- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Cok saol canim Allah razi olsunİyi yapmışsın cnm,,, dinlenmiş de olur, sonrasında daha iyi refakat eder sana hem... kardeşin için de geçmiş olsun tekrar
Bir de suçlar gibi konuşuyorlar ya şunu yapmasaydın düşmezdi, bunu yap bir dahakine falan diye. "Ulan gerizekalı bilerek mi kaybediyor insan evladını" diye terslemek lazım, hatta suratına da bir tokat aşk ettirmek lazım ki anlasınlar densizliklerini. Gerçekten çok düşüncesiz insanlar, aptal mı yoksa bilerek mi yapıyorlar bazılarını anlamak gerçekten zor.
Immm nasıl canım cektiiii:)))Ayaktan başlayınca çok leziz oluyo :))
Evet muhtemelen ya süt ya da süt hazırlığı. Çok oynama, erken doğum riski oluyor göğüs ucuyla oynayınca.Kizlar ya sanki qoqsumun ucunda bole sari bisey var sivi deilde biraz koyu qibi sutmu yani simdi bu
Kolostrum galiba o ilk sütKizlar ya sanki qoqsumun ucunda bole sari bisey var sivi deilde biraz koyu qibi sutmu yani simdi bu
Tesekkur ederiz teyzesidoğunca çok memnun olacaksın buna bence
aa güzelmiş ama sizin kızın ismi. ben de hiç duymamıştım daha önce.
Fringe izlemiş miydin?Ya kızlar benim izlediğim diziler ya bitti ya da tatile girdi ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Aksi gibi elimi oyalayan bir iş yaparken de dizi izlemeyi seviyorum. İstiyorum ki böyle masalsı bir şeyler olsun. Ya da aksiyonu bol olsun ama başlarında dünyanın sonunu getirecek bela varken ve zamanları kısıtlıyken durup 5 dakika duygularından bahsetmesinler. Bilim kurgu olur, fantastik olur, drama olur, aksiyon olur... Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Bende alayım ondan o zaman:)Benim doktorum boys konusunda çok rahat ama ben biraz rahatsizimo ç
yüzden ben de organiklr boyadım naturtint 'den ben de memnun kaldım tavsiye ederim güzel bayanlar..
Evet muhtemelen ya süt ya da süt hazırlığı. Çok oynama, erken doğum riski oluyor göğüs ucuyla oynayınca.
Ayyy heycanlandim kizlar ya resmen anne olacazKolostrum galiba o ilk süt
Kiz canim kizCanim seninkidemi kizdi ben erkek saniyodum seninkini :)
Canım hayırla sağlıkla gelsin bebeğin hakkınd hayırlısı olsun inşallahhastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .
Ayy sen bu fotoları koydukca ,yattıgım yerde cıkartasım geliyor valla icimden:)) cok güzeller yaaaaAnnelik çok daha duygusal,, ama babalık da çok eğlenceli cnm; kendimizden biliyorum :)))) temsili resim altta :)))
Ya kızlar benim izlediğim diziler ya bitti ya da tatile girdi ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Aksi gibi elimi oyalayan bir iş yaparken de dizi izlemeyi seviyorum. İstiyorum ki böyle masalsı bir şeyler olsun. Ya da aksiyonu bol olsun ama başlarında dünyanın sonunu getirecek bela varken ve zamanları kısıtlıyken durup 5 dakika duygularından bahsetmesinler. Bilim kurgu olur, fantastik olur, drama olur, aksiyon olur... Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Ay hadi bakalim minik kizzz qeliyo yani :) sende ilqi koy bende naz koyayim bakalim bu nazlanma meselesi bizim uzerimizde qecerli olacakmiKiz canim kizayy bugün de bizde temizlik var kadın buldum sonunda 2 gün gelecek biter heralde ohh be rahatladım şimdiden..gerci yağmur yağacak gibi sansima da neyse sende hiçbişey yapma bugün dinlen bi güzel..
Sensitivewitch benim de hemen hemen aynı seyler basıma gelmisti, 13 haftalıkken kaybetmistim tabii ilk bebegin heyecanıyla duyar duymaz herkese söylemistik,sonra kaybedince insanların densiz densiz konuşması,soru sorması beni deli ediyordu.o yüzden bende 3 ay gecip bazı testlerin sonucunu alana kadar aileme bile söylemedim,hiçbiri de alınmadı beni anladı cok sükür.
hayır yani 3-4 yıllık evli insanlara bile ben cocuk lafını asla acamam,belki olmuyor belki tedavi oluyor nie yarasına tuz basayım.düsüncesiz densiz insan cok var maalesef
Öyle bir başyapıtın bir kere bile izlenmemiş olması lazım, galiba 2 kez izlemiştim onu :)Fringe izlemiş miydin?
Bir de suçlar gibi konuşuyorlar ya şunu yapmasaydın düşmezdi, bunu yap bir dahakine falan diye. "Ulan gerizekalı bilerek mi kaybediyor insan evladını" diye terslemek lazım, hatta suratına da bir tokat aşk ettirmek lazım ki anlasınlar densizliklerini. Gerçekten çok düşüncesiz insanlar, aptal mı yoksa bilerek mi yapıyorlar bazılarını anlamak gerçekten zor.
Ya bu tup bebek mi sorusu beni varya cildirtiyoSana da çok geçmiş olsun canım hakkaten zor bir şey. Ama o süreçten sonra insanlarla uğraşmak da bir o kadar zor sen de yasamissin anlarsin. Şuursuzluk var bizim milletimizde ve empati yeteneği sıfır.
Illa başına mı gelmesi gerek anlaması için diyosun bilmiyorum, bu işler benim başıma gelmeden de ben hassastım. Düşünmesi çok zor bir şey değil ki bu anlamıyorum ben... Bak bizde bir de şey var şimdilerde ben tüp bebek diye sakınmıyorum, utanmıyorum sadece tedavi sürecinde millet zırt pırt sormasın diye ki buna kendi ailem de dahil söylememiştim. Ama şimdi mesela hemen şu oluyor diyaloğu aktarıyorum
aaaa hamile mısın, evet hamileyim, kaç aylık peki, işte şu kadar ay, kız mı erkek mi peki , hem kız hem erkek ikiz olacak kısmetse aaaa tüp bebek mi.... samimi ol olma hemen bunu soruyor ben bunu bile sormaya utanırım birine özel bir şey derim. Beni ilgilendirmez derim evet tüp bebek öğrendin ne oldu sana ne kazandırdı dimi. Beni geren bir şey değil ama çok saçma ve komik geliyor çok samimi olmadığım birinden böyle bir dönüş geliyor ya güleyim mı ne yapayım bilemiyorum... arkadas ne birikmiş bu konu bende yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?