Ohh Doğuma kadar yatış :) Ağustos sonu müslime gerek Yok bende az önce onu düşündüm bir ay sıcak olacak gerek var mı diyorum da senin gerek Yok bence hiç soğur zaten havalar hemenCümleten iyi akşamlar kizlarr..eşim evdeyken temizliğin en ağır kısımlarını hallettik şükür. Tabi duvar silme işi hariç. Sadece Mutfak banyo tuvet kaldı temizlenecek. Onlari da zaten rutinde yaptığım için, perşembe halılar gelirse biter bu temizlik faslı. Esimde yoruldu ama bebek olunca böyle dipkose yapamam uzun süre. Ablam sürekli dur yapma gelince ben yapicam desede onunda iki küçük çocuğu var nasıl kiyarım ki. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Oglusa da bir iki birşey aldım. Galiba eksik kalmadı. Ağustos sonu doğacağı için muslin alma fikrinden eşim vazgcirdi. Bir cntayi da hazirlasaydm iyiydi
Hatırlamazmıyim canım aralık grubundakiler hep aklımda hep duamda. Sen nasılsın bebişin nasıl? Evet doktora gittim karaciger enzimlerim zaten yüksek gebeliğe bagli safra kesesi taşı oluştugu için takip ediliyorum zaten. Ama daha başta testlerde yaptırdıl yarın sabah gastroenterolojiye gidecez kebdi doktorum önerdi beraber takip edelim seni dedi insallah ciddi birsey cıkmaz cok yoruldum artık.Farah beni hatırladın mı tüp bebek sayfasından.
Kaşıntı için doktora gittin mi.ciddi bişey olabilir.karaciğer enzimlerine bakılması lazım diye biliyorum.
Duvarları kendin silme cnm. O işe elimi bile sürmedim ben,, çok tehlikeli Allah korusun. Sen çocukları oyalarsın ablan yapar. Ben de bırak kardeşimi komşum için bile yaparım gerekirse,, yardım edebilmek manen mutlu ediyor insanı bir kere ,, mahrum etme ablanı o mutluluktanCümleten iyi akşamlar kizlarr..eşim evdeyken temizliğin en ağır kısımlarını hallettik şükür. Tabi duvar silme işi hariç. Sadece Mutfak banyo tuvet kaldı temizlenecek. Onlari da zaten rutinde yaptığım için, perşembe halılar gelirse biter bu temizlik faslı. Esimde yoruldu ama bebek olunca böyle dipkose yapamam uzun süre. Ablam sürekli dur yapma gelince ben yapicam desede onunda iki küçük çocuğu var nasıl kiyarım ki. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Oglusa da bir iki birşey aldım. Galiba eksik kalmadı. Ağustos sonu doğacağı için muslin alma fikrinden eşim vazgcirdi. Bir cntayi da hazirlasaydm iyiydi
Aynen canm bizde öyle düşündük. Benim kizim miadinda doğmuştu çok şükür. Buna da öyle olur diyorlar genelde. O yüzden cokta kasmadim kısa birşey de almadım açıkçası. Tuhaf bir rahatlık var.Ohh Doğuma kadar yatış :) Ağustos sonu müslime gerek Yok bende az önce onu düşündüm bir ay sıcak olacak gerek var mı diyorum da senin gerek Yok bence hiç soğur zaten havalar hemen
Eşim yapar canm duvarları ben ellemem zaten.Ay canm ben kiyamam öyle ablam aşırı fedakardir o yüzden kendini paralamasina müsade etmesemde yapick ama hiç değilse sadece ustten olur. Hiç kiyamam ona. Bende ınan başkası için birşey yaptığımda aşırı mutlu olan biriyimdir. Ama hem kiyamiykrum bir baskasinin benim için yoruluyor olmasına, hemde muhtemelen kurban sonrası gelecek. Benim doğum o zamana yakın çünkü. Ne gerek var diyorum. Şimdi kendim yaparım. Sonra onunla oturup sohbet muhabbet çocukları gezdir daha keyifli..Duvarları kendin silme cnm. O işe elimi bile sürmedim ben,, çok tehlikeli Allah korusun. Sen çocukları oyalarsın ablan yapar. Ben de bırak kardeşimi komşum için bile yaparım gerekirse,, yardım edebilmek manen mutlu ediyor insanı bir kere ,, mahrum etme ablanı o mutluluktan
