- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ayyy canim quldurdun beni qce qece yaHani çizgi filmlerde karakter bomba yutar da karnının içinde patlar ya bomba, sağa sola şişer karın, bana hissettirdiği aynen o, görüntü de ona yakın bir şey. Şöyle söyleyeyim, hani İzmir'de haziranda 6,3 büyüklüğünde bir deprem olmuştu, İstanbul'da da hissedildi. Ama ben oturduğum yerde hiç hareket etmiyor olmama rağmen o depremi hissetmedim. Çünkü günde 3-4 kez karnımın hareketleri yüzünden deprem mi oldu diye lambaya bakmayı kanıksadığım için nasılsa deprem değildir dediğimi düşünüyorum :)
Ve tekrar söylüyorum, daha bir kez bebeğin hareketleri yüzünden uykum bölünmedi ki eşimin söylediğine göre ben uyurken kız içeride parti veriyormuş ama ben hissetmiyorum. Muhtemelen sen de hissetmiyorsun. Pazartesi sor doktoruna mutlaka ama kafaya takma bunu, her bebek farklı, her rahmin duyarlılığı farklı, her annenin hissetmesi farklı... Yok yere bunları dert etmeye gerek yok. Senin kız da futbolcu değil patenci olacaktır, içerde kayarak prova yapıyordur
Aynen canm muhtemelen bebekler uyudu mu biz kızlarla oyun oynuyor kitap okuyor olacağız. O yüzden ilk cocugu olanlar bari dinlensin yaziktirAynennn,,, kesinlikle katılıyorum. İki çocukla bizim için nispeten zor. Ama ilk bebeği olanlar için : bırakın ev dağılsın,, bırakın misafiri başkası ağırlasın, 5 dk bile boş kalsanız yatın uyuyun dinlenin, en yakınınızın dahi lafları bi kulağınızdan girsin bi kulağınızdan çıksın,,, vs vs...kısacası her kelimene katılıyorum :))
Benimki de sallıyor beni bayağı küçücük bebek kocaman beni sallıyor resmen ya :) bende çok şükür hareketten uyanmadım hiç ama gece uyandığımda hareket ediyor bayağı ne güzel işte en güzel hamilelik mis gibi uyuyorum:)Hani çizgi filmlerde karakter bomba yutar da karnının içinde patlar ya bomba, sağa sola şişer karın, bana hissettirdiği aynen o, görüntü de ona yakın bir şey. Şöyle söyleyeyim, hani İzmir'de haziranda 6,3 büyüklüğünde bir deprem olmuştu, İstanbul'da da hissedildi. Ama ben oturduğum yerde hiç hareket etmiyor olmama rağmen o depremi hissetmedim. Çünkü günde 3-4 kez karnımın hareketleri yüzünden deprem mi oldu diye lambaya bakmayı kanıksadığım için nasılsa deprem değildir dediğimi düşünüyorum :)
Ve tekrar söylüyorum, daha bir kez bebeğin hareketleri yüzünden uykum bölünmedi ki eşimin söylediğine göre ben uyurken kız içeride parti veriyormuş ama ben hissetmiyorum. Muhtemelen sen de hissetmiyorsun. Pazartesi sor doktoruna mutlaka ama kafaya takma bunu, her bebek farklı, her rahmin duyarlılığı farklı, her annenin hissetmesi farklı... Yok yere bunları dert etmeye gerek yok. Senin kız da futbolcu değil patenci olacaktır, içerde kayarak prova yapıyordur
Öncelikle günaydın. Canım maşallah diyeyim saçlarına. Ama ben bir kuaför kızı olarak söylüyorum saçlarını ipekcik doğmadan kestirmelisin bence. Çok zor olur senin için. Ayrıca bizim salonda böyle saçlar gelirdi görünce çalışanlar kaçardı:) şekil vermek gerçekten zor ve yorucu. Son olarakta senin saça arkadaşların paylaştığı bakım ürünleri işe yaramaz. Profesyonel bakım ve hizmet lazım. Kızın biraz büyüyene kadar idare et. Ama sonra bir kadın için saç kendini iyi hissetmene senep olduğu için nssıl mutluysan öyle kullan saçlarını
Ayyy sen bu saçla nasıl duruyosun şuan bana fenalık geldii
DuramıyorumAyyy sen bu saçla nasıl duruyosun şuan bana fenalık geldii
