Aaaaaaa,çok sevindim Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün maşallah yaa çok duygulandım mis kuzu yaşı uzun olsun, geçmiş olsun sana da canımm:)Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
topuz mu yapiyorsun surekli?
oyleyse basin agrimiyor mu agirliktan
benim saclarim belime yakin ve gür. dedigin gibi banyoda islatmasi,yikamasi,hele taramasi cok zor. kisin ensemi sicacik tutuyor ama yazin zor oluyor. mecburen topuz yapiyorum sicaktan ama o da bas agrisi yapiyor bazen.
uzun saci ben de cok seviyorum ama dedigin gibi makul seviyede:))
Iyiyiz cnm 2 gun once gobegimiz dustu bu aksam da ilk banyomuzu yaptik :)
Iyiyiz cnm 2 gun once gobegimiz dustu bu aksam da ilk banyomuzu yaptik :)
Masallah kizina canm. Sağlık olsun gerisi önemli değil. Kısa sürede toparlanıp eve donmen nasip olsun insallahKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Dun aksam gazdan uyuyamadik yataginin uzerine yumusak bir kat daha koymustum bu aksam o kati cikardim cok sukur rahat uyuyor aklinizda bulunsun cok yumusak yatak almayin acayip gaz sancisi yapiyor.
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Z zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebegin sağlıklı önemli olan da bu. Çektiğin hicbir sancı boşa degil emin ol. Oksitosin sayesinde sütun bile daha çabuk gelecektir :)Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Teknolojik aletlere bayılır şu telefona adapte olan saatlerden alsam severdi eminim ama şu durumda o kadar bütçe ayıramam. Bir de motor sevdalısı. Motoruna bişey alsam da sevinir ama ne alınır ki motora
Ben diyecektim aynısını, doğum günü hediyesi hazır, başına bir fiyonklu bant tak en güzel hediye olur babasına :)en guzel dogum gunu hediyesini verdin canim
Canım benim tez vakitte ağrılarını atlatır ve bebeğine kavuşmanın sevincini yaşarsın umarım. Sen düşünme sezeryanı, kuzunu kokla bol bol. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de. :) 3. Bebeğimiz hoşgelmiş.Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Rica ederim kitabi cok daha etkileyici gekmisti bana. Insallah sen de begenirsin :)G gunesli gunler the handmaid's tale'i önerdiğin için çok teşekkürler. Çok güzel bir diziymiş, vakit olsa bir günde bir oturuşta izletecekti kendini. Merakla bekliyorum sonraki bölümleri. Şimdi, uzun süredir süründürdüğüm bir kitabım vardı onu hızla okumaya başladım bunun kitabına başlamak için. Dizisi böyleyse kitabını elimden bırakamam herhalde diye düşünüyorum :)
Maşallah o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz dört gözle.Iyiyiz yarin dr kontrolumuz var hem işitme hem de rutin kontrol. Bakalim ne kadar kilo almisiz bu sefer insallah sinifta kalmam :)
Ayy inanmıyorum sessiz sakin hiç farketmedik haftasonu diye heralde. Hadi gözün aydın maşallah sağlığı yerinde ya ne olursa olsun önemli değil. Hoş geldin Melike kuzusu diyelim o zaman :) Haberlerinizi bekliyoruzKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Unutmuyoruz canım Allah yardımcısı olsun Ahmet kuzunun. Inşallah tez zamanda toparlar. Şimdi durumu nasıl kilosu ne durumda solunumu nasıl?Z zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
36+1 de doğdu kızım daha fazla dayanamadı. Amin Allah razı olsun. Darısı miadı dolan herkesin başınaaaa hayırlı olsunn takip edebildiğim kadarıyla sıkıntıların düzene girmişti değil mi? normal vakti miydi
sağlıcakla birbirinize kavuşm uşsunuz ya diğer sıkıntılar da çabucak geçer ve toparlarsınız inişlh
Allah analı babalı büyütsün haırlı olsunnn
yaww aldıkça böyle haberleri bi heyecan sarıyo beni
Ayy maşallah bebise..Gozunuz aydin sağlıkla gelmis..Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Günaydıııın
Yaa ben de artık doğursam mı diyorum yaa, birer birer geliyor minik kuzular ben de sağlıcakla kavuşmak istiyorum artık
Sabaha kadar ne ben ne eşim uyuduk. Ki kendisi top patlasa uyanmaz, sabaha kadar bir kez gözünü açmaz bir insan. Dedim ki herhalde doğurcam ben ikimizde de bu uykusuzluk normal değilAma tabi ki bende hala tık yok Neyse şu perşembeyi bi atlatayım da sonra haırlısıyla gelsin inşallah İpek böceğim
Maşallah canım haftasına göre öndeymiş bebiş. Küveze falan girmedi inşallah.36+1 de doğdu kızım daha fazla dayanamadı. Amin Allah razı olsun. Darısı miadı dolan herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?