of hakikaten arkasi kesilmiyor. esin kac kardes? :))Ya bebek olayına bence ciftler dışında kimse karışmamali. Biz evlendik hemen bi bebek beklentisi oluştu kayinpederle kayınvalidede. Normalde çocukları çok severim ve zaten eşimle 8 yıldır beraber olduğumuz içn beklemek için de bir sebebimiz yoktu ama onların bu beklentisi beni çok gıcık etmişti. İster yaparız ister yapmayız ister de 10 yıl sonra yaparız kime ne? Sanki onlar bakacaklar. Üç ay erteledik. Dördüncü ay dedik ya biz niye çocuk yapmıyoruz :)) Sonra o ay hamile kaldım.
Şimdi de çok çocuk yapın. Beklemeyin hemen 2 yil sonra bi daha yapın. Öeehhh yani :/
Size neee
Benim kv çok sorardı ya 1.5 yıl olmadı tedavi olmadım hep erteledim sorduğu için kadın her konuşmada inatla lafını açıyordu çok ağlıyordum artk eşim kızdı stresten olmuyor sorup durmayın diye sonra oldu çok şükürYa bebek olayına bence ciftler dışında kimse karışmamali. Biz evlendik hemen bi bebek beklentisi oluştu kayinpederle kayınvalidede. Normalde çocukları çok severim ve zaten eşimle 8 yıldır beraber olduğumuz içn beklemek için de bir sebebimiz yoktu ama onların bu beklentisi beni çok gıcık etmişti. İster yaparız ister yapmayız ister de 10 yıl sonra yaparız kime ne? Sanki onlar bakacaklar. Üç ay erteledik. Dördüncü ay dedik ya biz niye çocuk yapmıyoruz :)) Sonra o ay hamile kaldım.
Şimdi de çok çocuk yapın. Beklemeyin hemen 2 yil sonra bi daha yapın. Öeehhh yani :/
Size neee
Lazer tedavisi olmuş olabilir mi arkadaşın önceden?
Sense8 ve Preacher'a kaç kez gittim geldim ama başlamadım bir türlü, yeni dizileri genellikle eşimle izliyorum o yüzden bunlara muhtemelen şimdi başlamam ama özellikle Preacher'ı kesin izlerim. Legion'ı çok beğendim yeni sezonu iple çekiyorum. Lethal Weapon benim için film olarak kalsa daha iyi olur, New Girl hiç ilgimi çekmedi başından beri. Lucifer, Scorpion ve Lie to Me ise ekliyorum listeme. Teşekkürler :)legion, sense8, lucifer, the flash, lethal weapon, scorpion, lie to me, new girl, preacher bunlar benim izlediklerim :)
Birikir çünkü haklısın, insanlar üstlerine geldikçe insan daralıyor boğuluyor, şiddete başvurası geliyor.Sana da çok geçmiş olsun canım hakkaten zor bir şey. Ama o süreçten sonra insanlarla uğraşmak da bir o kadar zor sen de yasamissin anlarsin. Şuursuzluk var bizim milletimizde ve empati yeteneği sıfır.
Illa başına mı gelmesi gerek anlaması için diyosun bilmiyorum, bu işler benim başıma gelmeden de ben hassastım. Düşünmesi çok zor bir şey değil ki bu anlamıyorum ben... Bak bizde bir de şey var şimdilerde ben tüp bebek diye sakınmıyorum, utanmıyorum sadece tedavi sürecinde millet zırt pırt sormasın diye ki buna kendi ailem de dahil söylememiştim. Ama şimdi mesela hemen şu oluyor diyaloğu aktarıyorum
aaaa hamile mısın, evet hamileyim, kaç aylık peki, işte şu kadar ay, kız mı erkek mi peki , hem kız hem erkek ikiz olacak kısmetse aaaa tüp bebek mi.... samimi ol olma hemen bunu soruyor ben bunu bile sormaya utanırım birine özel bir şey derim. Beni ilgilendirmez derim evet tüp bebek öğrendin ne oldu sana ne kazandırdı dimi. Beni geren bir şey değil ama çok saçma ve komik geliyor çok samimi olmadığım birinden böyle bir dönüş geliyor ya güleyim mı ne yapayım bilemiyorum... arkadas ne birikmiş bu konu bende yalnız
Ya bu tup bebek mi sorusu beni varya cildirtiyoevet tüp noldu biseymi oldu tüpppppp die baqirasim qelirdi benim heralde oyle olsaydi mesela benim 2 yenqeminkide tup bebek dunya tatlisi iyikide olmuslar yeriz yeriz bitiremeyiz daha dedem bilmiyo tup olduqunu onu baska adamin cocuqu saniyolarmis falan tup olinca tovbe tovbe cehalet yaaa tam bi cildirma meselesi Allah vermisya bisekilde ne karistiriyosunuz acaba nasil olduqunu denqesiz insanlar ya
Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))of hakikaten arkasi kesilmiyor. esin kac kardes? :))
Kesinlikle zaten bi başladın mı fazla söze gerek yok. Efsane bi diziGretchen Grundler G gunesli gunler Aynen ben de Black mirror der susarım. Maalesef sadece 2 bölümüm kaldı. Doğuma kadar mutlaka bitirmek istiyorum.
