2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet cnm pek iyi değilmiş.. yaşasın pilli ikea mumları :))

32+5 tim dün ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi minyon bi bebek olacak dedi o kadar.
Ben eve geldim bir onceki ultrason ciktisiyla karsilastirdim herseyi hemen hemen aynı sadece kilosu 300 gram artmis 20 günde. Ben kendim diyorum gelisimimi yavasladi diye. Bende yememe dikkat edeyim. Nasil beslendin 1 ay boyunca canim

İnşallah cnm,, saol :)

Bebeğin içinde olacak, yediğinle olmaz o. Asıl sen değişiksin anne deseydin ya :)

Evet çok cins insanlar, aynı şeylere bile cins cins alakasız yorumlar falan, boşver dert tasa edinmeyin kendinize fazladan. Benim derdim bana yeter deyip kapatın o acıklı şeyleri :)
haha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosun guzel isik veriyor mu onlar be? ben de artik hic sevmiyorum mumu cidden. elektrik kesilince de bi halta yaramiyor yakmasak daha iyi gorucez o derece :))
Işıldak alın, pırıl pırıl yapıyor, elektrik kesilince mum da neymiş, bulana kadar zaten azap oluyorlar bir de yangın tehlikesi var. Işıldak en iyisi ışıldak

Ya sizin yüzünüzden daha başlayamadım temizliğe ya, evimi silip süpüreceğim ben daha, kolay mı hı, kolay mı?
Ama hakkınızı yiyemem, iyi güldüm ya, bir de rehavet çöktü ki sormayın

Ooo evet sen işin daha derin kısmındasın, ben dizi kısmından başlayınca kitaba dönemedim, o değil de tam doğurucam başlıycak sezon
Vikings bizi de sarmadı bu arada. Yeni dizi arayışındayım ben de. Tavsiye alırım.
Mutella temmuz annelerinde çıt çıt sesi duyan var

Ay gerçekten miiiiğğğ?
Çok mutlu olduum gidip bakayım bi, Ben de temmuz anasıyım

Boşver yarın eşinle yaparsın
Ayartan kötü arkadaş

Oyy aynılar valla.. oğluna da ayrı üzüldüm ama benimki de öyle şu an.. küçük olduğu için seninki kadar net dile getiremiyo ama en basitinden geçen gün "neden bahçeye hep babamla ve Tuba ablamla çıkıyorum, seninle de çok çıkalım" dedi.. ki biliyosun sürekli dışarı çıkarıyorum, ne isterse yapmaya çalışıyorum.. yine de yetmiyo böyle zamanlarda demek ki... yani ne yaparsak yapalım şu an daha fazlasını bekleme halindeler. Geçicek , inanıyorum :) ee var mı kabaca bi planın doğumgünü için ?

haha cakma da olsa mumdan vazgecmem diyosun guzel isik veriyor mu onlar be? ben de artik hic sevmiyorum mumu cidden. elektrik kesilince de bi halta yaramiyor yakmasak daha iyi gorucez o derece :))
Biz de güneş enerjisiyle şarj olan kullanıyoruz balkonda hoşumuza gidiyor hem de mum gibi titriyor :)

Ayy sen bu fotoları koydukca ,yattıgım yerde cıkartasım geliyor valla icimden:)) cok güzeller yaaaa
Saol cnm :) durmadan foto çekmişiz,, binlerce.. her yerden fışkırıyo :)) dönüp dönüp bakıyorum bu ara, böyle olucak, bu kadar küçük olucak, vs vs... hala inanılmaz geliyo :)

Ya var aslinda da eskisi kadar sik elektrik kesilmedigi icin bir sonraki kullanima kadar sarji bitiyor. Ara sira sarj etmek lazim aklimiza gelmiyor haliyle

Aman bosver yarin esinle cabucak yaparsiniz :)) biz de pazar gunu yapicaz antredeki derzlere rotus yapicaz. Zaten halilarimin 2si lekeli geldi geri yolladim. İstesem de seremiyorum suan. Evi de silsem supursem 10 dk sonra ayni toz. Ben de ellesmiyorum kendisine hic

Veriyo onlar epey cnm :) valla vazgeçmiştik epeydir ama geçen ikeaya gittiğimde aldım biraz dayanamayıp. Sadece dekoratif şu an tabi :))))

Öğünlerimi atlamadim yumurtami eksik etmedim
Yoğurtta çok yedim
Eti hergün menüme ekledim,köfte,tavuk vs.
Aslında özellkle birsey yapmadim sadece düzenli yemeğe özen gösterdim istirahat ettim öyle yani ama bak kaşar peyniri,muz,soda bebeğe çok iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…