Eivilceyle
sivilce için önerebilceginz birsey varmı peki
Ben ameir khan filmlerini cok seviyorum,netten izleme indirme sansın varsa siddetle tavsiye ederim ,her cocuk ozeldir,3 idiot ,p.k cok sevdiklerimdendi.
https://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/336995
Evet Dangal çok güzeldi, hem üstelik şarkılar çok yerinde ve dans yok, o açıdan bakınca daha da güzel. Bir de Ghajini vardı, ben orijinalinden daha çok beğenmiştim, hala aklıma Kalpana geldikçe hüzünlenirim :)Dangal var son filmi Yen'i gördüm sayılır izle mutlaka
Supernatural'a başladım birkaç sezon izledim ama çok uzun ortalama 23 bölümden 12 sezon nedir yani, ona vaktinde başlayıp devam etmek lazımdı yeni başlamak için çok geç bence :)Supernatural tavsiye edeyim o zaman. Saçma ve eski olmasına rağmen bi yerden sonra bağımlılık yaratıyor:) Yine eskilerden Lost var :)
Breaking Bad izleyebilirsin. Her açıdan mükemmel bir dizi. Senaryosu çok sağlam bence.
Fringe ve Westworld benim de kesinlikle favorilerim. Özellikle Fringe'in yeri ayrı. Ama o tarz diziler bulmak çok zor. Yeni başlayanlardan ilginç bir distopya dizisi var Handmaid's Tale. Kitabını okumussundur belki Turkce'ye Damızlık Kızın Öyküsü diye çevrilmiş, kitabını çok etkilenerek okumuştum. Dizi de güzel. Onu tavsiye ederim.
Game of Thrones tarzı bir dizi Vikings var. Müzikleri, görüntüleri, senaryosu çok hoşuma gidiyor.
Son olarak Black Mirror. Kesinlikle izle derim. Zeka işi şeyleri seviyorsan hoşuna gidecektir.
Eşinle izle bence, daha güzel olur.Evet,hatta dangalı izlemedim daha simdi izlesem mi? Sonra esimle mi izlesem ona karar veremedim:)
Hayır duymadım, benden de istemedi.Kızlar benim bir tanıdığım Eylül'de normal doğum yapmayı planlıyor. Dün doktoru normal doğum için göz doktoruna gidip retina kalınlık testi yaptırman lazım demiş. O test olmadan normal doğuma almıyormuş. Böyle bir şeyden bilgisi olan var mı, bu test ne kadar gerekli? Sizden de böyle bir şey istendi mi?
Bence bunu senin ailen yaparsa sen tersle, eşinin ailesi yaparsa o terslesin ama karıştırmayın yani, ne demek daha doğmadan ikinciyi planlamak. Buna bir bakın büyütün de ondan sonra isterseniz karar verirsiniz. Belki de tek çocuk olacak sizin çocuğunuz belki kardeş yapmak istemeyeceksiniz, kime ne yani.Ya bebek olayına bence ciftler dışında kimse karışmamali. Biz evlendik hemen bi bebek beklentisi oluştu kayinpederle kayınvalidede. Normalde çocukları çok severim ve zaten eşimle 8 yıldır beraber olduğumuz içn beklemek için de bir sebebimiz yoktu ama onların bu beklentisi beni çok gıcık etmişti. İster yaparız ister yapmayız ister de 10 yıl sonra yaparız kime ne? Sanki onlar bakacaklar. Üç ay erteledik. Dördüncü ay dedik ya biz niye çocuk yapmıyoruz :)) Sonra o ay hamile kaldım.
Şimdi de çok çocuk yapın. Beklemeyin hemen 2 yil sonra bi daha yapın. Öeehhh yani :/
Size neee
Ben de gözlerimi çizdirmeyi düşünüyordum da bir ara, bir tanıdık demişti doğum yaptıktan sonra yaptır çatlayabiliyor demişti ama hiç ameliyat yokken bunun istendiğini duymamıştım.ilk kez duyuyorum gozle normal dogum ne alaka cok merak ettim suan
Evet Sherlock'u ben de severim :)Gretchen Grundler G gunesli gunler Aynen ben de Black mirror der susarım. Maalesef sadece 2 bölümüm kaldı. Doğuma kadar mutlaka bitirmek istiyorum.
Breaking bad zaten efsane, bir de Sherlock'u çok severek izledim.
