2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kız evlat baldan tatlı inan ki

Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitek arch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze

aaa hayırlı olsunn takip edebildiğim kadarıyla sıkıntıların düzene girmişti değil mi? normal vakti miydi
sağlıcakla birbirinize kavuşm uşsunuz ya diğer sıkıntılar da çabucak geçer ve toparlarsınız inişlh
Allah analı babalı büyütsün haırlı olsunnn

yaww aldıkça böyle haberleri bi heyecan sarıyo beni

Ahaha iyi yapmissin bence
Anammm teker teker gelmeye basladilar Masallah kuzuya kilosu falan yerinde, ikiniz de iyisiniz onemli olan o. Allah anali babali buyutsun insallah gozunuz aydin canim

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Maşallah Allah sana bağışlasın sabah sabah güzel bi haberle uyandım resmen çok mutlu oldum senin adına

Canim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun gecicek tum agrilarin kendinize dikkat edin

Canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın sağ salim önemli olan bu. Önemli olan sağlıkla kavulman canım. Seni anlayabiliyorum ama o kadar süre sancı çekip sezeryan olmak zor bir durum ama hayırlısı buymuş demekki canım üzöe kendimi meleğine sarıl kokusunu içine çek cennet kokulunun. Bol sütlü günlerin olsun canım

Rabbim analı babalı büyütsün canım

gözün aydın Can'ım . Zorluklar unutulur bebegının sağlıklı olmasına çok sevindim 3 bebeğimizde geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…