Breaking bad zaten efsane, bir de Sherlock'u çok severek izledim.
Hoff ya 1.5 yıl olmuş işte belli ki bir şey var.ne diye sorup duruyorsunuzBenim kv çok sorardı ya 1.5 yıl olmadı tedavi olmadım hep erteledim sorduğu için kadın her konuşmada inatla lafını açıyordu çok ağlıyordum artk eşim kızdı stresten olmuyor sorup durmayın diye sonra oldu çok şükür
Sürekli erteliyorum bu diziyi merak ediyorum da temizlik bitsin Doğuma kadar dizilere verecem kendimiGretchen Grundler G gunesli gunler Aynen ben de Black mirror der susarım. Maalesef sadece 2 bölümüm kaldı. Doğuma kadar mutlaka bitirmek istiyorum.
Breaking bad zaten efsane, bir de Sherlock'u çok severek izledim.
Bence çok ayrintici bi doktormus:/ İlk defa duyuyorum yani. İnsanın aşırı patlayacak kadar ıkınması lazım ki retina yırtılsin.Canım ya korku oluşmasın diye direk yazmak istemedim aslında ama gözleri normal. Sanırım doğum anında ıkınma kaynaklı retinada bir sorun olmasın diye istemiş. Öyle demiş ona.
Bence çok ayrintici bi doktormus:/ İlk defa duyuyorum yani. İnsanın aşırı patlayacak kadar ıkınması lazım ki retina yırtılsin.
Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.
Kv ler çok anlayışsız bu konuda bence gelinden kaynaklı sorun var diye düşündükleri için eşime hiç dr git demedi bana derdi hep artk sorun oğlunda diyecektim o seviyeye getirmişti :) annem hiç lafını yapmadı o kadar sene rahim filmi çekileceğini fln biliyordu ama ona rağmen bi kez ağzını açıp dr git araştır vs demedi hamile kalınca dua ediyordum rahim filminden beri diye yazık ya :)Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))
Kesinlikle zaten bi başladın mı fazla söze gerek yok. Efsane bi dizi
Hoff ya 1.5 yıl olmuş işte belli ki bir şey var.ne diye sorup duruyorsunuz
Benim de gorumcem 3. çocuğu istiyor ama olmuyor mesela. Ona da sürekli bir baskı. Bebek yap hadi bilmem ne. Eee kadının olmuyor işte ne diye sorup duruyorsunuz
Ben hiç duymadım duysam da gülerdim heralde:)) vaftiz töreni gibi :)ben hic sanmiyorum oyle bir adetimiz oldugunu ama :))
Biraz normal yaptırmamak için bahane aramak gibi geldi bana :)Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.
Kız anneleri daha anlayışlı oluyor görece:) Allah onları başımizdan eksik etmesin. Diğerine de anne diyoruz ama insanın kendi annesi gibi yok cidden.Kv ler çok anlayışsız bu konuda bence gelinden kaynaklı sorun var diye düşündükleri için eşime hiç dr git demedi bana derdi hep artk sorun oğlunda diyecektim o seviyeye getirmişti :) annem hiç lafını yapmadı o kadar sene rahim filmi çekileceğini fln biliyordu ama ona rağmen bi kez ağzını açıp dr git araştır vs demedi hamile kalınca dua ediyordum rahim filminden beri diye yazık ya :)
Kesinlikle ya annenin yeri çok ayrı evlenmeden önce hiç anlaşamazdık şimdi maşallahımız var :)Kız anneleri daha anlayışlı oluyor görece:) Allah onları başımizdan eksik etmesin. Diğerine de anne diyoruz ama insanın kendi annesi gibi yok cidden.
Ben de şaman ayinine benzettim :)))Ben hiç duymadım duysam da gülerdim heralde:)) vaftiz töreni gibi :)
Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?