Geçmiş olsun cnm. Ben de eşime onu söyledim bugün,, bu bebek bu hafta doğmadıysa yine normal doğuramıcam ben demektir :)) bu arada eşlerinizi çok takdir ettim. Ben hiçbişey yaptıramıyorum wala temizlik anlamında. Yani maddi olarak karşılıyo tabi o da,, sürekli kadın geliyo falan ama keşke kendi biraz yardım etse de paramız da cebimizde kalsa diye üzülüyorum. Onun için de kadının rızkıymış bu da deyip avunuyorum... ama yine de insanın canı sıkılıyo,, sen çocuğu oyala da hiç olmazsa öğlene kadar yardım edeyim kadına, çabuk bitsin dedim bugün, ona bile epey laf etti sabah sabah... yardımcı olmuyosun deyince de daha ne yapayım diyoBugün temizliği bitirdik şükür eşimle gerçi perdeleri yıkamaya devam edecez biraz daha ama olsun çok fena rahatladım zaten az daha sürse ya doğuracak yada bayılacaktım :) eşimin çalışma odası kaldı ni kendi yapsın artk yeter kadın da çağırmadım vakit geçti hem içime de sindi inşallah Doğuma kadar kirlenmez
Eşim yapar canm duvarları ben ellemem zaten.Ay canm ben kiyamam öyle ablam aşırı fedakardir o yüzden kendini paralamasina müsade etmesemde yapick ama hiç değilse sadece ustten olur. Hiç kiyamam ona. Bende ınan başkası için birşey yaptığımda aşırı mutlu olan biriyimdir. Ama hem kiyamiykrum bir baskasinin benim için yoruluyor olmasına, hemde muhtemelen kurban sonrası gelecek. Benim doğum o zamana yakın çünkü. Ne gerek var diyorum. Şimdi kendim yaparım. Sonra onunla oturup sohbet muhabbet çocukları gezdir daha keyifli..
En iyisini yapmışsın canm. Arada böyle molalar çok gerekli. Hatta bundan sonr hep mola olsa.. ikiz gibiyiz zaten kızımla. Benden ayrı pek birşey yapmıyor ev içinde. Şimdi üçüzümuzde gelince iyice yorulcagiz. Allah yardımcımiz olsun.Saol cnm,, ama çok bitkin düşmüştüm,, eşim dün çok kızdı hem ağrım var diyosun hem bu saat olmuş iş yapıyosun diye. sabaha kadar da inlemişim ki kendim bile sesime uyandım bi kere :)) o yüzden bugün bıraktım kaçtım... tembel olmakta fayda var zaten,, boşver sen de yavaş yavaş yap, daha iyi...
Benim eşim de çok becerikli değil aslında amasağolsun bazen yapası geliyor koltukları çekti vs o bile yetti ya normalde yapmaz zaten de bebeğe bişey olur diye korkuyor :)Geçmiş olsun cnm. Ben de eşime onu söyledim bugün,, bu bebek bu hafta doğmadıysa yine normal doğuramıcam ben demektir :)) bu arada eşlerinizi çok takdir ettim. Ben hiçbişey yaptıramıyorum wala temizlik anlamında. Yani maddi olarak karşılıyo tabi o da,, sürekli kadın geliyo falan ama keşke kendi biraz yardım etse de paramız da cebimizde kalsa diye üzülüyorum. Onun için de kadının rızkıymış bu da deyip avunuyorum... ama yine de insanın canı sıkılıyo,, sen çocuğu oyala da hiç olmazsa öğlene kadar yardım edeyim kadına, çabuk bitsin dedim bugün, ona bile epey laf etti sabah sabah... yardımcı olmuyosun deyince de daha ne yapayım diyokadıncağız şimdiden iki tane çocuğun var zaten senin, Allah yardım etsin dedi...
Canım benim geçmiş olsun.Iyi pazarlar kızlar gün gectikce heyecan artıyor bir arkadaşımız daha doğum yapmıs maşaAllah Rabbim hayırlı sağliklı evlat eylesin. Benimde benle iki hafta arası olan bir tanıdığım doğum yaptı iki gün önce beni iyice heyecan bastı. Sıcaktan dolayı bebişler erken geliyormus bu ay birde kızlar aceleciymiş diyorlar
Bende acayip bir kaşınti var 10 gündür gece uyutmuyor resmen sabahlıyorum karaciğer veya safrada sorun olabilirmiş tahliller yaptırdim yarın doktora gidecem insallah siz iyisinizdir boyle birsey yaşayan var mı? Ve son kontrolumuzde kızım 31+6da 1.771 kg cıktı bana nedense az gibi geldi sizce nasıl?
