2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
drucilla Mutella kabaklar bittimi kizlar
Simdi yapma sirasi bende
Ay bitmedi bugün bitmesi lazım ama, hadi bakalım kolay gelsin

ay canım geç gördüm mailini benim kızım Bade inş. gelicek oğlum da Yaman:)

Maşallah canım adıyla büyüsün.

Hakket o ölürse senaristler mi yazacak ? Şimdi sen öyle deyince kitapları mı okusam baştan dedim kendi kendime. Ama bi tane kitap geliyor okunacak, adı da İpek
Eşlere de yazık ama hayat müşterek yapcek bişey yok

Ne bicim olmus yazdigim ya servis bi sallandi degisik yerlere bastim herhal:) saol canim hepimizinki ins.diyektim:)

Selam biz yine kurstayiz bekliyorum bende kızımı Allah'tan hava biraz serinledi yoksa sıcaklarda napardim bilmem ben bebeğin çantasını hazırlıyim artık diyorum ama bir türlü karar veremedim şimdi bir takım hastane çıkışı var onu koyucam bir takım alt üst ve çıt çıtlık body var onuda koyucam 3 tanede ayrı body koyucam bir tane ince bir tane normal penye battaniye ıslak mendil ağız mendili çorap koyucam birde bebek bezi emzik biberon koymayı düşünmüyorum ilk gün hastanede emzige pek gerek olmuyor mamayida kaşıkla veriyorlar hemşireler yani kizimda öyle olmuştu sizce başka bişey gerek varmi

Yok cnm kıskanmazsın ama herkesin kucağına verme fazla zaten... ağladığında alsınlar da bi işe yarasınlar... duran bebeği kucaklaya kucaklaya alıştırıyolar sonra çok zor oluyo

benim arkadasimin bebegi kendi ailesinde ilk torundu. 3 teyzesi vardi bebisin,bir dr anane ve dede. e tabi bir de baba tarafi. cocugu hic kucaklarindan indirmemisler. kisi cok olunca da kucaktan kucaga gezmistir. hepsi de ayni sitedeydi. ben cocugu gormeye gittigimde 1 yasinda falandi,birkac ay gecmisti sanirim blr yasini. yere yatirdiginda yuz ustu dondugu zaman emekleyemiyordu. arkadasim kucaga alistigi icin emeklemeyi bilmiyor dedi ve cocuk emeklemeden direk yurumeye basladi. ki ben en cok o popoyu bezi sallayarak yurumelerini seviyorum:)
her sey kararinda olmali sanki:)

yogurdu ve sutu cok tuketince olurmus.

Saol canim kahvaltiya arkadasimiza davetliyiz pikniqede bizden once birileri qidecek biz hazir yemeqe qidecez yani yoksa benimde hic qozum yemez bu ucunu bu sicakta

her hafta yapiyorsa tabiki yardimci olmak lazim. ben de kiyamiyorum. sen yapma ben isten gelince yaparim diyor ama butun gun yayilip yatiyorum bide adam isten gelince ev isi yapicak. napiyoruz o zaman yavas yavas yapiyoruz :))

Saol canim kahvaltiya arkadasimiza davetliyiz pikniqede bizden once birileri qidecek biz hazir yemeqe qidecez yani yoksa benimde hic qozum yemez bu ucunu bu sicakta

temizlik yaptigimiz gun,kuzen aradi,piknige gidecegiz,gelirseniz sizin o tarafa bir yere gelecegiz dediler ama ona bile gidemedik:))
siz gidersiniz insallah:))

temizlik yaptigimiz gun,kuzen aradi,piknige gidecegiz,gelirseniz sizin o tarafa bir yere gelecegiz dediler ama ona bile gidemedik:))
siz gidersiniz insallah:))
InsaAllah canim kendimi iyi hissederimde qideriz bende cok istiyorum cunku iyi olacak banada hava deisikliqi :):) artik otururum napim yapiversinler :):)

Aynen canim buyuk alirimda ole cok alip abartmam acayip hizli buyuyolar :) qozumun onunde ornek warya yazik bikere bile qiyemediqi kiyafetler oldu :):)

ben de 5 tane falan aldim tulumu,0-6 ay. heves ettim ama bundan sonra almayacagim,yeter. ben de bayiliyorum.o tulumlara:))

Acayip istahim acildi benim kizlar napacaz ya almadiqim tum kiloyu son haftalar alacam qaliba

drucilla MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
Ayy okuma öyle şeyler düşürme modunu. Ben arada bakayım diyorum içim şişiyo. Kocam beni aldatıyo mu? Bilmem kim bana asılıyo evli işin kötüsü bende ondan hoşlanıyorum falan :))

Ne yaptın? Haberlerini bekliyoruzzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…