- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Evet sadece çarşaf olmalıymış yatakta, oyuncak filan da koymamak lazımmış. BEn ilk zamanlarda ön korumayı da takmayacagim yataktan gorebileyim diye :))
Kızlar iyi akşamlar doğumu iyice yaklaşmış bir anne olarak bu ara kafamda lohusalikla ilgili çeşitli korkular var yeni anne olan ve daha onceden anne olan arkadaslarima soruyorum bu dönem için neler tavsiye edersiniz birkaç günlük okudum içim karardı azıcık kendini hazırlamakla olmaz belki bu işler ama en azından aklımın bir köşesinde durur altın görüşleriniz
Yarı ortopedik aldık biz en uygun oymuşben hala altina yatak olarak ne koyacagimi bilemiyorum
:)) o zaman daha yaratıcı bişey bulmak lazım :)) ne sever ki genel olarak?Ayy fotoyla hiç Alakası yok ki kocamınbildiğin kendime almış gibi olurum:) o bana alsa nasıl mutlu olurdum ama.
Rca ederm cnm,, biraz geç oldu ama kusura bakmaGördüm canım e bebekte alacam bu ara birkaç parça daha bakıyorum onlara da karar verince sipariş verecem teşekkür ederim
Yok canım ne kusuru yoğun kadınsın normal :)Rca ederm cnm,, biraz geç oldu ama kusura bakma
ilk gunler ben de cok uzuldum,agladim canim bir seyi mi var diye ama esim sagolsun cok destek oldu. doktor kotu bir sey demedi ki,neden agliyorsun,allahin gucune gider,ben size dert vermedim ki neye agliyorsunuz der dedi. biraz aglayip rahatladiktan sonra dusundum,hakli. suan tek duam gelisimi devam etsin,az da olsa kilo alsin ve saglikla evimize gelsin.
birkac gun sonra sen de daha farkli dusunup bebislerini uzmek istemeyeceksin,ilk gunler olur boyle uzuntuler. rabbim hepsine saglik,sihhat ve uzuuun omurler nasip edecek insallah.
Yani korku gibi değilde hani bu süreci sanki herkes ayniyasiyormus gibi hisse kapildim uzun surenler falan olmuş tabi ki kim ne yasadiysa onu yazmış realist olmam gerekir ama buradaki arkadaşları tanıdığımız için görüşleri tecrübeleri benim için daha önemli dost tavsiyesi gibiicini karartacak neler okudun ki?
Yarı ortopedik aldık biz en uygun oymuş
Yoğunluğa yarın son veriyorum wala cnm. Olduğu kadar artık... inanılmaz yoruldum bugün, yarın da kalan işi bitirip saçımı boyatıp yüzde yüz kapasiteyle kızımla zaman geçiricem Allah izin verirse... inşallah iki hafta daha doğmaya kalkışmaz da biraz dinleniriz anne kız :)Yok canım ne kusuru yoğun kadınsın normal :)
Evet canım erkekler biraz daha realist yaklaşıyorlar. Benimki de sabahtan beri benzer şeyler söylüyor motive için, mantıklı düşününce de haklılar ama işte bazen duygular çok önde gidiyor. Dua edicez, bebelerimize guvenicez dediğin gibi hepimizinki sağ salim vakitlice evimize gelsin inşallah, senin güzel duaların için de kocaman bir âmin
Yani korku gibi değilde hani bu süreci sanki herkes ayniyasiyormus gibi hisse kapildim uzun surenler falan olmuş tabi ki kim ne yasadiysa onu yazmış realist olmam gerekir ama buradaki arkadaşları tanıdığımız için görüşleri tecrübeleri benim için daha önemli dost tavsiyesi gibi
Slm kızlarumarım herkes iyidir
Yanimdaydi eşim yazdıklarını aynen okudumCnm çok kişisel şeyler bunlar bence,, herkesin bu tarz büyük değişimlere verdiği reaksiyon farklı çünkü... her bebek de farklı... ama bence yapılması gereken en önemli şey, babaya bunun her ne olursa olsun zor bi süreç olduğu hakkında ciddi bir açıklama yapılması gerektiği... annedeki "haklı biyolojik sebeplere bağlı değişimleri" bilmeleri ve bunun geçici, tolere edilmesi gereken bi süreç olduğunu kabul etmeleri şart. hatta öyle ki bence ya azami derecede hoşgörülü olsunlar ya da eve gelmemeleri bile çok daha makbule geçer :)))
biz iyiyiz sizi sormali. zorluyor mu bebis?Slm kızlarumarım herkes iyidir
Eşin güzel bir açıdan bakmış, az değil yani yine de tanıdığın bebekEvet canım sorma bir şok yaşadım sabah beri suratım mahkeme duvarına döndü. Bunu yapmam da iyi değil stres hem beni hem bebekleri gerecek biliyorum da panik oldum . Garibim eşim ne yapacağını şaşırdı habire biseyler söylüyor, biseyler anlatiyor motive etmek için. En son, bak totalde 3.100 kg bebek var sende şimdi, normalde bu kiloya doğunca geliyorlar dedi ben koptum. Ya tamam da adam biz bunu ikiye bölüyoruz bilmem farkında mısınneyse velhasıl şu an sağlıklı doğsunlar diye dua etmekten ve dediğin gibi boşlamadan aynı şekilde beslenmeye devam ederek minnaklara güvenmekten başka yol yok
Doktorum bana omega 3'e devam etmemi söyledi, lohusa depresyonundan koruyormuş. Bir de ya depresyona girersem diye düşünme, depresyona sokar o düşünce insanı.Kızlar iyi akşamlar doğumu iyice yaklaşmış bir anne olarak bu ara kafamda lohusalikla ilgili çeşitli korkular var yeni anne olan ve daha onceden anne olan arkadaslarima soruyorum bu dönem için neler tavsiye edersiniz birkaç günlük okudum içim karardı azıcık kendini hazırlamakla olmaz belki bu işler ama en azından aklımın bir köşesinde durur altın görüşleriniz
Hiii anladım o minik yataklara göre yari ortopedik yok sanırım yaaa.odasina aldigimiz bizim de oyle ama ilk aylar yanimizda yatiracagimiz minnak bir besik alacagiz,onun icine ne koysam bilemedim. baktigimiz civildeki besiklerin icinde incecik bir sunger var ama o cok ince olur herhalde,bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?