2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

var mi uyanik olan? :) ne guzel zar zor da olsa uyumustum. gaz yuzunden mide yanmasiyla uyandim ya poff simdi de sıkıstırıyor. bu gazi cikarmadan uyu uyuyabilirsen

var mi uyanik olan? :) ne guzel zar zor da olsa uyumustum. gaz yuzunden mide yanmasiyla uyandim ya poff simdi de sıkıstırıyor. bu gazi cikarmadan uyu uyuyabilirsen
Bende tam uyumustum kizim suyu cok icince altina kacirmis teyzesinin odada yatiyordu annemlerde memleketteyiz ona kalktim uzerini degis banyo yaptir derken uyandim yanmaya başladım süt ictim oturuyorum simdi

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleri inşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.

telekkürler Can'ım , kanguru bakımı nasıl oluyor,?

Gunaydin kizlar kizim 6da cisli bi sekilde gelince tabi uyandim halbuki valla 40 yilda bir negzel uyuyodum

Günaydın kizlarr.. Ay benim kizimda cisini kaçırmış of kalk yıka sinirim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…