2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
@elif_ay dan haberiniz var mı kızlar en son doğum için suni sancı verilecekti

Onu ben de çok merak ettim

Bu da fındığım deniz
Maşallah cnm,, nasıl da net çıkmışş,, bayıldımmm
Kızlarr canım acayip cips istedi aldım da ama korkuyorum ya tansiyonum çıkrsa diye

Ben yedim bikaç kez cnm.. ama abartmadım, nefsimi körelticek kadar yedim bıraktım :)

Oyy masallah kuzuya:) tospik olcak demek epey... saglıkla gelsinler insallah...
Benimde eger 40. Haftada alacak olsaydı,gün icin 10 agustos dedi, ama kanama riski son haftada cok olabiliyormus bnim durumundakilerin o yüzden 12-13 gün once alacak... eger 10 u olsaydı benim ,eşimin ve kızımızın dogum günü aynı gün olacaktı:) nyse saglık olsun da,gerisi onemli deil.bizimki de haftabası gittigimizde ultrasonda agzını acıp kapatıyordu fln resmen gördük,cok güzel yaaaa

Biz de 12. Haftada ikili test yapıldıktan sonra söyledik. Ama yuvarlak cümleler kurduk tabi "2 ayı biraz geçti, biz de geç farkettik vs" neyse ki saymadılar haftaları :)))

neden kanama riskin var canim

Ahahahah :))
Çok güldüm :)
Güzel hatıra

Oyy maşallah, biraz asabi mi sanki kaşları mı çatık bana mı öyle geldi :)
Bizde onu konuştuk o sırada. Özellikle o anı çekti dr. Ben gitmeden önce salata yemiştim bol limonlu. Muhtemelen limonun tadı gitmiş olabilir dedi. O yüz ifadesini hareketli çekseydim keşke. Artık yediklerinin tadını alabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…