2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayyy canim quldurdun beni qce qece ya senin bu benzetmelerine bayiliyorum walla moralim duzeliyo deprem falan nerden aklina qeliyo oyle insaAllah oyle seylere ilqisi olur paten falan ben doktora bi sorayim ama birisi yazmisti yanlis hatirlamiyosam.doktor demiski bir yasam belirtisi veriyosa hareketlerine takilmayin hickirmasi bile yeter falan iste ben biraz derin dusunduqum kafayi bozdum hareketle annem diyoki cocukta problem yoksada senin yuzunden problemli doqacak cocuqu dinleyip durmada qit kendine bi ceki duzen ver soylemesi kolay tabi

Aynen canm muhtemelen bebekler uyudu mu biz kızlarla oyun oynuyor kitap okuyor olacağız. O yüzden ilk cocugu olanlar bari dinlensin yaziktir

Birde aklıma su geldi kızlar, kızıma hamileyken öyle çok şey okudum ki. Aman nasıl bakılır, nasıl yıkanır, süt nasıl artar. Doğdu çocuk ağlıyor benim kafa bir milyon her defasında. Sanki biri beni uyusturmus gibi ne yapacagimi şaşırmış vaziyette buluyordum. Hemen ebeyu arıyordum. Bu böyle ne yapayım falan diye. Yani okuduklarimin hepsini unutmuş buldum kendimi.Ama bebeğimi tanımaya başladıkça herşey yerine oturdu. Her aglmasinib farklı olduğunu, ne için ağladığını anladım ama bu bir ayı buldu. Belkide kizim zordu yada dr mama vermeme konusunda direttiği için böyle oldu. Allah hepimize yardım etsin insallah

Benimki de sallıyor beni bayağı küçücük bebek kocaman beni sallıyor resmen ya :) bende çok şükür hareketten uyanmadım hiç ama gece uyandığımda hareket ediyor bayağı ne güzel işte en güzel hamilelik mis gibi uyuyorum:)

Şimdi arkadaşlar, malzeme bu.
drucilla Gretchen Grundler , bu saçtan adam olur mu kestirmeden?
Öncelikle günaydın. Canım maşallah diyeyim saçlarına. Ama ben bir kuaför kızı olarak söylüyorum saçlarını ipekcik doğmadan kestirmelisin bence. Çok zor olur senin için. Ayrıca bizim salonda böyle saçlar gelirdi görünce çalışanlar kaçardı:) şekil vermek gerçekten zor ve yorucu. Son olarakta senin saça arkadaşların paylaştığı bakım ürünleri işe yaramaz. Profesyonel bakım ve hizmet lazım. Kızın biraz büyüyene kadar idare et. Ama sonra bir kadın için saç kendini iyi hissetmene senep olduğu için nssıl mutluysan öyle kullan saçlarını

Mavili Pembeli valla ben de kestirme niyetindeyim ama korkuyorum uzun süredir böyle kullanıyorum ve eğer bebekle zor olacak olmasa çektiğim eziyete razıyım nerdeyse, ama nerdeyse bazen sinirden ağladığım da olmuyor değil geçen sıcaklarda özellikle kendim kesiverecektim nerdeyse o gün karar verdim kestirmeye

Amin cnm,, benim de dediğin gibiydi ilk ay,, sonra sonra çözüyor insan ne sıkıntısı olduğunu :))

Teknolojik aletlere bayılır şu telefona adapte olan saatlerden alsam severdi eminim ama şu durumda o kadar bütçe ayıramam. Bir de motor sevdalısı. Motoruna bişey alsam da sevinir ama ne alınır ki motora
Evet onlara ben de bayılıyorum da çok pahalı motoru hiç bilemedim zaten :))) ay çok zor iş bu hediye işi :) bu arada eşim de bana eski bi daktilo almıştı,, öyle bişey alsan sevinir mi? Ben mest olduydum da :)))

Şimdi arkadaşlar, malzeme bu.
drucilla Gretchen Grundler , bu saçtan adam olur mu kestirmeden?
Ayyy sen bu saçla nasıl duruyosun şuan bana fenalık geldii
Duramıyorum ayy motivasyon oluyor bana kestirmek için, çok bunaltıcı di mi?
ya belki kıyamıyosundur ama inan bunla nasıl yaşanır ben bilmiyorum görünce bile içim sıkıldı ya yinede biii maşallah diyim çok güzeller ama bebekle uğraşırken kendin makası alıp kesmede sonundaa

Canım benim bir tanecik ve 36. Haftadayım ona rağmen 2kg. Ve sezeryan olacak mecbur çünkü makat geliş. Dolayısıyla Ağustos'un ilk günleri olacak Doğum. Kilo almıyor, artık çok yavaş alıyor. Üzülme, onlar doğsun biz elimizden geldiğince büyütürüz onları. Hem sağlıklı olduktan sonra kiloları önemli değil, sıkma canını. Allah sağlık versin, bol bol sütümüz olsun bak gör onlar nasıl da tontikleşecek :)

Ben de sordum hastaneye dön makinamı alacağım yanıma kesin. Hatta maşa bile alabilirim :)
Dediğin gibi duştan sonra saçım berbat olur benim de.
Zaten muhtemelen Doğumun ardından güzelce kısa kestirip rahat etmeyi planlıyorum. Saçlar çok uzadı, kurutmak bile problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…