2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sanada geçmiş olsun canım aynen öyle özellikle gece ne mümkün yatmak

Oylece duruyo orda canim kafasimi bacaqimi bilmiyorum duruyo yani hareket deilde :):)
Kafası değil bacağı ya da ayağıdır bence, içeride uzanmış keyif çatıyordur, bir de kollarını başının altına getirdiğini düşün, aynı şöyle :)

Bir de kaburgana geldiği zaman şey hissi oluyor mu, sanki bir elmayı bütün yutmuşsun da yemek borundan geçemeyince oraya yerleşmiş gibi tok bir his. Bana hep öyle hissettiriyor :)

Limon ve balı karıştır iç, istersen ısıtarak da içebilirsin iyi gelebilir. Biraz zencefil katabilirsin içine. Bir de sevmiyormuşsun ama bal ve zencefili bir yerde karıştırıp sıcak sütün içine katabilirsin, öksürüğü kestiğini duymuştum.

kizlar goguslerin sut doldugu icin sert olmasi gerekmez mi?
benimki yumusacik
normal mi ki?
Daha çok erken onun için, yımşacıklar :)

ayaklarım 3-4gundur çok sisiyor kızlar yemeğe tuzsuz kullanmaya dikkat ediyorum yatmadan suya koyuyorum altına yastık koyup öyle yatiyorm var mı başka tavsiyeleriniz
Tansiyonunu ölçtürdün mü? Yüksek tansiyon şişliğe neden olabilir, yüksekse doktorunla iletişime geçmeyi ihmal etme.
Misss gibi koktu evimiiiz
İnşallah yakında kendisi de gelip mis gibi kokutacak evinizi :)

İnşaallah canım hepimizin kii

of ben bugun cok yorgun hissediyorum kendimi ya. ogleden sonra uyudum, dayak yemis gibi uyandim. kim sorsa uyudum yani dinlenip uyanmam gerekmiyor muydu
sonra pazara gittik geldik yemek yaptim suan bacaklarim deli gibi agriyor. yaski teyzeler gibi oldum

ben de oyleyim kac gundur
elim kolum kalkmiyor valla. kendimi kanepenin bir o tarafina atiyorum bir bu tarafina

Hep dalqa hepppp karnim yamuk yumuk oluyo :):)
Ben de tekme hissetmiyorum, deprem bile oluyor karnımda ama tekme hissetmiyorum. Normal yani, kafanı takma.

Doktorların hep tetikte zaten, korkma hiçbir şeyden. Hazır proteinin de düşmüş ne güzel, sağlığınızı riske atmaktansa 36'da alsınlar, o saatten sonra kuvöze de girmez muhtemelen.

Doktor sana zaten söylemiş, bence kafana takma. Biliyorum kolay değil ama senin işin de kolay değil iki bebek besliyorsun bir bedende. İkiz olunca bunlar normal, diğer ikiz hikayelerinde de hep benzer durumlar o yüzden kendini üzme, beslenmene aynı şekilde devam et, bebeklerine güven

Mutella Saçlarınızı banyodan sonra kurutup iki yandan örün, örmeden önce de Elidor 7-24 Belirgin Bukleler sürün, açınca dalga dalga oluyor. Ya da saçları banyo sırasında tarayıp hemen bu kremden sürün, yine dalga dalga yapıyor. Yine ya da banyoda taradıktan sonra saç köpüğüyle tutam tutam dalgalandırın aşağıdan yukarıya kuruyunca dalgalı oluyor. Tabi bunu önce evde birkaç kez deneyin, her saç bir olmuyor.

Evet çok yorma kendini, tansiyon düşürücü şekilde beslen, tuzu mümkünse kes. İnşallah erken alınmak zorunda kalmaz.

Ins.canim

Ins canim saol

sacim normalde dalgali zaten benim kendi haline birakinca masa yapmis gibi oluyor. ama illa kurutmam lazim. bide orulecek kadar uzun degil saclarim zaten :))
is kuruttugum makinede bitiyor aslinda bazi makine nedense acaip tulertiyor sacimi. kuruttuktan sonra new wave'in su kopugu ile elimi islatip uclarina suruyorum.

artik hic fon cekmiyorum desem yeri. sacim cok dokuluyordu cunku hamilelikte durdu dokulmesi. umarim dogumdan sonra asiri dokulmez

canim benimkinin de kilosu cok degil. gecen hafta 30+5 tik ve 1360 gr. di.
bana da sans soylediginin aynisini soyledi,senin yemenle duzelecek bir sey degil dedi. saglikla dogsunlar da toparlarlar merak etme.

Desene sende de ayni dert ama şunun da farkında olmamız gerek canım her ne kadar üzülsek de kafayı buna takip bebeklerimizi de strese sokmamamiz lazım bunun da farkındayım ama tabi ilk gun soku biraz sarsti o ayri. Yada farkinda olmakla yapabilmek de ayri.... Dediğin gibi sağlıklı doğsunlar en onemli kriter o gerisinde Allah yardim edecek inşallah.

ilk gunler ben de cok uzuldum,agladim canim bir seyi mi var diye ama esim sagolsun cok destek oldu. doktor kotu bir sey demedi ki,neden agliyorsun,allahin gucune gider,ben size dert vermedim ki neye agliyorsunuz der dedi. biraz aglayip rahatladiktan sonra dusundum,hakli. suan tek duam gelisimi devam etsin,az da olsa kilo alsin ve saglikla evimize gelsin.

birkac gun sonra sen de daha farkli dusunup bebislerini uzmek istemeyeceksin,ilk gunler olur boyle uzuntuler. rabbim hepsine saglik,sihhat ve uzuuun omurler nasip edecek insallah.

tansiyonumu hergün ölçüyorum şükür sıkıntı yok tahlilde yapıldı albüm vs çıkmadı çok gezinnce şişiyor iyice anladım bugün hçbişsey yapmadım dün ki gibi degil şükür

Evet canım sorma bir şok yaşadım sabah beri suratım mahkeme duvarına döndü. Bunu yapmam da iyi değil stres hem beni hem bebekleri gerecek biliyorum da panik oldum . Garibim eşim ne yapacağını şaşırdı habire biseyler söylüyor, biseyler anlatiyor motive etmek için. En son, bak totalde 3.100 kg bebek var sende şimdi, normalde bu kiloya doğunca geliyorlar dedi ben koptum. Ya tamam da adam biz bunu ikiye bölüyoruz bilmem farkında mısın neyse velhasıl şu an sağlıklı doğsunlar diye dua etmekten ve dediğin gibi boşlamadan aynı şekilde beslenmeye devam ederek minnaklara güvenmekten başka yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…