- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Profilden poz verdi bizimki bu sefer. O lokum eller her gittiğimizde yüzünde oluyordu.Yalnız nasıl net görüntü yaa, maşallah, fındık burun Deniz
Canim kustuktan soraki aldiqim kiloyla beraber 10 yoksa suan 4 kilo aldim yani kusmalari saymazsakSen geçen aya kadar 2 kg almamış miydin canm
Profilden poz verdi bizimki bu sefer. O lokum eller her gittiğimizde yüzünde oluyordu.
Ben ben benKızlar ya sizin de aklınıza acaba sağlıklı doğacak mı bi sorunu var mı tarzında sorular takılıyor mu ben sürekli düşünüyorum bu ara bide kontrole her gittiğimde Yen'i bişey çıkıyor en son kafası 3 hafta önde çıktı bide böbrek genişlemesi normalde rahatım ama bebek konusunda kafaya takıyorum sizde de oluyor mu böyle düşünceler acaba sağlıklı mı gibisinden
Aynen ya 4 farklı dr a gittim bide hepsi iyi diyor ama sanki bişey çıkacak gibi düşünüyorum inşallah sağlıklı olsunlar ya sadece kuruntu olsun bu lütfenBen ben bensurekli dusunuyorum bunu nedense sanki bi sorun varda doqunca oqrenecem qibi qeliyo neyin kafasini yasiyosam artik sinir oluyorum kendime
InsaAllah canim hersey Rabbimden onlar daha rahmimize dusmeden qelecekleri belli ama iste hormonlardanmidir nedir insan kuruntu yapiyoAynen ya 4 farklı dr a gittim bide hepsi iyi diyor ama sanki bişey çıkacak gibi düşünüyorum inşallah sağlıklı olsunlar ya sadece kuruntu olsun bu lütfen
Evet aynen.. izindeyim zaten akşama kadar dipdibeyiz. Akşam yürüyüşe çıkıyorum. Annem diyo ki sen yürü biz parkta oynayalım. Haaaayır annemle gidicem, neden heryere seninle gidiyorum:)) halbuki hep benimle ama hep daha fazlasını istiyo. Kıskançlık alametleri benceOyy aynılar valla.. oğluna da ayrı üzüldümama benimki de öyle şu an.. küçük olduğu için seninki kadar net dile getiremiyo ama en basitinden geçen gün "neden bahçeye hep babamla ve Tuba ablamla çıkıyorum, seninle de çok çıkalım" dedi.. ki biliyosun sürekli dışarı çıkarıyorum, ne isterse yapmaya çalışıyorum.. yine de yetmiyo böyle zamanlarda demek ki... yani ne yaparsak yapalım şu an daha fazlasını bekleme halindeler. Geçicek , inanıyorum :) ee var mı kabaca bi planın doğumgünü için ?
Walla sert mert ama cok karizma masaAllahYa babası gibi ağır abi olacak yada gitmeden önce yediğim limonun tadını almış dedi dr. İkisinden biri :)
Sorma,, eşim de dün tutturdu asistana "doktor gelmeden aç mikrofonu da bi ankaranın bağları söyliim hatıra kalsın bebeğe" diye... :) Allahtan açmadı hatun :))
Saygıyla eğiliyorum :) maşallahsanırım buranın rekoru bende , ilk ve tek bebek niyetiyle imal ettik : ) yaş 38 hatta sene sonunda 39 : )
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşalalh tez zamanda küvezden çıkar kollarında olurKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
yaa ama burnu da findik gibi bizimki gibi koca burun degil :) masallah deniz'e.Bu da fındığım deniz
Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Oglus çok tatlı maşallah bizim hiç böyle net fotomuz yok çünkü eller hep yüzünde küçük hanımın yüzünü kapatıyor :))
Oyy maşallah ,, çok karizmatik :))) dudaklar da cidden ballll :)))
o kadar geyigi yaparken annenle is mi yapiyordunuz bide bi yandan :) gerci soyledigine gore sen cok calismamissin ama :))) neyse bu da bitmis rahatlamissindir.Annem geldi sabah, tüm gün inanılmaz bi tempoda iş yaptık. Daha doğrusu o yaptı ben de arada katıldım ona çünkü ayak ödemlerim ciddi seviyelerdeydi, neler neler yaptııık
Hastane çantamı hazırladık, yastıkları yorganları yıkadık, kuruttuk, yastıkların içlerini döküp tekrar doldurduk, park yatağımızı kurduk, serdik nevresimlerini, çok iş yaptık ya.
Hastane çantamızın içindekileri yazayım mı? Yazayım.
Bebek için hurç içinde 3 tane takım;
-3 tane alt
-3 tane iç zıbın
-3 tane dış zıbın
-2 tane çıt çıtlı body
-Her takıma çorap, eldiven, şapka
-1 tane müslin örtü
-1 tane pazen örtü
-1 tane penye örtü
-2 tane alt açma örtüsü
-15 tane bez (O bezler o kadar minik ki, resmen bezlerle aşk yaşıyorum)
-Pişik kremi
-Alt silmek için temizleme pamuğu
-Kaynamış soğumuş su
-Kirli torbası
-Ağız mendilleri
-Omuz örtüsü
Anne için (Bu ben oluyorum) hurç içinde,
-2 tane pijama takımı
-1 tane sabahlık
-2 tane gecelik
-Rahat terlik (Bunu yarın alıcam)
-Lohusa pedi
-Lohusa külodu
-Göğüs pedi
-Emzirme sütyeni x2
-Emzirme atleti x2
-Bornoz/Havlu (hastanede duş aldırıyorlar)
-Göğüs ucu kremi
Son anda koyulacaklar
-Tarak
-Makyaj malzemeleri
-Kulaklık ve güzel müzikler
-kişisel bakım malzemeleri
-Günlük kıyafet
-Hastane çıkışı için bebeğin puseti
Hastanede;
-Süslemeler
-Hediyelikler
-Kuru ve ıslak mendil
-Kağıt havlu
-Lohusa şerbeti için kadehler
-Terlik, taç vs süs püs
o kadar geyigi yaparken annenle is mi yapiyordunuz bide bi yandan :) gerci soyledigine gore sen cok calismamissin ama :))) neyse bu da bitmis rahatlamissindir.
MasaAllah canimkizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari
Eki Görüntüle 2017743
Asıl şimdi toplaşıp toplaşıp gelsinler oturacak yer bolken :)))))Bu arada benim ev hala bol koltuklubir odanın içinde 3 tekli 3 üçlü bir ikili koltuk artı masa sandalye TV kitaplık var bir daha evime küçük demeyeceğim Allah'tan kimse sana gelicez demiyor şu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?