2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
of hakikaten arkasi kesilmiyor. esin kac kardes? :))

Benim kv çok sorardı ya 1.5 yıl olmadı tedavi olmadım hep erteledim sorduğu için kadın her konuşmada inatla lafını açıyordu çok ağlıyordum artk eşim kızdı stresten olmuyor sorup durmayın diye sonra oldu çok şükür

Lazer tedavisi olmuş olabilir mi arkadaşın önceden?

Canım ya korku oluşmasın diye direk yazmak istemedim aslında ama gözleri normal. Sanırım doğum anında ıkınma kaynaklı retinada bir sorun olmasın diye istemiş. Öyle demiş ona.

legion, sense8, lucifer, the flash, lethal weapon, scorpion, lie to me, new girl, preacher bunlar benim izlediklerim :)
Sense8 ve Preacher'a kaç kez gittim geldim ama başlamadım bir türlü, yeni dizileri genellikle eşimle izliyorum o yüzden bunlara muhtemelen şimdi başlamam ama özellikle Preacher'ı kesin izlerim. Legion'ı çok beğendim yeni sezonu iple çekiyorum. Lethal Weapon benim için film olarak kalsa daha iyi olur, New Girl hiç ilgimi çekmedi başından beri. Lucifer, Scorpion ve Lie to Me ise ekliyorum listeme. Teşekkürler :)

Birikir çünkü haklısın, insanlar üstlerine geldikçe insan daralıyor boğuluyor, şiddete başvurası geliyor.

Hastanede karıştıysa ya sana koyulacak embriyolar diyeni bilen var ya bide tüp bebeğin nasıl yapıldığını bilmememkten kaynaklı acaip orjinal saçmalamalar da var. Geçen güldür güldür de denk geldim şevket hoca karakteri vardı ya ona soruyorlar skeç yapmışlar. Hocam bizimki tüp bebek ya diğerlerine göre daha mı az yakar şimdi bu ? Hocam ben kendime tüp bebek taktırmak istiyorum sanayide yaparlar mı falan diye ti ye almışlar ama gerçek tablo da buna çok uzak değil maalesef...

of hakikaten arkasi kesilmiyor. esin kac kardes? :))
Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))

Kesinlikle zaten bi başladın mı fazla söze gerek yok. Efsane bi dizi

Hoff ya 1.5 yıl olmuş işte belli ki bir şey var.ne diye sorup duruyorsunuz
Benim de gorumcem 3. çocuğu istiyor ama olmuyor mesela. Ona da sürekli bir baskı. Bebek yap hadi bilmem ne. Eee kadının olmuyor işte ne diye sorup duruyorsunuz

Canım ya korku oluşmasın diye direk yazmak istemedim aslında ama gözleri normal. Sanırım doğum anında ıkınma kaynaklı retinada bir sorun olmasın diye istemiş. Öyle demiş ona.
Bence çok ayrintici bi doktormus:/ İlk defa duyuyorum yani. İnsanın aşırı patlayacak kadar ıkınması lazım ki retina yırtılsin.

Bence çok ayrintici bi doktormus:/ İlk defa duyuyorum yani. İnsanın aşırı patlayacak kadar ıkınması lazım ki retina yırtılsin.

Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.

Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.
Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))

Kv ler çok anlayışsız bu konuda bence gelinden kaynaklı sorun var diye düşündükleri için eşime hiç dr git demedi bana derdi hep artk sorun oğlunda diyecektim o seviyeye getirmişti :) annem hiç lafını yapmadı o kadar sene rahim filmi çekileceğini fln biliyordu ama ona rağmen bi kez ağzını açıp dr git araştır vs demedi hamile kalınca dua ediyordum rahim filminden beri diye yazık ya :)

Kız anneleri daha anlayışlı oluyor görece:) Allah onları başımizdan eksik etmesin. Diğerine de anne diyoruz ama insanın kendi annesi gibi yok cidden.

Ben hiç duymadım duysam da gülerdim heralde:)) vaftiz töreni gibi :)
Ben de şaman ayinine benzettim :)))
Bir de bebek tuzlama varmış. İlk yıkadıgi suya tuz atılıp yikaniyormus. Ter kokmuyormus ileriki hayatında. O da ilginç geldi. Bizimkiler tutturmuşlar yapacağız diye. :)) Balık mı bu ya

Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))

Aynen canım o da olabilir. Etrafımda da başka böyle bir şey istendiğini duyan yok. Bir de size sorayım dedim ama arkadaşımın doktoru biraz detaycı geldi bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…