- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Sanada geçmiş olsun canım aynen öyle özellikle gece ne mümkün yatmakEvet öyledir ya bende hamileliğin başından beri olan alerjik bir durum var sabah kalkar kalmaz hapsirmaya başlıyorum sürekli ve burun akıntısiyla birlikte sanki birden grip oluyorum öksürük daha zor aslında yorar seni
bakıyorum şimdi canım teşekkürler :)Canim "annelik her zaman toz pembe degil " blogcu anne nindi galiba o guzel tavsiye ederim
Kafası değil bacağı ya da ayağıdır bence, içeride uzanmış keyif çatıyordur, bir de kollarını başının altına getirdiğini düşün, aynı şöyle :)Oylece duruyo orda canim kafasimi bacaqimi bilmiyorum duruyo yani hareket deilde :):)
Limon ve balı karıştır iç, istersen ısıtarak da içebilirsin iyi gelebilir. Biraz zencefil katabilirsin içine. Bir de sevmiyormuşsun ama bal ve zencefili bir yerde karıştırıp sıcak sütün içine katabilirsin, öksürüğü kestiğini duymuştum.Saol canım sanada geçmiş olsun bende bal şeker bu tip şeyleri çaya falan koymuyorum yaklaşık 16 yıldır hiç şekerli bişey içemiyorum önceden mi yutsam ki bali üstüne de ıhlamur içsem olmaz mı ki
Daha çok erken onun için, yımşacıklar :)kizlar goguslerin sut doldugu icin sert olmasi gerekmez mi?
benimki yumusacik
normal mi ki?
Tansiyonunu ölçtürdün mü? Yüksek tansiyon şişliğe neden olabilir, yüksekse doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme.ayaklarım 3-4gundur çok sisiyor kızlar yemeğe tuzsuz kullanmaya dikkat ediyorum yatmadan suya koyuyorum altına yastık koyup öyle yatiyorm var mı başka tavsiyeleriniz
İnşallah yakında kendisi de gelip mis gibi kokutacak evinizi :)Misss gibi koktu evimiiiz
ahahah merak ettim bakayim :)))Çok mantıklı valla
Müsait bir zamanda saçlarımın fotoğrafını atıcam. Görmen lazım anlatamayacağım
Kestiremedim bugün de çünkü
İnşaallah canım hepimizin kiiKafası değil bacağı ya da ayağıdır bence, içeride uzanmış keyif çatıyordur, bir de kollarını başının altına getirdiğini düşün, aynı şöyle :)
Bir de kaburgana geldiği zaman şey hissi oluyor mu, sanki bir elmayı bütün yutmuşsun da yemek borundan geçemeyince oraya yerleşmiş gibi tok bir his. Bana hep öyle hissettiriyor :)
Limon ve balı karıştır iç, istersen ısıtarak da içebilirsin iyi gelebilir. Biraz zencefil katabilirsin içine. Bir de sevmiyormuşsun ama bal ve zencefili bir yerde karıştırıp sıcak sütün içine katabilirsin, öksürüğü kestiğini duymuştum.
Daha çok erken onun için, yımşacıklar :)
Tansiyonunu ölçtürdün mü? Yüksek tansiyon şişliğe neden olabilir, yüksekse doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme.
İnşallah yakında kendisi de gelip mis gibi kokutacak evinizi :)
Zaten minnak minnaklar hemencik biterrr bende gece yapıyım kurursaaBende öyle yaptım canım aldım önüne ütü masasını açtım tvyi gece utuledim gündüz ev sıcak oluyor diye çabucak bitti :))
Ayy fotoyla hiç Alakası yok ki kocamınBen Instax almıştım son doğumgününde, çok beğenmişti cnm. Bebek de geleceği için güzel bi hediye olabilir size deaileye hediye gibi olur yani :))
of ben bugun cok yorgun hissediyorum kendimi ya. ogleden sonra uyudum, dayak yemis gibi uyandim. kim sorsa uyudum yani dinlenip uyanmam gerekmiyor muydu
sonra pazara gittik geldik yemek yaptim suan bacaklarim deli gibi agriyor. yaski teyzeler gibi oldum
Ben de tekme hissetmiyorum, deprem bile oluyor karnımda ama tekme hissetmiyorum. Normal yani, kafanı takma.Hep dalqa hepppp karnim yamuk yumuk oluyo :):)
Doktorların hep tetikte zaten, korkma hiçbir şeyden. Hazır proteinin de düşmüş ne güzel, sağlığınızı riske atmaktansa 36'da alsınlar, o saatten sonra kuvöze de girmez muhtemelen.Selam kizlar.
