2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben aldım.canim karacadan aldım bizim ki park yatak kenarliga ihtiyacımız yok yorganına yastığı vardı zaten ben yorgana geçirip yatağının üstüne serip öyle kullanmayı düşünüyorum ilk doğduğunda daha yumuşak olucakmis gibi geliyor

Benim annem yapıyor canım almayı tercih etmiyorum gönlüme göre diktiriyorum
Şu an 2 tane park yatağı için nohutlu battaniye dedikleri ince battaniyeden pike gibi yaptırdım. Bi tane büyük beşiği için pikesi ve korumalığı, 1 de nevresimi var. Hepsinin fotoğrafı yok şimdilik ama pikesi ve nevresimi şunlar, nevresimin yastığı filli olan, diğer yastıklar pikenin (Aylı bulutlu yıldızlı olan)

Eklentiler

• IMG_20170624_082107_886.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG-20170704-WA0000.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 72
masallah kuzuya. zamaninda gelir insallah canim.

bizim yatak 90x130cm, standart olculerde olmadigindan mecburen diktirdik. park yatak icin de lcwden aldim :)

enee cok guzelmis bunlar :) gule gule kullanin. annenin de eline saglik masallah :)

Hastane çantamızın içindekileri yazayım mı? Yazayım.

Bebek için hurç içinde 3 tane takım;
-3 tane alt
-3 tane iç zıbın
-3 tane dış zıbın
-2 tane çıt çıtlı body
-Her takıma çorap, eldiven, şapka
-1 tane müslin örtü
-1 tane pazen örtü
-1 tane penye örtü
-2 tane alt açma örtüsü
-15 tane bez (O bezler o kadar minik ki, resmen bezlerle aşk yaşıyorum)
-Pişik kremi
-Alt silmek için temizleme pamuğu
-Kaynamış soğumuş su
-Kirli torbası
-Ağız mendilleri
-Omuz örtüsü

Anne için (Bu ben oluyorum) hurç içinde,
-2 tane pijama takımı
-1 tane sabahlık
-2 tane gecelik
-Rahat terlik (Bunu yarın alıcam)
-Lohusa pedi
-Lohusa külodu
-Göğüs pedi
-Emzirme sütyeni x2
-Emzirme atleti x2
-Bornoz/Havlu (hastanede duş aldırıyorlar)
-Göğüs ucu kremi

Son anda koyulacaklar
-Tarak
-Makyaj malzemeleri
-Kulaklık ve güzel müzikler
-kişisel bakım malzemeleri
-Günlük kıyafet
-Hastane çıkışı için bebeğin puseti

Hastanede;

-Süslemeler
-Hediyelikler
-Kuru ve ıslak mendil
-Kağıt havlu
-Lohusa şerbeti için kadehler
-Terlik, taç vs süs püs

Eklemeler:
-Şampuan
-Bulaşık deterjanı ve süngeri (Kadehleri yıkamak için) -Annemin fikri, parti yapıyoruz da hastanede -

Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktı sicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım

ahaha kadehler falan kadin hakli
kucuk plastik kadehler satiliyordu serbet icin kuzenim onlardan almisti. sizin de oyle mi? cam falan degil heralde? :)))

Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktı sicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
benim de epey beyaz sacim var ama cook oldu boyayi birakali. en son 3 yil once falan boyadim sanirim beyazlarimla mutluyum arada bi aklima gelse de boyatsam mi acaba diye ama sonra diyorum aman kim ugrasacak onunla. sonra bide ne kadar dogal organik dense de kimyasal sonucta. hamile kalmadan once de cok dokuluyordu saclarim. o yuzden artik boyamiyorum.

Oyy masallah yakısıklıyaa Hersey yolunda yanii cok sükür gözünaydın...

:)) Ay onun saç olduğu u düşününce baya bi eğlendim. Küçük bey havası var tam :))

Yaaaaaa ne kadar tatlı olmuşlar (gözlerinden kalp çıkaran emoji) annenin eline saglikkk

Yalnız değilsin canımmm ,bende varımm :/ herkes oh oh bisey kalmadı diyip duruyor ama bende o düsünce hep vardı,hala da var...

Bayıldım çok güzel eline saglik anneannesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…