Cnm ballı limonlu ıhlamur iç bide tuhaf gelebilir ama kuyruk yağını ısıt bi kaşık iç aksamları tadı iğrenç amaSlm kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır umarım. Ben iyiyim çok şükür sancı falan yok sadece bebiş çok aşağıda geziyor. Grip oldum aynı zamanda burun tıkanıklığı öksürük beni öldürüyor resmen ne yapabilirim geçmesi için doğal yollarla. Nane limon falan içiyorum âmâ banamisin demiyor hiç:/
Çok şükür canım durum kontrol altında ya. İnşallah sen de kısa zamanda toparlanirsin.geçmiş olsunSlm kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır umarım. Ben iyiyim çok şükür sancı falan yok sadece bebiş çok aşağıda geziyor. Grip oldum aynı zamanda burun tıkanıklığı öksürük beni öldürüyor resmen ne yapabilirim geçmesi için doğal yollarla. Nane limon falan içiyorum âmâ banamisin demiyor hiç:/
Ben de yürüyüş yaparken nefes çalışması yapıyorum bir haftadır. Çok iyi geliyor gerçekten. Nefes önemli :)Birde doğum nefesi ile ilgili yazı kızlar
Hemde çok önemli canım sancı esnasında yavaşlayabilmek yavaş nefes almak ve farkında olmak anın inan. Çok hafif hissettiriyor ve daha dahat atlatıyoraun dalgalarıÇok şükür canım durum kontrol altında ya. İnşallah sen de kısa zamanda toparlanirsin.geçmiş olsun
Ben de yürüyüş yaparken nefes çalışması yapıyorum bir haftadır. Çok iyi geliyor gerçekten. Nefes önemli :)
İnşallah öyle olur :) Yani en azından keşke demem diye düşünüyorum..Hemde çok önemli canım sancı esnasında yavaşlayabilmek yavaş nefes almak ve farkında olmak anın inan. Çok hafif hissettiriyor ve daha dahat atlatıyoraun dalgaları
Çok sag ol ben de tam böyle bir şey arıyordum.Kızlar bir arkadaşımız sormuştu bebek bakımı ile ilgili kitap bu kitabı şiddetle tavsiye ederim göbek bakımından tutunda bebek banyosu gibi herşey mevcut adım adım resimli anlatımlı
Artik saq tarafimi hissetmiyorum.yani o dereceyim yaBizim damla bebesi hep sol kaburga sağ leğen kemiğime çalışıyor yaklaşık bir haftadır :)) biraz sinir bozucu olmaya başladı artık:))
Ben boyattım canım bayramda çok şükür bişey de olmadı dr sormuştum o da uzman bayan drlar bile boyatio bişey olmaz boya dedi hatta 2 defa boyattim hamileligimde çok beyazıt vardı çünkü daha 25 im ama kafa bembeyazSon trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktısicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
İyi iyi gözün aydin:))) hareket etsin deArtik saq tarafimi hissetmiyorum.yani o dereceyim yayamuldum resmen canim.aciyo
Saol canım vitamini içiyorum çay falan dedi doktor âmâ yok olacak gibi değil yani başka biseyler denemem lazım teşekkür derimCok gecmis olsun canım,ben kısın olmustum... elma limon portakal ve icine cok az zencefil atıp kaynatmıstım 2-3gün iyi gelmişti bana... bi de bol bol dinlenme tabiii... bi de doktorum vitamin vermisti o da desteklemisti... su da eriyenlerden.
Bu ısıtılmış pekmezin içine kırmızı biber de mı konuyor canım bi arkadaşım söyledi ikisini kaynatmalı şöyle sende mı öyle biliyorsunCnm ballı limonlu ıhlamur iç bide tuhaf gelebilir ama kuyruk yağını ısıt bi kaşık iç aksamları tadı iğrenç amaerkenden öksürükten kurtulmak istiyorsan dene bi ısıtılmıs pekmezde var
Çok şükür canım durum kontrol altında ya. İnşallah sen de kısa zamanda toparlanirsin.geçmiş olsun
Amin canım ınşallah
Ben de yürüyüş yaparken nefes çalışması yapıyorum bir haftadır. Çok iyi geliyor gerçekten. Nefes önemli :)
Oylece duruyo orda canim kafasimi bacaqimi bilmiyorum duruyo yani hareket deilde :):)İyi iyi gözün aydin:))) hareket etsin de
Canim cok qecmis olsunBu ısıtılmış pekmezin içine kırmızı biber de mı konuyor canım bi arkadaşım söyledi ikisini kaynatmalı şöyle sende mı öyle biliyorsun
Haaa tuhh ben de hareket sandım:) uyuyor demek ki annesiOylece duruyo orda canim kafasimi bacaqimi bilmiyorum duruyo yani hareket deilde :):)
Saol canım sanada geçmiş olsun bende bal şeker bu tip şeyleri çaya falan koymuyorum yaklaşık 16 yıldır hiç şekerli bişey içemiyorum önceden mi yutsam ki bali üstüne de ıhlamur içsem olmaz mı kiCanim cok qecmis olsunwalla ben ihlamur ve balla atlattim baska bisey icmedim :)
Canım tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Bir an evvel bebeğinle eve çıkarsınız ins. :)Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun. Ahmet asaf 2.300 kg doğdu solunumunda sıkıntı olduğu için kuveze alındı. 34+ 3 haftalık bize sürpriz yaptı. Bana gelınce bıraz ağrılarım olsada iyiyim elhamdulillah. Dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin teyzeleriinşallah biran önce dengeye girer evemize döneriz.
Ben diktirdim canım çok da güzel olduugünayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)
Onu bilmiyorum da içine tereyagı da koyarsan bogazı yumusatır öksürüğüde keser ben 2 aylık hamileyken grip olmustum bol bol içtim ii gelen şeyseBu ısıtılmış pekmezin içine kırmızı biber de mı konuyor canım bi arkadaşım söyledi ikisini kaynatmalı şöyle sende mı öyle biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?