2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlaaaaaarrr size bir tavsiyem var
Özellikle benim gibi ceviz fındık yemekten bıkanlar için bir tarifim var ben bugün yaptım bol yumurtalı sütlü ve cevizli...
Tarifimize şöyle başlayayim;
Bol cevizli pandispanya kek hazırlıyoruz piştikten sonra ılımaya bırakıp ardından 1 bucuk su b. sütü kekin her tafafına delikler açarak yayıyoruz..
Bu sırada 1 litre süt ile muhallebimizi hazırlayıp bol cevizli ıslak kekimize döküyoruz ve dolaba koyuyoruz...
Tam bir hamile pastası bol sütlü bol cevizli ve yumurtalı

Son düzenleme:
Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.
Balon şişirirken de dikkat edin filan derler ya göze sakıncalı yırtılma yapabilir diye. Hiç duymamıştım ama sen söyleyince olabilirmiş gibi geldi:)

Resmen elimde cekirdekle oturdum geçmişi okudum ve anca bbitti..
Temizkik + Piknik faslı sonrası hala enerjik olmam beni korkutuyor arkadaşlar doğum öncesi bir enerji olurmuş ya insanda...allah muhafazaaa

Bugün kızımın biraz daha büyüdüğünü farkettim. Kitap okumami istemez. Kendi okur gibi yapıyor birlikte uzaninca falan. Epey bakarız anlatırım yinede ben ona. Ama Bugün öğlen uykusu öncesi ben yatağının carsafini düzeltirken bir baktım kitap getirmiş. Okuyalım diye. Normalde elini tutarım veya pispisla uyurdu. Bugün bu şekilde uyudu. Hamdolsun Rabbime. Umarım böyle devam eder. Uyku sorunlarıyla 26 aydır uğraşmak cokyormustu. İnsallah böyle gider insallah

Sevgili anne adayları varsayın ki gelecekten geliyorum. Ben de taze anneyim bebeğim daha bir aylık. Annelik evet Harika bir duygu ama bi şeylere hazır olmanız sizin anneliğe daha çabuk ayak uydurmanız açısından çok önemli. Size kendi yaptığım hatayı şimdiden söyleyeyim de aynı şeyi yapmayın istediğimden yazıyorum bunları. Şimdiden süt ile ilgili araştırmalara ve sütün erken gelmesi için çalışmalara başlayın. Süt yoksa ne yapmalı ya da bebeğe yenidoğan iken nasıl bakmalı gibi küçük araştırmalara Başlayın derim çünkü lohusa iken hem araştırma yapacak vakit Yok hem de bir şeyler için geç kalınabiliyor. Hamilelik çok güzel bir duygu tadını çıkarın, Rabbim bebeklerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim, beğendim konularını. İzliycem

bizim ailede Selanik göçmeni ama direk istanbula gelmişler, bu arada daha geçmişe gidince selanik göçmenlerinin kökeni genelde konya ya dayanıyor

Bizimkilerin bir kısmı İzmir'de kalmış, Ananem önce Manisa'ya sonra da Konya'ya gelmiş. Bir köy vermişler burda. Burda kalmışız neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…