Arrow'u severek başladım ama son sezonunu izlemedim, bir önceki sezonda o kadar sıkıldım ki bunların yapmacık aşk hikayelerinden, her şeyden kendini sorumlu hisseden süper kahraman triplerinden, Laurel'ın üzerine hiç oturmayan Black Canary sakilliğinden bıraktım daha da izlemem. Aynısını Flash'ta da yaptılar, dünya üzerlerine geliyor yıkım, kıyamet kapıda bunlar gerizekalı Iris'in ya da aptal kardeşinin triplerini çekiyorlar. Bu sezon daha bir bölüm geçmedi ki birisi trip atsın birisi de ben onunla konuşurum diye peşinden gitmesin, her bölüm aynı drama olur mu ya! Onnu da bir daha izlemem. CW'nin süper kahraman olayını beceremediğini düşünüyorum bir daha izlemem onların süper kahraman dizilerini.Gretchen Grundler the 100 var tarzın olabilir bi dene istersen arrow da güzel ilk sezonlar
ahah ben fazla bdv okuyunca gidip kocama tesekkur ediyorum boyle biri oldugu icin. nasil da muhtesemim diye havalara giriyo sonra ama olsundrucilla MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
ahah ben fazla bdv okuyunca gidip kocama tesekkur ediyorum boyle biri oldugu icin. nasil da muhtesemim diye havalara giriyo sonra ama olsunherkes evinde kocasiyla cocuguyla mutlu huzurlu olsun insallah
Ay canim kalp kalbe karsi derler bende simdi arkadasa msj attim istanbul yolundaki minicityle civile bakiyim bi diyeNe muhabbet ne muhabbet masallahiniz var kizlar..Ben bu modda okuyayım biraz. .
Sanırım delirdim fazla bir enerji varmış gibi eşimin piknik teklifini kabul ettim. Bir iki saate pikniğe gidiyormusuz..
Evin iki odasını temizlenenin verdiği bir rahatlık var sanırım bende. Hafta sonu oglusuma alışveriş yapmak istiyorum galiba bu yüzden bu acelem
Evininhatunu ıstanbul yolu uzerindeki civil ve mini city de indirim vardı.geçen hafta haberin olsun canm
Bolca zıbın ve alt al ilk aylar sıcaktan onları giyer ancaAy canim kalp kalbe karsi derler bende simdi arkadasa msj attim istanbul yolundaki minicityle civile bakiyim bi diyecok saqol direk oraya qiderim bide Lc falan uqrarim ayyy heycanliyimki neler alsam acaba bana fikir verin mesela boyle sade alt pijama ust badi falanda aliyim demi lazim olur
Hahahaha bu ne yav
Ikınırken gözleri pörtlemesin diye mi istemiiş acaba
Genetik diye bir olay var insanlar bunu kabul etmiyorlar. :)) Daha ne hurafeler var... Hepsiyle mücadele edecek gücü kendimde bulamıyorum:))eyvah ya kokarsa, sonradan tuzlasak olmuyo mu acaba
bide insanlari gercekten anlamiyorum. yav kardesim allah boyle yaratmis terleyeceksin ki vucut zararli seyleri atacak, hararetini dusurecek isisini ayarlayacak falan. yok terlememek icin lazere basvurmalar estetikler falan. neyi degistirmeye calisiyosun farkinda misin acaba? e sonra bu koku senin yediklerine bagli, hormonlarina bagli. sen istersen 7/24 tuzda yat kokacaksa kokacak o ter. bi oturup dusunmuyoruz bi cok seyi yaparken napoyoruz biz diye. hersey kulaktan dolma.
Senin iyiymiş valla ben hiç ama hiç doğru dürüst almadım. Kendi bebegime saklıyorum kucagımi. Dediğin gibi içgüdüsel tamamen :)canım ben kucağıma bebek almayalı rahat 7-8 seneden fazla olmuştur. Onu da kucağıma alıp hemen annesine vermişimdir kesin. Şuanda sadece içgüdülerime güveniyorum, hallederim gibi geliyor. Hatta kimseye vermem :) benim bebeğim o, ben tutucam
Her şeyi izlemişsin resmen önerecek dizi bulamadm valla. Ben de çok sabırlı bi insan değilimdir izleme konusunda o yüzden çok dizi arşivim bitti benm senin karşında:))Dediklerinin hepsini izledim, hatta fazlası da var, ben de seviyorum da çok uzun ve çok danslı olması ben yoruyor.
Evet Dangal çok güzeldi, hem üstelik şarkılar çok yerinde ve dans yok, o açıdan bakınca daha da güzel. Bir de Ghajini vardı, ben orijinalinden daha çok beğenmiştim, hala aklıma Kalpana geldikçe hüzünlenirim :)
Supernatural'a başladım birkaç sezon izledim ama çok uzun ortalama 23 bölümden 12 sezon nedir yani, ona vaktinde başlayıp devam etmek lazımdı yeni başlamak için çok geç bence :)
Breaking Bad'i 4. sezonun sonlarında bıraktım, izlediğim zaman güzel ama yeni bölüm izleme hevesi vermiyor hiç bana diye bıraktım onu, bir ara belki yeniden başlarım. Vikings de iyiydi ama onu da bıraktım birkaç bölüm sonra. Handmaid's Tale çok ilginç bir hikayeye benziyor, Yvonne Strahovski'yi çok beğeniyorum onu izleyebilirim. Black Mirror bende o kadar stres yaptı ki izlerken karnım falan ağrıdı o yüzden bıraktım onu da belki doğumdan sonra vakit bulursam tekrar izlerim. İnsanı o kadar geren hayatın içinden distopya olabilir mi ya!
Eşinle izle bence, daha güzel olur.
Hayır duymadım, benden de istemedi.
