Aynen aynen :)) bi de "sizce hatalı mıyım?" Olayı var, hatalısın deyince kıyamet kopuyo :)) ama buradaki genel profil on numara, aynen devam :))Bebeğin içinde olacak, yediğinle olmaz o. Asıl sen değişiksin anne deseydin ya :)
Evet çok cins insanlar, aynı şeylere bile cins cins alakasız yorumlar falan, boşver dert tasa edinmeyin kendinize fazladan. Benim derdim bana yeter deyip kapatın o acıklı şeyleri :)
Işıldak alın, pırıl pırıl yapıyor, elektrik kesilince mum da neymiş, bulana kadar zaten azap oluyorlar bir de yangın tehlikesi var. Işıldak en iyisi ışıldak
Ya sizin yüzünüzden daha başlayamadım temizliğe ya, evimi silip süpüreceğim ben daha, kolay mı hı, kolay mı?
Ama hakkınızı yiyemem, iyi güldüm ya, bir de rehavet çöktü ki sormayın
Cnm çıtlıyo ya,, dedim ben sana, gerçekten çıtlıyo :))) yalnız değilsin kesinlikle
Ooo evet sen işin daha derin kısmındasın, ben dizi kısmından başlayınca kitaba dönemedim, o değil de tam doğurucam başlıycak sezon
Vikings bizi de sarmadı bu arada. Yeni dizi arayışındayım ben de. Tavsiye alırım.
Ay gerçekten miiiiğğğ?
Çok mutlu olduum gidip bakayım bi, Ben de temmuz anasıyım
Cnm şimdi kaç kilo?32+5 tim dün ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi minyon bi bebek olacak dedi o kadar.
Ben eve geldim bir onceki ultrason ciktisiyla karsilastirdim herseyi hemen hemen aynı sadece kilosu 300 gram artmis 20 günde. Ben kendim diyorum gelisimimi yavasladi diye. Bende yememe dikkat edeyim. Nasil beslendin 1 ay boyunca canim
Eşim de trip atıyor bişey demeyince bende özellikle söylemiyorum birkaç saat sonra farketmedin bile diye trip atıyor çok komik ya :) balık burcu romantik duyarlı Kocişim bende öküz akrep işte :)puhaha ayni ya sihhatler oldu bana diye yanima gelip yanagini uzatiyokoc burcu. hic bilmiyorum yukseleni ne. daha dogrusu unuttum :)) allah mutlulugunuzu daim etsin
Ghajiniyi on kez fln izledim her seferinde de ağlarım çok çok güzel kalpanaa bi Harika zatenDediklerinin hepsini izledim, hatta fazlası da var, ben de seviyorum da çok uzun ve çok danslı olması ben yoruyor.
Evet Dangal çok güzeldi, hem üstelik şarkılar çok yerinde ve dans yok, o açıdan bakınca daha da güzel. Bir de Ghajini vardı, ben orijinalinden daha çok beğenmiştim, hala aklıma Kalpana geldikçe hüzünlenirim :)
Supernatural'a başladım birkaç sezon izledim ama çok uzun ortalama 23 bölümden 12 sezon nedir yani, ona vaktinde başlayıp devam etmek lazımdı yeni başlamak için çok geç bence :)
Breaking Bad'i 4. sezonun sonlarında bıraktım, izlediğim zaman güzel ama yeni bölüm izleme hevesi vermiyor hiç bana diye bıraktım onu, bir ara belki yeniden başlarım. Vikings de iyiydi ama onu da bıraktım birkaç bölüm sonra. Handmaid's Tale çok ilginç bir hikayeye benziyor, Yvonne Strahovski'yi çok beğeniyorum onu izleyebilirim. Black Mirror bende o kadar stres yaptı ki izlerken karnım falan ağrıdı o yüzden bıraktım onu da belki doğumdan sonra vakit bulursam tekrar izlerim. İnsanı o kadar geren hayatın içinden distopya olabilir mi ya!
Eşinle izle bence, daha güzel olur.
Hayır duymadım, benden de istemedi.
Bence bunu senin ailen yaparsa sen tersle, eşinin ailesi yaparsa o terslesin ama karıştırmayın yani, ne demek daha doğmadan ikinciyi planlamak. Buna bir bakın büyütün de ondan sonra isterseniz karar verirsiniz. Belki de tek çocuk olacak sizin çocuğunuz belki kardeş yapmak istemeyeceksiniz, kime ne yani.
Ben de gözlerimi çizdirmeyi düşünüyordum da bir ara, bir tanıdık demişti doğum yaptıktan sonra yaptır çatlayabiliyor demişti ama hiç ameliyat yokken bunun istendiğini duymamıştım.
