2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kitap olarak bebek bakımı değilde anneye psikolojik olarak destek olacak bir kitap arıyorum varmı öyle birşey :)) yani gece uykusuz kalıp emzirmeye çalışıp ve o lohusa dönemini bütün zorluklara rağmen daha pozitif gecirticek bir kitap imkansizimi istiyorum acaba

ayaklarım 3-4gundur çok sisiyor kızlar yemeğe tuzsuz kullanmaya dikkat ediyorum yatmadan suya koyuyorum altına yastık koyup öyle yatiyorm var mı başka tavsiyeleriniz

Mutella duş sonrası saç düzeltme kısmı için ne düşünüyorsun hastanede :)) foto çekimi falan olacak mı?

Valla düşünemiyorum saçlarımı tarayabilir miyim orası bile şüpheli yok ya fotoğraf çekimi falan istemiyorum ben, telefonda çeksinler işte bir iki :) makinem var, benden başkası kullanamıyor ama onu da götürürüm belki bi ihtimal birilerii kullanır

ayaklarım 3-4gundur çok sisiyor kızlar yemeğe tuzsuz kullanmaya dikkat ediyorum yatmadan suya koyuyorum altına yastık koyup öyle yatiyorm var mı başka tavsiyeleriniz
Ayak parmaklarını dairesel ve ileri geri diye harekrt ettir bitebir ii geliyor

Bendede tekme yok en son doktor dönmüş dedi ama tekmelemiyo kuzucuk alt tarafta hissediyorum haraketkeri elleri hep yüzünde her kontrolde elleriyle biseyler yapıyor ama :)))
Alla alla tekme atmamasi cok ilqinc qeliyo bana artik ciddi ciddi suphe duymaya basladim

Evet yorulunca ben de hissetmiyorum evde yattığım günler hareketli oluyor:) Tekme bende de yok hep bastırma filan oluyor yeri daraldı heralde ondan sanırım bi sor bakalım doktora ne diyecek
Bilmiyorum ya canim sklyo bu duuma takmayim diyorumda yinede kafamda soru isareti ? Yani neden tekme atmaz anlayamiyorum

Ne güzel oh mis bende bugün son yikanicaklari yıkadım kursunlar utuleyip çantasını hazirlicam ama muslin alicaktim unuttum artik onlarida havlularla atarım napiyim
Ben daha bunları asarken yoruldum daha ütüleme vaar artık oturduğum yerden yaparım şimdideen kolaay gelsin bizee

Hep dalqa hepppp karnim yamuk yumuk oluyo :):)
O zaman sorun yok iste canm. Artık zaten çok yerleri yok. Tuhaf hareketler yapıyor benimkide Bazen, yer açıyo pozisyon değiştiriyor birşeyler yapıyor anlamıyorum. Sivriltiyor bir yerleri. Bazen rahime doğru birşeyler yapıyor heyecanlandiriyor iki gundur

Selam kizlar.
Bugun bizim randewumuz wardi. 1900 gr 42 cm olmusuz. Hala gerideyiz kg olarak, dr dusuk kg lu olucak dedi. Sagligi yerinde ya buna sukur.her hafta kontrolumuz war artik. 15 temmyz resmi tatil oldugu icin cuma gunune cagirdi. Nefroloji dr da 3 hafta sonraya cagirdi proteinim dusmus. Sanirim kortizon oldugu icin ciger gelistiricinin etkisi oldu bu dususe. Ama k.dogum dr u tedbiri elden birakmiyor 36. Haftada almakta kararli 37 yi beklememiz gerekmiyor riskli durumun diyor. Allah tan hayirlisi bakalim.
Dogum yapan bir arkadasimiz daha olmus Allah anali babali sglikla buyutsun ins. E elif_ay tez zamanda kuvezden de cikar.
Erken dogum tehlikesi yasayan birkac arkadas daha wardi onlarada gecmis olsun.
Telefondan takip etmekte zorlniyorum. Oglumdan firsat buldukca okumaya calisiyorum ara ara yorum yapamasamda,aklim sizlerde kaliyor :)) gorusmek uzere kizlarr )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…