Hayır :) ama uzun zamandır bu kadar tuzlu bişe yemedim ondan tedirgin oldum sanırım aslında pek takmam ama aklıma geldi birden :)
Bende 53 le hamile kaldim 56 kiloyum.Çok çok normal hem de,, çünkü gebelik haftamız sata göre hesaplanıyo, neticede farklı günlerde döllenme olmasına rağmen satı aynı olanların günü de aynı sayılıyor. Zaten her bebek aynı kiloda da doğamayacağına göre çok fazla etken var.. ben senin yerinde olsam proteini arttırırım. Ben bu hamileliğimde çok az yedim. 7 kilo almışım,, bebek şu an 3 kilo. Yani su, artan kan hacmi, eşi vs hespalayınca kilo bile vermiş sayılırım. O yüzden bebeğin kilosunun annenin çok veya az yemesine bağlı olduğuna hiç inanmıyorum. Ama protein ağırlıklı beslenince hem kilo almıyorsun hem de bebek daha iyi besleniyor sanırım :)
Tamam canım beslenmeye çok dikkat etcem. Inşaallah haftasini yakalar tekrar size güzel haberler veririmNe 1 haftası canım,3hafta gerilige kadr normal deniyor...sen hiiiç takma icini ferah tut,iyi beslen yeter.
Sorma,, eşim de dün tutturdu asistana "doktor gelmeden aç mikrofonu da bi ankaranın bağları söyliim hatıra kalsın bebeğe" diye... :) Allahtan açmadı hatun :))Ahahahah :))
Çok güldüm :)
Güzel hatıra
Sorma,, eşim de dün tutturdu asistana "doktor gelmeden aç mikrofonu da bi ankaranın bağları söyliim hatıra kalsın bebeğe" diye... :) Allahtan açmadı hatun :))
Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Bak sana güzel tavsiyelerde bulunayım.Yeni dizi arayışındayım ben de. Tavsiye alırım.
Hayırlı olsun canım çok durmadan çıkar da hemen kavuşursun bebişineKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Gozun aydın cnm Allah analı babalı büytsn neden kuveze alndi sen de bebk naslsnzKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Ya böyle ekşiyorsa yüzü ben de limon yer giderim, çok tatlı olmuş çünkü, maşallah :)Bizde onu konuştuk o sırada. Özellikle o anı çekti dr. Ben gitmeden önce salata yemiştim bol limonlu. Muhtemelen limonun tadı gitmiş olabilir dedi. O yüz ifadesini hareketli çekseydim keşke. Artık yediklerinin tadını alabilir dedi.
Ne kadar kalması bekleniyormuş kuvözde, bir şey söyledi mi doktor? İnşallah bir an önce alırsın kucağına, hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla huzurla evinize gitmeyi nasip etsin Allah.Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Canm bu normal ultrason mu ayyyy ne kadarda net maşallahBu da fındığım deniz
Normal ultrasonda mı böyle görünüyor ayrıca kaç haftalıksınız ?kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari
Eki Görüntüle 2017743
Allah'ım jön gibi çıkmış koca burun yaaa :)kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
Eki Görüntüle 2017743
GöZün aydın canm allah hayırlı evlat etsin saglık sıhhatle büyüt inşKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Hayırlı olsun canım en kısa zamanda sağlıkla çıksın inşallah herşey yolundadır umarımKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Ne kadar da tatlı maşallah :) herşeyo yolunda gözün aydın canımkizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
bizde haberler boyle.
Eki Görüntüle 2017743
Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
bizde haberler boyle.
Eki Görüntüle 2017743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?