Teknolojik aletlere bayılır şu telefona adapte olan saatlerden alsam severdi eminim ama şu durumda o kadar bütçe ayıramam. Bir de motor sevdalısı. Motoruna bişey alsam da sevinir ama ne alınır ki motora
Hatırlamazmıyim canım aralık grubundakiler hep aklımda hep duamda. Sen nasılsın bebişin nasıl? Evet doktora gittim karaciger enzimlerim zaten yüksek gebeliğe bagli safra kesesi taşı oluştugu için takip ediliyorum zaten. Ama daha başta testlerde yaptırdıl yarın sabah gastroenterolojiye gidecez kebdi doktorum önerdi beraber takip edelim seni dedi insallah ciddi birsey cıkmaz cok yoruldum artık.
@Mavili Pembeli valla ben de kestirme niyetindeyim ama korkuyorum uzun süredir böyle kullanıyorum ve eğer bebekle zor olacak olmasa çektiğim eziyete razıyım nerdeyse, ama nerdeysebazen sinirden ağladığım da olmuyor değil geçen sıcaklarda özellikle kendim kesiverecektim nerdeyse o gün karar verdim kestirmeye
Valla bir oda sadece dolap ve raflardan oluşsa ne güzel olur, hatta evleri artık öyle dizayn edip yapsalar, dolap odası zorunlu olsa ve metrekareden sayılmasa... Eşya ve ev düzenlerken de insan saçma ütopyalar kuruyor, hayale bakBütün gün evle uğraştım ve hala işler bitmedi temizlik olarak yaptığım süpürüp silmek gerisi hep düzenleme neyi nereye koysam derdielimde olsa bir odayı sırf dolap yaptırır ne var ne yok içine koyardim ayaklarım.agridi
Kızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Normal canım benimki de hep gergin, hele ki bebek bazen geriniyor, karnım yamuluyor bir tarafa doğru ve semsert oluyor. Merak etme.Kızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl
Kızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Sağol canım
Teşekkkür ederiimŞimdi bile zor bebekle hayal edemiyorum
Yaa kıyamıyorum evet ama iş ciddi noktalara geldi artık gerçekten dayanamıyorum, geçen sıcaklarda kesiyordum nerdeyse kendim
Ya ben geçen sene bi ara kestirdim ucundan, böyle koltuk altımın 10 cm falan aşağısına kadar geliyordu. O da ilk gün oturmaz ya kesimi, bu ne bee diye sabaha kadar ağladım deli gibiGerçekten abartı artık hoşlanmıyorum ama kestirmeye gelince de bin türlü bahane. Sanırım kuaför fobim var ciddiyim bu konuda. Çocukken 5-6 yaşlarında saçlarımın kökleri bi kimyasaldan dolayı yanıyor ve ben uzuunca bir süre kısa saçlı olmak zorunda kalıyorum. Her gören güzelim saçlarına niye kıydınız ay kıyamam erkek gibi olmuş vs. soğutuyor beni saçlarımdan. Uzunca bir süre de uzamadı zaten. Uzadıkça sağlıksız göründü ve kestirdik kendine gelene kadar. Ben 13-14 yaşına kadar omuzlarımı geçtiğini hatırlamıyorum. Sonra da 'kendi kararlarımı kendim verebilirim' yaşım gelince de bıraktım kestirmeyi. 16 yaşımdan beri hiç omuzlarımı görmedi hep sırt civarlarında kaldı. Ara ara kestiriyordum, kat verdiriyordum. Bi ara 'dur ya şu katları düzelsin komple kestireyim dediğimi hatırlıyorum. Al sana sonun başlangıcı Uzadıkça katlar gittikçe saçlarım düzeldikçe uzadı da uzadı, uzadıkça şekil vermek zorlaştı. Derken önce sırtımı geçti, sonra belimi. düzleştiriciler maşalar rafa kalktı çünkü imkansız bu saçlara şekil vermek. E yıpranmıyor o zaman da, sağlıkla ışıl ışıl parlıyor, hızlı uzuyor çünkü sadece örebiliyorum Herkes de çok zor değil mi bakması diyor. Evet diyorum o kadar zor ki, nazar olmasın diye yalan da söylüyorum halbuki hiç bişey yapmıyorum, yapamıyorum çünkü
En güzel yani düğüne mi gidicem, yıka kurut dümdüz oluyor, önlere iki örgü bişey kuaförden çıkmış gibi. Ya da örüyorum ertesi gün aç, dalga dalga oluyor fotoğraftaki gibi. Velhasıl kelam o kadar uzun süredir böyle ki saçlarım, 20cm kestirsem ne yapacağımı bilemez haldeyim. Diğer yandan kestirmem gerektiğinde hemfikiriz ama ne kadar orasını ben de bilmiyorum
Ya yaz mevsiminde çabuk kuruyor saçlar, yıkıyorum acelem yoksa ya da dışarı çıkmayacaksam taramıyorum, kuruktan sonra nemliyken daha kolay taranıyor. Eğer bi şekilde düğüm olmamışsa tabiAma düğüm olmuşsa yarım saati kesin bulur sırf taraması. Geçenlerde taramak o kadar uzun sürdü ki, dedim kızıma ayıracağım vakti bunlarla harcıyorum. O gün dank etti işte kestirmem gerektiği. Ve geçen 3 gün sıcaklarda ağladım çünkü ne at kuyruğu ne topuz oluyor bu saçlardan. Bi kaç modelim var enseyi açmak için ama en azından bi 15 dk sürüyor.