Amin cnm,, benim de dediğin gibiydi ilk ay,, sonra sonra çözüyor insan ne sıkıntısı olduğunu :))Aynen canm muhtemelen bebekler uyudu mu biz kızlarla oyun oynuyor kitap okuyor olacağız. O yüzden ilk cocugu olanlar bari dinlensin yaziktir
Birde aklıma su geldi kızlar, kızıma hamileyken öyle çok şey okudum ki. Aman nasıl bakılır, nasıl yıkanır, süt nasıl artar. Doğdu çocuk ağlıyor benim kafa bir milyon her defasında. Sanki biri beni uyusturmus gibi ne yapacagimi şaşırmış vaziyette buluyordum. Hemen ebeyu arıyordum. Bu böyle ne yapayım falan diye. Yani okuduklarimin hepsini unutmuş buldum kendimi.Ama bebeğimi tanımaya başladıkça herşey yerine oturdu. Her aglmasinib farklı olduğunu, ne için ağladığını anladım ama bu bir ayı buldu. Belkide kizim zordu yada dr mama vermeme konusunda direttiği için böyle oldu. Allah hepimize yardım etsin insallah
Cnm saçlar bi harika da bebekle hakikaten zor olur yaw :)) maşallah :)
Yok henüz sertleşme bende de. Sanırım Doğumdan sonra oluyor o.kizlar goguslerin sut doldugu icin sert olmasi gerekmez mi?
benimki yumusacik
normal mi ki?
Evet onlara ben de bayılıyorum da çok pahalıTeknolojik aletlere bayılır şu telefona adapte olan saatlerden alsam severdi eminim ama şu durumda o kadar bütçe ayıramam. Bir de motor sevdalısı. Motoruna bişey alsam da sevinir ama ne alınır ki motora
Ayyy sen bu saçla nasıl duruyosun şuan bana fenalık geldii
ya belki kıyamıyosundur ama inan bunla nasıl yaşanır ben bilmiyorum görünce bile içim sıkıldı yaDuramıyorumayy motivasyon oluyor bana kestirmek için, çok bunaltıcı di mi?
Canım benim bir tanecik ve 36. Haftadayım ona rağmen 2kg. Ve sezeryan olacak mecbur çünkü makat geliş. Dolayısıyla Ağustos'un ilk günleri olacak Doğum. Kilo almıyor, artık çok yavaş alıyor. Üzülme, onlar doğsun biz elimizden geldiğince büyütürüz onları. Hem sağlıklı olduktan sonra kiloları önemli değil, sıkma canını. Allah sağlık versin, bol bol sütümüz olsun bak gör onlar nasıl da tontikleşecek :)Merhaba güzel anneler keyifler yerindedir umarım. Bizim bugün kontrolümüz vardı ve doktorun dediği 28. Haftadan sonra artık yavaş kilo alacaklar, kilo olarak geride kalmaya başlayacaklar yorumu maalesef hayat buldu. Oğlum 1650 kızım ise 1450 gram.doktor çok normal bu dese de benim moralim bozuldu genede çünkü en geç bir ay sonra alacak tabi benimkiler supriz yapıp daha önce gelmezlerse !!
E hal böyle olunca ancak ikişer kg olurlar. Diğer taraftan seker de çıktığı için acaip dikkatli besleniyorum üç öğün yemek yiyorum her ogunde bir et yada etli yemek oluyor, corbalar hep et suyuna , ,ara öğünler,meyveler, kuruyemişler, gece kefirler ama sonuc gene de geri kaldılar. Bir ayda totalde sekiz yüz gram almışım ben bebekler de bu sekiz yüz gramı bölüşmüşler kardes kardes. Napabilirim baska peki dedim, sana bağlı bir şey değil bu dedi doktor. Kafam bulandı adam bana daha 24. Haftadan bunu söyledi ama ben gene de gerçekle karşılaşinca tokadi yemiş gibi oldum
Ben de sordum hastaneye dön makinamı alacağım yanıma kesin. Hatta maşa bile alabilirim :)ahaha. benim de ablam cekicek kendi makinemle. dustan sonra benim saclar kendi halinde kurumayla ya da o hastane/otellerde bulununan minik sac kurutmalarla pek sekle girmiyo da ondan sordum :)) sende de boyle bi problem varsa sac kurutma da koy cantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?