- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Walla kac kiloyla doquracaz merak ediyorumbenim de:))
hem suya meyve koydum,hem de sut isitiyorum,sutlu buskuvi yicem
Benim 34 haftada 1.750 idi normalmiş. Şuan 36 bitmek üzere 2.950 :) hızlı kilo alıyorlar merak etme. Decavit kullanıyorum ben aklıma geldikçe. Güzel ilaç hem pahalı değil hem bütün vitaminler var içinde. Hatta sağlık ocağı ücretsiz bile veriyor.Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz
Walla kac kiloyla doquracaz merak ediyorumbenimde onumde corba yoqurt bi elimde muz dahada kabak yicem pissinde ayyy kafam karisti
Hadi bakalim az kaldi sabir yiyelim sonra bebeyle uqrasmaktan veririz diye kendimi teselli ediyorum15le kapasam iyi:))
gecen haftadan beri olculmedim. kontrolden kontrole olculuyorum. almamisimdir insallah. en son 1 kilo vermistim,bakalim haftaya ne cikacak:))
arada ufak kacamaklar olur canim,bosver:)
Hadi bakalim az kaldi sabir yiyelim sonra bebeyle uqrasmaktan veririz diye kendimi teselli ediyorum10 kilo aldim suan
Valla cnm kaşıkla verildiğini söylüyolar, ama hemşire arkadaşlarımız var gerektiğinde gayet de güzel biberonla da verildiğini söylüyolar. Tabi bunlar annenin hiç emziremicek durumda olduğu karamsar tablolar için geçerli,,, Allah korusun yani... ama ben yine de o tabloyu da gözönünde bulundurarak doğuma girmeden önce odanın en görünen yerine koymayı planlıyorum :) neticede sezeryan bir ameliyat,, ucu açık.. normal doğum benim için zaten riskli,, onun da ucu açık ,,, aklım kalmasın :))))))) herşeyini hazırladım koydum diyeyim giderken :))Selam biz yine kurstayiz bekliyorum bende kızımı Allah'tan hava biraz serinledi yoksa sıcaklarda napardim bilmem ben bebeğin çantasını hazırlıyim artık diyorum ama bir türlü karar veremedim şimdi bir takım hastane çıkışı var onu koyucam bir takım alt üst ve çıt çıtlık body var onuda koyucam 3 tanede ayrı body koyucam bir tane ince bir tane normal penye battaniye ıslak mendil ağız mendili çorap koyucam birde bebek bezi emzik biberon koymayı düşünmüyorum ilk gün hastanede emzige pek gerek olmuyor mamayida kaşıkla veriyorlar hemşireler yani kizimda öyle olmuştu sizce başka bişey gerek varmi
Bu sefer fena o zaman,, çünkü garip bi şekilde süt içemedim. Gerçi yoğurt ayran yumurta peynir başka beyaz ne varsa yedim ama bilmiyorum ne kadar oldu :))yogurdu ve sutu cok tuketince olurmus.
Bir ekibi varmış, onlarla karakterlerden, hikayeden falan bahsediyorlarmış. Hani ölürse adamın ne düşündüğünü bilsinler de ona göre tamamlasınlar diye ama el değiştirmiş olur ve ben eski tadı olmaz diye düşünüyorum. Bir kere kimse o kadar keskin bir şekilde insanlara kıyamaz, adam baş karakter, önemli karakter, güzel karakter falan dinlemiyor. Herkes cellat lanet olasıca kitapta :)Hakket o ölürse senaristler mi yazacak ?Şimdi sen öyle deyince kitapları mı okusam baştan dedim kendi kendime. Ama bi tane kitap geliyor okunacak, adı da İpek
Bana da yemekle uğraşma akşam yaparız birlikte diyor da zaten işi uzakta, geç geliyor, geldikten sonra bir de yemek yapsak uyumamız 2'yi bulur. Bir de yemek yapmak beni çok yormuyor, oturarak yapıyorum artık her şeyi.her hafta yapiyorsa tabiki yardimci olmak lazim. ben de kiyamiyorum. sen yapma ben isten gelince yaparim diyor ama butun gun yayilip yatiyorum bide adam isten gelince ev isi yapicak. napiyoruz o zaman yavas yavas yapiyoruz :))
Okurken bile bacağıma bir sızı girdi, düşünmesi bile yordu beni :)Ay ben gezme olunca çok enerjigim :))yorulcagimi bile bile gitmek istiyorum bayram ilk gün akşama kadar bayramlaşma akşamda gezme 2.ve3.gunu deniz sonra pikniken sonunda gece yatarken ayaklarım zonkluyordu ama şimdi olsa yine gezerim galiba
Şimdi gelseler iki aileyi de aynı anda sorunsuz eve oturtturur dışarıdan komşu bile alırsın, öyle deme :)Bu arada benim ev hala bol koltuklubir odanın içinde 3 tekli 3 üçlü bir ikili koltuk artı masa sandalye TV kitaplık var bir daha evime küçük demeyeceğim Allah'tan kimse sana gelicez demiyor şu aralar
