zaten böyle düşünebildiğin zaman olay bitiyor. her zaman uygulamaya konulamasa da bu düşünceyi benimsemek bile çok şeyi değiştiriyor. tebrik ediyorum o yüzden seni :)Hem de ne sürprizler,, anlatsam kitap olur,,, 40 kere dinleyip hala hayret edenler var :))) planlar boş,, hayatta kati olan tek bi plan var, o da Allah'ınki :)) haliyle yaşadıklarıma "ilahi karar" diye bakmayı öğrendim,, o zaman yavaaaş yavaş bütün kusurlar kusursuz görünmeye başladı gözüme :)) mesela kötü bişey yaşadığımda bile, ben de şöyle bi hata yapmıştım, ve bu onun bedeli gibi görünüyor, bu dünyada ödemek daha kolay, buna da şükür deyip geçiyorum.. çok kısa sürüyo sinirim öfkem mutsuzluğum vs :)))) Allah evlatlarımızla sınamasın da başka herşey atlatılıyor :) bu arada sen ne zaman kontrole gidiyosun cnm ya,, gittin de ben mi atladım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?