2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Töbe töbe ilk defa duyuyorum valla,acaba arkadasının gözüyle ilgili sorunu fln mı var?

Sivas'la Erzurum'da da soğuk suda şokluyorlar diye duymuştum inşallah yalandır :)

scorpion(basrolde ustun zekali tipler var bence seversin :)) ve lie to me(micro expressions - mimikler uzerine bi dizi adam mimiklerden milletin dogruyu soyleyip soylemedigini analiz ediyor) cerezlik diziler, lethal weapon da oyle. her bolumde ayri bi vaka pesinde kosturuyorlar. lethal weapon icin de onyargili olma bence benim filmi hic ilgimi cekmediginden izlememistim ama dizi eglenceli geldi. lucifer i epey severek izliyoruz o baska bi kategoride :)
preacher da yazdim ama baslarda severek izlemistim sonra ara verdim kaldi bi daha oyle.
sense8 epey basarili. zaten wachowski'lerin. 2 sezon. aslinda 3 sezon kararlastirilmis ama netflix diziyi yayindan kaldirma karari almis. zorunlu final yaptiriyorlar diziye. hatta suan 2. sezonun son bolumu yayinlandi. final bolumu seneye 2 saatlik olarak yayinlanacakmis :) biraz daha bekleyip komple bitirebilirsin :))

Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))
ondan sordum zaten kac kardesler diye :))
Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))
la rosa katiliyorum :))
Ben hiç duymadım duysam da gülerdim heralde:)) vaftiz töreni gibi :)
ahah benim de aklima ilk o geldi :)) hayir bunlari yapinca ne oluyor? 40 ucunca ne oluyor? 40 dedigin ne? nereye ucuyor? tamam islamda 40 onemli bi sayi ama bazi adetler baya bi saptirilmis diye dusunuyorum artik :))

ahaha once tuzluyosun 1 gun bekliyor oyle sonra atiyosun suya gluk gluk balik gibi yuzuyor of allahim ya tuzlama nedir. tursu mu kuruyosun.

ben de hep dusundum ilk duydugumda ama hareketli olmasi rahatlatiyor beni. stres daha olumsuz etkiliyor,o yuzden kafami takmamaya calisiyorum. rabbim hepsine saglik sihhat verecek insallah.

Benim tuzla aram yoktur benimki az tuzlu olsun:)) bak dalga geçme sonra beben kokarsa garipkedi dediydi dersin

Yok canım gözleri normal. Herkesten istiyormuş. Retina kalınlığına göre normal Doğuma karar veriyormuş.:)))
bence o doktor alanini sasirmis ya da kadin dogumcu olmaktan sikilmis ya da dogum literaturune yeni bi soluk getirmeye calisiyor :))) ben baska anlam veremedim :)) yani bugun doktoruma sorayim dicem ama bu ne sacma soru bakislariyla karsilasmaktan korkuyorum

Ay sesli güldüm ya bizim aileden biride öyle sanıyodu töbe töbee

Demek ondan bu kadar garip davranıyo oğlum. Gerçekten sabrımı sınadığını iliklerime kadar hissediyorum ve çok zor tutuyorum kendimi. Derin nefes al iyisin iyisin bebeği düşün sakin kal diyorum kendime sürekli. çok zorluyo beni hareketleri. Dün bi süre konuşma benimle Kağan çok sinirliyim dedim çekti beni kenara bana diyo ki neden halimi sormuyorsun anne :)) la havle dedim mızmız olan sen sorunu çıkartan sen halini ben sorucskmışım. Babasının telinden wats app atmış bana birsürü kırık kalp. Mesajımı gördün mü dedi. Yok bakmadım dedim. Bak dünyamın nasıl sana kırgın olduğunu göreceksin diyo. Bi de özür dilersin üstüne. Tamamen benim eşekliğim oğlum diyesim geliyo ama tutuyorum kendimi:)