Evet Sherlock'u ben de severim :)
Arrow'u severek başladım ama son sezonunu izlemedim, bir önceki sezonda o kadar sıkıldım ki bunların yapmacık aşk hikayelerinden, her şeyden kendini sorumlu hisseden süper kahraman triplerinden, Laurel'ın üzerine hiç oturmayan Black Canary sakilliğinden bıraktım daha da izlemem. Aynısını Flash'ta da yaptılar, dünya üzerlerine geliyor yıkım, kıyamet kapıda bunlar gerizekalı Iris'in ya da aptal kardeşinin triplerini çekiyorlar. Bu sezon daha bir bölüm geçmedi ki birisi trip atsın birisi de ben onunla konuşurum diye peşinden gitmesin, her bölüm aynı drama olur mu ya! Onnu da bir daha izlemem. CW'nin süper kahraman olayını beceremediğini düşünüyorum bir daha izlemem onların süper kahraman dizilerini.
Bende got kitabını bekliyorum o daha eğlenceli filmden ama kaç yıldır bekliyorum bakalım Çıkacak inşallahRus özentisi gibi geldi bana, o memleketin zaten havası soğuk şok etkisi yapıyordur bence vicdansızlık.
Bana da açıkçası biraz çerezlik dizi lazım iş yaparken izlemelik, aptal Youtube videolarına bakıyorum yoksa, sıradaki video sıradaki video derken saçma sapan şeyler izlemiş oluyorum. Sense8 hakkında bitirilmesi ve Netflix sövmelerini çok okudum ekşi'de, en azından final yapıyorlar, nice güzelim dizi finalsiz finalsiz lök diye bitti.
Annesi çocuk istediği yerde gezer, karışma ona :)
Ayaklarıdır o, bugün beni de rahatsız ediyor mecburen sürekli arkaya yaslanmak zorunda kalıyorum.
Onu başlayıp yarım bıraktım ya, sarmadı pek.
Winter is Coming
Yeni sezonunu değil yeni kitabını bekliyorum ben, o kadar işin içindeyim anlayacağın :)
Ben hiç okumuyorum beni strese sokacak şeyler, çok acıklı kitap, dizi, film izlemiyorum, gerilmekten uzak tutuyorum kendimi. Zaten hassas bir dönem, elalemin derdi için kendimi üzemem hiç.
Liseden ve CNBC-e'den beri süregelen bir dizi kültürüm olduğu için gerçekten çok birikiyor. Bir de vaktim var ve dediğim gibi el oyalayacak bir şeyler yaparken dizi izlerim, yemek yaparken ya da çamaşır katlarken falan... O yüzden pek çok popüler diziyi ya izledim ya en azından bir başladım.
Doğurmak nedir yani, her çocuk Allah ömür verdiyse rahme düşüyor, doğuyor, büyüyor önemli olan çocuğun bedensel, ruhsal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilmek, eğitimini vermek, topluma faydalı bir şekilde yetiştirmek, sorumluluk alabilmesini sağlamak. Kedi yavrusu değil sonuçta doğurduğumuz insan. Toplu taşımada insanları rahatsız eden ya da yola tüküren insanlara değil kitap okuyan, duyarlı olan, kültürel olarak kendini geliştirmiş insanlara katılacak insan yetiştirmek lazım. Bunu anlamayan insanla ne konuşsan boş.
Ayyyy nebiliyim niye oyle duruyoki qiciklik yapar qibi dokunuyorum qitmiyoda yerlestiRus özentisi gibi geldi bana, o memleketin zaten havası soğuk şok etkisi yapıyordur bence vicdansızlık.
Bana da açıkçası biraz çerezlik dizi lazım iş yaparken izlemelik, aptal Youtube videolarına bakıyorum yoksa, sıradaki video sıradaki video derken saçma sapan şeyler izlemiş oluyorum. Sense8 hakkında bitirilmesi ve Netflix sövmelerini çok okudum ekşi'de, en azından final yapıyorlar, nice güzelim dizi finalsiz finalsiz lök diye bitti.
Annesi çocuk istediği yerde gezer, karışma ona :)
Ayaklarıdır o, bugün beni de rahatsız ediyor mecburen sürekli arkaya yaslanmak zorunda kalıyorum.
Onu başlayıp yarım bıraktım ya, sarmadı pek.
Winter is Coming
Yeni sezonunu değil yeni kitabını bekliyorum ben, o kadar işin içindeyim anlayacağın :)
Ben hiç okumuyorum beni strese sokacak şeyler, çok acıklı kitap, dizi, film izlemiyorum, gerilmekten uzak tutuyorum kendimi. Zaten hassas bir dönem, elalemin derdi için kendimi üzemem hiç.
