Ay bitmedi bugün bitmesi lazım ama, hadi bakalım kolay gelsin
ay canım geç gördüm mailini benim kızım Bade inş. gelicek oğlum da Yaman:)
Ben de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)
Hep o yapıyor zaten, geçen hafta da ütülere kadar yaptı, bu sefer en azında süpürme silme yapılmış olsun toz falan alırız, banyoyu temizleriz ev düzene girer. Belki bir de sineklik tellerini yıkarız, tek başıma girişemiyorum onları çıkartma işine. Valla üzülüyorum ona da ya, bir haftasonu da dinlensin istiyorum. Ya alışveriş ya temizlik ya başka bir sürü bir sürü iş. Benim kadar o da çekti hamilelikten :)
Her hafta o yapıyor bu sefer ben yapayım da ona az kalsın, vicdanlı olmak lazım arada
Yeni kitap gelene kadar eskiden olanları unuttuk. Ben zaten karıştırıyorum hatırladığım şeyler dizide mi olmuştu filmde mi diye, eşime soruyorum ama o benden de beter o kadar zaman geçtikten sonra nasıl hatırlayayım karakterleri diyor. Bekliyoruz ki gelsin yeni kitap Kış Rüzgarları'ymış adı da.
Kahvaltı tamam, hadi üzerine alışveriş de yaparsınız ama o pikniğe nasıl halin kalacak çok merak ediyorum
Ben sadece tek bir avm'de 3-4 mağaza gezince sürünerek geliyorum eve, hadi bakalım kolay gelsin size
Ay bitmedi bugün bitmesi lazım ama, hadi bakalım kolay gelsin
Amin canim saol hepimizinki ins.
Maşallah canım adıyla büyüsün.
Hakket o ölürse senaristler mi yazacak ?Şimdi sen öyle deyince kitapları mı okusam baştan dedim kendi kendime. Ama bi tane kitap geliyor okunacak, adı da İpek
Eşlere de yazık ama hayat müşterekyapcek bişey yok
Yok cnm kıskanmazsın ama herkesin kucağına verme fazla zaten... ağladığında alsınlar da bi işe yarasınlar... duran bebeği kucaklaya kucaklaya alıştırıyolar sonra çok zor oluyo
Boyun ne ki? Bunu da bilmiyodum ben :)) bi de bizimki doğdu, hemşire aaa ne güzel tutuyo boynunu dedi,,, ben daha hiçbişey yemediydim :) bebeğe bağlı heralde. Bi de çok mu süt içtiniz dedi kadın... ona da bağlamıştık biz. Şimdi düşünüyorum da 41 hafta içeride kalınca sıkıntıdan kendini böyle şeyleri geliştirerek oyaladı heralde diyorum :)
Saol canimBen de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)
Hep o yapıyor zaten, geçen hafta da ütülere kadar yaptı, bu sefer en azında süpürme silme yapılmış olsun toz falan alırız, banyoyu temizleriz ev düzene girer. Belki bir de sineklik tellerini yıkarız, tek başıma girişemiyorum onları çıkartma işine. Valla üzülüyorum ona da ya, bir haftasonu da dinlensin istiyorum. Ya alışveriş ya temizlik ya başka bir sürü bir sürü iş. Benim kadar o da çekti hamilelikten :)
Her hafta o yapıyor bu sefer ben yapayım da ona az kalsın, vicdanlı olmak lazım arada
Yeni kitap gelene kadar eskiden olanları unuttuk. Ben zaten karıştırıyorum hatırladığım şeyler dizide mi olmuştu filmde mi diye, eşime soruyorum ama o benden de beter o kadar zaman geçtikten sonra nasıl hatırlayayım karakterleri diyor. Bekliyoruz ki gelsin yeni kitap Kış Rüzgarları'ymış adı da.
Kahvaltı tamam, hadi üzerine alışveriş de yaparsınız ama o pikniğe nasıl halin kalacak çok merak ediyorum
Ben sadece tek bir avm'de 3-4 mağaza gezince sürünerek geliyorum eve, hadi bakalım kolay gelsin size
her hafta yapiyorsa tabiki yardimci olmak lazim. ben de kiyamiyorum. sen yapma ben isten gelince yaparim diyor ama butun gun yayilip yatiyorum bide adam isten gelince ev isi yapicak. napiyoruz o zaman yavas yavas yapiyoruz :))Ben de önce dizisini izledim ama ben okuduğum ve izlediğim şeylerle ilgili teori kasmaya bayılırım, baktım bunun da öyle derin kısımları var, bir de sevdim dizisini o zaman kitabı kesin daha güzeldir dedim ve okudum. Kesinlikle dizisi kitabın yanında çöp kalıyor, o kadar güzel. Şimdi şüşko yazarsa yeni kitabı onu okumak istiyorum. Ölmeden yazsa da bari içimizde kalmasa :)
Aynen canim buyuk alirimda ole cok alip abartmam acayip hizli buyuyolar :) qozumun onunde ornek warya yazik bikere bile qiyemediqi kiyafetler oldu :):)buyuk al tulumu,rahatca giydirirsin.
Saol canimkahvaltiya arkadasimiza davetliyiz pikniqede bizden once birileri qidecek biz hazir yemeqe qidecez yani yoksa benimde hic qozum yemez bu ucunu bu sicakta
InsaAllah canim kendimi iyi hissederimde qideriz bende cok istiyorum cunku iyi olacak banada hava deisikliqi :):) artik otururum napim yapiversinler :):)temizlik yaptigimiz gun,kuzen aradi,piknige gidecegiz,gelirseniz sizin o tarafa bir yere gelecegiz dediler ama ona bile gidemedik:))
siz gidersiniz insallah:))
Aynen canim buyuk alirimda ole cok alip abartmam acayip hizli buyuyolar :) qozumun onunde ornek warya yazik bikere bile qiyemediqi kiyafetler oldu :):)
Ayy okuma öyle şeyler düşürme modunu. Ben arada bakayım diyorum içim şişiyo. Kocam beni aldatıyo mu? Bilmem kim bana asılıyo evli işin kötüsü bende ondan hoşlanıyorum falan :))drucilla MAVI_BEYAZ Ay böyle mutlu tatlış evlilikler okumayı özlemişim resmen, BDV okumaktan psikolojim bozulmuş, sizi okuyunca istemsiz gülümsüyorum
Heeyy teyzeler biz bugün denizimi görmeye gidiyoruz. Önce nst istedi dr sonra klasik muayene. Offf saat 4de ama ya nasıl geçecek zaman. Arrık iki haftada bir gidiyoruz zaman geçmiyor sanki. Önceden bir ay nasıl bekliyormuşum acaba.
Acayip istahim acildi benim kizlar napacaz ya almadiqim tum kiloyu son haftalar alacam qaliba
Hahha güzel benzetmeymiş çok beğendim :)Benim 2 haftadır öyle :) @nilselen 'in bir benzetmesi vardı fındıklı şekerpare diye. Tam olarak öyle, manzara süper yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?