2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar iyi akşamlar doğumu iyice yaklaşmış bir anne olarak bu ara kafamda lohusalikla ilgili çeşitli korkular var yeni anne olan ve daha onceden anne olan arkadaslarima soruyorum bu dönem için neler tavsiye edersiniz birkaç günlük okudum içim karardı azıcık kendini hazırlamakla olmaz belki bu işler ama en azından aklımın bir köşesinde durur altın görüşleriniz

icini karartacak neler okudun ki?

Evet canım erkekler biraz daha realist yaklaşıyorlar. Benimki de sabahtan beri benzer şeyler söylüyor motive için, mantıklı düşününce de haklılar ama işte bazen duygular çok önde gidiyor. Dua edicez, bebelerimize guvenicez dediğin gibi hepimizinki sağ salim vakitlice evimize gelsin inşallah, senin güzel duaların için de kocaman bir âmin

icini karartacak neler okudun ki?
Yani korku gibi değilde hani bu süreci sanki herkes ayniyasiyormus gibi hisse kapildim uzun surenler falan olmuş tabi ki kim ne yasadiysa onu yazmış realist olmam gerekir ama buradaki arkadaşları tanıdığımız için görüşleri tecrübeleri benim için daha önemli dost tavsiyesi gibi

Yarı ortopedik aldık biz en uygun oymuş

odasina aldigimiz bizim de oyle ama ilk aylar yanimizda yatiracagimiz minnak bir besik alacagiz,onun icine ne koysam bilemedim. baktigimiz civildeki besiklerin icinde incecik bir sunger var ama o cok ince olur herhalde,bilemedim.

Yok canım ne kusuru yoğun kadınsın normal :)
Yoğunluğa yarın son veriyorum wala cnm. Olduğu kadar artık... inanılmaz yoruldum bugün, yarın da kalan işi bitirip saçımı boyatıp yüzde yüz kapasiteyle kızımla zaman geçiricem Allah izin verirse... inşallah iki hafta daha doğmaya kalkışmaz da biraz dinleniriz anne kız :)

biz zaten duygusaliz,onlar da ah vah ederlerse biliyorlar ki daha kotu olacagiz,o yuzden motive etmek onlara dusuyor:)
yaşasin kocişler

Cnm çok kişisel şeyler bunlar bence,, herkesin bu tarz büyük değişimlere verdiği reaksiyon farklı çünkü... her bebek de farklı... ama bence yapılması gereken en önemli şey, babaya bunun her ne olursa olsun zor bi süreç olduğu hakkında ciddi bir açıklama yapılması gerektiği... annedeki "haklı biyolojik sebeplere bağlı değişimleri" bilmeleri ve bunun geçici, tolere edilmesi gereken bi süreç olduğunu kabul etmeleri şart. hatta öyle ki bence ya azami derecede hoşgörülü olsunlar ya da eve gelmemeleri bile çok daha makbule geçer :)))

Yanimdaydi eşim yazdıklarını aynen okudum çok sağol canım benim dediğin gibi herkes farklı tepkiler yaşananlar da farklı olur ama bende es desteğine çok önem verdiğim için bu tavsiyeni çok dikkate alacağım

Eşin güzel bir açıdan bakmış, az değil yani yine de tanıdığın bebek
İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına, sonra da bir güzel besleyip kilo aldıracaksın miniklerine :)

Doktorum bana omega 3'e devam etmemi söyledi, lohusa depresyonundan koruyormuş. Bir de ya depresyona girersem diye düşünme, depresyona sokar o düşünce insanı.

odasina aldigimiz bizim de oyle ama ilk aylar yanimizda yatiracagimiz minnak bir besik alacagiz,onun icine ne koysam bilemedim. baktigimiz civildeki besiklerin icinde incecik bir sunger var ama o cok ince olur herhalde,bilemedim.
Hiii anladım o minik yataklara göre yari ortopedik yok sanırım yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…