Dört kardeşler:/ Dörde kadar susmazlar artik:))
Kesinlikle zaten bi başladın mı fazla söze gerek yok. Efsane bi dizi
Hoff ya 1.5 yıl olmuş işte belli ki bir şey var.ne diye sorup duruyorsunuz
Benim de gorumcem 3. çocuğu istiyor ama olmuyor mesela. Ona da sürekli bir baskı. Bebek yap hadi bilmem ne. Eee kadının olmuyor işte ne diye sorup duruyorsunuz
ahah sizin iliskiniz benim cok hosuma gidiyor esprilisiniz ikinizde. biraz bize benzetiyorum :)) benimki de aksamlari opuyor falan boyle ard arda. 2 dk sonra sen de beni opmek istersen sakincasi yok falan diyorDemek ondan bu kadar garip davranıyo oğlum. Gerçekten sabrımı sınadığını iliklerime kadar hissediyorum ve çok zor tutuyorum kendimi. Derin nefes al iyisin iyisin bebeği düşün sakin kal diyorum kendime sürekli. çok zorluyo beni hareketleri. Dün bi süre konuşma benimle Kağan çok sinirliyim dedim çekti beni kenara bana diyo ki neden halimi sormuyorsun anne :)) la havle dedim mızmız olan sen sorunu çıkartan sen halini ben sorucskmışım. Babasının telinden wats app atmış bana birsürü kırık kalp. Mesajımı gördün mü dedi. Yok bakmadım dedim. Bak dünyamın nasıl sana kırgın olduğunu göreceksin diyo. Bi de özür dilersin üstüne. Tamamen benim eşekliğim oğlum diyesim geliyo ama tutuyorum kendimi:)
Eş meselesi de aşağı yukarı aynı durumda. Bende kendi derdime düştüm baya baya ihmal ettim adamı. Hatta geçen gün öyle bişey yaşadık ki hem saatlerce katıla katıla güldüm hem içim acıdı adama. İşe gidiyodu yanağını sevmek için elimi kaldırdım. Sanki tokat atıcakmışım gibi ani bi refleksle kaçtı ama öyle abartı kaçtı ki sanırsın hergün dövüyorum adamı işe giderken :)) Napıyosun dedim. alışkın değilim Ya aylardır şefkat görmüyorum nasıl tepki vereceğimi bilemedim dedi kinayeli kinayeli :)))
Diyo ki aşkım Doğumgünüm için kendini yorma olur mu bu halinle. Sen şimdi boş geçmezsin bişeyler yapmaya kalkarsın yorma kendini sen bana dünyanın en güzel hediyesini vereceksin hiç bişey istemiyorum dedi. İçimden anamm Doğumgünü gelmiş Ya farkında Bile değilim yuhhhh dedim dışımdan niye öyle söylüyosun aşkım her şeyin en güzeline layıksın sen iyiyim ben merak etme beni. O kadar önem veririm ki nasıl unuttum anlamadım kafa gerçekten bi milyon. İkinciyi beklerken böyle dağıldıysak ikisi ile beraber 3. Yü beklesek demek neler olucak. Neyse ben kendimi bıraktım hassas beyime ilgi göstericem bu ara. Bi masajla Bile mutlu oluyo zaten bi de doğumgününü özenle kutlarsam unutur bu ilgisizliğimiadam yengeç bi de. Dizine yatır sev öyle ilgi hastası. Daha dikkatli olucam artık. Çünkü Doğum sonrası daha zor olucak. Bu ara biraz depolasınlar da 2 3 ay kullansınlar o ilgiyi :)
Acıcak acıyo dedikleri ve abarttıkları için ister istemez kasıyorsun kendini ama rahat olursan gerçekten acımıcak İnan bana :)) ve ondan sonra diceksin ki tamam ya bunu atlattım ya doğururum ben
bence o doktor alanini sasirmis ya da kadin dogumcu olmaktan sikilmis ya da dogum literaturune yeni bi soluk getirmeye calisiyor :))) ben baska anlam veremedim :)) yani bugun doktoruma sorayim dicem ama bu ne sacma soru bakislariyla karsilasmaktan korkuyorum
Ben Melike düşündüm@Simge 84MAVI_BEYAZ @ofelyam @ayshemina Sizin bebelerin isimlerini öğrenebilir miyiz hanımlar
Sabah muhabbetini yaptık da
hiiii ne dediiiGoT dicem ama izlemediğini sanmıyorum
Kızlar benim bir tanıdığım Eylül'de normal doğum yapmayı planlıyor. Dün doktoru normal doğum için göz doktoruna gidip retina kalınlık testi yaptırman lazım demiş. O test olmadan normal doğuma almıyormuş. Böyle bir şeyden bilgisi olan var mı, bu test ne kadar gerekli? Sizden de böyle bir şey istendi mi?
