- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
O kadar iyi biliyorum ki..bebekliğimden 4-5 yıl öncesine kadar hep şişmandım..boy da kısa.. 5 yıl önce kafama koydum zayıfladım 15 kilo verdim.. şimdi hamilelikte 10 kilo aldım ama eskisi gibi sisman durmuyorum..gozlerim görünmüyordu:) o yuzden özellikle annem ve esim bilir kafama koyunca yemicegimi de ısrarlar geriyodur o dönemde işte yaşamadım ama :)Lütfen savaş cnm. Valla bak ben 36 beden topuklu bi kadından 44 beden babetli bi kadına dönüşmüştüm. Kabus gibiydi. Hala da veremedim işte... çok ibretlik bi durum
Ya bende istiyorum su ara ,dogumdan once boyatayım dedim organik olarak ama emin olamadım bu kadar beklemisken bekle diorum.burdaki arkadasalr boynerden naturtiunt diye bi marka varmıs onu onerdi,haberin olsun.Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktısicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
Cnm biberonu buldun mu? https://www.e-bebek.com/dr-browns-options-genis-agiz-cam-biberon-150-ml-p-drb-5100p4/Kızlar ya sizin de aklınıza acaba sağlıklı doğacak mı bi sorunu var mı tarzında sorular takılıyor mu ben sürekli düşünüyorum bu ara bide kontrole her gittiğimde Yen'i bişey çıkıyor en son kafası 3 hafta önde çıktı bide böbrek genişlemesi normalde rahatım ama bebek konusunda kafaya takıyorum sizde de oluyor mu böyle düşünceler acaba sağlıklı mı gibisinden
Ne güzel kendini aynaya bakınca mutlu hissediyorsan ne mutlu sana ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tek tük olsa belki :)) sakak kisimlarim beyaz dolu toplandığı zamanda bir tek oralara göze batıyor yani benim gözüme :))benim de epey beyaz sacim var ama cook oldu boyayi birakali. en son 3 yil once falan boyadim sanirim beyazlarimla mutluyumarada bi aklima gelse de boyatsam mi acaba diye ama sonra diyorum aman kim ugrasacak onunla. sonra bide ne kadar dogal organik dense de kimyasal sonucta. hamile kalmadan once de cok dokuluyordu saclarim. o yuzden artik boyamiyorum.
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bebisin inşallah biran önce çıkar küvezden kaç haftalıktın canım?Kızlar bebeğim oldu normal Doğum oldu . Bebek küveze Alında bizden haberler böyle
Organik bana pazarlama tekniği gibi geliyor ya yani eğer bir saç boyasını boyadiktan sonra bekleme yapılıyorsa organik değildir diyende çok cunki bekleme esnasında çıkıyor kimyasallar ortaya ben aslında boyattim bir kere doktora sordum fazla bekletmeden boya dedi ama ikinci bir boyama işlemi yapsam mı bilemedim yoksa sabredip böyle beyazlarla dogursam :)) ama emzirirken de boyatmayin diyorlar okadar dayanamam yaYa bende istiyorum su ara ,dogumdan once boyatayım dedim organik olarak ama emin olamadım bu kadar beklemisken bekle diorum.burdaki arkadasalr boynerden naturtiunt diye bi marka varmıs onu onerdi,haberin olsun.
Cok gecmis olsun canım,ben kısın olmustum... elma limon portakal ve icine cok az zencefil atıp kaynatmıstım 2-3gün iyi gelmişti bana... bi de bol bol dinlenme tabiii... bi de doktorum vitamin vermisti o da desteklemisti... su da eriyenlerden.Slm kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır umarım. Ben iyiyim çok şükür sancı falan yok sadece bebiş çok aşağıda geziyor. Grip oldum aynı zamanda burun tıkanıklığı öksürük beni öldürüyor resmen ne yapabilirim geçmesi için doğal yollarla. Nane limon falan içiyorum âmâ banamisin demiyor hiç:/
Rimel gibi beyaz kapatıcılar var,ben onlardan da kullandım ise yaradı,sac rengine göre de vardı. Bir zararı yok köküne kadar sürmüyorsun sonuctaOrganik bana pazarlama tekniği gibi geliyor ya yani eğer bir saç boyasını boyadiktan sonra bekleme yapılıyorsa organik değildir diyende çok cunki bekleme esnasında çıkıyor kimyasallar ortaya ben aslında boyattim bir kere doktora sordum fazla bekletmeden boya dedi ama ikinci bir boyama işlemi yapsam mı bilemedim yoksa sabredip böyle beyazlarla dogursam :)) ama emzirirken de boyatmayin diyorlar okadar dayanamam ya
Boyatıcam ben yarın cnm :) doktor onaylı :)))))Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktısicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
Yok yok plastik, camları eve aldım mevlüt içinahaha kadehler falan kadin hakli
kucuk plastik kadehler satiliyordu serbet icin kuzenim onlardan almisti. sizin de oyle mi? cam falan degil heralde? :)))
Yaaaaaa ne kadar tatlı olmuşlar (gözlerinden kalp çıkaran emoji) annenin eline saglikkk
Bayıldım çok güzel eline saglik anneannesinin
Gördüm canım e bebekte alacam bu ara birkaç parça daha bakıyorum onlara da karar verince sipariş verecem teşekkür ederim
Canım gözün aydın maşallah sağlıkla doğmuş bebeğin inşallah komando gibi bir an önce toparlayacak bebişin o kadar hızlı büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın ne çabuk büydüğüne... sağlıkla büyüsünArkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
Canım günaydın merak etme zamanla hiç kaçırmayacak ama ben genelde gece kontrol ettiğimde çişini yaptırıyorum lazımlığq kaçıröıylr bazende hiç kaldırmıyorum yine kaçırmıyor bizim eğitim vereli 2 ay oldu 33 aylık. Birde artık çok sıcak gece ben yanına su burakıyorum çok su içiyor gece o yizden gece kaldırmayı gercih ediyorumKaç yaşında kızın canm. 1 ay olcak tuvalet eğitimine başlayalı. Suyu kaçırdı mi böyle kaçırıp kalkiyor. İşin kötü tarafı sıcaktan cisinin islakligini farketmiyor gece bazen. Ne zaman oturur ki tuvalet egitiimi
Maşallah canım çok iyi bebişinin gelişimş sağlıkla zamanında gelsin inşallahGunaydinlarrrr CanlarrBizim de dün kontrolümuz vardı teyzeler :) oğluşum dönmüş 2300 gr olmuş çok şükür önden de gidiyoruz oğluşum iyiymiş yani sadece bu plesenta yaslanmasi yüzünden beni kontrol altın da tutcakmis artık 10 günde bir geleceksin dedi bizde durumlar böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?