2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Birde doğum nefesi ile ilgili yazı kızlar

Eklentiler

• IMG_4967.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4968.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4969.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4970.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_4971.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4972.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 74
Cnm ballı limonlu ıhlamur iç bide tuhaf gelebilir ama kuyruk yağını ısıt bi kaşık iç aksamları tadı iğrenç ama erkenden öksürükten kurtulmak istiyorsan dene bi ısıtılmıs pekmezde var

Çok şükür canım durum kontrol altında ya. İnşallah sen de kısa zamanda toparlanirsin.geçmiş olsun

Birde doğum nefesi ile ilgili yazı kızlar
Ben de yürüyüş yaparken nefes çalışması yapıyorum bir haftadır. Çok iyi geliyor gerçekten. Nefes önemli :)

Hemde çok önemli canım sancı esnasında yavaşlayabilmek yavaş nefes almak ve farkında olmak anın inan. Çok hafif hissettiriyor ve daha dahat atlatıyoraun dalgaları

Kızlar bir arkadaşımız sormuştu bebek bakımı ile ilgili kitap bu kitabı şiddetle tavsiye ederim göbek bakımından tutunda bebek banyosu gibi herşey mevcut adım adım resimli anlatımlı

Eklentiler

• IMG_5002.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 62
Hemde çok önemli canım sancı esnasında yavaşlayabilmek yavaş nefes almak ve farkında olmak anın inan. Çok hafif hissettiriyor ve daha dahat atlatıyoraun dalgaları
İnşallah öyle olur :) Yani en azından keşke demem diye düşünüyorum..

Kızlar bir arkadaşımız sormuştu bebek bakımı ile ilgili kitap bu kitabı şiddetle tavsiye ederim göbek bakımından tutunda bebek banyosu gibi herşey mevcut adım adım resimli anlatımlı
Çok sag ol ben de tam böyle bir şey arıyordum.

Son trimestirde.sac boyatan oldumu saçlarım beyazları iyice çıktı sicaklardada sürekli toplandığı için çok gözüküyor lar boyatmak istiyorum ama kararsızım
Ben boyattım canım bayramda çok şükür bişey de olmadı dr sormuştum o da uzman bayan drlar bile boyatio bişey olmaz boya dedi hatta 2 defa boyattim hamileligimde çok beyazıt vardı çünkü daha 25 im ama kafa bembeyaz

Saol canım vitamini içiyorum çay falan dedi doktor âmâ yok olacak gibi değil yani başka biseyler denemem lazım teşekkür derim

Bu ısıtılmış pekmezin içine kırmızı biber de mı konuyor canım bi arkadaşım söyledi ikisini kaynatmalı şöyle sende mı öyle biliyorsun

Canım tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Bir an evvel bebeğinle eve çıkarsınız ins. :)

Ben diktirdim canım çok da güzel olduu

Bu ısıtılmış pekmezin içine kırmızı biber de mı konuyor canım bi arkadaşım söyledi ikisini kaynatmalı şöyle sende mı öyle biliyorsun
Onu bilmiyorum da içine tereyagı da koyarsan bogazı yumusatır öksürüğüde keser ben 2 aylık hamileyken grip olmustum bol bol içtim ii gelen şeyse ısrarla söylüyorum kuyruk yağı daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…