2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Slm kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır umarım. Ben iyiyim çok şükür sancı falan yok sadece bebiş çok aşağıda geziyor. Grip oldum aynı zamanda burun tıkanıklığı öksürük beni öldürüyor resmen ne yapabilirim geçmesi için doğal yollarla. Nane limon falan içiyorum âmâ banamisin demiyor hiç:/

Lütfen savaş cnm. Valla bak ben 36 beden topuklu bi kadından 44 beden babetli bi kadına dönüşmüştüm. Kabus gibiydi. Hala da veremedim işte... çok ibretlik bi durum
O kadar iyi biliyorum ki..bebekliğimden 4-5 yıl öncesine kadar hep şişmandım..boy da kısa.. 5 yıl önce kafama koydum zayıfladım 15 kilo verdim.. şimdi hamilelikte 10 kilo aldım ama eskisi gibi sisman durmuyorum..gozlerim görünmüyordu:) o yuzden özellikle annem ve esim bilir kafama koyunca yemicegimi de ısrarlar geriyodur o dönemde işte yaşamadım ama :)

Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktı sicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
Ya bende istiyorum su ara ,dogumdan once boyatayım dedim organik olarak ama emin olamadım bu kadar beklemisken bekle diorum.burdaki arkadasalr boynerden naturtiunt diye bi marka varmıs onu onerdi,haberin olsun.

Cnm biberonu buldun mu? https://www.e-bebek.com/dr-browns-options-genis-agiz-cam-biberon-150-ml-p-drb-5100p4/

Ne güzel kendini aynaya bakınca mutlu hissediyorsan ne mutlu sana ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tek tük olsa belki :)) sakak kisimlarim beyaz dolu toplandığı zamanda bir tek oralara göze batıyor yani benim gözüme :))

Ya bende istiyorum su ara ,dogumdan once boyatayım dedim organik olarak ama emin olamadım bu kadar beklemisken bekle diorum.burdaki arkadasalr boynerden naturtiunt diye bi marka varmıs onu onerdi,haberin olsun.
Organik bana pazarlama tekniği gibi geliyor ya yani eğer bir saç boyasını boyadiktan sonra bekleme yapılıyorsa organik değildir diyende çok cunki bekleme esnasında çıkıyor kimyasallar ortaya ben aslında boyattim bir kere doktora sordum fazla bekletmeden boya dedi ama ikinci bir boyama işlemi yapsam mı bilemedim yoksa sabredip böyle beyazlarla dogursam :)) ama emzirirken de boyatmayin diyorlar okadar dayanamam ya

Cok gecmis olsun canım,ben kısın olmustum... elma limon portakal ve icine cok az zencefil atıp kaynatmıstım 2-3gün iyi gelmişti bana... bi de bol bol dinlenme tabiii... bi de doktorum vitamin vermisti o da desteklemisti... su da eriyenlerden.

Rimel gibi beyaz kapatıcılar var,ben onlardan da kullandım ise yaradı,sac rengine göre de vardı. Bir zararı yok köküne kadar sürmüyorsun sonucta
ya da kaş farı da ise yarıyor,bolca sürüyorsun kapatıyor:) bir dene istersen...

ahaha kadehler falan kadin hakli
kucuk plastik kadehler satiliyordu serbet icin kuzenim onlardan almisti. sizin de oyle mi? cam falan degil heralde? :)))
Yok yok plastik, camları eve aldım mevlüt için
Yaaaaaa ne kadar tatlı olmuşlar (gözlerinden kalp çıkaran emoji) annenin eline saglikkk

Bayıldım çok güzel eline saglik anneannesinin

Teşekkür ederiz kızlaar :)

Canım gözün aydın maşallah sağlıkla doğmuş bebeğin inşallah komando gibi bir an önce toparlayacak bebişin o kadar hızlı büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın ne çabuk büydüğüne... sağlıkla büyüsün

Canım günaydın merak etme zamanla hiç kaçırmayacak ama ben genelde gece kontrol ettiğimde çişini yaptırıyorum lazımlığq kaçıröıylr bazende hiç kaldırmıyorum yine kaçırmıyor bizim eğitim vereli 2 ay oldu 33 aylık. Birde artık çok sıcak gece ben yanına su burakıyorum çok su içiyor gece o yizden gece kaldırmayı gercih ediyorum

Maşallah canım çok iyi bebişinin gelişimş sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Günaydın kızlar hepimize .... inşallah süper bir haftasonu geçiririz.. hastanolan arkadaşlarıma veçmiş olsun .. kontrol olan arkadaşlarımıda bebişlerine maşallah diyorum sağlıkla gelsinler inşallah...

Bebelerin gelişimi ile ilgili bir kaç dipnot

Eklentiler

• IMG_4985.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_4986.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4987.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4988.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4989.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_4990.webp
    16 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_4991.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_4992.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4993.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar insagram kullananlar emzirenanneyi takip etmenizi öneririm gerçekten süper bilgiler paylaşıyor... ve lütfen doğumdan önce tomrisin emzirme notlarını mümkünse hatmedelim. İnanın doğumda çekmedim emzirmeden çektiğim kadar ki emzirme eğitimine katılmama rağmen çocuğu emzireceğim diye alnımın damarı çatladı ilk 20 gün sütümü sağarak biberonla verdim ve bir yandan meme ucum yoktu silikon uçla memeyi alıştırmaya çalıştım çok şükür sokunda alıştı gece gündüz 21 ah doya doya emzirdim darısı hepimize inşallah. Bu arada gerçekten arc ın paylaştığı solgar ın bira mayası tableti inanılmaz süt yapıyor bence gnc nin bira mayası tabletini kullanmıştım acaip süt yapmıştı

Eklentiler

• IMG_4994.webp
    22 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_4995.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…