Savaşicam kalan son gücümleYok yok yeme,, beni un kurabiyesi ve boza mahvetti,, bi de bulgur pilavı tabi. Seni de şerbetliler mahvetmesin :))
33 +4 günlük bugün. Renklide var ama onda elleri yüzünde olunca bukadar net değildi. Bu renkli değil canım.Canm bu normal ultrason mu ayyyy ne kadarda net maşallahkaç haftalıksınz ?
31 haftalık iken normal ultrasonda bebeğimin yüzü çıkmıştı ama kuru kafa gibiydi hiç net değildi gözleri burnu33 +4 günlük bugün. Renklide var ama onda elleri yüzünde olunca bukadar net değildi. Bu renkli değil canım.
Sen geçen aya kadar 2 kg almamış miydin canmHadi bakalim az kaldi sabir yiyelim sonra bebeyle uqrasmaktan veririz diye kendimi teselli ediyorum10 kilo aldim suan
Balon şişirirken de dikkat edin filan derler ya göze sakıncalı yırtılma yapabilir diye. Hiç duymamıştım ama sen söyleyince olabilirmiş gibi geldi:)Aynen canım ya. Ben de duydum biraz sinir oldum aslında. Hiç aklıma gelmeyecek bir detay. Yine de kendi doktoruma da bir sorucam.
Gözünüz aydınn canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Bir iki saate uyuyamayanlar kulübü açılır canmHerkes birden mi kaybolur ayol
Bak sana güzel tavsiyelerde bulunayım.
Orphan Black, kendi halinde kaçak göçek yaşayan bir kadın bir gün kendisine tıpatıp benzeyen birinin intihar ettiğini görür. Aklına kadının kimliğini almak gelir ve kadın gibi polis olarak yaşamaya başlar. Sonra kendisine yine tıpatıp benzeyen başka biri ortaya çıkar, sonra başka biri derken başrol aslında klon olduğunu öğrenir. Asıl rollerin hepsinde aynı kadın var ve bazen inanamayabiliyorsun aynı kadın olduğuna, o kadar farklı oynuyor ki. Bence çok güzel bir dizi, tarzını beğendiysen izlemelisin.
Penny Dreadful, Victoria Londra'sında, o zamanın mükemmel kıyafetleri ve çok kaliteli çekimlerle görüntü olarak zaten kurtarıyor her şeyi dizi. Fantastik biraz, Victor Frankenstein, canavarı, Dorian Gray, Dracula, kurtadam ve ne olduğunu çok uzun zaman çözemediğimiz bir adet kadın; Vannesa Ives, en sevdiğim kadın dizi karakteri olabilir yani. Sonrasında hayran oldum kadına. Dizi mükemmel, bayılarak izledim sadece 3. sezonda finali çok küt diye geldi, ben 3-4 sezon daha izlerdim en az. Mükemmel bir dizi bence.
Bilimkurgu seviyorsan Fringe, bence bu tarz şeyleri azıcık da olsa seven hiç kimse bu diziyi kaçırmamalı. Ama hamile halinle psikolojini rahatsız edebilir zaman zaman, ben yine de izlerdim hatta keşke izlememiş olsam da yeniden aynı tatla izlesem :)
Westworld, bu da robot bilimi ve yapay zekanın son raddesinde 'neredeyse tamamen insan' robotlar üretmesi ve bu robotların bir parkta gerçek insanlarla robot olduklarını bilmeden iletişim kurmasını anlatıyor. Dönem vahşi batı zamanları, kovboylar, bar, çiftçiler her şeyi mükemmel bir köy ve modern insanlar para verip burayı ziyarete geliyorlar. İç içe her hikayesi ve insanın kafasını çok çalıştırması gerekiyor, sonra bir yerde "nedeeeeeen!?!?!?!" diye bağırası geliyor insanın, bu da bu sezon yayınlanan en mükemmel dizilerden biriydi bence.
Sanırım bu kadar yeterli, beğenmezsen tekrar söyle, tarz değiştirir öyle önerilerde bulunurum :)
Yalnız nasıl net görüntü yaa, maşallah, fındık burun DenizBu da fındığım deniz
bizim ailede Selanik göçmeni ama direk istanbula gelmişler, bu arada daha geçmişe gidince selanik göçmenlerinin kökeni genelde konya ya dayanıyor
Anladığım ya eğleneceksin Ya romantik olucaksın ikisi aynı gemide yürümüyo :)Onu da bizden yeni olmasına verelim artık dimi :) gerçi romantizm benim damarlarda akmıyor malesef ama olsun :)
Renkli değil ama 3d yada 4d görüntü bunlar. Senin dediğini anladım ölçüm yaparken öyle oluyor bizim dr un cihazında.31 haftalık iken normal ultrasonda bebeğimin yüzü çıkmıştı ama kuru kafa gibiydi hiç net değildi gözleri burnu
Masaallah. Allah anali babali büyütsün tez zamanda çıkar küvezden de insaalahKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?