kızlar ben aldm, eğimli büyükçe bir yastık, yan yatırmak zorunda değiliz, önemli olan baş kısmı yukarda olsun. hastaneden tavsiye ettiler bana dayani yan yatis yastigi diye de geciyor ismi ama nedense fotolarda cocuk hep yuz ustu onu da anlamadim :) sungeri delikli ayni zamanda bogulma onleyici diye midir nedir. bikac tane kusma yuzunden tikanma vakasi okudum da burda, esim de tirsti alsak mi acaba diye. o yuzden sordum aldin mi kullaniyor musun diye.
bebegi de kafa duzlesmesin diye genelde yan yatirirlar ama, cogu yerde de en sagliklisi sirt ustu yaziyor. peki bu bebeler sirt ustu yatarken kafasini hic cevirmiyor mu cidden bu kusma yuzunden bogulma olayindan ben de tirsiyorum.
sanırım buranın rekoru bende , ilk ve tek bebek niyetiyle imal ettik : ) yaş 38 hatta sene sonunda 39 : )
Benim de ilk bebeğimyaş 35 yolun yarısı.
Sağlıkla doğsun da bir tanecik yeter bence bana
Israr etmeyin lütfen ikinciyi şimdilik düşünmüyorum
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda kucagına alman dileğiyleKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Birsey olmaz cnm merak etmeDoktor minyon bi bebek olacak dedi. Normal herşeyi dedi.
Ben eve geldim bir önceki ultrason ciktisiyla karşılaştırdım ondan biraz üzüldüm gelismiyor diye.
Doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ven 1 hafta sonra gideyim diyorum. Birazda beslenmeme dikkat edeyim bakalım değişiklik olacak mi canım
Cnm simdi gordum yazini ama dogum olmuş gözün aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bebisin 3 saatte bir beslenmesi lazim muhakkak sutunu sağ. Bir vitamin onereyim SOLGAR BREWERS YEAST WITH B12 bunu sabah oglen aksam yemeklerden sonra muhakkak 2 ser tane al. Humana emziren anneler icin cay var ondan da alsinlar. Kanguru bakimina ne zaman gececeksiniz bir de sutun ilk basta damla damla gelir o bile cok kiymetli soracagin birsey varsa buradayimarch2401 Can'ım bu evrede önerebilceğin birşeyler var mı
Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bebeğinde em kısa zamanda küvezfen çıkar annesinin kucağına gelirKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Bu arada kac kg boyu kaç? Kuvezde ne kadar kalacakmis?Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
35+4 canim. 4d sanirim bu goruntu.Normal ultrasonda mı böyle görünüyor ayrıca kaç haftalıksınız ?
Ayyyyy bende istiyoruuuummm
Allah'ım jön gibi çıkmış koca burun yaaa :)
Alnındaki karartı saçları değildir değil mi? Suyu plasentası falandır?
canım gözün aydın kaç kilo doğdu bebiş inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın kuzuyuKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Oglus çok tatlı maşallah bizim hiç böyle net fotomuz yok çünkü eller hep yüzünde küçük hanımın yüzünü kapatıyor :))Sensitivewitch purpleworld
sagolun kizlar
35+4 canim. 4d sanirim bu goruntu.
ahahahhaha sen soyleyince bi daha baktim da oyle farkettim hakikaten sac gibi cikmistam koca burun
Allah analı babalı büyütsün cnm. hayırlı olsun, bi an önce de çıksın gelsin annesinin yanına inşallahKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Hayvanın boynu heralde hasliyip yedirecek mi bakacaksa anlamadim bendeBoyun ne ki? Bunu da bilmiyodum ben :)) bi de bizimki doğdu, hemşire aaa ne güzel tutuyo boynunu dedi,,, ben daha hiçbişey yemediydim :) bebeğe bağlı heralde. Bi de çok mu süt içtiniz dedi kadın... ona da bağlamıştık biz. Şimdi düşünüyorum da 41 hafta içeride kalınca sıkıntıdan kendini böyle şeyleri geliştirerek oyaladı heralde diyorum :)
kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari
Eki Görüntüle 2017743
Hayvanın boynu heralde hasliyip yedirecek mi bakacaksa anlamadim bendeayy bende cok sut iciyorum insallah hemen tutarda yemek zorunda kalmam ayy annemin cok ya boyle seyleri kayinvalidenin de cok uzakta aramayım ben yani..sut gelsin diye şerbetli flan yedirmeye çalışırlar bana kesin uğraş dur
Oyyy yazıkBende 53 le hamile kaldim 56 kiloyum.
16 haftalik olana kadar kusmalardan dolayi 5 kilo verdim anca onlari geri aldim.
Protein ağırlıkli besleneyim bu ara
ben de denize aşeriyorum , burnuma kokusu geliyor resmen . yaz başı gidilebilirdi belki ama hem soğuk olacaktı hem de eşimin programı uygun değildi
Hakkaten nasip değilmiş resmen
Biz de gittik sözde Mayıs'ta. Nasıl soğuktu hava nasıl, zaten 1 gece kalabildik onda da sadece yemek yedim havuza falan girmek mümkün değildi buz gibiydi.
Tatil aşeriyorum...
bizim ailede Selanik göçmeni ama direk istanbula gelmişler, bu arada daha geçmişe gidince selanik göçmenlerinin kökeni genelde konya ya dayanıyor
Oy maşallah fıstığa, adıyla sağlıkla gelsin inşallah
Yok aslen Yunanım ben ahaha
Ya anne tarafım egeli, kuzey egeSelanikten göçmenler, baba tarafım Konyalı, neticede ben de gen haritasından %70 falan Konyalıyım ama kalbim Ege'de
Oğlum olsaydı kesin seçeneklerden biri olurdu, diğeri de Deniz
Sağlıcakla gelsin, adıyla büyüsün inşallah
Aynen aynen ilk etapta alınacaklar alınsın gerisi geliyor. Çok zor olacak galiba iki çocukla dengeyi sağlamak ama umarım başarılı oluruz. Bugün kardeşine hediye aldırdık. Çok heyecanlıydı eve geldi oynadı kardesimle oynayacağım diye sayıkladi kizim. Umarım gelince de böyle devam eder sevgisi. Ve bizde ortayi buluruz insallah. Kızımın uyuduğu vakitler oğlumu sevince hep içim gidiyor. Aklıma kızıma kızdığım zamanlar geliyor. İçim içimi yiyor. Vicdan yapiyorumAynen canim abartmadan alacam...beqendiklerimi qiyemeden buyurse icimde kalirsonrada alinir nasilsa suan ilk aylardaki eksikleri bitsin yeter aman iki cocuk olumca zor demi bence onunda qonlu kalmasin belki sana soyleyemez ama ister yeni ciciler bikac biseyde ona alirsin ben bile bu yasta annem.bana bisey alinca nasil seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?