2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya bu tup bebek mi sorusu beni varya cildirtiyo evet tüp noldu biseymi oldu tüpppppp die baqirasim qelirdi benim heralde oyle olsaydi mesela benim 2 yenqeminkide tup bebek dunya tatlisi iyikide olmuslar yeriz yeriz bitiremeyiz daha dedem bilmiyo tup olduqunu onu baska adamin cocuqu saniyolarmis falan tup olinca tovbe tovbe cehalet yaaa tam bi cildirma meselesi Allah vermisya bisekilde ne karistiriyosunuz acaba nasil olduqunu denqesiz insanlar ya

Aminn insaallah sağlıkla kucagimiza aliriz.
Gelişimi geri çıktı ya gece hic uyuyamadim düşünmekten
Elimde olan bişey değil.
Rabbim ol dedi oldu çok şükür.
Insaalah bize bağışlar mucizelerimizi aminn

Ben ameir khan filmlerini cok seviyorum,netten izleme indirme sansın varsa siddetle tavsiye ederim ,her cocuk ozeldir,3 idiot ,p.k cok sevdiklerimdendi.

https://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/336995

Insaalah ondandir canim ya. Boyu 3 hafta oncekiyle ayni cikti kilosu 300 gram fazla cikti. Doktor normal dedi 2 hafta sonra çağırdı ama ben 1 hafta sonra gideyim diyorum ya merak ediyorum

Canm cok

Canım cok rahatlattın beni gercekten tatmin edici bir örnek verdin tesekkür ederim

Takma kafana onemli birsey degil gercekten. Dr ne dedi?
Doktor minyon bi bebek olacak dedi. Normal herşeyi dedi.
Ben eve geldim bir önceki ultrason ciktisiyla karşılaştırdım ondan biraz üzüldüm gelismiyor diye.
Doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ven 1 hafta sonra gideyim diyorum. Birazda beslenmeme dikkat edeyim bakalım değişiklik olacak mi canım

Canım haftan kötü değil, Allah ın izniyle saglıkla bebeğini kucagına alırsın insallah.. dualarımız seninle...

Supernatural tavsiye edeyim o zaman. Saçma ve eski olmasına rağmen bi yerden sonra bağımlılık yaratıyor:) Yine eskilerden Lost var :)
Breaking Bad izleyebilirsin. Her açıdan mükemmel bir dizi. Senaryosu çok sağlam bence.

Fringe ve Westworld benim de kesinlikle favorilerim. Özellikle Fringe'in yeri ayrı. Ama o tarz diziler bulmak çok zor. Yeni başlayanlardan ilginç bir distopya dizisi var Handmaid's Tale. Kitabını okumussundur belki Turkce'ye Damızlık Kızın Öyküsü diye çevrilmiş, kitabını çok etkilenerek okumuştum. Dizi de güzel. Onu tavsiye ederim.
Game of Thrones tarzı bir dizi Vikings var. Müzikleri, görüntüleri, senaryosu çok hoşuma gidiyor.
Son olarak Black Mirror. Kesinlikle izle derim. Zeka işi şeyleri seviyorsan hoşuna gidecektir.

Empati miii ? Tabii ki de sıfır,dedim ya ben uzun zamandır evli olup çocukları olmayan arkadaslarıma hayatta sormam cocugu vs , belki tedavi görüyor belki sıkıntısı var... karsımdaki anlatmak isterse anlatır.
Büyük bir kısmına da laf lazım çünkü,senden alacak gidecek lafını edecek.
Cok samimi gördüklerin haric paylaşmayacaksın valla hiçbiseyini...

Kızlar benim bir tanıdığım Eylül'de normal doğum yapmayı planlıyor. Dün doktoru normal doğum için göz doktoruna gidip retina kalınlık testi yaptırman lazım demiş. O test olmadan normal doğuma almıyormuş. Böyle bir şeyden bilgisi olan var mı, bu test ne kadar gerekli? Sizden de böyle bir şey istendi mi?

Ya bebek olayına bence ciftler dışında kimse karışmamali. Biz evlendik hemen bi bebek beklentisi oluştu kayinpederle kayınvalidede. Normalde çocukları çok severim ve zaten eşimle 8 yıldır beraber olduğumuz içn beklemek için de bir sebebimiz yoktu ama onların bu beklentisi beni çok gıcık etmişti. İster yaparız ister yapmayız ister de 10 yıl sonra yaparız kime ne? Sanki onlar bakacaklar. Üç ay erteledik. Dördüncü ay dedik ya biz niye çocuk yapmıyoruz :)) Sonra o ay hamile kaldım.
Şimdi de çok çocuk yapın. Beklemeyin hemen 2 yil sonra bi daha yapın. Öeehhh yani :/
Size neee

ilk kez duyuyorum gozle normal dogum ne alaka cok merak ettim suan

Lazer tedavisi olmuş olabilir mi arkadaşın önceden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…