Iyiyiz cnm 2 gun once gobegimiz dustu bu aksam da ilk banyomuzu yaptik :)biz iyiyiz canim sen nasilsin?
bebisin nasil?
Dun aksam gazdan uyuyamadik yataginin uzerine yumusak bir kat daha koymustum bu aksam o kati cikardim cok sukur rahat uyuyor aklinizda bulunsun cok yumusak yatak almayin acayip gaz sancisi yapiyor.biz iyiyiz sizi sormali. zorluyor mu bebis?
Iyiyiz yarin dr kontrolumuz var hem işitme hem de rutin kontrol. Bakalim ne kadar kilo almisiz bu sefer insallah sinifta kalmam :)Çok şükür hepimiz iyiyiz şimdilik:) Sizden haberler nasıl?
Kız evlat baldan tatlı inan kiAllah razı olsun canım.
Sıkma canını takipteymişsin ne güzel.
Rabbim şifa versin.
Biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor.bi kızımız olucak :)
Çok şükür evlatlarımıza kavuştuk.Rabbim nasib etti.kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallah.
Ay mis gibi olmuştur kiyamam. Allah size bağışlasın canm. Alistiniz mi birbirinize.annelik nasıl bir duyguymus canmIyiyiz cnm 2 gun once gobegimiz dustu bu aksam da ilk banyomuzu yaptik :)
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Ahaha iyi yapmissin benceEşime bebeğin gazı nasıl çıkarılır diye video izlettimbenim hemen yarın bir sürü video izlemem lazım, ders çalışcam yarın ben falan diyo psikolojisi bozuldu durup durup bişeyler diyo geç kaldım çok geç kaldım diyo adamın ayarlarıyla oynadım
Anammm teker teker gelmeye basladilarKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
MaşallahKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Canim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun gecicek tum agrilarin kendinize dikkat edinKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın sağ salim önemli olan bu. Önemli olan sağlıkla kavulman canım. Seni anlayabiliyorum ama o kadar süre sancı çekip sezeryan olmak zor bir durum ama hayırlısı buymuş demekki canım üzöe kendimi meleğine sarıl kokusunu içine çek cennet kokulunun. Bol sütlü günlerin olsun canımKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Rabbim analı babalı büyütsün canımKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
gözün aydın Can'ım . Zorluklar unutulur bebegının sağlıklı olmasına çok sevindim 3 bebeğimizde geldi.Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
canım benim de günde 10_12 kez kasılmam oluyoKızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok sertleşiyor sizde de oluyor mu ne durumdasınız.karnım ayaktayken ve oturururken de sert sizin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?