2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydin kizlar kizim 6da cisli bi sekilde gelince tabi uyandim halbuki valla 40 yilda bir negzel uyuyodum
Kaç yaşında kızın canm. 1 ay olcak tuvalet eğitimine başlayalı. Suyu kaçırdı mi böyle kaçırıp kalkiyor. İşin kötü tarafı sıcaktan cisinin islakligini farketmiyor gece bazen. Ne zaman oturur ki tuvalet egitiimi

İnsallah bir an önce herşey yoluna girer bebeisin kucağında evine girersin canm. Çabuk toparlar eminim

öncelikle gözünüz aydın ikiniz de iyisiniz çok şükür küçük delikanlı da çabucak toplayıp anneciğinin kucağına gelir inşlh

Rabbim anali babalı buyutsun canım insalla sağ salim alırsın kucağına bebisıni

Gunaydinlarrrr CanlarrBizim de dün kontrolümuz vardı teyzeler :) oğluşum dönmüş 2300 gr olmuş çok şükür önden de gidiyoruz oğluşum iyiymiş yani sadece bu plesenta yaslanmasi yüzünden beni kontrol altın da tutcakmis artık 10 günde bir geleceksin dedi bizde durumlar böyle yani

günayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)

maşallahh gelişimi gayet güzel,bi arkadaşımda da vardı plesanta yaşlanması sıkıntı yaşamadı vaktinde doğum oldu

maşallahh gelişimi gayet güzel,bi arkadaşımda da vardı plesanta yaşlanması sıkıntı yaşamadı vaktinde doğum oldu
Simdilik bizim de normal görünüyo ama grupta erken fırar eden bebislerimizi görünce aha dedim bizim ki de gelecek erkenden o yüzden hayırlısı diyorum canım

Günaydın kızlar
Valla yedim gitti birazcık tansiyonum yok aslnda sadece buara tuzu çok yemediğim halde şişiyorum baya ondan aklıma geldi
Afiyet olsun :))

Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle

Oyyy bu çok şeker ama yaaa :) Saç mi onlar yoksa? Karizmatik minik adam saçları:)))

Gözün aydın canim. İkinci bebeğimiz Ahmet hoş gelmiş:)
İnşallah tez zamanda toparlanır evinize dönersiniz birlikte. Allah şifa versin Ahmet kuzuya.

Muhakkak sorucam solunumdaki sıkıntı kaybolmadan kucağıma vermezler gibime geliyor! Senın kızın kac kiloydu masallah ne güzel sizde kuveze gerek kalmadı. Bu erkek bebekler daha nazlı oluyor.

İnsan hiç görmediği halde özlemek gibi alakasız bi hisse kapılıyo,, ondandır cnm :) az da kaldı tabi, sabırsızlanıyosun,, hakkındır :)))

Ben Instax almıştım son doğumgününde, çok beğenmişti cnm. Bebek de geleceği için güzel bi hediye olabilir size de aileye hediye gibi olur yani :))

Günaydınn. Yine hiç uyuyamadım. Sabah ezanından sonra dalmışım bi kaç saatt Sanki gece sabaha kadar beşik sallamış gibi uykusuz. Biraz huysuz. Ve çok aç uyandım bu sabah:)

Biz nevresim takımı almadık ama yatağı aldığımız yerden yatak takımı aldık kenarlik, yorgan, yastik filan... Içinde bir tane çarşaf vardı. Annem de bir kaç çarşaf daha diktirecek öyle halledeceğiz. :) Babanemiz de pike takımı yaptırmış onun içinde de bi tane çarşaf vardı. Çarşaf dışında bir şey lazım olmuyormuş dedi herkes. O yüzden nevreşim takımına gerek yok sanırım.

sağol canm cevabın için kızımda ben de atak korumalıklı bi set almıştım yorganı filan içinde vardı
ilerde o yorgana geçiririm nevresimi diye düşünüp nevresim alayım dedim
dediğin gibi sadece çarşaf bile iş görür bu havalarda aslında

Rica ederim valla nevresim için hiç bi fikrim yok o yüzden. Englishhomeda filan vardı uygun fiyatlı bir şeyler ama

Bende tam uyumustum kizim suyu cok icince altina kacirmis teyzesinin odada yatiyordu annemlerde memleketteyiz ona kalktim uzerini degis banyo yaptir derken uyandim yanmaya başladım süt ictim oturuyorum simdi
oyy kiyamam ona ben ne uzulmustur. kac yasinda? ben de cok kacirirdim altima. gerci benimki psikolojikmis bezi erken birakmama ragmen sonradan baslamisim bi olay uzerine :))

sagol canim yok ya sac degil. ekranda renkliydi sac olsa fark ederdim golge cikmis heralde siyah beyaza donunce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…