- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aynen aynen esime diyorum sanki eli kolu cikicak qibi rahime baski yapiyo acayipO zaman sorun yok iste canm. Artık zaten çok yerleri yok. Tuhaf hareketler yapıyor benimkide Bazen, yer açıyo pozisyon değiştiriyor birşeyler yapıyor anlamıyorum. Sivriltiyor bir yerleri. Bazen rahime doğru birşeyler yapıyor heyecanlandiriyor iki gundur
GÖzün aydın canım maşallah brbeğine protein değerininde düşmüş olmasınada ahrıca sevindim. İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaSelam kizlar.
Bugun bizim randewumuz wardi. 1900 gr 42 cm olmusuz. Hala gerideyiz kg olarak, dr dusuk kg lu olucak dedi. Sagligi yerinde ya buna sukur.her hafta kontrolumuz war artik. 15 temmyz resmi tatil oldugu icin cuma gunune cagirdi. Nefroloji dr da 3 hafta sonraya cagirdi proteinim dusmus. Sanirim kortizon oldugu icin ciger gelistiricinin etkisi oldu bu dususe. Ama k.dogum dr u tedbiri elden birakmiyor 36. Haftada almakta kararli 37 yi beklememiz gerekmiyor riskli durumun diyor. Allah tan hayirlisi bakalim.
Dogum yapan bir arkadasimiz daha olmus Allah anali babali sglikla buyutsun ins. @elif_ay tez zamanda kuvezden de cikar.
Erken dogum tehlikesi yasayan birkac arkadas daha wardi onlarada gecmis olsun.
Telefondan takip etmekte zorlniyorum. Oglumdan firsat buldukca okumaya calisiyorum ara ara yorum yapamasamda,aklim sizlerde kaliyor :)) gorusmek uzere kizlarr)
Selam kizlar.
Bugun bizim randewumuz wardi. 1900 gr 42 cm olmusuz. Hala gerideyiz kg olarak, dr dusuk kg lu olucak dedi. Sagligi yerinde ya buna sukur.her hafta kontrolumuz war artik. 15 temmyz resmi tatil oldugu icin cuma gunune cagirdi. Nefroloji dr da 3 hafta sonraya cagirdi proteinim dusmus. Sanirim kortizon oldugu icin ciger gelistiricinin etkisi oldu bu dususe. Ama k.dogum dr u tedbiri elden birakmiyor 36. Haftada almakta kararli 37 yi beklememiz gerekmiyor riskli durumun diyor. Allah tan hayirlisi bakalim.
Dogum yapan bir arkadasimiz daha olmus Allah anali babali sglikla buyutsun ins. @elif_ay tez zamanda kuvezden de cikar.
Telefondan takip etmekte zorlniyorum. Oglumdan firsat buldukca okumaya calisiyorum ara ara yorum yapamasamda,aklim sizlerde kaliyor :)) gorusmek uzere kizlarr)
Aynen aynen esime diyorum sanki eli kolu cikicak qibi rahime baski yapiyo acayipofff pazartesi olsaydi bi dondumu merak ediyorum tam iki kasiqimin ortasinda bi yuvarlak var ama ne
Canim dun korktum ya ayaqa kalkmak istemedim pek buqunde annemlere qeldim yatiyorum oturuyorum sureklidun gitseydin keske,simdi rahat olurdun:)
biliyorum yorgundun ama onu gorunce giderdi yorgunluk:)
Bende öyle yaptım canım aldım önüne ütü masasını açtım tvyi gece utuledim gündüz ev sıcak oluyor diye çabucak bitti :))Ben daha bunları asarken yoruldum daha ütüleme vaar artık oturduğum yerden yaparım şimdideen kolaay gelsin bizee
Teşekkürler . aynen yapıyorum o şekil de bugn annemdeyim dinleniyorum o kadr değil şimdilik tabii evde ufaktan temizliğe başlamıştım onlarda etkiledi sanırım ..Ayak parmaklarını dairesel ve ileri geri diye harekrt ettir bitebir ii geliyor
Benimde öyle valla,hiç sertlik yok.. bazen diorum sütüm olmayacak mı acabakizlar goguslerin sut doldugu icin sert olmasi gerekmez mi?
benimki yumusacik
normal mi ki?
Merhaba güzel anneler keyifler yerindedir umarım. Bizim bugün kontrolümüz vardı ve doktorun dediği 28. Haftadan sonra artık yavaş kilo alacaklar, kilo olarak geride kalmaya başlayacaklar yorumu maalesef hayat buldu. Oğlum 1650 kızım ise 1450 gram.doktor çok normal bu dese de benim moralim bozuldu genede çünkü en geç bir ay sonra alacak tabi benimkiler supriz yapıp daha önce gelmezlerse !!