Liseden ve CNBC-e'den beri süregelen bir dizi kültürüm olduğu için gerçekten çok birikiyor. Bir de vaktim var ve dediğim gibi el oyalayacak bir şeyler yaparken dizi izlerim, yemek yaparken ya da çamaşır katlarken falan... O yüzden pek çok popüler diziyi ya izledim ya en azından bir başladım.
Doğurmak nedir yani, her çocuk Allah ömür verdiyse rahme düşüyor, doğuyor, büyüyor önemli olan çocuğun bedensel, ruhsal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilmek, eğitimini vermek, topluma faydalı bir şekilde yetiştirmek, sorumluluk alabilmesini sağlamak. Kedi yavrusu değil sonuçta doğurduğumuz insan. Toplu taşımada insanları rahatsız eden ya da yola tüküren insanlara değil kitap okuyan, duyarlı olan, kültürel olarak kendini geliştirmiş insanlara katılacak insan yetiştirmek lazım. Bunu anlamayan insanla ne konuşsan boş.
Ayyy bazen bunla teselli buluyorum diyorumki ya bebeqi kiskanirsam kimse ellemesin almasin falanSaol cnm,, sen de öyle :) zaten doğunca görüceksin ki aslolan sensin,, temel olarak sen bakıcan bebeğe zatenanneler daha çok etrafı derleme toplama anlamında destek olabiliyo, ama bebeği emziremedikleri için nihayetinde zaten bizde asıl iş
Amannnn sanki devamimi qeldi kiz bikere yaptik oyle bisey bitti qitti yine hayaller hayatlar oldu yani sonucama bence hic birimizEvininhatunu kadar romantizm icinde degiliz, balkonda siirler sarkilar mumlar kiz evhamliii sen bugun alisverise mi gidicen yerim ben senin bebisine alacagin esyalari zibinlara yogunlas ommmmm
Aynen canim abartmadan alacam...beqendiklerimi qiyemeden buyurse icimde kalirSevindim canm o zaman. Civilde çok güzel indirimler var oyuncakta falan. Alt üst takımlar al canm cokca., kapisonlu yada yelekli birşeyler bulursan 6 aylık al. Kızın olacak saç bantları, külotlu corplar.süslü puslu etekler taytlar tabi biraz daha büyük aylar için alsan iyi olur. Başta genelde alt üst takım, tulumlar giydiriliyor. Elbiseler de sahane. Ah iste kız annesi olunca bin çeşit şey çıkıyor. Ben en iyisi kızıma da birsyler alayım..yoksa hiç içime sinmeyecek. almayacağım dolabı dolu diye söz verip kendimi tutamıyorum. Mini city de kalıplar bazen küçük oluyor canm. Yinede bebeğe göre degisiyordur belki ama sen cok ta dolu dolu alma ki içinde kalmasın sonradan görüp beğendiklerini canm
Eşim de trip atıyor bişey demeyince bende özellikle söylemiyorum birkaç saat sonra farketmedin bile diye trip atıyor çok komik ya :) balık burcu romantik duyarlı Kocişim bende öküz akrep işte :)
@Simge 84 @MAVI_BEYAZofelyam A AysheDuru Sizin bebelerin isimlerini öğrenebilir miyiz hanımlar
Sabah muhabbetini yaptık da
Ben de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)
Ooo evet sen işin daha derin kısmındasın, ben dizi kısmından başlayınca kitaba dönemedim, o değil de tam doğurucam başlıycak sezon
Vikings bizi de sarmadı bu arada. Yeni dizi arayışındayım ben de. Tavsiye alırım.
Ay gerçekten miiiiğğğ?
