2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

belki de hic bir sorun yok ama cocuk yapmak istemiyorlar belki insanlar. bu baski ne ki!!

ahah sizin iliskiniz benim cok hosuma gidiyor esprilisiniz ikinizde. biraz bize benzetiyorum :)) benimki de aksamlari opuyor falan boyle ard arda. 2 dk sonra sen de beni opmek istersen sakincasi yok falan diyor yengec de degil ama, elini tutmadim, gunaydin deyip sarilmadim(biri varken bazen hemen kalktigim gibi mutfaga kostugum icin) diye kusen bi kocam var

Aynen canım :)) güldürdün.Bana da çok ilginç geldi, dünden beri düşünüyorum bir de içim de kötü oluyor :) benim doktor da sorunca ters cevap vermez inş. Gerçi benimki aşırı garantici kesin git yaptır der :)

Hahahaha bu ne yav
Ikınırken gözleri pörtlemesin diye mi istemiiş acaba

Canım benim bir arkadaşım daha önce retinayla ilgili bir ameliyat olmuştu o sebepten normal doğuma izin verilmedi ama son haftasında tesadüfen öğrendiler bunu . Bizlere gelince benden ve benim etrafımdaki kimseye sorulmadı retina kalınlığı ama ilk muayenede doktor şimdye kadar geçirdiğim ameliyat hastalık vs var mı diye sormuştu o kadar .

ahaha sorsam mi acaba ya. o bakislarla karsilasirsam sen bi garip bakiyosun retinada problem olmasin der kacarim

canım ben kucağıma bebek almayalı rahat 7-8 seneden fazla olmuştur. Onu da kucağıma alıp hemen annesine vermişimdir kesin. Şuanda sadece içgüdülerime güveniyorum, hallederim gibi geliyor. Hatta kimseye vermem :) benim bebeğim o, ben tutucam

vermiiceem vermiicem benim degil mi vermiiceeem

Aklıma şu geldi

Ne muhabbet ne muhabbet masallahiniz var kizlar..Ben bu modda okuyayım biraz. .
Sanırım delirdim fazla bir enerji varmış gibi eşimin piknik teklifini kabul ettim. Bir iki saate pikniğe gidiyormusuz..
Evin iki odasını temizlenenin verdiği bir rahatlık var sanırım bende. Hafta sonu oglusuma alışveriş yapmak istiyorum galiba bu yüzden bu acelem

Evininhatunu ıstanbul yolu uzerindeki civil ve mini city de indirim vardı.geçen hafta haberin olsun canm

Ayy seviyorum kocamı ya komik adamdır. Zaten öyle ölü gibi bi karakter olsa evlenmezdim ki.. seninki ne burç?? Belki yükseleni yengeçtir:) çok benziyo hareketler çünkü. Traş olunca sıhhatler olsun demedim diye laf işitirim bende. Her ay oluyorsun arkadaş ne gerek var. Ben de tam bi odunum bu konularda. Hatta çevreden hep sanki sen koca o karın diyolar :)))

puhaha ayni ya sihhatler oldu bana diye yanima gelip yanagini uzatiyo koc burcu. hic bilmiyorum yukseleni ne. daha dogrusu unuttum :)) allah mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…