2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağlıkla gelsin canım sen takma kafana evet. Tansiyonuna dikkat et, dinlen ve ayaklarını yükseğe kaldırarak otur bol bol. Zamanında gelsin inşallah. Kilosuna da bakma ve takma kafana fazla doğunca kilo alır minnak :)

gunaydin kizlar

Şimdi arkadaşlar, malzeme bu.
drucilla Gretchen Grundler , bu saçtan adam olur mu kestirmeden?

aa rapunzel nasil sabrettin o saclari uzatmaya ya. 31 yillik omrumde seninkinin yarisi kadar bile uzatamadim saclarimi
uzun sac bakimi nasil olur nasil yola gelir nasil sekil verilir hic bi fikrim yok o yuzden. ha senin kadar olmasa da kuzenin esinin saclari yakin uzunlukta. dusta yikarken kollarinin yoruldugundan falan bahsediyordu seni dusunemiyorum. ben kisa sac sevdigimden kestirmen konusunda israrciyim kisa sac rahatlik tabi yuzune hangi model gider ona sen karar vericeksin.
benim mesela klasik sac kesimim su. muhtemelen sen boyle kestirsen o saclardan sonra kel hissedersin kendini

benim de makyajla guzellikle cilt bakimiyla falan hic isim yoktur ama sacima takigim. sac duzgun olacak gerci artik son bikac yildir onu da bosvermeye basladim. cok bunalima girmem cocuktan sonra o yuzden

Anneler bazen çok konuşur ama bazen de söylediklerini dinlemek gerekir, sen dinlemen gereken noktadasın bence :)
Sor yine doktoruna tabi, o da açıklasın ama eğer tekme önemli olsaydı doktorlar hareketleri nasıl yerine tekme atıyor mu diye sorardı tetkiklerde. Soluna yaptığında 2 saat içinde hareket ediyorsa küçük küçük de olsa sorun yok, sorun olsa zaten ultrasonda çıkmaz mıydı?

Benim saçlarım belime kadar gelmişti ve düğümlerini açmak, taramak ve kurutmak 1 saatime yakın zaman alıyordu, banyo yapmaktan soğumuştum saçlarımla uğraşacağım diye, sen ne kadar zaman ayırıyorsun bu saçlara? Allah'ım bana sıcak bastı görünce
Bence doğumdan önce kestir, doğumdan sonra vaktin olmayacak çok fazla, bir süre kuaför lüks olacak gibi geliyor bana. Kestirdikten sonra gel bir konuşalım
Hemen kestirmem diyorsan da eğer kendi halinde kurutmaya bırakınca bu şekli alıyorsa serbest bırakabilirsin, uzun saçlar için basit ama şık modeller var, Pinterest'ten buluyorum ben modelleri. Birkaç tanesini kaydet, eş anne veya o gün yanında olacak kişilerden birine de şimdiden denet modeli, yapılabiliyor mu ve yakışıyor mu diye, fotoğraflarda hoş çıkar. Mısır örgü de hoş olur bu saça ama bitene kadar bebek ek gıdaya başlar

Kestirmeden önce birkaç fotoğraf çektir ama bence, ben bu kadar sabredip saçımı bu boylara getirsem evime poster gibi asarım, sabırsız diyen varsa da bana her fırsatta gözüne sokarım fotoğrafı

İlk bebeği olacak biri olarak dediklerinizi dikkate alacağım ama bu takmama olayı birazda yapı meselesi aslında. Bende aman boşver kim ne derse desin diyemiyorum eğitmem lazım kendimi, zamanla olur heralde
Onu sırf bebek için diil de genel hayat felsefesi yapabilsek iki kat mutlu olucaz aslında :)))

İlk bebeği olacak biri olarak dediklerinizi dikkate alacağım ama bu takmama olayı birazda yapı meselesi aslında. Bende aman boşver kim ne derse desin diyemiyorum eğitmem lazım kendimi, zamanla olur heralde
Bende öyleyim ya küçücük bişey kafamda büyür de büyür..O zamanlar nasıl olacak acaba..Gercekten duymamaya çalışmak lazım ama inşallah patlamam birine kimseyi kırmak istemiyorum

Mutella maşallah ya resmen rapunzel gibi saçların varmış:) Bence kestirmeden önce elbisemi giy, üzerine çiçekler tak ve eşinle birlikte fotoğraf çektir doğumdan önce anı kalsın. Sonra da git kestir:))) kızına gösterirsin ilerde senin için kestim dersin. Bu arada emzirirken zor oluyormuş uzun saç diyorlar.

4 yasinda cnm gece yatmadan cok su iciren bi yiyecek yedi icti bolcada aslinda boyle huyu yok şükür ama o kadar suyu icip derin uykuya dalinca yatarken bildim.

Aminn senin bebiş de mi az alıyordu kilo kacirmismisim ben..Dedigin gibi sağlıklı olsunlar da tosbik yaparız

canim ayni haftadayiz ama misil misil uyuyorum valla:))
herkesin ayni olmaz ki.

Maşallah canım sAçlarına kızlarında da dediği gibi omuzuna yakın bir yerde kestir ve saçlarını postiş yaptır 80-90 civarı bişey baktın özledin taktırırsın kışın, yazın çok zorlanırsın hep tepende bi topuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…