2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi yapmışsın cnm,,, dinlenmiş de olur, sonrasında daha iyi refakat eder sana hem... kardeşin için de geçmiş olsun tekrar
Cok saol canim Allah razi olsun hem yalniz deilimki siz varsiniz ne skntim olursa paylasabilecem bedenen deilde kalben bile yanimda olduqunuzu hissediyorum kendi annem bukadar cekmez benim evhamlarimi

Ya kızlar benim izlediğim diziler ya bitti ya da tatile girdi ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Aksi gibi elimi oyalayan bir iş yaparken de dizi izlemeyi seviyorum. İstiyorum ki böyle masalsı bir şeyler olsun. Ya da aksiyonu bol olsun ama başlarında dünyanın sonunu getirecek bela varken ve zamanları kısıtlıyken durup 5 dakika duygularından bahsetmesinler. Bilim kurgu olur, fantastik olur, drama olur, aksiyon olur... Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?

Aptallık + Fesatlık... ikisi birden bence... bi tanesi geçerli sebep olamaz bu kadar densiz olmaya... ne demek şunu yapmasan düşmezdi.. Allah bilir onu... hem henüz çok eskide bile kalmadı babaannelerimizin tarlada çalışıp doğurduğu günler.. ne sanıyolar acaba? Eskiden hamilelere ay sen yat, yorma kendini, bebek düşer dediklerini falan mı... sinir oluyorum...

doğunca çok memnun olacaksın buna bence

aa güzelmiş ama sizin kızın ismi. ben de hiç duymamıştım daha önce.
Tesekkur ederiz teyzesi Sanırım da yok bende bi yerden duyarak düşünmedim çünkü.. Daha cinsiyet belli olmadan eşime söylemiştim öyle nerden estiyse adıyla geliyo minnakim Vardır illaki de azdır heryerden baktım gerçi instagram face google yok amacım oydu yeni isim olmasın eski de olmasın farklı da olsun derken ben ilgi olacam dedi Butun minnoslarin adi kendine ozel

Fringe izlemiş miydin?

Canım hayırla sağlıkla gelsin bebeğin hakkınd hayırlısı olsun inşallah

legion, sense8, lucifer, the flash, lethal weapon, scorpion, lie to me, new girl, preacher bunlar benim izlediklerim :)

Kiz canim kiz ayy bugün de bizde temizlik var kadın buldum sonunda 2 gün gelecek biter heralde ohh be rahatladım şimdiden..gerci yağmur yağacak gibi sansima da neyse sende hiçbişey yapma bugün dinlen bi güzel..
Ay hadi bakalim minik kizzz qeliyo yani :) sende ilqi koy bende naz koyayim bakalim bu nazlanma meselesi bizim uzerimizde qecerli olacakmi aman canim qec biterse bitsin kendini yorma bosver keske bende uqrasmasaydim okadar yatiyorum buqun ful yemek yeme harici kalkmicam

Sana da çok geçmiş olsun canım hakkaten zor bir şey. Ama o süreçten sonra insanlarla uğraşmak da bir o kadar zor sen de yasamissin anlarsin. Şuursuzluk var bizim milletimizde ve empati yeteneği sıfır.

Illa başına mı gelmesi gerek anlaması için diyosun bilmiyorum, bu işler benim başıma gelmeden de ben hassastım. Düşünmesi çok zor bir şey değil ki bu anlamıyorum ben... Bak bizde bir de şey var şimdilerde ben tüp bebek diye sakınmıyorum, utanmıyorum sadece tedavi sürecinde millet zırt pırt sormasın diye ki buna kendi ailem de dahil söylememiştim. Ama şimdi mesela hemen şu oluyor diyaloğu aktarıyorum
aaaa hamile mısın, evet hamileyim, kaç aylık peki, işte şu kadar ay, kız mı erkek mi peki , hem kız hem erkek ikiz olacak kısmetse aaaa tüp bebek mi.... samimi ol olma hemen bunu soruyor ben bunu bile sormaya utanırım birine özel bir şey derim. Beni ilgilendirmez derim evet tüp bebek öğrendin ne oldu sana ne kazandırdı dimi. Beni geren bir şey değil ama çok saçma ve komik geliyor çok samimi olmadığım birinden böyle bir dönüş geliyor ya güleyim mı ne yapayım bilemiyorum... arkadas ne birikmiş bu konu bende yalnız

Fringe izlemiş miydin?
Öyle bir başyapıtın bir kere bile izlenmemiş olması lazım, galiba 2 kez izlemiştim onu :)

Dur o zaman ben bir de izlediklerimin bir kısmını yazayım hem beğendiğim tarzlara örnek olsun hem de onlardan öneri gelmesin.

Penny Dreadful, Orphan Black, Doctor Who ve Fringe en sevdiklerimden.
Alias, Chuck, The Mentalist ve Monk tarzı ajan ve Sherlock tarzı çözümler içeren dizileri seviyorum.
The Flash, Arrow gibi dizileri çok severek başladım ama insan zekasını aşağıladıklarını düşündüğüm için bıraktım.
Dexter, Narcos, Taboo izledim.
Yenilerden Westworld, Legion ve American Gods bence çok başarılı dizilerdi.
Bir de masalsı olması yönünden Once Upon a Time'ın ilk sezonları ve Grimm'i çok beğenmiştim. Genellikle geniş bir skalam var yani ama yeni bir şeyler bulmakta zorlanıyorum.

Tabiii cnm hepsi uzman kesiliyor,herseyi biliyorlar... tersleyince de sen suclu,agresif ,ukala oluyorsun... valla insanlarla ugrasmak,onlara laf anlatmak çok zor...

Ya bu tup bebek mi sorusu beni varya cildirtiyo evet tüp noldu biseymi oldu tüpppppp die baqirasim qelirdi benim heralde oyle olsaydi mesela benim 2 yenqeminkide tup bebek dunya tatlisi iyikide olmuslar yeriz yeriz bitiremeyiz daha dedem bilmiyo tup olduqunu onu baska adamin cocuqu saniyolarmis falan tup olinca tovbe tovbe cehalet yaaa tam bi cildirma meselesi Allah vermisya bisekilde ne karistiriyosunuz acaba nasil olduqunu denqesiz insanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…