2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl

Kızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl
Sertleşiyor derken bir tarafa toplanıp sonra gevsiyormu yoksa hep mi sert kasılma yaşıyor olabilirsin benimde gün içinde tek tarafı toplaniyormus gibi oluyor sertlesiyor

Dedigin gibi zaman nasıllll çabuk geçiyor... hayat karmasasında hiçbirseyin kıymetini bilmiyoruz...sonlar böyle fotograflar anı diye kalıyor iste... insanın sevdikleriyle gecirdigi zamanların kıymetini bilmesi gerek...

drucilla bugün yine çok sıcaktı gerçekten, azıcık bi dışarı çıkmak zorunda kaldık eve geldiğimde ateş püskürüyordum, hem dr gerçek anlamda
Nefret ediyorum dışarı çıkmaktan dediğimi hatırlıyorum, sonra sıcaktan bayılmışım

O

O nası bi boya aylarca hala sağa sola bulaşıyo
Rengi de hala duruyor doğal saçlarım gibi görünüyor biraz şimdi akınca ama hala bulaşıyor az da olsa. 6-7 seferden sonra krem havlum kızıl şeritli oluyor batik boya gibi :)

kac gundur iyiydi bugun yine sicak mi ne
Ay evet sıcak yine, bezdirdi bugün özellikle akşama doğru iyice ısındı sanki.

Sirke sürmek rahatlatıyor diye duydum bir deneyin isterseniz

Doğurdun sandımmm :)) whatsapptan da rahatsız etmek istemedim meraklandım :) en son öyle yapıcaktım wala :)

Bütün gün evle uğraştım ve hala işler bitmedi temizlik olarak yaptığım süpürüp silmek gerisi hep düzenleme neyi nereye koysam derdi elimde olsa bir odayı sırf dolap yaptırır ne var ne yok içine koyardim ayaklarım.agridi

Kızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyo sekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))

Başını kaçırdım konuşmanın ama vajinal bir kaşıntı durumundan mı bahsediyorsunuz canım?
Yok bütun bedende kaşıntı var her yerim kaşınıyor ama görünürde birsey yok tabi benim yaptıgım yaralar dışında.
Sirke sürmek rahatlatıyor diye duydum bir deneyin isterseniz
sürmedigim sey kalmadı sıcakta da hic cekilmiyo ama sirkeyi de deniyim neyin yarayacagı belli olmuyor teşekkürler. Peki sürup durulamak mi gerekir acaba bir süre sonra?

Oh sen anlatırken ben rahatladım valla

Cümleten iyi akşamlar kizlarr..eşim evdeyken temizliğin en ağır kısımlarını hallettik şükür. Tabi duvar silme işi hariç. Sadece Mutfak banyo tuvet kaldı temizlenecek. Onlari da zaten rutinde yaptığım için, perşembe halılar gelirse biter bu temizlik faslı. Esimde yoruldu ama bebek olunca böyle dipkose yapamam uzun süre. Ablam sürekli dur yapma gelince ben yapicam desede onunda iki küçük çocuğu var nasıl kiyarım ki. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Oglusa da bir iki birşey aldım. Galiba eksik kalmadı. Ağustos sonu doğacağı için muslin alma fikrinden eşim vazgcirdi. Bir cntayi da hazirlasaydm iyiydi

Ohh maşallah sana canm. Çok sevindim senin adinaa .darısı bana insallah bir tembel ben kaldım en sona

Ohh maşallah sana canm. Çok sevindim senin adinaa .darısı bana insallah bir tembel ben kaldım en sona
Saol cnm,, ama çok bitkin düşmüştüm,, eşim dün çok kızdı hem ağrım var diyosun hem bu saat olmuş iş yapıyosun diye. sabaha kadar da inlemişim ki kendim bile sesime uyandım bi kere :)) o yüzden bugün bıraktım kaçtım... tembel olmakta fayda var zaten,, boşver sen de yavaş yavaş yap, daha iyi...

Oh sen anlatırken ben rahatladım valla
:)))) ya valla gerçekten çok rahatladım cnm... acınası haldeydim dün bu saatlerde... kafayı yicektim :))) en son çamaşır makinemin kurutması bozuldu. Evde henüz isyan etmemiş olan nadide eşyalardandı halbuki...:) bi de yepyeni daha.. bu kadar aksilik üstüste olabilir mi :)) kaçağı bulmak için apartmanın dış duvarını kırdı adamlar dün mecbur, biri diğerine sesleniyo "abi sıvanın içinden meyve suyu kutusu çıktı" diye.. bi baktım gerçekten meyve suyu, şeftaliyi içmiş içeriye sokuvermiş sıva yapmadan önce birisi nası bi kafayla yapmışlar burayı,, şeftali suyunu ne katıp da içmişler çok merak ediyorum :)))) oyyy,, şükür bitti :))

Farah beni hatırladın mı tüp bebek sayfasından.
Kaşıntı için doktora gittin mi.ciddi bişey olabilir.karaciğer enzimlerine bakılması lazım diye biliyorum.

Bugün temizliği bitirdik şükür eşimle gerçi perdeleri yıkamaya devam edecez biraz daha ama olsun çok fena rahatladım zaten az daha sürse ya doğuracak yada bayılacaktım :) eşimin çalışma odası kaldı ni kendi yapsın artk yeter kadın da çağırmadım vakit geçti hem içime de sindi inşallah Doğuma kadar kirlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…