2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar ya sizin de aklınıza acaba sağlıklı doğacak mı bi sorunu var mı tarzında sorular takılıyor mu ben sürekli düşünüyorum bu ara bide kontrole her gittiğimde Yen'i bişey çıkıyor en son kafası 3 hafta önde çıktı bide böbrek genişlemesi normalde rahatım ama bebek konusunda kafaya takıyorum sizde de oluyor mu böyle düşünceler acaba sağlıklı mı gibisinden

Annem geldi sabah, tüm gün inanılmaz bi tempoda iş yaptık. Daha doğrusu o yaptı ben de arada katıldım ona çünkü ayak ödemlerim ciddi seviyelerdeydi, neler neler yaptııık
Hastane çantamı hazırladık, yastıkları yorganları yıkadık, kuruttuk, yastıkların içlerini döküp tekrar doldurduk, park yatağımızı kurduk, serdik nevresimlerini, çok iş yaptık ya.

Hastane çantamızın içindekileri yazayım mı? Yazayım.

Bebek için hurç içinde 3 tane takım;
-3 tane alt
-3 tane iç zıbın
-3 tane dış zıbın
-2 tane çıt çıtlı body
-Her takıma çorap, eldiven, şapka
-1 tane müslin örtü
-1 tane pazen örtü
-1 tane penye örtü
-2 tane alt açma örtüsü
-15 tane bez (O bezler o kadar minik ki, resmen bezlerle aşk yaşıyorum)
-Pişik kremi
-Alt silmek için temizleme pamuğu
-Kaynamış soğumuş su
-Kirli torbası
-Ağız mendilleri
-Omuz örtüsü

Anne için (Bu ben oluyorum) hurç içinde,
-2 tane pijama takımı
-1 tane sabahlık
-2 tane gecelik
-Rahat terlik (Bunu yarın alıcam)
-Lohusa pedi
-Lohusa külodu
-Göğüs pedi
-Emzirme sütyeni x2
-Emzirme atleti x2
-Bornoz/Havlu (hastanede duş aldırıyorlar)
-Göğüs ucu kremi

Son anda koyulacaklar
-Tarak
-Makyaj malzemeleri
-Kulaklık ve güzel müzikler
-kişisel bakım malzemeleri
-Günlük kıyafet
-Hastane çıkışı için bebeğin puseti

Hastanede;

-Süslemeler
-Hediyelikler
-Kuru ve ıslak mendil
-Kağıt havlu
-Lohusa şerbeti için kadehler
-Terlik, taç vs süs püs

Ben ben ben surekli dusunuyorum bunu nedense sanki bi sorun varda doqunca oqrenecem qibi qeliyo neyin kafasini yasiyosam artik sinir oluyorum kendime

Ben ben ben surekli dusunuyorum bunu nedense sanki bi sorun varda doqunca oqrenecem qibi qeliyo neyin kafasini yasiyosam artik sinir oluyorum kendime
Aynen ya 4 farklı dr a gittim bide hepsi iyi diyor ama sanki bişey çıkacak gibi düşünüyorum inşallah sağlıklı olsunlar ya sadece kuruntu olsun bu lütfen

Aynen ya 4 farklı dr a gittim bide hepsi iyi diyor ama sanki bişey çıkacak gibi düşünüyorum inşallah sağlıklı olsunlar ya sadece kuruntu olsun bu lütfen
InsaAllah canim hersey Rabbimden onlar daha rahmimize dusmeden qelecekleri belli ama iste hormonlardanmidir nedir insan kuruntu yapiyo

Evet aynen.. izindeyim zaten akşama kadar dipdibeyiz. Akşam yürüyüşe çıkıyorum. Annem diyo ki sen yürü biz parkta oynayalım. Haaaayır annemle gidicem, neden heryere seninle gidiyorum:)) halbuki hep benimle ama hep daha fazlasını istiyo. Kıskançlık alametleri bence neyse atlatıcaz bi şekilde İnşaAllah..

Doğumgününü de tamamen unuttuğum için hiç plan yapamadım zaten çok şaşaalı bi kutlama yapamam o kadar enerjim Yok. Güzel bi hediye bulsam bi de ellerimle pasta yapsam başbaşa kutlarız güzelce :) ama hediye ye karar veremedim. Fikrin varsa hemen söyle lütfen :)

E elif_ay canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün :) en kısa zamanda küvözden çıkar da kavuşursunuz inşallah :)

Bu da fındığım deniz
yaa ama burnu da findik gibi bizimki gibi koca burun degil :) masallah deniz'e.
Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle

canim insallah cabuk toparlar hemen yanina gelir bebek de, yeter ki saglikli olsun. gozunuz aydin.

Oglus çok tatlı maşallah bizim hiç böyle net fotomuz yok çünkü eller hep yüzünde küçük hanımın yüzünü kapatıyor :))

hihi sagol canim bizimki de oyleydi ne olduysa pozlara basladik

Oyy maşallah ,, çok karizmatik :))) dudaklar da cidden ballll :)))

yalniz tamam hep mutlu oluyorum gorunce ama bu sefer bi garip oldum yaa. son 1 ay kaldi iyice yaklasti diye midir nedir. cikarip koklayasim geldi
drucilla maşallah küçük adam duduşlu kuzu

sagol mutella teyzesi

o kadar geyigi yaparken annenle is mi yapiyordunuz bide bi yandan :) gerci soyledigine gore sen cok calismamissin ama :))) neyse bu da bitmis rahatlamissindir.

artik bizim de hastane konusunda secim yapmamiz gerekiyor. 3 alternatif var. yarin hepsini arayip bilgi alicam umarim telefonda bilgi verirler. yoksa dr bizim adimiza sececek

o kadar geyigi yaparken annenle is mi yapiyordunuz bide bi yandan :) gerci soyledigine gore sen cok calismamissin ama :))) neyse bu da bitmis rahatlamissindir.

Annem gelene kadar çok aktiftim de sonra ara ara geldim gittim. Dinlenirken falan işte. Çok şükür bitti sayılır. Pijamalarımı pazartesi koycaz ütüleyip, hastane süslemelerini de o gün koyarız. En azından gözümüzün önünde hepsi artık.
O kadar çok ayrıntı varmış ki , bant bile koydum ya süsliycem odamı diye Evet ya kendim süslemeleri yapıcam. Sancı aralarında işte Kendimden başka kime güvenebilirim ki

MasaAllah canim daha simdiden ultrasonda walla erkek qibi cikiyolar bi havalar bi karizma dudaklarda resmen ben burdayim diyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…