2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende 53 le hamile kaldim 56 kiloyum.
16 haftalik olana kadar kusmalardan dolayi 5 kilo verdim anca onlari geri aldim.
Protein ağırlıkli besleneyim bu ara

Yeni dizi arayışındayım ben de. Tavsiye alırım.
Bak sana güzel tavsiyelerde bulunayım.

Orphan Black, kendi halinde kaçak göçek yaşayan bir kadın bir gün kendisine tıpatıp benzeyen birinin intihar ettiğini görür. Aklına kadının kimliğini almak gelir ve kadın gibi polis olarak yaşamaya başlar. Sonra kendisine yine tıpatıp benzeyen başka biri ortaya çıkar, sonra başka biri derken başrol aslında klon olduğunu öğrenir. Asıl rollerin hepsinde aynı kadın var ve bazen inanamayabiliyorsun aynı kadın olduğuna, o kadar farklı oynuyor ki. Bence çok güzel bir dizi, tarzını beğendiysen izlemelisin.

Penny Dreadful, Victoria Londra'sında, o zamanın mükemmel kıyafetleri ve çok kaliteli çekimlerle görüntü olarak zaten kurtarıyor her şeyi dizi. Fantastik biraz, Victor Frankenstein, canavarı, Dorian Gray, Dracula, kurtadam ve ne olduğunu çok uzun zaman çözemediğimiz bir adet kadın; Vannesa Ives, en sevdiğim kadın dizi karakteri olabilir yani. Sonrasında hayran oldum kadına. Dizi mükemmel, bayılarak izledim sadece 3. sezonda finali çok küt diye geldi, ben 3-4 sezon daha izlerdim en az. Mükemmel bir dizi bence.

Bilimkurgu seviyorsan Fringe, bence bu tarz şeyleri azıcık da olsa seven hiç kimse bu diziyi kaçırmamalı. Ama hamile halinle psikolojini rahatsız edebilir zaman zaman, ben yine de izlerdim hatta keşke izlememiş olsam da yeniden aynı tatla izlesem :)

Westworld, bu da robot bilimi ve yapay zekanın son raddesinde 'neredeyse tamamen insan' robotlar üretmesi ve bu robotların bir parkta gerçek insanlarla robot olduklarını bilmeden iletişim kurmasını anlatıyor. Dönem vahşi batı zamanları, kovboylar, bar, çiftçiler her şeyi mükemmel bir köy ve modern insanlar para verip burayı ziyarete geliyorlar. İç içe her hikayesi ve insanın kafasını çok çalıştırması gerekiyor, sonra bir yerde "nedeeeeeen!?!?!?!" diye bağırası geliyor insanın, bu da bu sezon yayınlanan en mükemmel dizilerden biriydi bence.

Sanırım bu kadar yeterli, beğenmezsen tekrar söyle, tarz değiştirir öyle önerilerde bulunurum :)

kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari

Ya böyle ekşiyorsa yüzü ben de limon yer giderim, çok tatlı olmuş çünkü, maşallah :)

Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Ne kadar kalması bekleniyormuş kuvözde, bir şey söyledi mi doktor? İnşallah bir an önce alırsın kucağına, hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla huzurla evinize gitmeyi nasip etsin Allah.

Normal ultrasonda mı böyle görünüyor ayrıca kaç haftalıksınız ?

Ayyyyy bende istiyoruuuummm

Allah'ım jön gibi çıkmış koca burun yaaa :)
Alnındaki karartı saçları değildir değil mi? Suyu plasentası falandır?

Ne kadar da tatlı maşallah :) herşeyo yolunda gözün aydın canım

Oh maşallah kuzuya ne güzel haberler , bu arada valla poz verir gibi durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…