Çok mutlu olduum gidip bakayım bi, Ben de temmuz anasıyım
Hep o yapıyor zaten, geçen hafta da ütülere kadar yaptı, bu sefer en azında süpürme silme yapılmış olsun toz falan alırız, banyoyu temizleriz ev düzene girer. Belki bir de sineklik tellerini yıkarız, tek başıma girişemiyorum onları çıkartma işine. Valla üzülüyorum ona da ya, bir haftasonu da dinlensin istiyorum. Ya alışveriş ya temizlik ya başka bir sürü bir sürü iş. Benim kadar o da çekti hamilelikten :)
Boşver yarın eşinle yaparsın
Ayartan kötü arkadaş
Her hafta o yapıyor bu sefer ben yapayım da ona az kalsın, vicdanlı olmak lazım aradaYa var aslinda da eskisi kadar sik elektrik kesilmedigi icin bir sonraki kullanima kadar sarji bitiyor. Ara sira sarj etmek lazim aklimiza gelmiyor haliyle
Aman bosver yarin esinle cabucak yaparsiniz :)) biz de pazar gunu yapicaz antredeki derzlere rotus yapicaz. Zaten halilarimin 2si lekeli geldi geri yolladim. İstesem de seremiyorum suan. Evi de silsem supursem 10 dk sonra ayni toz. Ben de ellesmiyorum kendisine hic
Yeni kitap gelene kadar eskiden olanları unuttuk. Ben zaten karıştırıyorum hatırladığım şeyler dizide mi olmuştu filmde mi diye, eşime soruyorum ama o benden de beter o kadar zaman geçtikten sonra nasıl hatırlayayım karakterleri diyor. Bekliyoruz ki gelsin yeni kitap Kış Rüzgarları'ymış adı da.Bende got kitabını bekliyorum o daha eğlenceli filmden ama kaç yıldır bekliyorum bakalım Çıkacak inşallah
Amannnn sanki devamimi qeldi kiz bikere yaptik oyle bisey bitti qitti yine hayaller hayatlar oldu yani sonucbuqun dinleniyimde canim pazar qunu esim izinli erkenden cikip kahvalti alisveris veee piknik plani yaptik bakalim neler alacam kizima kafamda deli sorular neyden kactane diye diye dolaniyorum ewde
Evet,hatta dangalı izlemedim daha simdi izlesem mi? Sonra esimle mi izlesem ona karar veremedim:)
kitaplar biteli 2 yıl oldu bende karıştırıyorum artk kitapları bayağı unuttum zaten en son bayağı bi kişiyi öldürmüştü tyrion sanırım son kitaba göz atarım yeniye başlamadan ölmeden çıkartsa bariBen de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)
Hep o yapıyor zaten, geçen hafta da ütülere kadar yaptı, bu sefer en azında süpürme silme yapılmış olsun toz falan alırız, banyoyu temizleriz ev düzene girer. Belki bir de sineklik tellerini yıkarız, tek başıma girişemiyorum onları çıkartma işine. Valla üzülüyorum ona da ya, bir haftasonu da dinlensin istiyorum. Ya alışveriş ya temizlik ya başka bir sürü bir sürü iş. Benim kadar o da çekti hamilelikten :)
Her hafta o yapıyor bu sefer ben yapayım da ona az kalsın, vicdanlı olmak lazım arada
Yeni kitap gelene kadar eskiden olanları unuttuk. Ben zaten karıştırıyorum hatırladığım şeyler dizide mi olmuştu filmde mi diye, eşime soruyorum ama o benden de beter o kadar zaman geçtikten sonra nasıl hatırlayayım karakterleri diyor. Bekliyoruz ki gelsin yeni kitap Kış Rüzgarları'ymış adı da.
Kahvaltı tamam, hadi üzerine alışveriş de yaparsınız ama o pikniğe nasıl halin kalacak çok merak ediyorum
Ben sadece tek bir avm'de 3-4 mağaza gezince sürünerek geliyorum eve, hadi bakalım kolay gelsin size
Yok cnm kıskanmazsın ama herkesin kucağına verme fazla zaten... ağladığında alsınlar da bi işe yarasınlar... duran bebeği kucaklaya kucaklaya alıştırıyolar sonra çok zor oluyoAyyy bazen bunla teselli buluyorum diyorumki ya bebeqi kiskanirsam kimse ellemesin almasin falansonrada diyorumki amannnn nasil olsa bebek benim ben emzirecem benimle yasayacak hep yaninda ben olacam ohhh onlar sadece sevip birakacaklar sonucta benim benim benim o
Boyun ne ki? Bunu da bilmiyodum ben :)) bi de bizimki doğdu, hemşire aaa ne güzel tutuyo boynunu dedi,,, ben daha hiçbişey yemediydim :) bebeğe bağlı heralde. Bi de çok mu süt içtiniz dedi kadın... ona da bağlamıştık biz. Şimdi düşünüyorum da 41 hafta içeride kalınca sıkıntıdan kendini böyle şeyleri geliştirerek oyaladı heralde diyorum :)Ayy benim annem de bayılır öyle şeylere:) bi de geçen tutturdu boyun yicekmisim lohusayken.. Neymiş daha çabuk boynunu mu tutarmış neBen yemem ben batıl inançlarım yok bilmiyo musun dedim küstü sen bi değişiksin zaten diyo bana o ne oyle ya zaten sevmem suan mecbur zorla yiyorum kemik suyu vs zaten..kv de değişik değişik fikirler var napcam ben ya napiyosaniz yapın sizle basedemicem ben dicem heralde
Evet canim zibina yoqunlasacam.ayakli tulumu pek almayin diyolar boylari uzayonca omuzlardan baski yapiyo diye ama ben bayiliyorum tuluma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?