E hal böyle olunca ancak ikişer kg olurlar. Diğer taraftan seker de çıktığı için acaip dikkatli besleniyorum üç öğün yemek yiyorum her ogunde bir et yada etli yemek oluyor, corbalar hep et suyuna , ,ara öğünler,meyveler, kuruyemişler, gece kefirler ama sonuc gene de geri kaldılar. Bir ayda totalde sekiz yüz gram almışım ben bebekler de bu sekiz yüz gramı bölüşmüşler kardes kardes. Napabilirim baska peki dedim, sana bağlı bir şey değil bu dedi doktor. Kafam bulandı adam bana daha 24. Haftadan bunu söyledi ama ben gene de gerçekle karşılaşinca tokadi yemiş gibi oldum
Canim dun korktum ya ayaqa kalkmak istemedim pek buqunde annemlere qeldim yatiyorum oturuyorum sureklipazartesi qidecem yarin şu akisverisi bitriseydim hayirlisiysa :) sen nasilsin bakalim ?
Olsun saglıklı olsun da varsın kilosu az düsük olsun nolcak... sonucta dr basından beri sıkı takip ediyor ozel durumundan dolayı.saglıkla kucagına alacaksın insallah cnm :)Selam kizlar.
Merhaba güzel anneler keyifler yerindedir umarım. Bizim bugün kontrolümüz vardı ve doktorun dediği 28. Haftadan sonra artık yavaş kilo alacaklar, kilo olarak geride kalmaya başlayacaklar yorumu maalesef hayat buldu. Oğlum 1650 kızım ise 1450 gram.doktor çok normal bu dese de benim moralim bozuldu genede çünkü en geç bir ay sonra alacak tabi benimkiler supriz yapıp daha önce gelmezlerse !!
E hal böyle olunca ancak ikişer kg olurlar. Diğer taraftan seker de çıktığı için acaip dikkatli besleniyorum üç öğün yemek yiyorum her ogunde bir et yada etli yemek oluyor, corbalar hep et suyuna , ,ara öğünler,meyveler, kuruyemişler, gece kefirler ama sonuc gene de geri kaldılar. Bir ayda totalde sekiz yüz gram almışım ben bebekler de bu sekiz yüz gramı bölüşmüşler kardes kardes. Napabilirim baska peki dedim, sana bağlı bir şey değil bu dedi doktor. Kafam bulandı adam bana daha 24. Haftadan bunu söyledi ama ben gene de gerçekle karşılaşinca tokadi yemiş gibi oldum
ahaha. benim de ablam cekicek kendi makinemle. dustan sonra benim saclar kendi halinde kurumayla ya da o hastane/otellerde bulununan minik sac kurutmalarla pek sekle girmiyo da ondan sordum :)) sende de boyle bi problem varsa sac kurutma da koy cantanaValla düşünemiyorumsaçlarımı tarayabilir miyim orası bile şüpheli yok ya fotoğraf çekimi falan istemiyorum ben, telefonda çeksinler işte bir iki :) makinem var, benden başkası kullanamıyor ama onu da götürürüm belki bi ihtimal birilerii kullanır
Benimde öyle valla,hiç sertlik yok.. bazen diorum sütüm olmayacak mı acaba
Nie öyle diosun ki,ikiz icin 2 kg cok iyi bence,hiç takma cevremde cok duydum 1 küsür kg doğan ikizler... saglıklı olsun insallah önemli olan o.İçini ferah tut...
Canim "annelik her zaman toz pembe degil " blogcu anne nindi galiba o guzel tavsiye ederimBen kitap olarak bebek bakımı değilde anneye psikolojik olarak destek olacak bir kitap arıyorum varmı öyle birşey :)) yani gece uykusuz kalıp emzirmeye çalışıp ve o lohusa dönemini bütün zorluklara rağmen daha pozitif gecirticek bir kitapimkansizimi istiyorum acaba
Evet sanırım yastık da kullanılmıyor bir süre. Öyle duymuştumBiz nevresim takımı almadık ama yatağı aldığımız yerden yatak takımı aldık kenarlik, yorgan, yastik filan... Içinde bir tane çarşaf vardı. Annem de bir kaç çarşaf daha diktirecek öyle halledeceğiz. :) Babanemiz de pike takımı yaptırmış onun içinde de bi tane çarşaf vardı. Çarşaf dışında bir şey lazım olmuyormuş dedi herkes. O yüzden nevreşim takımına gerek yok sanırım.
ahaha. benim de ablam cekicek kendi makinemle. dustan sonra benim saclar kendi halinde kurumayla ya da o hastane/otellerde bulununan minik sac kurutmalarla pek sekle girmiyo da ondan sordum :)) sende de boyle bi problem varsa sac kurutma da koy cantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?