2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ohh Doğuma kadar yatış :) Ağustos sonu müslime gerek Yok bende az önce onu düşündüm bir ay sıcak olacak gerek var mı diyorum da senin gerek Yok bence hiç soğur zaten havalar hemen

Farah beni hatırladın mı tüp bebek sayfasından.
Kaşıntı için doktora gittin mi.ciddi bişey olabilir.karaciğer enzimlerine bakılması lazım diye biliyorum.
Hatırlamazmıyim canım aralık grubundakiler hep aklımda hep duamda. Sen nasılsın bebişin nasıl? Evet doktora gittim karaciger enzimlerim zaten yüksek gebeliğe bagli safra kesesi taşı oluştugu için takip ediliyorum zaten. Ama daha başta testlerde yaptırdıl yarın sabah gastroenterolojiye gidecez kebdi doktorum önerdi beraber takip edelim seni dedi insallah ciddi birsey cıkmaz cok yoruldum artık.

Duvarları kendin silme cnm. O işe elimi bile sürmedim ben,, çok tehlikeli Allah korusun. Sen çocukları oyalarsın ablan yapar. Ben de bırak kardeşimi komşum için bile yaparım gerekirse,, yardım edebilmek manen mutlu ediyor insanı bir kere ,, mahrum etme ablanı o mutluluktan

Ohh Doğuma kadar yatış :) Ağustos sonu müslime gerek Yok bende az önce onu düşündüm bir ay sıcak olacak gerek var mı diyorum da senin gerek Yok bence hiç soğur zaten havalar hemen
Aynen canm bizde öyle düşündük. Benim kizim miadinda doğmuştu çok şükür. Buna da öyle olur diyorlar genelde. O yüzden cokta kasmadim kısa birşey de almadım açıkçası. Tuhaf bir rahatlık var.

Eşim yapar canm duvarları ben ellemem zaten.Ay canm ben kiyamam öyle ablam aşırı fedakardir o yüzden kendini paralamasina müsade etmesemde yapick ama hiç değilse sadece ustten olur. Hiç kiyamam ona. Bende ınan başkası için birşey yaptığımda aşırı mutlu olan biriyimdir. Ama hem kiyamiykrum bir baskasinin benim için yoruluyor olmasına, hemde muhtemelen kurban sonrası gelecek. Benim doğum o zamana yakın çünkü. Ne gerek var diyorum. Şimdi kendim yaparım. Sonra onunla oturup sohbet muhabbet çocukları gezdir daha keyifli..

Geçmiş olsun cnm. Ben de eşime onu söyledim bugün,, bu bebek bu hafta doğmadıysa yine normal doğuramıcam ben demektir :)) bu arada eşlerinizi çok takdir ettim. Ben hiçbişey yaptıramıyorum wala temizlik anlamında. Yani maddi olarak karşılıyo tabi o da,, sürekli kadın geliyo falan ama keşke kendi biraz yardım etse de paramız da cebimizde kalsa diye üzülüyorum. Onun için de kadının rızkıymış bu da deyip avunuyorum... ama yine de insanın canı sıkılıyo,, sen çocuğu oyala da hiç olmazsa öğlene kadar yardım edeyim kadına, çabuk bitsin dedim bugün, ona bile epey laf etti sabah sabah... yardımcı olmuyosun deyince de daha ne yapayım diyo kadıncağız şimdiden iki tane çocuğun var zaten senin, Allah yardım etsin dedi...

O da doğru aslında.. keyif yaparsınız rahat rahat.. ay çok isterdim bi ablam olsun,, kıskandım :)))

En iyisini yapmışsın canm. Arada böyle molalar çok gerekli. Hatta bundan sonr hep mola olsa.. ikiz gibiyiz zaten kızımla. Benden ayrı pek birşey yapmıyor ev içinde. Şimdi üçüzümuzde gelince iyice yorulcagiz. Allah yardımcımiz olsun.

