Saol canım sanada geçmiş olsun bende bal şeker bu tip şeyleri çaya falan koymuyorum yaklaşık 16 yıldır hiç şekerli bişey içemiyorum önceden mi yutsam ki bali üstüne de ıhlamur içsem olmaz mı ki
Olur canim.neden olmasin sonucta bal bogazi yumusatan bisey onu ye hemen ustune ic...yada bi yudum ondan bi kasik ondan azar azar oylede yapabilirsin :)
Evet yorulunca ben de hissetmiyorum evde yattığım günler hareketli oluyor:) Tekme bende de yok hep bastırma filan oluyor yeri daraldı heralde ondan sanırım bi sor bakalım doktora ne diyecek
günayydın arkadaşlar bu arada,geçende bebek nevresim takımlarınızı sormuştum arada kaynadı galiba
ne aldınız diktirme mi yaptırdınız ben daha almadım bu hafta sonu almak iastiyorum önerilere açığım saygılar:)
Ben boyattım canım bayramda çok şükür bişey de olmadı dr sormuştum o da uzman bayan drlar bile boyatio bişey olmaz boya dedi hatta 2 defa boyattim hamileligimde çok beyazıt vardı çünkü daha 25 im ama kafa bembeyaz
Saol canım sanada geçmiş olsun bende bal şeker bu tip şeyleri çaya falan koymuyorum yaklaşık 16 yıldır hiç şekerli bişey içemiyorum önceden mi yutsam ki bali üstüne de ıhlamur içsem olmaz mı ki
Bendede tekme yok en son doktor dönmüş dedi ama tekmelemiyo kuzucuk alt tarafta hissediyorum haraketkeri elleri hep yüzünde her kontrolde elleriyle biseyler yapıyor ama :)))
Kızlar bir arkadaşımız sormuştu bebek bakımı ile ilgili kitap bu kitabı şiddetle tavsiye ederim göbek bakımından tutunda bebek banyosu gibi herşey mevcut adım adım resimli anlatımlı
Kızlar yenidoğan bebek bakımı ile ilgili vlog var mı izlediğiniz? İzledim, emzirmeyı, banyo yaptırmayı, kucaklamayı, sakinleştirmeyı vs vs öğrendim dediğiniz videolar varsa paylaşır mısınız? Video izlemek daha iyi oluyor sanki
Onu bilmiyorum da içine tereyagı da koyarsan bogazı yumusatır öksürüğüde keser ben 2 aylık hamileyken grip olmustum bol bol içtim ii gelen şeyse ısrarla söylüyorum kuyruk yağı daha etkili
Olur canim.neden olmasin sonucta bal bogazi yumusatan bisey onu ye hemen ustune ic...yada bi yudum ondan bi kasik ondan azar azar oylede yapabilirsin :)
Canm neden sur dolsun ki şimdiden. Benim hiç göğüs bedenim değişmedi mesela. Bunlar normal bence. Bebek doğduktan sütun geldikten bir süre sonra bu hisler olmali
Canım o yumuşacık göğüsler doğum olduğunda süt doluyor asıl merak etme sen zaten ilk süt okadar taş gibi yapmaz göğsü bebek emmeye başladığı andan itibaren üretime geçiyor rabbim öyle güzel kararlamiski
Evet öyledir ya bende hamileliğin başından beri olan alerjik bir durum var sabah kalkar kalmaz hapsirmaya başlıyorum sürekli ve burun akıntısiyla birlikte sanki birden grip oluyorum öksürük daha zor aslında yorar seni