Bence bunu senin ailen yaparsa sen tersle, eşinin ailesi yaparsa o terslesin ama karıştırmayın yani, ne demek daha doğmadan ikinciyi planlamak. Buna bir bakın büyütün de ondan sonra isterseniz karar verirsiniz. Belki de tek çocuk olacak sizin çocuğunuz belki kardeş yapmak istemeyeceksiniz, kime ne yani.
Ben de gözlerimi çizdirmeyi düşünüyordum da bir ara, bir tanıdık demişti doğum yaptıktan sonra yaptır çatlayabiliyor demişti ama hiç ameliyat yokken bunun istendiğini duymamıştım.
Evet Sherlock'u ben de severim :)
Arrow'u severek başladım ama son sezonunu izlemedim, bir önceki sezonda o kadar sıkıldım ki bunların yapmacık aşk hikayelerinden, her şeyden kendini sorumlu hisseden süper kahraman triplerinden, Laurel'ın üzerine hiç oturmayan Black Canary sakilliğinden bıraktım daha da izlemem. Aynısını Flash'ta da yaptılar, dünya üzerlerine geliyor yıkım, kıyamet kapıda bunlar gerizekalı Iris'in ya da aptal kardeşinin triplerini çekiyorlar. Bu sezon daha bir bölüm geçmedi ki birisi trip atsın birisi de ben onunla konuşurum diye peşinden gitmesin, her bölüm aynı drama olur mu ya! Onnu da bir daha izlemem. CW'nin süper kahraman olayını beceremediğini düşünüyorum bir daha izlemem onların süper kahraman dizilerini.
Hahahaha ya kesinlikle katiliyorum benimkide tup bebek ama bu cahil insanlari napicaz bilemiyorum:) artik guluyorum hallerine yazikHastanede karıştıysa ya sana koyulacak embriyolar diyeni bilen var yabide tüp bebeğin nasıl yapıldığını bilmememkten kaynaklı acaip orjinal saçmalamalar da var. Geçen güldür güldür de denk geldim şevket hoca karakteri vardı ya ona soruyorlar skeç yapmışlar. Hocam bizimki tüp bebek ya diğerlerine göre daha mı az yakar şimdi bu ? Hocam ben kendime tüp bebek taktırmak istiyorum sanayide yaparlar mı falan diye ti ye almışlar ama gerçek tablo da buna çok uzak değil maalesef...
Evet canim zibina yoqunlasacam.ayakli tulumu pek almayin diyolar boylari uzayonca omuzlardan baski yapiyo diye ama ben bayiliyorum tuluma yaaBolca zıbın ve alt al ilk aylar sıcaktan onları giyer anca
Aynen canım olay tam olarak oyemin ederim düşündükçe içim çok kötü oluyor ama olay o
Okuma oraları okuma bak burda evde kocasıyla delirenler dans edenler küsme sebebi eften püften şeyler olanlar toplandık sen burdan başka bi yere gitme :)drucilla MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
Evet canim zibina yoqunlasacam.ayakli tulumu pek almayin diyolar boylari uzayonca omuzlardan baski yapiyo diye ama ben bayiliyorum tuluma yaa
Sevindim canm o zaman. Civilde çok güzel indirimler var oyuncakta falan. Alt üst takımlar al canm cokca., kapisonlu yada yelekli birşeyler bulursan 6 aylık al. Kızın olacak saç bantları, külotlu corplar.süslü puslu etekler taytlar tabi biraz daha büyük aylar için alsan iyi olur. Başta genelde alt üst takım, tulumlar giydiriliyor. Elbiseler de sahane. Ah iste kız annesi olunca bin çeşit şey çıkıyor. Ben en iyisi kızıma da birsyler alayım..yoksa hiç içime sinmeyecek. almayacağım dolabı dolu diye söz verip kendimi tutamıyorum. Mini city de kalıplar bazen küçük oluyor canm. Yinede bebeğe göre degisiyordur belki ama sen cok ta dolu dolu alma ki içinde kalmasın sonradan görüp beğendiklerini canmAy canim kalp kalbe karsi derler bende simdi arkadasa msj attim istanbul yolundaki minicityle civile bakiyim bi diyecok saqol direk oraya qiderim bide Lc falan uqrarim ayyy heycanliyimki neler alsam acaba bana fikir verin mesela boyle sade alt pijama ust badi falanda aliyim demi lazim olur
Evet ya çok ütopik konular var, gerçekten her seferinde şükrediyorumOkuma oraları okuma bak burda evde kocasıyla delirenler dans edenler küsme sebebi eften püften şeyler olanlar toplandık sen burdan başka bi yere gitme :)
Ayaksiz tulum al canm. Elbiseler bolerolarEvet canim zibina yoqunlasacam.ayakli tulumu pek almayin diyolar boylari uzayonca omuzlardan baski yapiyo diye ama ben bayiliyorum tuluma yaa
ama bence hic birimizOkuma oraları okuma bak burda evde kocasıyla delirenler dans edenler küsme sebebi eften püften şeyler olanlar toplandık sen burdan başka bi yere gitme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?