Kaç yaşında kızın canm. 1 ay olcak tuvalet eğitimine başlayalı. Suyu kaçırdı mi böyle kaçırıp kalkiyor. İşin kötü tarafı sıcaktan cisinin islakligini farketmiyor gece bazen. Ne zaman oturur ki tuvalet egitiimiGunaydin kizlar kizim 6da cisli bi sekilde gelince tabi uyandim halbuki valla 40 yilda bir negzel uyuyodum
İnsallah bir an önce herşey yoluna girer bebeisin kucağında evine girersin canm. Çabuk toparlar eminimArkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
Rabbim anali babalı buyutsun canım insalla sağ salim alırsın kucağına bebisıniArkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
Gunaydinlarrrr CanlarrBizim de dün kontrolümuz vardı teyzeler :) oğluşum dönmüş 2300 gr olmuş çok şükür önden de gidiyoruz oğluşum iyiymiş yani sadece bu plesenta yaslanmasi yüzünden beni kontrol altın da tutcakmis artık 10 günde bir geleceksin dedi bizde durumlar böyle yani
Ten tene temas oluyor cnm bebegi iki gogsunun arasinda tutuyorsun internette de anlatimi vardir. Bebek hemsirelerine de sor muhakkak seni bilgilendirsinlertelekkürler Can'ım , kanguru bakımı nasıl oluyor,?
Simdilik bizim de normal görünüyo ama grupta erken fırar eden bebislerimizi görünce aha dedim bizim ki de gelecek erkendenmaşallahh gelişimi gayet güzel,bi arkadaşımda da vardı plesanta yaşlanması sıkıntı yaşamadı vaktinde doğum oldu
Afiyet olsun :))Valla yedim gitti birazcık tansiyonum yok aslnda sadece buara tuzu çok yemediğim halde şişiyorum baya ondan aklıma geldi
Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Oyyy bu çok şeker ama yaaa :) Saç mi onlar yoksa? Karizmatik minik adam saçları:)))kizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari
Eki Görüntüle 2017743
Gözün aydın canim. İkinci bebeğimiz Ahmet hoş gelmiş:)Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
yaa ama burnu da findik gibi bizimki gibi koca burun degil :) masallah deniz'e.
canim insallah cabuk toparlar hemen yanina gelir bebek de, yeter ki saglikli olsun. gozunuz aydin.
hihi sagol canimbizimki de oyleydi ne olduysa pozlara basladik
yalniz tamam hep mutlu oluyorum gorunce ama bu sefer bi garip oldum yaa. son 1 ay kaldi iyice yaklasti diye midir nedir. cikarip koklayasim geldi
sagol mutella teyzesi
Ben Instax almıştım son doğumgününde, çok beğenmişti cnm. Bebek de geleceği için güzel bi hediye olabilir size deEvet aynen.. izindeyim zaten akşama kadar dipdibeyiz. Akşam yürüyüşe çıkıyorum. Annem diyo ki sen yürü biz parkta oynayalım. Haaaayır annemle gidicem, neden heryere seninle gidiyorum:)) halbuki hep benimle ama hep daha fazlasını istiyo. Kıskançlık alametleri benceneyse atlatıcaz bi şekilde İnşaAllah..
Doğumgününü de tamamen unuttuğum için hiç plan yapamadımzaten çok şaşaalı bi kutlama yapamam o kadar enerjim Yok. Güzel bi hediye bulsam bi de ellerimle pasta yapsam başbaşa kutlarız güzelce :) ama hediye ye karar veremedim. Fikrin varsa hemen söyle lütfen :)
Biz nevresim takımı almadık ama yatağı aldığımız yerden yatak takımı aldık kenarlik, yorgan, yastik filan... Içinde bir tane çarşaf vardı. Annem de bir kaç çarşaf daha diktirecek öyle halledeceğiz. :) Babanemiz de pike takımı yaptırmış onun içinde de bi tane çarşaf vardı. Çarşaf dışında bir şey lazım olmuyormuş dedi herkes. O yüzden nevreşim takımına gerek yok sanırım.günayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)
Biz nevresim takımı almadık ama yatağı aldığımız yerden yatak takımı aldık kenarlik, yorgan, yastik filan... Içinde bir tane çarşaf vardı. Annem de bir kaç çarşaf daha diktirecek öyle halledeceğiz. :) Babanemiz de pike takımı yaptırmış onun içinde de bi tane çarşaf vardı. Çarşaf dışında bir şey lazım olmuyormuş dedi herkes. O yüzden nevreşim takımına gerek yok sanırım.
Rica ederim valla nevresim için hiç bi fikrim yok o yüzden. Englishhomeda filan vardı uygun fiyatlı bir şeyler amasağol canm cevabın için kızımda ben de atak korumalıklı bi set almıştım yorganı filan içinde vardı
ilerde o yorgana geçiririm nevresimi diye düşünüp nevresim alayım dedim
dediğin gibi sadece çarşaf bile iş görür bu havalarda aslında
oyy kiyamam ona ben ne uzulmustur. kac yasinda? ben de cok kacirirdim altima. gerci benimki psikolojikmis bezi erken birakmama ragmen sonradan baslamisim bi olay uzerine :))Bende tam uyumustum kizim suyu cok icince altina kacirmis teyzesinin odada yatiyordu annemlerde memleketteyiz ona kalktim uzerini degis banyo yaptir derken uyandim yanmaya başladım süt ictim oturuyorum simdi
Günaydın kızlar
Afiyet olsun :))
Oyyy bu çok şeker ama yaaa :) Saç mi onlar yoksa? Karizmatik minik adam saçları:)))
Gözün aydın canim. İkinci bebeğimiz Ahmet hoş gelmiş:)
İnşallah tez zamanda toparlanır evinize dönersiniz birlikte. Allah şifa versin Ahmet kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?