Sağlıkla gelsin canım sen takma kafana evet. Tansiyonuna dikkat et, dinlen ve ayaklarını yükseğe kaldırarak otur bol bol. Zamanında gelsin inşallah. Kilosuna da bakma ve takma kafana fazla doğunca kilo alır minnak :)Off canim sikkin dr kontrolu vardi bugun nst de cok az hareket etti zaten gecen haftaya gore cok az kilosu bi yanlislik olmustur rabi ama 2670 olctu ve tansiyonum 15e9 cikti bu hafta persembe asmde de 14.9 cikmisti. Basindan beri hic gebe gibi bi tansiyonum olmadi ama bu kadar da cikmamisti tam bu sirada su bizim 24unde mi alalim 31ini mi bekleyelim konusunu acinca tansiyon bu kadar yuksekken 24unu bile beklemem dedi kan idrar tahlili istedi bise cikmadi ama surekli sabah aksam olcuceksin dedi zaten cok kotu bi haftaydi ya cok uykuduz kaldim hem fece cise kalk hem badeyi cise tut sonra bi daha uyuyama sabah ise git biliyodum bole olucagini ilk kizim da 38+3de 2620 digmustu zaten fazla bise beklemeyin 31i cok zorlama olucak kesin ben konferanstayken sancin olucak ve baska biri dogurtucak dedi siz yine de tazin 31ini de dedim cok kafama da takmistim bazi seyleri artik takmiycam badeyi de bezliycem hicnise de tapmiycam evde tansiyonum normale donsun kilo aldin yeter baska bise istemiyorum
benim de makyajla guzellikle cilt bakimiyla falan hic isim yoktur ama sacima takigim. sac duzgun olacakBen de sordum hastaneye dön makinamı alacağım yanıma kesin. Hatta maşa bile alabilirim :)
Dediğin gibi duştan sonra saçım berbat olur benim de.
Zaten muhtemelen Doğumun ardından güzelce kısa kestirip rahat etmeyi planlıyorum. Saçlar çok uzadı, kurutmak bile problem
Anneler bazen çok konuşur ama bazen de söylediklerini dinlemek gerekir, sen dinlemen gereken noktadasın bence :)Ayyy canim quldurdun beni qce qece yasenin bu benzetmelerine bayiliyorum walla moralim duzeliyo deprem falan nerden aklina qeliyo oyle insaAllah oyle seylere ilqisi olur paten falan ben doktora bi sorayim ama birisi yazmisti yanlis hatirlamiyosam.doktor demiski bir yasam belirtisi veriyosa hareketlerine takilmayin hickirmasi bile yeter falan iste ben biraz derin dusunduqum kafayi bozdum hareketle annem diyoki cocukta problem yoksada senin yuzunden problemli doqacak cocuqu dinleyip durmada qit kendine bi ceki duzen ver soylemesi kolay tabi
Benim saçlarım belime kadar gelmişti ve düğümlerini açmak, taramak ve kurutmak 1 saatime yakın zaman alıyordu, banyo yapmaktan soğumuştum saçlarımla uğraşacağım diye, sen ne kadar zaman ayırıyorsun bu saçlara? Allah'ım bana sıcak bastı görünce
Onu sırf bebek için diil de genel hayat felsefesi yapabilsek iki kat mutlu olucaz aslında :)))İlk bebeği olacak biri olarak dediklerinizi dikkate alacağımama bu takmama olayı birazda yapı meselesi aslında. Bende aman boşver kim ne derse desin diyemiyorum eğitmem lazım kendimi, zamanla olur heralde
Bende öyleyim ya küçücük bişey kafamda büyür de büyür..O zamanlar nasıl olacak acaba..Gercekten duymamaya çalışmak lazım ama inşallah patlamam birine kimseyi kırmak istemiyorumİlk bebeği olacak biri olarak dediklerinizi dikkate alacağımama bu takmama olayı birazda yapı meselesi aslında. Bende aman boşver kim ne derse desin diyemiyorum eğitmem lazım kendimi, zamanla olur heralde
Kesinlikle kestir cnm aman tanrim benim saclarim sirtimda ve bu ay hep toplu geziyorum ve lohusalikta baya ter dökeceğiz o yüzden guzelce en azindan sirtinda kestir valla canina yazik
4 yasinda cnm gece yatmadan cok su iciren bi yiyecek yedi icti bolcada aslinda boyle huyu yok şükür ama o kadar suyu icip derin uykuya dalinca yatarken bildim.oyy kiyamam ona ben ne uzulmustur. kac yasinda? ben de cok kacirirdim altima. gerci benimki psikolojikmis bezi erken birakmama ragmen sonradan baslamisim bi olay uzerine :))
sagol canimyok ya sac degil. ekranda renkliydi sac olsa fark ederdim golge cikmis heralde siyah beyaza donunce :))
AminnCanım benim bir tanecik ve 36. Haftadayım ona rağmen 2kg. Ve sezeryan olacak mecbur çünkü makat geliş. Dolayısıyla Ağustos'un ilk günleri olacak Doğum. Kilo almıyor, artık çok yavaş alıyor. Üzülme, onlar doğsun biz elimizden geldiğince büyütürüz onları. Hem sağlıklı olduktan sonra kiloları önemli değil, sıkma canını. Allah sağlık versin, bol bol sütümüz olsun bak gör onlar nasıl da tontikleşecek :)
Bazen bende boyle karnimin icinde titresimli telefon var qibi hissediyorum yada aniden oraya buraya qecmeler deprem dediqin o mu canim ?ay takilmiyorumda benim haftalarimda yok benimki bole yok benimki uyutmuyo falan deyince canim sklyo ister istemez
Maşallah canım sAçlarına kızlarında da dediği gibi omuzuna yakın bir yerde kestir ve saçlarını postiş yaptır 80-90 civarı bişey baktın özledin taktırırsın kışın, yazın çok zorlanırsın hep tepende bi topuzla
Aynen ben de hiç vurmalara uyanmadim bugune kadar :)))canim ayni haftadayiz ama misil misil uyuyorum valla:))
herkesin ayni olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?