- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Evet cnm pek iyi değilmiş.. yaşasın pilli ikea mumları :))ahaha aynen icinde olacak insanin. yalniz bu mum olayi ilk zamanlar illa bi heves geliyo insana sanirim hepimiz yapmisiz
simdi sadece elektrik kesilince yaniyo mumlar
bu arada hazir konusu gecmisken bu da dipnot olsun. bebek yaninda yakmayin hatta kendiniz bile maruz kalmayin o dumana. buruna mi yapisiyomus o mumdan cikan is. oyle biseyler okuduydum :)
32+5 tim dün ama ultrasonda 31+5 çıktı.Canım kaç haftalık hamilesin ?
Gelişimin geri oldugunu bebeğin hangi uzvuna göre karar verdi doktor?
27 haftalık iken benm bebeğimin bacak boyuna göre karar vermişti iki hafta geriden geliyordu bacak boyu..
Bir ay sonra Allahıma binlerce şükür normale döndü...
Ultrason cihazlarının hata payı çok yüksek hiç canını sıkma... ayrıca bende bu bir ay içerisinde yememe biraz daha dikkat ettim maneviyata daha da yoğunlaştım çok sükür en son hersey yolunda görünüyordu..
İnşallah cnm,, saol :)2 saat bakmadık hemen dolmuş yine mesajlar. Allahım ne kadar da popili bir grubuz
Ne güzel bişey insanın annesinin becerikli olması ya cidden. Bizimki de öyle, nevresimler pikeler görmen lazımHakkını yemeyim şimdi bana da 645473297 tane pike yaptı evlenirken Dedim annecim napıyosun? Ben o kadar şeyi ne ara sereyim? Ara ara seriyorum da Allahtan öyle tüllü boncuklu şeyler değil
Bizim kız babadan korkuyor herhaldeYa da hoşuna gidiyordur dinliyordur, artık doğunca görücez
Ya bana da çok kullanışlı gelmedi açıkçası, yaptırmadım.
Maşallah adıyla büyüsün sağlıklı olsun da
Hepsi güzel isimler , adıyla yaşasın sağlıklıca inşallah
haha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosunEvet cnm pek iyi değilmiş.. yaşasın pilli ikea mumları :))
Biz de çok severiz Aamir Khanı dangal ı da merak ediyorum ama eşimi bekliyorum küser yoksa :))Evet,hatta dangalı izlemedim daha simdi izlesem mi? Sonra esimle mi izlesem ona karar veremedim:)
Bebeğin içinde olacak, yediğinle olmaz o. Asıl sen değişiksin anne deseydin ya :)Ayy benim annem de bayılır öyle şeylere:) bi de geçen tutturdu boyun yicekmisim lohusayken.. Neymiş daha çabuk boynunu mu tutarmış neBen yemem ben batıl inançlarım yok bilmiyo musun dedim küstü sen bi değişiksin zaten diyo bana o ne oyle ya zaten sevmem suan mecbur zorla yiyorum kemik suyu vs zaten..kv de değişik değişik fikirler var napcam ben ya napiyosaniz yapın sizle basedemicem ben dicem heralde
Evet çok cins insanlar, aynı şeylere bile cins cins alakasız yorumlar falan, boşver dert tasa edinmeyin kendinize fazladan. Benim derdim bana yeter deyip kapatın o acıklı şeyleri :)Ya bdv ye girmiyorum ben de artık fazla. Sinirlerim bozuluyo. Bi de en son iki konu okudum, aynı insanların birbirinin tam tersi iki konuya yazdığı yorumları görünce pes ettim. -abim için kredi çektim, nişanlım kızdı. (Yorumlar "nasıl olur, bak sen ona). -nişanlım ablası için kredi çekicek. (Yorumlar "nasıl olur, çekmemeli, artık evli olucak, falan feşmekan) . Baktım banlanıcam sonunda,, bıraktım peşini olayların :)) dediğin gibi burası kesinlikle daha "tatlış" :)))))
Işıldak alın, pırıl pırıl yapıyor, elektrik kesilince mum da neymiş, bulana kadar zaten azap oluyorlar bir de yangın tehlikesi var. Işıldak en iyisi ışıldakhaha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosunguzel isik veriyor mu onlar be? ben de artik hic sevmiyorum mumu cidden. elektrik kesilince de bi halta yaramiyor yakmasak daha iyi gorucez o derece :))
Annesi çocuk istediği yerde gezer, karışma ona :)
Ayaklarıdır o, bugün beni de rahatsız ediyor mecburen sürekli arkaya yaslanmak zorunda kalıyorum.
Onu başlayıp yarım bıraktım ya, sarmadı pek.
Winter is Coming
Yeni sezonunu değil yeni kitabını bekliyorum ben, o kadar işin içindeyim anlayacağın :)
Bebeğin içinde olacak, yediğinle olmaz o. Asıl sen değişiksin anne deseydin ya :)
Evet çok cins insanlar, aynı şeylere bile cins cins alakasız yorumlar falan, boşver dert tasa edinmeyin kendinize fazladan. Benim derdim bana yeter deyip kapatın o acıklı şeyleri :)
Işıldak alın, pırıl pırıl yapıyor, elektrik kesilince mum da neymiş, bulana kadar zaten azap oluyorlar bir de yangın tehlikesi var. Işıldak en iyisi ışıldak
Ya sizin yüzünüzden daha başlayamadım temizliğe ya, evimi silip süpüreceğim ben daha, kolay mı hı, kolay mı?
