Töbe töbe ilk defa duyuyorum valla,acaba arkadasının gözüyle ilgili sorunu fln mı var?Kızlar benim bir tanıdığım Eylül'de normal doğum yapmayı planlıyor. Dün doktoru normal doğum için göz doktoruna gidip retina kalınlık testi yaptırman lazım demiş. O test olmadan normal doğuma almıyormuş. Böyle bir şeyden bilgisi olan var mı, bu test ne kadar gerekli? Sizden de böyle bir şey istendi mi?
Sivas'la Erzurum'da da soğuk suda şokluyorlar diye duymuştum inşallah yalandır :)Ben de şaman ayinine benzettim :)))
Bir de bebek tuzlama varmış. İlk yıkadıgi suya tuz atılıp yikaniyormus. Ter kokmuyormus ileriki hayatında. O da ilginç geldi. Bizimkiler tutturmuşlar yapacağız diye. :)) Balık mı bu ya
Töbe töbe ilk defa duyuyorum valla,acaba arkadasının gözüyle ilgili sorunu fln mı var?
:)))) Onu ruslar da yapıyormuş sanırımSivas'la Erzurum'da da soğuk suda şokluyorlar diye duymuştum inşallah yalandır :)
scorpion(basrolde ustun zekali tipler var bence seversin :)) ve lie to me(micro expressions - mimikler uzerine bi dizi adam mimiklerden milletin dogruyu soyleyip soylemedigini analiz ediyor) cerezlik diziler, lethal weapon da oyle. her bolumde ayri bi vaka pesinde kosturuyorlar. lethal weapon icin de onyargili olma bence benim filmi hic ilgimi cekmediginden izlememistim ama dizi eglenceli geldi. lucifer i epey severek izliyoruz o baska bi kategoride :)Sense8 ve Preacher'a kaç kez gittim geldim ama başlamadım bir türlü, yeni dizileri genellikle eşimle izliyorum o yüzden bunlara muhtemelen şimdi başlamam ama özellikle Preacher'ı kesin izlerim. Legion'ı çok beğendim yeni sezonu iple çekiyorum. Lethal Weapon benim için film olarak kalsa daha iyi olur, New Girl hiç ilgimi çekmedi başından beri. Lucifer, Scorpion ve Lie to Me ise ekliyorum listeme. Teşekkürler :)
Birikir çünkü haklısın, insanlar üstlerine geldikçe insan daralıyor boğuluyor, şiddete başvurası geliyor.
Allah allah cok ilginc,kendi doktoruna bi sor bakalım ,o ne dicek?Yok canım gözleri normal. Herkesten istiyormuş. Retina kalınlığına göre normal Doğuma karar veriyormuş.:)))
ondan sordum zaten kac kardesler diye :))Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))
Sor bakalım hem de kafan rahat etmiş olur. Ama cidden ilk defa duyuyorum. Bi bahane ile sezaryen yapmak istiyor olmasın doktor:)))
ahah benim de aklima ilk o geldi :)) hayir bunlari yapinca ne oluyor? 40 ucunca ne oluyor? 40 dedigin ne? nereye ucuyor?Ben hiç duymadım duysam da gülerdim heralde:)) vaftiz töreni gibi :)
ahaha once tuzluyosun 1 gun bekliyor oyle sonra atiyosun suya gluk gluk balik gibi yuzuyorBen de şaman ayinine benzettim :)))
Bir de bebek tuzlama varmış. İlk yıkadıgi suya tuz atılıp yikaniyormus. Ter kokmuyormus ileriki hayatında. O da ilginç geldi. Bizimkiler tutturmuşlar yapacağız diye. :)) Balık mı bu ya
Aminn insaallah sağlıkla kucagimiza aliriz.
Gelişimi geri çıktı ya gece hic uyuyamadim düşünmekten
Elimde olan bişey değil.
Rabbim ol dedi oldu çok şükür.
Insaalah bize bağışlar mucizelerimizi aminn
Benim tuzla aram yoktur benimki az tuzlu olsun:)) bak dalga geçme sonra beben kokarsa garipkedi dediydi dersinondan sordum zaten kac kardesler diye :))
la rosa katiliyorum :))
ahah benim de aklima ilk o geldi :)) hayir bunlari yapinca ne oluyor? 40 ucunca ne oluyor? 40 dedigin ne? nereye ucuyor?tamam islamda 40 onemli bi sayi ama bazi adetler baya bi saptirilmis diye dusunuyorum artik :))
ahaha once tuzluyosun 1 gun bekliyor oyle sonra atiyosun suya gluk gluk balik gibi yuzuyorof allahim ya tuzlama nedir. tursu mu kuruyosun.
