Sertleşiyor derken bir tarafa toplanıp sonra gevsiyormu yoksa hep mi sert kasılma yaşıyor olabilirsin benimde gün içinde tek tarafı toplaniyormus gibi oluyor sertlesiyorKızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl
kac gundur iyiydi bugun yine sicak mi ne
Bende de olıyor gün içinde sertleşiyorSertleşiyor derken bir tarafa toplanıp sonra gevsiyormu yoksa hep mi sert kasılma yaşıyor olabilirsin benimde gün içinde tek tarafı toplaniyormus gibi oluyor sertlesiyor
Yok yok değişmek mümkün :) aslolan senin ne yaşadığın, gerisini yarım saatten fazla düşünmeye değmezKesinlikle :) ama hiçbir zaman olamadım hep lafları düşündüm kafaya taktım tez yaşlanacam galiba :))
Kızlar su an öyle duygusalim ki. Zaman su gibi geçiyor resmen. Kızımın fotgraflarina baktım ilk doğduğu an ve şimdiye kadar gecen 26.5 ay...Zaman hizlica geçmiş gitmiş. Stres kargaşa hayat telasesi arasında ben birçok şeyin tadını cikaramadigimi farkettim. İnsallah bundan sonra rahat bir anne olurum. Yemese uyumasa birşey olmaz diyebilirim umarım. Ay hüngür hüngür ağlıyorum resmen. Çokça foto video çekin arkadaşlar. Gün geliyor unutuluyor. Onlar ancak hatırlatıyor.Bu kadar çabuk unutmaya başlamak beni çok üzdü
Rengi de hala duruyor doğal saçlarım gibi görünüyor biraz şimdi akınca ama hala bulaşıyor az da olsa. 6-7 seferden sonra krem havlum kızıl şeritli oluyor batik boya gibi :)O
O nası bi boya aylarca hala sağa sola bulaşıyo
Ay evet sıcak yine, bezdirdi bugün özellikle akşama doğru iyice ısındı sanki.kac gundur iyiydi bugun yine sicak mi ne
Sirke sürmek rahatlatıyor diye duydum bir deneyin istersenizBurda okudugum kadarıyla az gibi geldi ultrason kagıdında sadece bir gun geri cıktı ama analık iste pimpirikliliģim üstumde
Normal ürtiker de olabilir dedi ama gebelik kolestazı da olur dedi doktor öyle olursa da ileri haftalarda kandan bebege zarar verebilirmiş ve erken almak gerekebilirmiş. Benimde az başladı sadece geceleri oluyordum şimdi gece gündüz oluyor ve gece kalkıp duş almam gerekiyor rahatlamak için nemlendirici yag losyon hepsi anlik geçiriyo sonra kaşınmaya devam.
Doğurdun sandımmm :)) whatsapptan da rahatsız etmek istemedim meraklandım :) en son öyle yapıcaktım wala :)Ay canım merak ettiğin için teşekkür ederim :) bayram tatilimizle iznimizi birleştirip memlekete çoruma geldik, aile arkadaşlar derken dolaştık durduk :) kayınbabam diyor biz seni evde oturur hiçbir yerde dolaşmaz sanıyorduk ama sen hiçbir şeyden geri kalmıyosun nasıl hamilesin anlamadım diyoryarın tekrar simava döneceğiz daha doğum çantası falan hazırlamadım gidincede onları hazırlayacağım inşallah hergün burayı takip etmeye çalışacağım konudan geri kalmak istemiyorum doğuma da az kaldı hem :)
Yok bütun bedende kaşıntı var her yerim kaşınıyor ama görünürde birsey yok tabi benim yaptıgım yaralar dışında.Başını kaçırdım konuşmanın ama vajinal bir kaşıntı durumundan mı bahsediyorsunuz canım?
sürmedigim sey kalmadı sıcakta da hic cekilmiyo ama sirkeyi de deniyim neyin yarayacagı belli olmuyor teşekkürler. Peki sürup durulamak mi gerekir acaba bir süre sonra?Sirke sürmek rahatlatıyor diye duydum bir deneyin isterseniz
Oh sen anlatırken ben rahatladım vallaKızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Ohh maşallah sana canm. Çok sevindim senin adinaa .darısı bana insallah bir tembel ben kaldım en sonaKızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Saol cnm,, ama çok bitkin düşmüştüm,, eşim dün çok kızdı hem ağrım var diyosun hem bu saat olmuş iş yapıyosun diye. sabaha kadar da inlemişim ki kendim bile sesime uyandım bi kere :)) o yüzden bugün bıraktım kaçtım... tembel olmakta fayda var zaten,, boşver sen de yavaş yavaş yap, daha iyi...Ohh maşallah sana canm. Çok sevindim senin adinaa .darısı bana insallah bir tembel ben kaldım en sona
:)))) ya valla gerçekten çok rahatladım cnm... acınası haldeydim dün bu saatlerde... kafayı yicektim :))) en son çamaşır makinemin kurutması bozuldu. Evde henüz isyan etmemiş olan nadide eşyalardandı halbuki...:) bi de yepyeni daha.. bu kadar aksilik üstüste olabilir mi :)) kaçağı bulmak için apartmanın dış duvarını kırdı adamlar dün mecbur, biri diğerine sesleniyo "abi sıvanın içinden meyve suyu kutusu çıktı" diye.. bi baktım gerçekten meyve suyu, şeftaliyi içmiş içeriye sokuvermiş sıva yapmadan önce birisiOh sen anlatırken ben rahatladım valla
Yok bütun bedende kaşıntı var her yerim kaşınıyor ama görünürde birsey yok tabi benim yaptıgım yaralar dışında.
sürmedigim sey kalmadı sıcakta da hic cekilmiyo ama sirkeyi de deniyim neyin yarayacagı belli olmuyor teşekkürler. Peki sürup durulamak mi gerekir acaba bir süre sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?