Ama hakkınızı yiyemem, iyi güldüm ya, bir de rehavet çöktü ki sormayın
Oyy aynılar valla.. oğluna da ayrı üzüldümDemek ondan bu kadar garip davranıyo oğlum. Gerçekten sabrımı sınadığını iliklerime kadar hissediyorum ve çok zor tutuyorum kendimi. Derin nefes al iyisin iyisin bebeği düşün sakin kal diyorum kendime sürekli. çok zorluyo beni hareketleri. Dün bi süre konuşma benimle Kağan çok sinirliyim dedim çekti beni kenara bana diyo ki neden halimi sormuyorsun anne :)) la havle dedim mızmız olan sen sorunu çıkartan sen halini ben sorucskmışım. Babasının telinden wats app atmış bana birsürü kırık kalp. Mesajımı gördün mü dedi. Yok bakmadım dedim. Bak dünyamın nasıl sana kırgın olduğunu göreceksin diyo. Bi de özür dilersin üstüne. Tamamen benim eşekliğim oğlum diyesim geliyo ama tutuyorum kendimi:)
Eş meselesi de aşağı yukarı aynı durumda. Bende kendi derdime düştüm baya baya ihmal ettim adamı. Hatta geçen gün öyle bişey yaşadık ki hem saatlerce katıla katıla güldüm hem içim acıdı adama. İşe gidiyodu yanağını sevmek için elimi kaldırdım. Sanki tokat atıcakmışım gibi ani bi refleksle kaçtı ama öyle abartı kaçtı ki sanırsın hergün dövüyorum adamı işe giderken :)) Napıyosun dedim. alışkın değilim Ya aylardır şefkat görmüyorum nasıl tepki vereceğimi bilemedim dedi kinayeli kinayeli :)))
Diyo ki aşkım Doğumgünüm için kendini yorma olur mu bu halinle. Sen şimdi boş geçmezsin bişeyler yapmaya kalkarsın yorma kendini sen bana dünyanın en güzel hediyesini vereceksin hiç bişey istemiyorum dedi. İçimden anamm Doğumgünü gelmiş Ya farkında Bile değilim yuhhhh dedim dışımdan niye öyle söylüyosun aşkım her şeyin en güzeline layıksın sen iyiyim ben merak etme beni. O kadar önem veririm ki nasıl unuttum anlamadım kafa gerçekten bi milyon. İkinciyi beklerken böyle dağıldıysak ikisi ile beraber 3. Yü beklesek demek neler olucak. Neyse ben kendimi bıraktım hassas beyime ilgi göstericem bu ara. Bi masajla Bile mutlu oluyo zaten bi de doğumgününü özenle kutlarsam unutur bu ilgisizliğimiadam yengeç bi de. Dizine yatır sev öyle ilgi hastası. Daha dikkatli olucam artık. Çünkü Doğum sonrası daha zor olucak. Bu ara biraz depolasınlar da 2 3 ay kullansınlar o ilgiyi :)
Haberleri bekliyoruzz :)ben de ufaktan hazirlanayim 1 saat sonra cikicam evden. cok fazla konusmayin ben yokken yetisemiyorum sonra
Bence doğal bi ürünle peeling yapmak en güzeli. Üstüne de su bazlı bi nemlendiriciEivilceyle
sivilce için önerebilceginz birsey varmı peki
Biz de güneş enerjisiyle şarj olan kullanıyoruz balkonda hoşumuza gidiyor hem de mum gibi titriyor :)haha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosunguzel isik veriyor mu onlar be? ben de artik hic sevmiyorum mumu cidden. elektrik kesilince de bi halta yaramiyor yakmasak daha iyi gorucez o derece :))
Saol cnm :) durmadan foto çekmişiz,, binlerce.. her yerden fışkırıyo :)) dönüp dönüp bakıyorum bu ara, böyle olucak, bu kadar küçük olucak, vs vs... hala inanılmaz geliyo :)Ayy sen bu fotoları koydukca ,yattıgım yerde cıkartasım geliyor valla icimden:)) cok güzeller yaaaa
Ya var aslinda da eskisi kadar sik elektrik kesilmedigi icin bir sonraki kullanima kadar sarji bitiyor. Ara sira sarj etmek lazim aklimiza gelmiyor haliyleIşıldak alın, pırıl pırıl yapıyor, elektrik kesilince mum da neymiş, bulana kadar zaten azap oluyorlar bir de yangın tehlikesi var. Işıldak en iyisi ışıldak
Ya sizin yüzünüzden daha başlayamadım temizliğe ya, evimi silip süpüreceğim ben daha, kolay mı hı, kolay mı?
Ama hakkınızı yiyemem, iyi güldüm ya, bir de rehavet çöktü ki sormayın
Veriyo onlar epey cnm :) valla vazgeçmiştik epeydir ama geçen ikeaya gittiğimde aldım biraz dayanamayıp. Sadece dekoratif şu an tabi :))))haha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosunguzel isik veriyor mu onlar be? ben de artik hic sevmiyorum mumu cidden. elektrik kesilince de bi halta yaramiyor yakmasak daha iyi gorucez o derece :))
Az kaldııııı :)) ya bu arada bana ayağını fazla öpme inatçı olur demişti teyzoşum :))) ama resmen yedimmm!! inatçı mı ? Evet, inatçı :)) öyle olsa bile değer mi? Kesinlikle değer :))Immm nasıl canım cektiiii:)))
Öğünlerimi atlamadim yumurtami eksik etmedim32+5 tim dün ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi minyon bi bebek olacak dedi o kadar.
Ben eve geldim bir onceki ultrason ciktisiyla karsilastirdim herseyi hemen hemen aynı sadece kilosu 300 gram artmis 20 günde. Ben kendim diyorum gelisimimi yavasladi diye. Bende yememe dikkat edeyim. Nasil beslendin 1 ay boyunca canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?