2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar ben aldm, eğimli büyükçe bir yastık, yan yatırmak zorunda değiliz, önemli olan baş kısmı yukarda olsun. hastaneden tavsiye ettiler bana da

Birsey olmaz cnm merak etme

arch2401 Can'ım bu evrede önerebilceğin birşeyler var mı
Cnm simdi gordum yazini ama dogum olmuş gözün aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bebisin 3 saatte bir beslenmesi lazim muhakkak sutunu sağ. Bir vitamin onereyim SOLGAR BREWERS YEAST WITH B12 bunu sabah oglen aksam yemeklerden sonra muhakkak 2 ser tane al. Humana emziren anneler icin cay var ondan da alsinlar. Kanguru bakimina ne zaman gececeksiniz bir de sutun ilk basta damla damla gelir o bile cok kiymetli soracagin birsey varsa buradayim

Sensitivewitch purpleworld

sagolun kizlar

Normal ultrasonda mı böyle görünüyor ayrıca kaç haftalıksınız ?

Ayyyyy bende istiyoruuuummm
35+4 canim. 4d sanirim bu goruntu.
Allah'ım jön gibi çıkmış koca burun yaaa :)
Alnındaki karartı saçları değildir değil mi? Suyu plasentası falandır?

ahahahhaha sen soyleyince bi daha baktim da oyle farkettim hakikaten sac gibi cikmis tam koca burun

Sensitivewitch purpleworld

sagolun kizlar

35+4 canim. 4d sanirim bu goruntu.

ahahahhaha sen soyleyince bi daha baktim da oyle farkettim hakikaten sac gibi cikmis tam koca burun
Oglus çok tatlı maşallah bizim hiç böyle net fotomuz yok çünkü eller hep yüzünde küçük hanımın yüzünü kapatıyor :))

Hayvanın boynu heralde hasliyip yedirecek mi bakacaksa anlamadim bende ayy bende cok sut iciyorum insallah hemen tutarda yemek zorunda kalmamayy annemin cok ya boyle seyleri kayinvalidenin de cok uzakta aramayım ben yani..sut gelsin diye şerbetli flan yedirmeye çalışırlar bana kesin uğraş dur

Oyy maşallah ,, çok karizmatik :))) dudaklar da cidden ballll :)))

Yok yok yeme,, beni un kurabiyesi ve boza mahvetti,, bi de bulgur pilavı tabi. Seni de şerbetliler mahvetmesin :))

Bende 53 le hamile kaldim 56 kiloyum.
16 haftalik olana kadar kusmalardan dolayi 5 kilo verdim anca onlari geri aldim.
Protein ağırlıkli besleneyim bu ara
Oyyy yazık ( hiçbişey olmaz cnm korkma sen,, düzenli takip edildikten ve gelişimi devam ettikten sonra sıkıntı yok diyorlar zaten..

Hakkaten nasip değilmiş resmen
Biz de gittik sözde Mayıs'ta. Nasıl soğuktu hava nasıl, zaten 1 gece kalabildik onda da sadece yemek yedim havuza falan girmek mümkün değildi buz gibiydi.
Tatil aşeriyorum...
ben de denize aşeriyorum , burnuma kokusu geliyor resmen . yaz başı gidilebilirdi belki ama hem soğuk olacaktı hem de eşimin programı uygun değildi

bizim ailede Selanik göçmeni ama direk istanbula gelmişler, bu arada daha geçmişe gidince selanik göçmenlerinin kökeni genelde konya ya dayanıyor

Aynen aynen ilk etapta alınacaklar alınsın gerisi geliyor. Çok zor olacak galiba iki çocukla dengeyi sağlamak ama umarım başarılı oluruz. Bugün kardeşine hediye aldırdık. Çok heyecanlıydı eve geldi oynadı kardesimle oynayacağım diye sayıkladi kizim. Umarım gelince de böyle devam eder sevgisi. Ve bizde ortayi buluruz insallah. Kızımın uyuduğu vakitler oğlumu sevince hep içim gidiyor. Aklıma kızıma kızdığım zamanlar geliyor. İçim içimi yiyor. Vicdan yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…