2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ama bence hic birimiz @Evininhatunu kadar romantizm icinde degiliz, balkonda siirler sarkilar mumlar kiz evhamliii sen bugun alisverise mi gidicen yerim ben senin bebisine alacagin esyalari zibinlara yogunlas ommmmm

Ay yok evet biz o kadar olamayıııız
Bi kaç kez mum ışığı denedik, ikimiz de tedirgin olduk ev yanacak diye Mis gibi ışıkta yedik yemeğimizi

Quiet book yapıyordum iki sayfa anca bitirdim :) Dikiş konusunda biraz berbatım evet :)) Neyse ben gideyim de evi süpüreyıl halılar yıkamadan geldi, silip süpürüp sarayım artık çok cene çaldım

Eklentiler

• B612_20170707_142044.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
Quiet book yapıyordum iki sayfa anca bitirdim :) Dikiş konusunda biraz berbatım evet :)) Neyse ben gideyim de evi süpüreyıl halılar yıkamadan geldi, silip süpürüp sarayım artık çok cene çaldım

Benim bu yalan oldu yaa, yapıcaktım sözde

Benim bu yalan oldu yaa, yapıcaktım sözde
Hala zamanın varken yapabilirsin bence :) Tavsiyem minik minik şeyler yerine iri iri şeyler yap. Bi sayfaya bi hayvan mesela. Ben yandım sen yanma. Bundan sonraki sayfaları öyle yapacağım ben :)))))

Ay yok evet biz o kadar olamayıııız
Bi kaç kez mum ışığı denedik, ikimiz de tedirgin olduk ev yanacak diye Mis gibi ışıkta yedik yemeğimizi
ahahahahaha alismadik g..tte don durmaz diye bi laf var ya o hesap bizimki galiba of ya bugun iyi guldum he sagolun kizlar iyi ki varsiniz

Cok saol canim Allah razi olsun hem yalniz deilimki siz varsiniz ne skntim olursa paylasabilecem bedenen deilde kalben bile yanimda olduqunuzu hissediyorum kendi annem bukadar cekmez benim evhamlarimi
Saol cnm,, sen de öyle :) zaten doğunca görüceksin ki aslolan sensin,, temel olarak sen bakıcan bebeğe zaten anneler daha çok etrafı derleme toplama anlamında destek olabiliyo, ama bebeği emziremedikleri için nihayetinde zaten bizde asıl iş

Hala zamanın varken yapabilirsin bence :) Tavsiyem minik minik şeyler yerine iri iri şeyler yap. Bi sayfaya bi hayvan mesela. Ben yandım sen yanma. Bundan sonraki sayfaları öyle yapacağım ben :)))))

Ananesi yapar ya
Ben fikir veririm çizerim o keser diker, valla hiç enerjim yok

senin elin baya yatkin boyle seylere ya bravo valla ne guzel olmus :)

Evet biz aramızdakinden dolayı göbek dansı geliştirdik :) hem de göbekleri yarıştırmış oluyoruz :) Allah ım hepimizin mutluluğunu daim etsin

ahahahahaha alismadik g..tte don durmaz diye bi laf var ya o hesap bizimki galiba of ya bugun iyi guldum he sagolun kizlar iyi ki varsiniz

Hakkaten yaa ben kim mum ışığı kim?
Esnaf lokantasında tandır kebabı gömen adamlarız biz
Bi kaç gündür iyi sardı buralar cidden, çok eğleniyorum ben de

Ayy benim annem de bayılır öyle şeylere:) bi de geçen tutturdu boyun yicekmisim lohusayken.. Neymiş daha çabuk boynunu mu tutarmış ne Ben yemem ben batıl inançlarım yok bilmiyo musun dedim küstü sen bi değişiksin zaten diyo bana o ne oyle ya zaten sevmem suan mecbur zorla yiyorum kemik suyu vs zaten..kv de değişik değişik fikirler var napcam ben ya napiyosaniz yapın sizle basedemicem ben dicem heralde

ama bence hic birimiz @Evininhatunu kadar romantizm icinde degiliz, balkonda siirler sarkilar mumlar kiz evhamliii sen bugun alisverise mi gidicen yerim ben senin bebisine alacagin esyalari zibinlara yogunlas ommmmm
Onu da bizden yeni olmasına verelim artık dimi :) gerçi romantizm benim damarlarda akmıyor malesef ama olsun :)

