- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Masallah onaa:)Bu da fındığım deniz
Maşallah fındığaa :)Bu da fındığım deniz
Bu da fındığım deniz
Kızlarr canım acayip cips istedi aldım da ama korkuyorum ya tansiyonum çıkrsa diye
@elif_ay dan haberiniz var mı kızlar en son doğum için suni sancı verilecekti
Şimdi çıktık canım. Uzun sürdü biraz hem nst hem muayene olunca. Herşey yolunda çok şükür. 33+4 deyiz 2.500 kg olmuş bizim fındık. Boyu ve kilosu önde çıktı yine. Doğumu biraz daha erkene alıcaz gibi duruyor dedi. Normalde 21 i doğum tarihim ama ğlanlı sezaryen olunca 15i demişti. Bugünde 10u dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem ozaman netleşir dedi. Çok hareketli şuan doğum pozisyonunda ama dönebilir bu hareketlilikle dedi. Bizden haberler böyle. Denizim iyiydi oyy o yüz mimiklerini görmenizi isterdim ama.
Maşallah cnm,, nasıl da net çıkmışş,, bayıldımmmBu da fındığım deniz
Kızlarr canım acayip cips istedi aldım da ama korkuyorum ya tansiyonum çıkrsa diye
Oyy maşallah, biraz asabi mi sanki kaşları mı çatık bana mı öyle geldi :)Bu da fındığım deniz
Tansiyonun mu var? Yoksa bence bi avuç ye gitsin madem canın çekti:)Kızlarr canım acayip cips istedi aldım da ama korkuyorum ya tansiyonum çıkrsa diye
Şimdi çıktık canım. Uzun sürdü biraz hem nst hem muayene olunca. Herşey yolunda çok şükür. 33+4 deyiz 2.500 kg olmuş bizim fındık. Boyu ve kilosu önde çıktı yine. Doğumu biraz daha erkene alıcaz gibi duruyor dedi. Normalde 21 i doğum tarihim ama ğlanlı sezaryen olunca 15i demişti. Bugünde 10u dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem ozaman netleşir dedi. Çok hareketli şuan doğum pozisyonunda ama dönebilir bu hareketlilikle dedi. Bizden haberler böyle. Denizim iyiydi oyy o yüz mimiklerini görmenizi isterdim ama.
Biz de 12. Haftada ikili test yapıldıktan sonra söyledik. Ama yuvarlak cümleler kurduk tabi "2 ayı biraz geçti, biz de geç farkettik vs" neyse ki saymadılar haftaları :)))Bunu ben de çok seviyorum, sadece o kadar ağlamalarını biraz yapmacık buluyorum. Bana deseler %40 Kafkassın %5 Russun %7 Yunansın şaşırmam, sonuçta kimse doğduğu topraklardan gelmemiş, onca uzun yoldan gelip göç etmişler illa ki birilerinin gönlü ecnebiye kaymıştır, illa yabancı gelin-damat almışlardır sülaleye. Ama bilmek güzel olabilirdi. Ya da hiç sevmediğim bir memleketten sonuç çıkarsa belki o kadar da güzel değildir bilmekama bak azıcık Kızılderili kanı yoksa vallahi üzülürüm, çok seviyorum Kızılderili olma fikrini
Kolaydı aslında, ikimiz de kararlı olduğumuz için ve midem falan bulanmadığı için sorun olmadı. Ya ilk 3 ay riskli dönem, bir şey olursa dengesiz akrabaların yorumlarıyla ya da üzmek istemeseler bile ailelerin konuşmalarıyla muhatap olmak istemedik.
Doğunca tabi söylerim yahu, kızın ismi koyulsun sağlıkla alsın kızım ismini söylerim tabi ki :)
Onlar da iyiymiş, ben de aslında daha tutardım da sonra insan alınır diye çekindim açıkçası. 3 ay söylememe nedenimiz riskli dönem olmasıydı ve anlayışla karşıladılar ama uzatsaydık kesin kırılırlardı.
Ay aslında ne güzel fikir ya, ben de kafam atarsa yapabilirim. Annemin inat edip hastaneye çeşit çeşit insan çağıracağını sezersem doğduktan sonra söylerim, ona da söyleyeceğim bunu, gözü korksun biraz
Tamam canim yememe dikkat edeyim insaallah gerilemez haftasi daha fazla. Herkes 1 hafta gerilik normal diyor
Bu da fındığım deniz
Ooooo baya sinirliyiz qibi sankiBu da fındığım deniz
Oyy masallah kuzuya:) tospik olcak demek epey... saglıkla gelsinler insallah...
Benimde eger 40. Haftada alacak olsaydı,gün icin 10 agustos dedi, ama kanama riski son haftada cok olabiliyormus bnim durumundakilerin o yüzden 12-13 gün once alacak... eger 10 u olsaydı benim ,eşimin ve kızımızın dogum günü aynı gün olacaktı:) nyse saglık olsun da,gerisi onemli deil.bizimki de haftabası gittigimizde ultrasonda agzını acıp kapatıyordu fln resmen gördük,cok güzel yaaaa
Ahahahah :))Ayşe çantamdan dün yapılan muayenenin cd sini çıkarmış kardeşimi izlicem diye tutturdu :))) sabah sabah sinema tadında rahim içi izliyoruz :)) "ayakları nerdeeee" diye sormuş, şimdi farkettim. Babası da bi yandan sürekli "bu senin kadar güzel diil" diyo :)))
Hayır :) ama uzun zamandır bu kadar tuzlu bişe yemedim ondan tedirgin oldum sanırım aslında pek takmam ama aklıma geldi birden :)her yediginde cikiyor mu
Bizde onu konuştuk o sırada. Özellikle o anı çekti dr. Ben gitmeden önce salata yemiştim bol limonlu. Muhtemelen limonun tadı gitmiş olabilir dedi. O yüz ifadesini hareketli çekseydim keşke. Artık yediklerinin tadını alabilir dedi.Oyy maşallah, biraz asabi mi sanki kaşları mı çatık bana mı öyle geldi :)
Valla yedim gitti birazcık tansiyonum yok aslnda sadece buara tuzu çok yemediğim halde şişiyorum baya ondan aklıma geldiTansiyonun mu var? Yoksa bence bi avuç ye gitsin madem canın çekti:)
Ya babası gibi ağır abi olacak yada gitmeden önce yediğim limonun tadını almış dedi dr. İkisinden biri :)Ooooo baya sinirliyiz qibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?