2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen aynen esime diyorum sanki eli kolu cikicak qibi rahime baski yapiyo acayip offf pazartesi olsaydi bi dondumu merak ediyorum tam iki kasiqimin ortasinda bi yuvarlak var ama ne

GÖzün aydın canım maşallah brbeğine protein değerininde düşmüş olmasınada ahrıca sevindim. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

canim baska bir sorunu yok ya,cok sukur. dogduktan sonra alir kilolari:)
hakkinizda hayirlisi olsun.

dun gitseydin keske,simdi rahat olurdun:)
biliyorum yorgundun ama onu gorunce giderdi yorgunluk:)
Canim dun korktum ya ayaqa kalkmak istemedim pek buqunde annemlere qeldim yatiyorum oturuyorum surekli pazartesi qidecem yarin şu akisverisi bitriseydim hayirlisiysa :) sen nasilsin bakalim ?

Merhaba güzel anneler keyifler yerindedir umarım. Bizim bugün kontrolümüz vardı ve doktorun dediği 28. Haftadan sonra artık yavaş kilo alacaklar, kilo olarak geride kalmaya başlayacaklar yorumu maalesef hayat buldu. Oğlum 1650 kızım ise 1450 gram. doktor çok normal bu dese de benim moralim bozuldu genede çünkü en geç bir ay sonra alacak tabi benimkiler supriz yapıp daha önce gelmezlerse !!

E hal böyle olunca ancak ikişer kg olurlar. Diğer taraftan seker de çıktığı için acaip dikkatli besleniyorum üç öğün yemek yiyorum her ogunde bir et yada etli yemek oluyor, corbalar hep et suyuna , ,ara öğünler,meyveler, kuruyemişler, gece kefirler ama sonuc gene de geri kaldılar. Bir ayda totalde sekiz yüz gram almışım ben bebekler de bu sekiz yüz gramı bölüşmüşler kardes kardes. Napabilirim baska peki dedim, sana bağlı bir şey değil bu dedi doktor. Kafam bulandı adam bana daha 24. Haftadan bunu söyledi ama ben gene de gerçekle karşılaşinca tokadi yemiş gibi oldum

Ayak parmaklarını dairesel ve ileri geri diye harekrt ettir bitebir ii geliyor
Teşekkürler . aynen yapıyorum o şekil de bugn annemdeyim dinleniyorum o kadr değil şimdilik tabii evde ufaktan temizliğe başlamıştım onlarda etkiledi sanırım ..

Nie öyle diosun ki,ikiz icin 2 kg cok iyi bence,hiç takma cevremde cok duydum 1 küsür kg doğan ikizler... saglıklı olsun insallah önemli olan o.İçini ferah tut...

Canim dun korktum ya ayaqa kalkmak istemedim pek buqunde annemlere qeldim yatiyorum oturuyorum surekli pazartesi qidecem yarin şu akisverisi bitriseydim hayirlisiysa :) sen nasilsin bakalim ?

pardon canim ya,ben onu unuttum,haklisin,sadece temizlik yorgunlugu diye dusundum. iyi yaptin iyi yaptin,yat dinlen:)
biter canim,kendine liste yaptiysan daha cabuk bitiyor.

ben de iyiyim,dinleniyorum bol bol. esim su bikac gun cok yogun,o yuzden evdeyim,izinli oldugunda eksikleri alacagiz biz de. halisiyla,aksesurlari alamadik daha. kiyafetlerde de eksikler var ama hali ve aksesuar daha zor. birkac yer gezmek gerekiyor,bebis icin buyuk bir magazadan her seyi alip cikabiliyorsun.

Olsun saglıklı olsun da varsın kilosu az düsük olsun nolcak... sonucta dr basından beri sıkı takip ediyor ozel durumundan dolayı.saglıkla kucagına alacaksın insallah cnm :)

canim benimkinin de kilosu cok degil. gecen hafta 30+5 tik ve 1360 gr. di.
bana da sans soylediginin aynisini soyledi,senin yemenle duzelecek bir sey degil dedi. saglikla dogsunlar da toparlarlar merak etme.

ahaha. benim de ablam cekicek kendi makinemle. dustan sonra benim saclar kendi halinde kurumayla ya da o hastane/otellerde bulununan minik sac kurutmalarla pek sekle girmiyo da ondan sordum :)) sende de boyle bi problem varsa sac kurutma da koy cantana

Nie öyle diosun ki,ikiz icin 2 kg cok iyi bence,hiç takma cevremde cok duydum 1 küsür kg doğan ikizler... saglıklı olsun insallah önemli olan o.İçini ferah tut...

Inşallah canım biraz daha beklesinler ikiyi görelim bari tek temennim o oldu... ama tabiki şükür sağlıkları yerinde olsun hepimizinkinin en onemli önceliğimiz o...

Off canim sikkin dr kontrolu vardi bugun nst de cok az hareket etti zaten gecen haftaya gore cok az kilosu bi yanlislik olmustur rabi ama 2670 olctu ve tansiyonum 15e9 cikti bu hafta persembe asmde de 14.9 cikmisti. Basindan beri hic gebe gibi bi tansiyonum olmadi ama bu kadar da cikmamisti tam bu sirada su bizim 24unde mi alalim 31ini mi bekleyelim konusunu acinca tansiyon bu kadar yuksekken 24unu bile beklemem dedi kan idrar tahlili istedi bise cikmadi ama surekli sabah aksam olcuceksin dedi zaten cok kotu bi haftaydi ya cok uykuduz kaldim hem fece cise kalk hem badeyi cise tut sonra bi daha uyuyama sabah ise git biliyodum bole olucagini ilk kizim da 38+3de 2620 digmustu zaten fazla bise beklemeyin 31i cok zorlama olucak kesin ben konferanstayken sancin olucak ve baska biri dogurtucak dedi siz yine de tazin 31ini de dedim cok kafama da takmistim bazi seyleri artik takmiycam badeyi de bezliycem hicnise de tapmiycam evde tansiyonum normale donsun kilo aldin yeter baska bise istemiyorum

Canim "annelik her zaman toz pembe degil " blogcu anne nindi galiba o guzel tavsiye ederim

Evet sanırım yastık da kullanılmıyor bir süre. Öyle duymuştum

Çok mantıklı valla
Müsait bir zamanda saçlarımın fotoğrafını atıcam. Görmen lazım anlatamayacağım
Kestiremedim bugün de çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…