bence o doktor alanini sasirmis ya da kadin dogumcu olmaktan sikilmis ya da dogum literaturune yeni bi soluk getirmeye calisiyor :))) ben baska anlam veremedim :)) yani bugun doktoruma sorayim dicem ama bu ne sacma soru bakislariyla karsilasmaktan korkuyorumYok canım gözleri normal. Herkesten istiyormuş. Retina kalınlığına göre normal Doğuma karar veriyormuş.:)))
Ay sesli güldüm ya bizim aileden biride öyle sanıyodu töbe töbeeYa bu tup bebek mi sorusu beni varya cildirtiyoevet tüp noldu biseymi oldu tüpppppp die baqirasim qelirdi benim heralde oyle olsaydi mesela benim 2 yenqeminkide tup bebek dunya tatlisi iyikide olmuslar yeriz yeriz bitiremeyiz daha dedem bilmiyo tup olduqunu onu baska adamin cocuqu saniyolarmis falan tup olinca tovbe tovbe cehalet yaaa tam bi cildirma meselesi Allah vermisya bisekilde ne karistiriyosunuz acaba nasil olduqunu denqesiz insanlar ya
Demek ondan bu kadar garip davranıyo oğlum. Gerçekten sabrımı sınadığını iliklerime kadar hissediyorum ve çok zor tutuyorum kendimi. Derin nefes al iyisin iyisin bebeği düşün sakin kal diyorum kendime sürekli. çok zorluyo beni hareketleri. Dün bi süre konuşma benimle Kağan çok sinirliyim dedim çekti beni kenara bana diyo ki neden halimi sormuyorsun anne :)) la havle dedim mızmız olan sen sorunu çıkartan sen halini ben sorucskmışım. Babasının telinden wats app atmış bana birsürü kırık kalp. Mesajımı gördün mü dedi. Yok bakmadım dedim. Bak dünyamın nasıl sana kırgın olduğunu göreceksin diyo. Bi de özür dilersin üstüne. Tamamen benim eşekliğim oğlum diyesim geliyo ama tutuyorum kendimi:)Sorma ya, yazık adama... nasıl idare edeceğini şaşırdı.. geçen bi gece epey canı sıkıldı kızın huysuzluğuna,, sakinleşmek için çardağa gidip oturdu biraz,, sonra döndü eve... ben de ertesi gün "biraz daha sabırlı olalım cnm, şimdi bizi deniyomuş, beni bırakıcaklar mı vs diye sabrımızı zorluyomuş" dedim, zavallım şimdi durmadan bulduğu her fırsatta "babacım ben seni asla bırakmıcam, sen de beni bırakma tamam mı" diyo... baba-büyük kız-beklenen küçük kız üçgenine sıkıştı kaldı adam... ve ben hiç ilgilenemiyorum onunla... bu hamileliğimi asla unutmıcam çünkü Ayşe ve benim için yapabileceği herşeyi yaptı,, zerre kadar yiyemem hakkını... ama benim elimden bişey gelmiyo... bilmiyorum ki ne yapsamresmen sıkıldı, belli etmemek için acaip çaba sarfediyo ama çok yürekten hissediyorum her anlamda yorulduğunu hep kendimiz için söylüyoruz ama gerçekten kocalara da Allah yardım etsin,, çünkü olayın fiziksel olarak dışında olup manevi anlamda içinde olmak hali de zor olsa gerek.. bebeği taşıyan ben olmasam bu kadar özverili olabilir miydim bilmiyorum...
eyvah ya kokarsa, sonradan tuzlasak olmuyo mu acabaBenim tuzla aram yoktur benimki az tuzlu olsun:)) bak dalga geçme sonra beben kokarsa garipkedi dediydi dersin
İzlemediysen eğer vikingleri öneririm aksiyonu bol hızlı ilerliyor ve saatlerce bakışmalar yok :)Ya kızlar benim izlediğim diziler ya bitti ya da tatile girdi ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Aksi gibi elimi oyalayan bir iş yaparken de dizi izlemeyi seviyorum. İstiyorum ki böyle masalsı bir şeyler olsun. Ya da aksiyonu bol olsun ama başlarında dünyanın sonunu getirecek bela varken ve zamanları kısıtlıyken durup 5 dakika duygularından bahsetmesinler. Bilim kurgu olur, fantastik olur, drama olur, aksiyon olur... Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Ben bu tarz şeyleri anneme yaptırıyorum, pek hevesli, yapsın bakalım diyorum :) Kadın torunu olacağını duyunca aylardır ertelediği dikiş makinesini aldı ya, birkaç gün içinde hem de. Bize yap bir şey desek yapmaz -ki yapmadı- ama torununa koşa koşa...
Bizim kız da babası onunla konuştuğu zaman yerinde duramıyor, kıpır kıpır hareket ediyor. Demek ki alıştı sesine artık iyice, elini koyduğu zaman da tepki veriyor, çok hoşuma gidiyor şimdiden böyle olması :)
Ay bunu cok beqeniyodum ben oqun kuze almis okadar kullanissizki dedi yeni doqduqunda bikere kullandim tamam dedi hic qerek yok falan...bide kaldiramadim asiri aqir yani
bizimki daha kesin deil yaa
Asmin ya da sıla diye düsünüyoruz.artık Doğunca belli olur herhalde
Cnm biz Duru diye karar verdik. Diğer ismi zaten kesin Sena. Ama ben son anda Masal olsun dedim, eşim de sen taşıyosun sen karar ver o zaman dedi, yalnız şimdi de Ayşe kabul etmiyo ve ağlıyo Masal olsun mu deyince :)
Acıcak acıyo dedikleri ve abarttıkları için ister istemez kasıyorsun kendini ama rahat olursan gerçekten acımıcak İnan bana :)) ve ondan sonra diceksin ki tamam ya bunu atlattım ya doğururum ben
İnşallah ben de rahat olabilirim ya, bu konuyu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe kasıyorum kendimi çünkü :)
Canım kaç haftalık hamilesin ?Aminn insaallah sağlıkla kucagimiza aliriz.
Gelişimi geri çıktı ya gece hic uyuyamadim düşünmekten
Elimde olan bişey değil.
Rabbim ol dedi oldu çok şükür.
Insaalah bize bağışlar mucizelerimizi aminn
GoT dicem ama izlemediğini sanmıyorumYa kızlar benim izlediğim diziler ya bitti ya da tatile girdi ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Aksi gibi elimi oyalayan bir iş yaparken de dizi izlemeyi seviyorum. İstiyorum ki böyle masalsı bir şeyler olsun. Ya da aksiyonu bol olsun ama başlarında dünyanın sonunu getirecek bela varken ve zamanları kısıtlıyken durup 5 dakika duygularından bahsetmesinler. Bilim kurgu olur, fantastik olur, drama olur, aksiyon olur... Var mı tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?