Ya bi zamanlar biz de öyleydiiiik :)) 3 ay sürdü ama olsunn :)))) resmen servet yatırıyoduk mumlara, tabi bi de yanında içecek zarif bişey vardır ya hani (yazmayayım adını :)) ... sonra çat diye : - hamilesiniz -ŞAKA -yok hamilesiniz -yok olamaz bi daha bakın -hanımefendi ilk defa görmüyorum bunu ben, bakın bu da kese -kese ne?
Bi daha da gitmedik o doktora :) mumlar da çöpe.. zararlıymış kokusu mokusu ... oyyyy... kırkımızda inşallah :)))))

Bi de biz değişik oluyoruz heee asıl değişik kendileri haberleri yok

Bence o yenilikten değil yaa, insanın içinde olacak. Bak bana mesela; yok. Olmuyor, tam romantik olucam bi gülme geliyo

ahaha aynen icinde olacak insanin. yalniz bu mum olayi ilk zamanlar illa bi heves geliyo insana sanirim hepimiz yapmisiz
simdi sadece elektrik kesilince yaniyo mumlar

bu arada hazir konusu gecmisken bu da dipnot olsun. bebek yaninda yakmayin hatta kendiniz bile maruz kalmayin o dumana. buruna mi yapisiyomus o mumdan cikan is. oyle biseyler okuduydum :)

drucilla @MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
Ya bdv ye girmiyorum ben de artık fazla. Sinirlerim bozuluyo. Bi de en son iki konu okudum, aynı insanların birbirinin tam tersi iki konuya yazdığı yorumları görünce pes ettim. -abim için kredi çektim, nişanlım kızdı. (Yorumlar "nasıl olur, bak sen ona). -nişanlım ablası için kredi çekicek. (Yorumlar "nasıl olur, çekmemeli, artık evli olucak, falan feşmekan) . Baktım banlanıcam sonunda,, bıraktım peşini olayların :)) dediğin gibi burası kesinlikle daha "tatlış" :)))))

Sivas'la Erzurum'da da soğuk suda şokluyorlar diye duymuştum inşallah yalandır :)
Rus özentisi gibi geldi bana, o memleketin zaten havası soğuk şok etkisi yapıyordur bence vicdansızlık.

Bana da açıkçası biraz çerezlik dizi lazım iş yaparken izlemelik, aptal Youtube videolarına bakıyorum yoksa, sıradaki video sıradaki video derken saçma sapan şeyler izlemiş oluyorum. Sense8 hakkında bitirilmesi ve Netflix sövmelerini çok okudum ekşi'de, en azından final yapıyorlar, nice güzelim dizi finalsiz finalsiz lök diye bitti.

Cocuk resmen koltuk altima doqru ilerliyo ya yakinda karnimda deil sirtimda tasicam resmen yamuk duruyorum suan otururken bildiqin kemiklesti orda
Annesi çocuk istediği yerde gezer, karışma ona :)
Ayaklarıdır o, bugün beni de rahatsız ediyor mecburen sürekli arkaya yaslanmak zorunda kalıyorum.

İzlemediysen eğer vikingleri öneririm aksiyonu bol hızlı ilerliyor ve saatlerce bakışmalar yok :)
Onu başlayıp yarım bıraktım ya, sarmadı pek.

GoT dicem ama izlemediğini sanmıyorum
Winter is Coming
Yeni sezonunu değil yeni kitabını bekliyorum ben, o kadar işin içindeyim anlayacağın :)

drucilla @MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
Ben hiç okumuyorum beni strese sokacak şeyler, çok acıklı kitap, dizi, film izlemiyorum, gerilmekten uzak tutuyorum kendimi. Zaten hassas bir dönem, elalemin derdi için kendimi üzemem hiç.

Liseden ve CNBC-e'den beri süregelen bir dizi kültürüm olduğu için gerçekten çok birikiyor. Bir de vaktim var ve dediğim gibi el oyalayacak bir şeyler yaparken dizi izlerim, yemek yaparken ya da çamaşır katlarken falan... O yüzden pek çok popüler diziyi ya izledim ya en azından bir başladım.

Doğurmak nedir yani, her çocuk Allah ömür verdiyse rahme düşüyor, doğuyor, büyüyor önemli olan çocuğun bedensel, ruhsal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilmek, eğitimini vermek, topluma faydalı bir şekilde yetiştirmek, sorumluluk alabilmesini sağlamak. Kedi yavrusu değil sonuçta doğurduğumuz insan. Toplu taşımada insanları rahatsız eden ya da yola tüküren insanlara değil kitap okuyan, duyarlı olan, kültürel olarak kendini geliştirmiş insanlara katılacak insan yetiştirmek lazım. Bunu anlamayan insanla ne konuşsan boş.

Bu laf çok tanıdık geldi bana da :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…