2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aminnn....
Annelik bu işte,fedakarlık...
Hem off desen 2.yi yapar mıydın? Babalıkta kesinlikle çok baska ama ne bilim annelik bambaska bişey ya... şimdiden felaket bi anaçlk çöktü üzerime :)

Annelik çok daha duygusal,, ama babalık da çok eğlenceli cnm; kendimizden biliyorum :)))) temsili resim altta :)))

Eklentiler

• IMG_4783.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 97
Saol cnm :)) bakalım napıyo minnak, odası hazır, çantası hazır, dışarıda durum stabil; içeriyi de gördün mü tamamdır. Ben baya rahatladım dün iyi olduğunu duyunca :)

Saol cnm :)) bakalım napıyo minnak, odası hazır, çantası hazır, dışarıda durum stabil; içeriyi de gördün mü tamamdır. Ben baya rahatladım dün iyi olduğunu duyunca :)
ben de senin gibi düşündüğümden rahatım zaten ya. hiç kötü bişey gelmiyor aklıma. zaten yaşanacak olan yaşanıyor sen istersen bi taraflarını yırt kendini parala engel olamıyorsun :) o yüzden sakinlik iyidir, rahatlık candır :)) iyidir bebişim :)) zaten 3 gündür kıpır kıpır çok fazla hareket halinde.
odasını hazırladığımız gün annem de diyor kuzuuu bak odan hazır diye gelmeye kalkma sakın

:)))) iyidir cnm, artık bişey olmaz zaten Allah'ın izniyle... geçti bitti sayılır :))) ama tabi annen de haklı,, az biraz daha bekleseler süper olur :)

Selam maşallah amma.konusmusunuz hepsini okuyamadım ama kırk uçurma ve 6 kinasini okudum :)) 6 ay kınası burda çok yapılıyor Çanakkaledeyim ben kız bebeğe yapılıyor kimisi evde yapıyor kimisi özel mekan kiralıyor annede kız bebiste bindallı giyiyor v bebeğe kına yakılıyor bana yapicakmisin diyen çok oldu yok dedim ben öyle şeyler bilmiyorum erkek bebislere yapılmıyor ama onlarında sünneti var bir şatafatlı ki sormayın sünnet annesi diye bir tabir var burda düğünde bir giyiniyorlarki aman aman gözleriniz kamasir kollarda altınlar da cabası :)))

Vazgeçmedi yani bana gitmicek gibi gelmişti aslında. Vardır bunda da bi hayır :)
Yok canim...Aslinda biraz vazqecer qibi oldu sonra qecen qun kardesimi kontrole qoturdu doktor kitle tekrarlayabilir dedi cok uzuldu oyuzden qit kafani daqit deqisiklik olsun hem sana hem cocuqa dedim

Aynen insanları bozmadan olmuyor çok doğru bir halt ettiklerini sanıyorlar bir de aksi gibi !! Bir de şeye hastayım bozunca hemen savunmaya geçiyorlar "ukala ne dedim ben şimdi sanki" falan diye çevresinden destek görüyorlar ya acaip ayarım onlara. Aman aman iyi ki hamile kaldın devlet sırrı sanki modu var bir diğeri de. He evet devlet sırrı benimki o zaman seni neden gerdi pardon

Sağol canım ya hakkaten söylenmek istemiyorum şükretmeye de inanıyorum ama zordu gerçekten bu saatten sonra en cok dedigim sey Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin bebelerimizin hepsi de zamanlı doğsun insallahhhhh

Bir de suçlar gibi konuşuyorlar ya şunu yapmasaydın düşmezdi, bunu yap bir dahakine falan diye. "Ulan gerizekalı bilerek mi kaybediyor insan evladını" diye terslemek lazım, hatta suratına da bir tokat aşk ettirmek lazım ki anlasınlar densizliklerini. Gerçekten çok düşüncesiz insanlar, aptal mı yoksa bilerek mi yapıyorlar bazılarını anlamak gerçekten zor.

Canim seninkidemi kizdi ben erkek saniyodum seninkini :)

Yok canim...Aslinda biraz vazqecer qibi oldu sonra qecen qun kardesimi kontrole qoturdu doktor kitle tekrarlayabilir dedi cok uzuldu oyuzden qit kafani daqit deqisiklik olsun hem sana hem cocuqa dedim
İyi yapmışsın cnm,,, dinlenmiş de olur, sonrasında daha iyi refakat eder sana hem... kardeşin için de geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…