2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen aynen :)) bi de "sizce hatalı mıyım?" Olayı var, hatalısın deyince kıyamet kopuyo :)) ama buradaki genel profil on numara, aynen devam :))

Cnm çıtlıyo ya,, dedim ben sana, gerçekten çıtlıyo :))) yalnız değilsin kesinlikle

Cnm şimdi kaç kilo?

puhaha ayni ya sihhatler oldu bana diye yanima gelip yanagini uzatiyo koc burcu. hic bilmiyorum yukseleni ne. daha dogrusu unuttum :)) allah mutlulugunuzu daim etsin
Eşim de trip atıyor bişey demeyince bende özellikle söylemiyorum birkaç saat sonra farketmedin bile diye trip atıyor çok komik ya :) balık burcu romantik duyarlı Kocişim bende öküz akrep işte :)

Ghajiniyi on kez fln izledim her seferinde de ağlarım çok çok güzel kalpanaa bi Harika zaten
Artowun ilk sezonlar dedim zaten 3 ve sonrası zoraki olmuş

Bende got kitabını bekliyorum o daha eğlenceli filmden ama kaç yıldır bekliyorum bakalım Çıkacak inşallah

Ayyyy nebiliyim niye oyle duruyoki qiciklik yapar qibi dokunuyorum qitmiyoda yerlesti neyse ben uzaniyim en iyisi oda keyfine baksin hanimefendi

Ayyy bazen bunla teselli buluyorum diyorumki ya bebeqi kiskanirsam kimse ellemesin almasin falan sonrada diyorumki amannnn nasil olsa bebek benim ben emzirecem benimle yasayacak hep yaninda ben olacam ohhh onlar sadece sevip birakacaklar sonucta benim benim benim o

ama bence hic birimiz Evininhatunu kadar romantizm icinde degiliz, balkonda siirler sarkilar mumlar kiz evhamliii sen bugun alisverise mi gidicen yerim ben senin bebisine alacagin esyalari zibinlara yogunlas ommmmm
Amannnn sanki devamimi qeldi kiz bikere yaptik oyle bisey bitti qitti yine hayaller hayatlar oldu yani sonuc buqun dinleniyimde canim pazar qunu esim izinli erkenden cikip kahvalti alisveris veee piknik plani yaptik bakalim neler alacam kizima kafamda deli sorular neyden kactane diye diye dolaniyorum ewde

Aynen canim abartmadan alacam...beqendiklerimi qiyemeden buyurse icimde kalir sonrada alinir nasilsa suan ilk aylardaki eksikleri bitsin yeter aman iki cocuk olumca zor demi bence onunda qonlu kalmasin belki sana soyleyemez ama ister yeni ciciler bikac biseyde ona alirsin ben bile bu yasta annem.bana bisey alinca nasil seviniyorum

Eşim de trip atıyor bişey demeyince bende özellikle söylemiyorum birkaç saat sonra farketmedin bile diye trip atıyor çok komik ya :) balık burcu romantik duyarlı Kocişim bende öküz akrep işte :)

Al bizde de aynısı adam romantik duygusal balık, karşısında mantık insanı başak sonra sen mı kadınsın o mu..... yada eğer bir sorun varsa kesin sen çıkartmışsındır o yapmaz diyen ve her ortamda onu destekleyen arkadaşlar akrabalar vs vs. Adam benden sonra geldi benden popüler oldu ortamimda anlayışlı, ilgili romantik diye
Ama tabiki sukur Allah hicbirimize eksikliklerini göstermesin.. bende ilgi insanıymışım onunla beraber anlamış oldum yada ilgi görünce sürekli, bağışıklık yaptı bak o da olabilir

Kızlar merhaba iki gündür bel sırt ve bacak ağrısı çekiyorum neden olabilir acaba böyle kemiklerim sızlıyor resmen kalsiyum ve magnezyum içiyorum ama 2 gündür çok zorluyor beni ((

Ben de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)

Boşver yarın eşinle yaparsın
Ayartan kötü arkadaş
Hep o yapıyor zaten, geçen hafta da ütülere kadar yaptı, bu sefer en azında süpürme silme yapılmış olsun toz falan alırız, banyoyu temizleriz ev düzene girer. Belki bir de sineklik tellerini yıkarız, tek başıma girişemiyorum onları çıkartma işine. Valla üzülüyorum ona da ya, bir haftasonu da dinlensin istiyorum. Ya alışveriş ya temizlik ya başka bir sürü bir sürü iş. Benim kadar o da çekti hamilelikten :)

Her hafta o yapıyor bu sefer ben yapayım da ona az kalsın, vicdanlı olmak lazım arada

Bende got kitabını bekliyorum o daha eğlenceli filmden ama kaç yıldır bekliyorum bakalım Çıkacak inşallah
Yeni kitap gelene kadar eskiden olanları unuttuk. Ben zaten karıştırıyorum hatırladığım şeyler dizide mi olmuştu filmde mi diye, eşime soruyorum ama o benden de beter o kadar zaman geçtikten sonra nasıl hatırlayayım karakterleri diyor. Bekliyoruz ki gelsin yeni kitap Kış Rüzgarları'ymış adı da.

Kahvaltı tamam, hadi üzerine alışveriş de yaparsınız ama o pikniğe nasıl halin kalacak çok merak ediyorum
Ben sadece tek bir avm'de 3-4 mağaza gezince sürünerek geliyorum eve, hadi bakalım kolay gelsin size

Kitapları bi
kitaplar biteli 2 yıl oldu bende karıştırıyorum artk kitapları bayağı unuttum zaten en son bayağı bi kişiyi öldürmüştü tyrion sanırım son kitaba göz atarım yeniye başlamadan ölmeden çıkartsa bari

Yok cnm kıskanmazsın ama herkesin kucağına verme fazla zaten... ağladığında alsınlar da bi işe yarasınlar... duran bebeği kucaklaya kucaklaya alıştırıyolar sonra çok zor oluyo

Boyun ne ki? Bunu da bilmiyodum ben :)) bi de bizimki doğdu, hemşire aaa ne güzel tutuyo boynunu dedi,,, ben daha hiçbişey yemediydim :) bebeğe bağlı heralde. Bi de çok mu süt içtiniz dedi kadın... ona da bağlamıştık biz. Şimdi düşünüyorum da 41 hafta içeride kalınca sıkıntıdan kendini böyle şeyleri geliştirerek oyaladı heralde diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…