Bugun bizim randewumuz wardi. 1900 gr 42 cm olmusuz. Hala gerideyiz kg olarak, dr dusuk kg lu olucak dedi. Sagligi yerinde ya buna sukur.her hafta kontrolumuz war artik. 15 temmyz resmi tatil oldugu icin cuma gunune cagirdi. Nefroloji dr da 3 hafta sonraya cagirdi proteinim dusmus. Sanirim kortizon oldugu icin ciger gelistiricinin etkisi oldu bu dususe. Ama k.dogum dr u tedbiri elden birakmiyor 36. Haftada almakta kararli 37 yi beklememiz gerekmiyor riskli durumun diyor. Allah tan hayirlisi bakalim.
Dogum yapan bir arkadasimiz daha olmus Allah anali babali sglikla buyutsun ins. @elif_ay tez zamanda kuvezden de cikar.
Erken dogum tehlikesi yasayan birkac arkadas daha wardi onlarada gecmis olsun.
Telefondan takip etmekte zorlniyorum. Oglumdan firsat buldukca okumaya calisiyorum ara ara yorum yapamasamda,aklim sizlerde kaliyor :)) gorusmek uzere kizlarr)
Doktor sana zaten söylemiş, bence kafana takma. Biliyorum kolay değil ama senin işin de kolay değil iki bebek besliyorsun bir bedende. İkiz olunca bunlar normal, diğer ikiz hikayelerinde de hep benzer durumlar o yüzden kendini üzme, beslenmene aynı şekilde devam et, bebeklerine güvenMerhaba güzel anneler keyifler yerindedir umarım. Bizim bugün kontrolümüz vardı ve doktorun dediği 28. Haftadan sonra artık yavaş kilo alacaklar, kilo olarak geride kalmaya başlayacaklar yorumu maalesef hayat buldu. Oğlum 1650 kızım ise 1450 gram.doktor çok normal bu dese de benim moralim bozuldu genede çünkü en geç bir ay sonra alacak tabi benimkiler supriz yapıp daha önce gelmezlerse !!
E hal böyle olunca ancak ikişer kg olurlar. Diğer taraftan seker de çıktığı için acaip dikkatli besleniyorum üç öğün yemek yiyorum her ogunde bir et yada etli yemek oluyor, corbalar hep et suyuna , ,ara öğünler,meyveler, kuruyemişler, gece kefirler ama sonuc gene de geri kaldılar. Bir ayda totalde sekiz yüz gram almışım ben bebekler de bu sekiz yüz gramı bölüşmüşler kardes kardes. Napabilirim baska peki dedim, sana bağlı bir şey değil bu dedi doktor. Kafam bulandı adam bana daha 24. Haftadan bunu söyledi ama ben gene de gerçekle karşılaşinca tokadi yemiş gibi oldum
ahaha. benim de ablam cekicek kendi makinemle. dustan sonra benim saclar kendi halinde kurumayla ya da o hastane/otellerde bulununan minik sac kurutmalarla pek sekle girmiyo da ondan sordum :)) sende de boyle bi problem varsa sac kurutma da koy cantana
Evet çok yorma kendini, tansiyon düşürücü şekilde beslen, tuzu mümkünse kes. İnşallah erken alınmak zorunda kalmaz.Off canim sikkin dr kontrolu vardi bugun nst de cok az hareket etti zaten gecen haftaya gore cok az kilosu bi yanlislik olmustur rabi ama 2670 olctu ve tansiyonum 15e9 cikti bu hafta persembe asmde de 14.9 cikmisti. Basindan beri hic gebe gibi bi tansiyonum olmadi ama bu kadar da cikmamisti tam bu sirada su bizim 24unde mi alalim 31ini mi bekleyelim konusunu acinca tansiyon bu kadar yuksekken 24unu bile beklemem dedi kan idrar tahlili istedi bise cikmadi ama surekli sabah aksam olcuceksin dedi zaten cok kotu bi haftaydi ya cok uykuduz kaldim hem fece cise kalk hem badeyi cise tut sonra bi daha uyuyama sabah ise git biliyodum bole olucagini ilk kizim da 38+3de 2620 digmustu zaten fazla bise beklemeyin 31i cok zorlama olucak kesin ben konferanstayken sancin olucak ve baska biri dogurtucak dedi siz yine de tazin 31ini de dedim cok kafama da takmistim bazi seyleri artik takmiycam badeyi de bezliycem hicnise de tapmiycam evde tansiyonum normale donsun kilo aldin yeter baska bise istemiyorum
Zaten minnak minnaklar hemencik biterrr bende gece yapıyım kurursaa
Ben de tekme hissetmiyorum, deprem bile oluyor karnımda ama tekme hissetmiyorum. Normal yani, kafanı takma.
Doktorların hep tetikte zaten, korkma hiçbir şeyden. Hazır proteinin de düşmüş ne güzel, sağlığınızı riske atmaktansa 36'da alsınlar, o saatten sonra kuvöze de girmez muhtemelen.
