- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ben aldım.canim karacadan aldım bizim ki park yatak kenarliga ihtiyacımız yok yorganına yastığı vardı zaten ben yorgana geçirip yatağının üstüne serip öyle kullanmayı düşünüyorum ilk doğduğunda daha yumuşak olucakmis gibi geliyorsağol canm cevabın için kızımda ben de atak korumalıklı bi set almıştım yorganı filan içinde vardı
ilerde o yorgana geçiririm nevresimi diye düşünüp nevresim alayım dedim
dediğin gibi sadece çarşaf bile iş görür bu havalarda aslında
günayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)
masallah kuzuya. zamaninda gelir insallah canim.Gunaydinlarrrr CanlarrBizim de dün kontrolümuz vardı teyzeler :) oğluşum dönmüş 2300 gr olmuş çok şükür önden de gidiyoruz oğluşum iyiymiş yani sadece bu plesenta yaslanmasi yüzünden beni kontrol altın da tutcakmis artık 10 günde bir geleceksin dedi bizde durumlar böyle yani
günayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)
Benim annem yapıyor canım almayı tercih etmiyorum gönlüme göre diktiriyorum
Şu an 2 tane park yatağı için nohutlu battaniye dedikleri ince battaniyeden pike gibi yaptırdım. Bi tane büyük beşiği için pikesi ve korumalığı, 1 de nevresimi var. Hepsinin fotoğrafı yok şimdilik ama pikesi ve nevresimi şunlar, nevresimin yastığı filli olan, diğer yastıklar pikenin (Aylı bulutlu yıldızlı olan)
enee cok guzelmis bunlar :) gule gule kullanin. annenin de eline saglik masallah :)
Hastane çantamızın içindekileri yazayım mı? Yazayım.
Bebek için hurç içinde 3 tane takım;
-3 tane alt
-3 tane iç zıbın
-3 tane dış zıbın
-2 tane çıt çıtlı body
-Her takıma çorap, eldiven, şapka
-1 tane müslin örtü
-1 tane pazen örtü
-1 tane penye örtü
-2 tane alt açma örtüsü
-15 tane bez (O bezler o kadar minik ki, resmen bezlerle aşk yaşıyorum)
-Pişik kremi
-Alt silmek için temizleme pamuğu
-Kaynamış soğumuş su
-Kirli torbası
-Ağız mendilleri
-Omuz örtüsü
Anne için (Bu ben oluyorum) hurç içinde,
-2 tane pijama takımı
-1 tane sabahlık
-2 tane gecelik
-Rahat terlik (Bunu yarın alıcam)
-Lohusa pedi
-Lohusa külodu
-Göğüs pedi
-Emzirme sütyeni x2
-Emzirme atleti x2
-Bornoz/Havlu (hastanede duş aldırıyorlar)
-Göğüs ucu kremi
Son anda koyulacaklar
-Tarak
-Makyaj malzemeleri
-Kulaklık ve güzel müzikler
-kişisel bakım malzemeleri
-Günlük kıyafet
-Hastane çıkışı için bebeğin puseti
Hastanede;
-Süslemeler
-Hediyelikler
-Kuru ve ıslak mendil
-Kağıt havlu
-Lohusa şerbeti için kadehler
-Terlik, taç vs süs püs
Eklemeler:
-Şampuan
-Bulaşık deterjanı ve süngeri (Kadehleri yıkamak için) -Annemin fikri, parti yapıyoruz da hastanede-
benim de epey beyaz sacim var ama cook oldu boyayi birakali. en son 3 yil once falan boyadim sanirim beyazlarimla mutluyumSon trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktısicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
Gözünaydınnn...saglıkla büyüsün ve bi an once yanına gelsin insallahKızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Oyy masallah yakısıklıyaakizlaaaar doktordan ancak ciktik, biraz da bekledik orda. ilk nst cekildi benim de vatana millete hayirli ugurlu olsun
neyse hersey yolunda, bebis 48-49 cm olmus kilosu da 2663 gr. dogum icin uygun pozisyondaymis suan donmus yani.
su retina muhabbeti dilimin ucuna geldi bir ara lafini bitirsin diye bekledim ama sonra da unuttum sormayi
bizde haberler boyle.
bu da yakisikli oglum ve bal dudaklari
Eki Görüntüle 2017743
tesekkur ederim canimOyy masallah yakısıklıyaaHersey yolunda yanii cok sükür gözünaydın...
Lütfen savaş cnm. Valla bak ben 36 beden topuklu bi kadından 44 beden babetli bi kadına dönüşmüştüm. Kabus gibiydi. Hala da veremedim işte... çok ibretlik bi durumSavaşicam kalan son gücümle
:)) Ay onun saç olduğu u düşününce baya bi eğlendim. Küçük bey havası var tam :))oyy kiyamam ona ben ne uzulmustur. kac yasinda? ben de cok kacirirdim altima. gerci benimki psikolojikmis bezi erken birakmama ragmen sonradan baslamisim bi olay uzerine :))
sagol canimyok ya sac degil. ekranda renkliydi sac olsa fark ederdim golge cikmis heralde siyah beyaza donunce :))
Yaaaaaa ne kadar tatlı olmuşlar (gözlerinden kalp çıkaran emoji) annenin eline saglikkk
Şu an 2 tane park yatağı için nohutlu battaniye dedikleri ince battaniyeden pike gibi yaptırdım. Bi tane büyük beşiği için pikesi ve korumalığı, 1 de nevresimi var. Hepsinin fotoğrafı yok şimdilik ama pikesi ve nevresimi şunlar, nevresimin yastığı filli olan, diğer yastıklar pikenin (Aylı bulutlu yıldızlı olan)
Yalnız değilsin canımmm ,bende varımm :/ herkes oh oh bisey kalmadı diyip duruyor ama bende o düsünce hep vardı,hala da var...Kızlar ya sizin de aklınıza acaba sağlıklı doğacak mı bi sorunu var mı tarzında sorular takılıyor mu ben sürekli düşünüyorum bu ara bide kontrole her gittiğimde Yen'i bişey çıkıyor en son kafası 3 hafta önde çıktı bide böbrek genişlemesi normalde rahatım ama bebek konusunda kafaya takıyorum sizde de oluyor mu böyle düşünceler acaba sağlıklı mı gibisinden
Bayıldım çok güzel eline saglik anneannesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?