hiiii ne dediiiahaha igrencim tamam sustum
boyle bi dizi mi var bu arada cidden nasil duymamisim :))
Canım benim bir arkadaşım daha önce retinayla ilgili bir ameliyat olmuştu o sebepten normal doğuma izin verilmedi ama son haftasında tesadüfen öğrendiler bunu . Bizlere gelince benden ve benim etrafımdaki kimseye sorulmadı retina kalınlığı ama ilk muayenede doktor şimdye kadar geçirdiğim ameliyat hastalık vs var mı diye sormuştu o kadar .Kızlar benim bir tanıdığım Eylül'de normal doğum yapmayı planlıyor. Dün doktoru normal doğum için göz doktoruna gidip retina kalınlık testi yaptırman lazım demiş. O test olmadan normal doğuma almıyormuş. Böyle bir şeyden bilgisi olan var mı, bu test ne kadar gerekli? Sizden de böyle bir şey istendi mi?
ahaha sorsam mi acaba ya. o bakislarla karsilasirsam sen bi garip bakiyosun retinada problem olmasin der kacarimAynen canım :)) güldürdün.Bana da çok ilginç geldi, dünden beri düşünüyorum bir de içim de kötü oluyor :) benim doktor da sorunca ters cevap vermez inş. Gerçi benimki aşırı garantici kesin git yaptır der :)
Ben Melike düşündümoğlum Kağan ya bu da kadın hükümdar demekmiş burdan yola çıktım çok içim ısındı sonra da.
Benim gibi acemiler varsa :) Eki Görüntüle 2017616
he amaan ben de bisey sandim
Hiiii ne dediiiim
Game of Thrones yav, kısaltması işte, GoT
vermiiceem vermiicem benim degil mi vermiiceeemcanım ben kucağıma bebek almayalı rahat 7-8 seneden fazla olmuştur. Onu da kucağıma alıp hemen annesine vermişimdir kesin. Şuanda sadece içgüdülerime güveniyorum, hallederim gibi geliyor. Hatta kimseye vermem :) benim bebeğim o, ben tutucam
canım ben kucağıma bebek almayalı rahat 7-8 seneden fazla olmuştur. Onu da kucağıma alıp hemen annesine vermişimdir kesin. Şuanda sadece içgüdülerime güveniyorum, hallederim gibi geliyor. Hatta kimseye vermem :) benim bebeğim o, ben tutucam
Ayy seviyorum kocamı ya komik adamdır. Zaten öyle ölü gibi bi karakter olsa evlenmezdim ki.. seninki ne burç?? Belki yükseleni yengeçtir:) çok benziyo hareketler çünkü. Traş olunca sıhhatler olsun demedim diye laf işitirim bende. Her ay oluyorsun arkadaş ne gerek var. Ben de tam bi odunum bu konularda. Hatta çevreden hep sanki sen koca o karın diyolar :)))ahah sizin iliskiniz benim cok hosuma gidiyor esprilisiniz ikinizde. biraz bize benzetiyorum :)) benimki de aksamlari opuyor falan boyle ard arda. 2 dk sonra sen de beni opmek istersen sakincasi yok falan diyoryengec de degil ama, elini tutmadim, gunaydin deyip sarilmadim(biri varken bazen hemen kalktigim gibi mutfaga kostugum icin) diye kusen bi kocam var
ahaha bebegi uyandirma karesi icin sunu dusundum. bos odaya anneeeeeem diye bagirarak giren bir ana, gerisini sen tamamla
ahaha bebegi uyandirma karesi icin sunu dusundum. bos odaya anneeeeeem diye bagirarak giren bir ana, gerisini sen tamamla
puhaha ayni ya sihhatler oldu bana diye yanima gelip yanagini uzatiyoAyy seviyorum kocamı ya komik adamdır. Zaten öyle ölü gibi bi karakter olsa evlenmezdim ki.. seninki ne burç?? Belki yükseleni yengeçtir:) çok benziyo hareketler çünkü. Traş olunca sıhhatler olsun demedim diye laf işitirim bende. Her ay oluyorsun arkadaş ne gerek var. Ben de tam bi odunum bu konularda. Hatta çevreden hep sanki sen koca o karın diyolar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?