Wala biz :))))) Allah beterinden saklasın diyeyim o zaman :)))))Sizin haliniz bana şu video'yu hatırlattı, en son kılık kıyafet bile değişmiş halde kalmışsınız
Aminnn....
Annelik bu işte,fedakarlık...
Hem off desen 2.yi yapar mıydın? Babalıkta kesinlikle çok baska ama ne bilim annelik bambaska bişey ya... şimdiden felaket bi anaçlk çöktü üzerime :)
Saol cnm :)) bakalım napıyo minnak, odası hazır, çantası hazır, dışarıda durum stabil; içeriyi de gördün mü tamamdır. Ben baya rahatladım dün iyi olduğunu duyunca :)ya zaten böyle düşünebildiğin zaman olay bitiyor. her zaman uygulamaya konulamasa da bu düşünceyi benimsemek bile çok şeyi değiştiriyor. tebrik ediyorum o yüzden seni :)
yok canım gitmedim bugün 6'da randevumuz. bakalım tosuncuk ne kadar olmuş ne alemde :))
Anne demeyin banaaaaaakadin resmen persembe qidiyo yaban ellere bide qece msj atmis ben qeldiqimde kuşum 1 haftalik olur diye bak bak anneanneye bak dalqami qeciyo anlamadim
Rica ederim cnmAa du not alayım da,onu denerim bende...
Çok sagolasın cnm
Evet canim en fazla 3 en az 2 ay kalacak persembe qidiyolar nasipse :)2 ay mi kalacak?
Vazgeçmedi yaniEvet canim en fazla 3 en az 2 ay kalacak persembe qidiyolar nasipse :)
ben de senin gibi düşündüğümden rahatım zaten ya. hiç kötü bişey gelmiyor aklıma. zaten yaşanacak olan yaşanıyor sen istersen bi taraflarını yırt kendini parala engel olamıyorsun :) o yüzden sakinlik iyidir, rahatlık candır :)) iyidir bebişim :)) zaten 3 gündür kıpır kıpır çok fazla hareket halinde.Saol cnm :)) bakalım napıyo minnak, odası hazır, çantası hazır, dışarıda durum stabil; içeriyi de gördün mü tamamdır. Ben baya rahatladım dün iyi olduğunu duyunca :)
ben de senin gibi düşündüğümden rahatım zaten ya. hiç kötü bişey gelmiyor aklıma. zaten yaşanacak olan yaşanıyor sen istersen bi taraflarını yırt kendini parala engel olamıyorsun :) o yüzden sakinlik iyidir, rahatlık candır :)) iyidir bebişim :)) zaten 3 gündür kıpır kıpır çok fazla hareket halinde.
odasını hazırladığımız gün annem de diyor kuzuuu bak odan hazır diye gelmeye kalkma sakın
Yok canim...Aslinda biraz vazqecer qibi oldu sonra qecen qun kardesimi kontrole qoturdu doktor kitle tekrarlayabilir dedi cok uzuldu oyuzden qit kafani daqit deqisiklik olsun hem sana hem cocuqa dedimVazgeçmedi yanibana gitmicek gibi gelmişti aslında. Vardır bunda da bi hayır :)
tabi canım beklesin biraz daha gelmesin hemen. şimdi arkadaşlarına da özenir falan aman diyelim haha:)))) iyidir cnm, artık bişey olmaz zaten Allah'ın izniyle... geçti bitti sayılır :))) ama tabi annen de haklı,, az biraz daha bekleseler süper olur :)
Saygısızlar işte, benim arkadaşım bebeğini kaybetti geçen sene kaybettiğini başka arkadaşımda öğrendikten sonra konusunu bile açmadım üzülür diye. Bir de benimle aynı zamanlarında olan bir hamile arkadaşım var, dün uzun zamandan sonra ilk kez konuştuk, belki bebeğine bir şey olmuştur diye korkumdan soramadım, üstü kapalı senin hayat nasıl gidiyor'dan sonra baktım iyi diyor, ondan sonra bebek hakkında sormaya başladım. Yani insanlar nasıl öyle dan dun sorabiliyorlar. Ben de bunu anlamıyorum. En güzeli terslemek, kim olursa olsun ağzının payını verip yaptığının ayıp olduğunu söylersen birer birer azalacaklar, inanıyorum. Kalabalık içinde soranı da kalabalıkta yerin dibine sokacaksın ki utansın bir daha kimseye yapmasın.
Sen de çok zorluk çekmişsin, inşallah bitti sıkıntıların bak şimdi iki meleğin oluyor :)
Hep yapmak istedigim:)) Bebegi yemek :))))Annelik çok daha duygusal,, ama babalık da çok eğlenceli cnm; kendimizden biliyorum :)))) temsili resim altta :)))
Hep yapmak istedigim:)) Bebegi yemek :))))
Bir de suçlar gibi konuşuyorlar ya şunu yapmasaydın düşmezdi, bunu yap bir dahakine falan diye. "Ulan gerizekalı bilerek mi kaybediyor insan evladını" diye terslemek lazım, hatta suratına da bir tokat aşk ettirmek lazım ki anlasınlar densizliklerini. Gerçekten çok düşüncesiz insanlar, aptal mı yoksa bilerek mi yapıyorlar bazılarını anlamak gerçekten zor.Sensitivewitch benim de hemen hemen aynı seyler basıma gelmisti, 13 haftalıkken kaybetmistim tabii ilk bebegin heyecanıyla duyar duymaz herkese söylemistik,sonra kaybedince insanların densiz densiz konuşması,soru sorması beni deli ediyordu.o yüzden bende 3 ay gecip bazı testlerin sonucunu alana kadar aileme bile söylemedim,hiçbiri de alınmadı beni anladı cok sükür.
hayır yani 3-4 yıllık evli insanlara bile ben cocuk lafını asla acamam,belki olmuyor belki tedavi oluyor nie yarasına tuz basayım.düsüncesiz densiz insan cok var maalesef
Canim seninkidemi kizdi ben erkek saniyodum seninkini :)Ya sen yapma kuzumm yaaBizde
İLGİ koyacaz..Herkes çok ilgi ister bilmem ne istesin diyorum bende hangimiz sevmiyoruz ilgiyi Hem ilgi kendi olsun sanata ,doğaya,insanlara,hayvanlara,kendine ,tüm güzelliklere ilgisi bol olsun diye asi ilgi oluyo diyorum..Haaa diyolar bakış açısı Kimse duymamis garip geldi basta simdi herkes pek bi seviyo kuzumun ismini
İyi yapmışsın cnm,,, dinlenmiş de olur, sonrasında daha iyi refakat eder sana hem... kardeşin için de geçmiş olsun tekrarYok canim...Aslinda biraz vazqecer qibi oldu sonra qecen qun kardesimi kontrole qoturdu doktor kitle tekrarlayabilir dedi cok uzuldu oyuzden qit kafani daqit deqisiklik olsun hem sana hem cocuqa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?