Tabi cnm,, bebiş dediğin şöyle bezini göstere göstere bi dikicek popoyu havaya :)) şaka bi yana, fazla kucaklanmaları çok ciddi bi sorun. Ben sürekli şu çocuk zaten uslu duruyoken o kadar kucakladınız ki cefasını hep ben çektim diye söylendim. İkinciye ders olsun diye... yahu şunu ağladığında alın pışpışlayın ki bana faydanız olsun... ama yok, onlar iyiyken sevicek ağlayınca da hop anneye :) bu sefer izin vermem :)))benim arkadasimin bebegi kendi ailesinde ilk torundu. 3 teyzesi vardi bebisin,bir dr anane ve dede. e tabi bir de baba tarafi. cocugu hic kucaklarindan indirmemisler. kisi cok olunca da kucaktan kucaga gezmistir. hepsi de ayni sitedeydi. ben cocugu gormeye gittigimde 1 yasinda falandi,birkac ay gecmisti sanirim blr yasini. yere yatirdiginda yuz ustu dondugu zaman emekleyemiyordu. arkadasim kucaga alistigi icin emeklemeyi bilmiyor dedi ve cocuk emeklemeden direk yurumeye basladi. ki ben en cok o popoyu bezi sallayarak yurumelerini seviyorum:)
her sey kararinda olmali sanki:)
E pek da az diilmiş cnm,, bundan sonraki haftalar çok hızlı alıyolar çünkü. Seninki bu kadar bu kadar bile alsa dediği gibi en fazla biraz minyon olur... ki cihazın da milim milim ölçemediğini biliyoruz zaten. Sen sğalıklı beslen yeter,, hiç abartma yemeyi kendinde sorun arayıp...1.900 kilosu
3 hafta önce 1
600 du
Şimdi çıktık canım. Uzun sürdü biraz hem nst hem muayene olunca. Herşey yolunda çok şükür. 33+4 deyiz 2.500 kg olmuş bizim fındık. Boyu ve kilosu önde çıktı yine. Doğumu biraz daha erkene alıcaz gibi duruyor dedi. Normalde 21 i doğum tarihim ama ğlanlı sezaryen olunca 15i demişti. Bugünde 10u dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem ozaman netleşir dedi. Çok hareketli şuan doğum pozisyonunda ama dönebilir bu hareketlilikle dedi. Bizden haberler böyle. Denizim iyiydi oyy o yüz mimiklerini görmenizi isterdim ama.Ne yaptın? Haberlerini bekliyoruzzzz:)
Tamam canim yememe dikkat edeyim insaallah gerilemez haftasi daha fazla. Herkes 1 hafta gerilik normal diyorE pek da az diilmiş cnm,, bundan sonraki haftalar çok hızlı alıyolar çünkü. Seninki bu kadar bu kadar bile alsa dediği gibi en fazla biraz minyon olur... ki cihazın da milim milim ölçemediğini biliyoruz zaten. Sen sğalıklı beslen yeter,, hiç abartma yemeyi kendinde sorun arayıp...
Maşallah koca çocuk olmuş be, sağlıkla gelsin inşallah doğum zamanı da :)Şimdi çıktık canım. Uzun sürdü biraz hem nst hem muayene olunca. Herşey yolunda çok şükür. 33+4 deyiz 2.500 kg olmuş bizim fındık. Boyu ve kilosu önde çıktı yine. Doğumu biraz daha erkene alıcaz gibi duruyor dedi. Normalde 21 i doğum tarihim ama ğlanlı sezaryen olunca 15i demişti. Bugünde 10u dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem ozaman netleşir dedi. Çok hareketli şuan doğum pozisyonunda ama dönebilir bu hareketlilikle dedi. Bizden haberler böyle. Denizim iyiydi oyy o yüz mimiklerini görmenizi isterdim ama.
İnşallah canım. Hepimizin bebeleri sağlıkla doğsunlar.Maşallah koca çocuk olmuş be, sağlıkla gelsin inşallah doğum zamanı da :)
Hahhahahah aynen bencede anneme de diyorum ram mevlutluk oldu ev nereye oturtucam derdi yokBir ekibi varmış, onlarla karakterlerden, hikayeden falan bahsediyorlarmış. Hani ölürse adamın ne düşündüğünü bilsinler de ona göre tamamlasınlar diye ama el değiştirmiş olur ve ben eski tadı olmaz diye düşünüyorum. Bir kere kimse o kadar keskin bir şekilde insanlara kıyamaz, adam baş karakter, önemli karakter, güzel karakter falan dinlemiyor. Herkes cellat lanet olasıca kitapta :)
Bana da yemekle uğraşma akşam yaparız birlikte diyor da zaten işi uzakta, geç geliyor, geldikten sonra bir de yemek yapsak uyumamız 2'yi bulur. Bir de yemek yapmak beni çok yormuyor, oturarak yapıyorum artık her şeyi.
Okurken bile bacağıma bir sızı girdi, düşünmesi bile yordu beni :)
Maşallah enerjin bol olsun.
Şimdi gelseler iki aileyi de aynı anda sorunsuz eve oturtturur dışarıdan komşu bile alırsın, öyle deme :)
Çok çok normal hem de,, çünkü gebelik haftamız sata göre hesaplanıyo, neticede farklı günlerde döllenme olmasına rağmen satı aynı olanların günü de aynı sayılıyor. Zaten her bebek aynı kiloda da doğamayacağına göre çok fazla etken var.. ben senin yerinde olsam proteini arttırırım. Ben bu hamileliğimde çok az yedim. 7 kilo almışım,, bebek şu an 3 kilo. Yani su, artan kan hacmi, eşi vs hespalayınca kilo bile vermiş sayılırım. O yüzden bebeğin kilosunun annenin çok veya az yemesine bağlı olduğuna hiç inanmıyorum. Ama protein ağırlıklı beslenince hem kilo almıyorsun hem de bebek daha iyi besleniyor sanırım :)Tamam canim yememe dikkat edeyim insaallah gerilemez haftasi daha fazla. Herkes 1 hafta gerilik normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?