Canm sana danismis olayım böylelikle 26.5 aylık ve kendi kendine nadirdir oymdigi hep anne gel anne anne diye peşimde. Yakında öyle akrabada yok. Parka sıkça çıkarıyorum. Ama yinede zmaanjn çoğu evde olduğundan bana fazla yapışık gibi geliyor. Babasıyla az vakit geçiriyor. Benimle daha yakn sanki. Normal mi bu durumu. Ne zaman tek basın epey uzun süre oynar acaba

Benim eşim de çok becerikli değil aslında amasağolsun bazen yapası geliyor koltukları çekti vs o bile yetti ya normalde yapmaz zaten de bebeğe bişey olur diye korkuyor :)

Canım benim geçmiş olsun.
Bu kaşıntı derdini etrafımda o kadar çok duydum ki, doktor tanıdıklar da söyledi İstanbul'da bir uyuz salgını mevcut. Hatta burada bir arkadaş da bahsetmişti. Aman dikkat edin. İhmal etmeyin. Ben de korkar oldum. Sorunsuz atlatsaydık şu doğumu iyiydi

Teknolojik aletlere bayılır şu telefona adapte olan saatlerden alsam severdi eminim ama şu durumda o kadar bütçe ayıramam. Bir de motor sevdalısı. Motoruna bişey alsam da sevinir ama ne alınır ki motora

yelek alabilirsin.
orjinal,degisik bir kask veya eldiven alabilirsin.

Allah razı olsun canım.
Sıkma canını takipteymişsin ne güzel.
Rabbim şifa versin.
Biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor.bi kızımız olucak :)
Çok şükür evlatlarımıza kavuştuk.Rabbim nasib etti.kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallah.

topuz mu yapiyorsun surekli?
oyleyse basin agrimiyor mu agirliktan

MAVI_BEYAZ hediye işi hep zor ya, hobisi varsa ona yönelik bir şey alabilirsin, mutlu olur. Motoru için en fazla yeni bir kask geliyor aklıma başka nesi olur bilmiyorum hiç :)
Sevdiği istediği bir çanta, kıyafet ya da mont falan varsa onu alabilirsin. Okumayı seviyorsa birkaç küçük hediyeyle birlikte kitap alabilirsin. Yeteneği varsa küçük ama çalabileceğibir enstrüman olabilir. Hediyeyi hallettikten sonra pastasını sen yaparsın, belki romantik bir yemek falan...

Valla bir oda sadece dolap ve raflardan oluşsa ne güzel olur, hatta evleri artık öyle dizayn edip yapsalar, dolap odası zorunlu olsa ve metrekareden sayılmasa... Eşya ve ev düzenlerken de insan saçma ütopyalar kuruyor, hayale bak

Gözün aydın, inşallah biter burada daha fazla iş çıkarmaz sana ev. Yazık ya temizliğin üzerine tekrar inşaat pisliği çıkarttılar boşu boşuna. Neyse gözün aydın, bakımını da yaptırmışsın şimdi yat dinlen biraz, senin de hakkın dinlenmek :)

Kızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl
Normal canım benimki de hep gergin, hele ki bebek bazen geriniyor, karnım yamuluyor bir tarafa doğru ve semsert oluyor. Merak etme.

Oh Ne güzel yazmışsın, okudukça içimin yağları eridi :)
Bizim de çarşamba takılacak klima inşallah.
Kuaför işini de biraz geçe atıyordum ki Doğuma hazırlık olsun. Yoksa bildiğin toynak gibi tırnaklarım oldu :) biri beni tımar etsin diye bekliyorum.
İyi yapmışsın, ben de dayanamayıp yarın giderim sanırım. :)

@garipkedi the handmaid's tale'i önerdiğin için çok teşekkürler. Çok güzel bir diziymiş, vakit olsa bir günde bir oturuşta izletecekti kendini. Merakla bekliyorum sonraki bölümleri. Şimdi, uzun süredir süründürdüğüm bir kitabım vardı onu hızla okumaya başladım bunun kitabına başlamak için. Dizisi böyleyse kitabını elimden bırakamam herhalde diye düşünüyorum :)

benim saclarim belime yakin ve gür. dedigin gibi banyoda islatmasi,yikamasi,hele taramasi cok zor. kisin ensemi sicacik tutuyor ama yazin zor oluyor. mecburen topuz yapiyorum sicaktan ama o da bas agrisi yapiyor bazen.
uzun saci ben de cok seviyorum ama dedigin gibi makul seviyede:))

Eşime bebeğin gazı nasıl çıkarılır diye video izlettim benim hemen yarın bir sürü video izlemem lazım, ders çalışcam yarın ben falan diyo psikolojisi bozuldu durup durup bişeyler diyo geç kaldım çok geç kaldım diyo adamın ayarlarıyla oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…