Eş meselesi de aşağı yukarı aynı durumda. Bende kendi derdime düştüm baya baya ihmal ettim adamı. Hatta geçen gün öyle bişey yaşadık ki hem saatlerce katıla katıla güldüm hem içim acıdı adama. İşe gidiyodu yanağını sevmek için elimi kaldırdım. Sanki tokat atıcakmışım gibi ani bi refleksle kaçtı ama öyle abartı kaçtı ki sanırsın hergün dövüyorum adamı işe giderken :)) Napıyosun dedim. alışkın değilim Ya aylardır şefkat görmüyorum nasıl tepki vereceğimi bilemedim dedi kinayeli kinayeli :)))
Diyo ki aşkım Doğumgünüm için kendini yorma olur mu bu halinle. Sen şimdi boş geçmezsin bişeyler yapmaya kalkarsın yorma kendini sen bana dünyanın en güzel hediyesini vereceksin hiç bişey istemiyorum dedi. İçimden anamm Doğumgünü gelmiş Ya farkında Bile değilim yuhhhh dedim dışımdan niye öyle söylüyosun aşkım her şeyin en güzeline layıksın sen iyiyim ben merak etme beni. O kadar önem veririm ki nasıl unuttum anlamadım kafa gerçekten bi milyon. İkinciyi beklerken böyle dağıldıysak ikisi ile beraber 3. Yü beklesek demek neler olucak. Neyse ben kendimi bıraktım hassas beyime ilgi göstericem bu ara. Bi masajla Bile mutlu oluyo zaten bi de doğumgününü özenle kutlarsam unutur bu ilgisizliğimi adam yengeç bi de. Dizine yatır sev öyle ilgi hastası. Daha dikkatli olucam artık. Çünkü Doğum sonrası daha zor olucak. Bu ara biraz depolasınlar da 2 3 ay kullansınlar o ilgiyi :)

Benim tuzla aram yoktur benimki az tuzlu olsun:)) bak dalga geçme sonra beben kokarsa garipkedi dediydi dersin
eyvah ya kokarsa, sonradan tuzlasak olmuyo mu acaba
bide insanlari gercekten anlamiyorum. yav kardesim allah boyle yaratmis terleyeceksin ki vucut zararli seyleri atacak, hararetini dusurecek isisini ayarlayacak falan. yok terlememek icin lazere basvurmalar estetikler falan. neyi degistirmeye calisiyosun farkinda misin acaba? e sonra bu koku senin yediklerine bagli, hormonlarina bagli. sen istersen 7/24 tuzda yat kokacaksa kokacak o ter. bi oturup dusunmuyoruz bi cok seyi yaparken napoyoruz biz diye. hersey kulaktan dolma.

İzlemediysen eğer vikingleri öneririm aksiyonu bol hızlı ilerliyor ve saatlerce bakışmalar yok :)

2 saat bakmadık hemen dolmuş yine mesajlar. Allahım ne kadar da popili bir grubuz

Ne güzel bişey insanın annesinin becerikli olması ya cidden. Bizimki de öyle, nevresimler pikeler görmen lazım Hakkını yemeyim şimdi bana da 645473297 tane pike yaptı evlenirken Dedim annecim napıyosun? Ben o kadar şeyi ne ara sereyim? Ara ara seriyorum da Allahtan öyle tüllü boncuklu şeyler değil
Bizim kız babadan korkuyor herhalde Ya da hoşuna gidiyordur dinliyordur, artık doğunca görücez
Ay bunu cok beqeniyodum ben oqun kuze almis okadar kullanissizki dedi yeni doqduqunda bikere kullandim tamam dedi hic qerek yok falan...bide kaldiramadim asiri aqir yani

Ya bana da çok kullanışlı gelmedi açıkçası, yaptırmadım.
bizimki daha kesin deil yaa
Asmin ya da sıla diye düsünüyoruz.artık Doğunca belli olur herhalde

Maşallah adıyla büyüsün sağlıklı olsun da
Cnm biz Duru diye karar verdik. Diğer ismi zaten kesin Sena. Ama ben son anda Masal olsun dedim, eşim de sen taşıyosun sen karar ver o zaman dedi, yalnız şimdi de Ayşe kabul etmiyo ve ağlıyo Masal olsun mu deyince :)

Hepsi güzel isimler , adıyla yaşasın sağlıklıca inşallah

İnşallah ben de rahat olabilirim ya, bu konuyu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe kasıyorum kendimi çünkü :)
Acıcak acıyo dedikleri ve abarttıkları için ister istemez kasıyorsun kendini ama rahat olursan gerçekten acımıcak İnan bana :)) ve ondan sonra diceksin ki tamam ya bunu atlattım ya doğururum ben

Canım kaç haftalık hamilesin ?
Gelişimin geri oldugunu bebeğin hangi uzvuna göre karar verdi doktor?
27 haftalık iken benm bebeğimin bacak boyuna göre karar vermişti iki hafta geriden geliyordu bacak boyu..
Bir ay sonra Allahıma binlerce şükür normale döndü...
Ultrason cihazlarının hata payı çok yüksek hiç canını sıkma... ayrıca bende bu bir ay içerisinde yememe biraz daha dikkat ettim maneviyata daha da yoğunlaştım çok sükür en son hersey yolunda görünüyordu..

GoT dicem ama izlemediğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…