Doktor sana zaten söylemiş, bence kafana takma. Biliyorum kolay değil ama senin işin de kolay değil iki bebek besliyorsun bir bedende. İkiz olunca bunlar normal, diğer ikiz hikayelerinde de hep benzer durumlar o yüzden kendini üzme, beslenmene aynı şekilde devam et, bebeklerine güven
Mutella Saçlarınızı banyodan sonra kurutup iki yandan örün, örmeden önce de Elidor 7-24 Belirgin Bukleler sürün, açınca dalga dalga oluyor. Ya da saçları banyo sırasında tarayıp hemen bu kremden sürün, yine dalga dalga yapıyor. Yine ya da banyoda taradıktan sonra saç köpüğüyle tutam tutam dalgalandırın aşağıdan yukarıya kuruyunca dalgalı oluyor. Tabi bunu önce evde birkaç kez deneyin, her saç bir olmuyor.
Evet çok yorma kendini, tansiyon düşürücü şekilde beslen, tuzu mümkünse kes. İnşallah erken alınmak zorunda kalmaz.
Ben de tekme hissetmiyorum, deprem bile oluyor karnımda ama tekme hissetmiyorum. Normal yani, kafanı takma.
Doktorların hep tetikte zaten, korkma hiçbir şeyden. Hazır proteinin de düşmüş ne güzel, sağlığınızı riske atmaktansa 36'da alsınlar, o saatten sonra kuvöze de girmez muhtemelen.
Doktor sana zaten söylemiş, bence kafana takma. Biliyorum kolay değil ama senin işin de kolay değil iki bebek besliyorsun bir bedende. İkiz olunca bunlar normal, diğer ikiz hikayelerinde de hep benzer durumlar o yüzden kendini üzme, beslenmene aynı şekilde devam et, bebeklerine güven
Mutella Saçlarınızı banyodan sonra kurutup iki yandan örün, örmeden önce de Elidor 7-24 Belirgin Bukleler sürün, açınca dalga dalga oluyor. Ya da saçları banyo sırasında tarayıp hemen bu kremden sürün, yine dalga dalga yapıyor. Yine ya da banyoda taradıktan sonra saç köpüğüyle tutam tutam dalgalandırın aşağıdan yukarıya kuruyunca dalgalı oluyor. Tabi bunu önce evde birkaç kez deneyin, her saç bir olmuyor.
Evet çok yorma kendini, tansiyon düşürücü şekilde beslen, tuzu mümkünse kes. İnşallah erken alınmak zorunda kalmaz.
canim benimkinin de kilosu cok degil. gecen hafta 30+5 tik ve 1360 gr. di.
bana da sans soylediginin aynisini soyledi,senin yemenle duzelecek bir sey degil dedi. saglikla dogsunlar da toparlarlar merak etme.
Desene sende de ayni dertama şunun da farkında olmamız gerek canım her ne kadar üzülsek de kafayı buna takip bebeklerimizi de strese sokmamamiz lazım bunun da farkındayım ama tabi ilk gun soku biraz sarsti o ayri. Yada farkinda olmakla yapabilmek de ayri.... Dediğin gibi sağlıklı doğsunlar en onemli kriter o gerisinde Allah yardim edecek inşallah.
tansiyonumu hergün ölçüyorum şükür sıkıntı yok tahlilde yapıldı albüm vs çıkmadı çok gezinnce şişiyor iyice anladım bugün hçbişsey yapmadım dün ki gibi degil şükürKafası değil bacağı ya da ayağıdır bence, içeride uzanmış keyif çatıyordur, bir de kollarını başının altına getirdiğini düşün, aynı şöyle :)
Bir de kaburgana geldiği zaman şey hissi oluyor mu, sanki bir elmayı bütün yutmuşsun da yemek borundan geçemeyince oraya yerleşmiş gibi tok bir his. Bana hep öyle hissettiriyor :)
Limon ve balı karıştır iç, istersen ısıtarak da içebilirsin iyi gelebilir. Biraz zencefil katabilirsin içine. Bir de sevmiyormuşsun ama bal ve zencefili bir yerde karıştırıp sıcak sütün içine katabilirsin, öksürüğü kestiğini duymuştum.
Daha çok erken onun için, yımşacıklar :)
Tansiyonunu ölçtürdün mü? Yüksek tansiyon şişliğe neden olabilir, yüksekse doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme.
İnşallah yakında kendisi de gelip mis gibi kokutacak evinizi :)
Evett yıkandılar bileeekargon geldi mi canim?
Evet sadece çarşaf olmalıymış yatakta, oyuncak filan da koymamak lazımmış. BEn ilk zamanlarda ön korumayı da takmayacagim yataktan gorebileyim diye :))Evet sanırım yastık da kullanılmıyor bir süre. Öyle duymuştum
Evett yıkandılar bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?