Kış mevsiminde ise tam bir işkence. Çalışıyorum, geceden yıkasam sabaha kurumuyor, yıkayıp çıkmak zaten imkansız kurutma makinesiyle en az yarım saat geçirmem gerek ve işlem bittiğinde ben de bitmiş halde oluyorum. Akşamdan yıkasam bile kurutmak için saat kaçta kalktığımdan bahsetmiyorum.
Bu saçı benden başka bırak anneyi eşi kuaför bile tarayamıyor ki, o hengamede ne hale gelir bu saçlar düşünemiyorum bile. İlla ki kestircem ama şurda 2 haftamın kaldığını unutuyorumFotoğraf fikri hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler değerlendircem
Evet fotoğraf fikri hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Bence de zor olur şimdi bile zor.
Bağış konusunu çok düşündüm, bi dönem LÖSEV'de çalışmıştım. LÖSEV kabul etmiyordu hijyenik sebeplerden dolayı. Şimdi bi kaç yer peruk yapıyormuş diye duydum ama kararsızım. Çok sevinirim bi başkasını mutlu edebilirsem ama ticari amaçlar için kullanılmasından korkuyorum ki 2-3 tutam alsalar kimse fark etmez, çıt çıt diye satarlar ruhum duymaz.
Kuaförlere güvenmiyorum.
Teşekkür ederim ayrıca
Teşekkür ederim uğraşması zor cidden hele bu sıcaklarda
Yoo hiç alınmam daha kötülerini duymuştum
Çok uzun süre benim de öyleydi. Sonradan böyle oldu. Kestirince yine uzamaz korkusu bendeki. Ama kaçınılmaz kestirmek zorundayım.
Evet en azından sırtımda kestirirsem rahatlayacağımdan hiç şüphem yok inşallah en kısa zamanda o cesareti kendimde bulup kestireceğim
Kuaförlere güvenebilsem, çok isteyen oldu sat diye. Bi de çok fazla, aradan kendileri satmak için alsalar bi kaç tutam hiç fark etmem o yüzden o işe hiç girişmiycem sanırım
Sanırım ortak kanı lohusalıkta ve doğumda zor olacağı yönünde, doğum yapan insanlar özellikle mahvolursun diyorlar. Hamileyken bu kadar yanıyorsam sonrasını düşünemiyorum zaten ben de. Dediğin gibi makul boyutlarda kestirmek en mantıklı olanı, teşekkürler
Teşekkür ederiim
Valla senesini bilmiyorum ara ara kestirdim ucundan kıyısından ama 8-9 senedir hep omuzlarımın altında seyrediyor, pişmanım
Bu uzun değil ki, bu saç bile değil
Kendime çok kızgınım bu kadar uzattığım için sonra kestirmeye kıyamayacağım hiç aklıma gelmemişti çünkü. Cidden hem seviyorum hem nefret ediyorum her şeyi sıkıntı. Banyosu taraması kurutması şekil vermesi... Bir saç insanı nasıl ele geçirir örneğiyle gördünüzEşim diyor ki, aramızda bişey yatıyor, ha pardon saçınmış
O yüzden makul seviyelerdeki uzun saç iyidir, candır
canm rahatladimRenkli değil ama 3d yada 4d görüntü bunlar. Senin dediğini anladım ölçüm yaparken öyle oluyor bizim dr un cihazında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?