2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaaaaaa,çok sevindim Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün maşallah yaa çok duygulandım mis kuzu yaşı uzun olsun, geçmiş olsun sana da canımm:)

topuz mu yapiyorsun surekli?
oyleyse basin agrimiyor mu agirliktan

Topuz muu? O da ne 2 kilo saçım var topuz yapamıyorum, arada bir evde yapmaya çalışsam da tabi ki ağrıyor. Yok yok en iyisi abartmamak hiç bişeyi

Günaydıııın
Yaa ben de artık doğursam mı diyorum yaa, birer birer geliyor minik kuzular ben de sağlıcakla kavuşmak istiyorum artık
Sabaha kadar ne ben ne eşim uyuduk. Ki kendisi top patlasa uyanmaz, sabaha kadar bir kez gözünü açmaz bir insan. Dedim ki herhalde doğurcam ben ikimizde de bu uykusuzluk normal değil Ama tabi ki bende hala tık yok Neyse şu perşembeyi bi atlatayım da sonra haırlısıyla gelsin inşallah İpek böceğim

Masallah kizina canm. Sağlık olsun gerisi önemli değil. Kısa sürede toparlanıp eve donmen nasip olsun insallah

aaa,caniiim hayirli ugurlu olsun,allahim hayirli evlat eylesin,gozunuz aydin:))
allahim tez zamanda agrilarini dindirsin.

Dun aksam gazdan uyuyamadik yataginin uzerine yumusak bir kat daha koymustum bu aksam o kati cikardim cok sukur rahat uyuyor aklinizda bulunsun cok yumusak yatak almayin acayip gaz sancisi yapiyor.

canim yaninda yatirdigin besigin icine yatagi nerden nasil bir sey aldiniz?

Melike Hanim dayanamamış 20sine kadar erkenden gelmiş annesi, hayırlı olsun ve geçmiş olsun tabi çok sancı çekmişsin, çok zor olmuş doğumun. İnşallah sütun hızlıca gelir çok sancı çektiğin için, Melike sultan da doyasıya emer annesini. Kocaman doğmuş kızın maşallah, kilosu ve boyu tam zamanında doğmuş çocuklarla bir.
Güzel haberlerini bekliyoruz, Güle güle büyüt minnoş kızını :)

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebegin sağlıklı önemli olan da bu. Çektiğin hicbir sancı boşa degil emin ol. Oksitosin sayesinde sütun bile daha çabuk gelecektir :)

Canım benim tez vakitte ağrılarını atlatır ve bebeğine kavuşmanın sevincini yaşarsın umarım. Sen düşünme sezeryanı, kuzunu kokla bol bol. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de. :) 3. Bebeğimiz hoşgelmiş.

Rica ederim kitabi cok daha etkileyici gekmisti bana. Insallah sen de begenirsin :)
Iyiyiz yarin dr kontrolumuz var hem işitme hem de rutin kontrol. Bakalim ne kadar kilo almisiz bu sefer insallah sinifta kalmam :)
Maşallah o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz dört gözle.

Ayy inanmıyorum sessiz sakin hiç farketmedik haftasonu diye heralde. Hadi gözün aydın maşallah sağlığı yerinde ya ne olursa olsun önemli değil. Hoş geldin Melike kuzusu diyelim o zaman :) Haberlerinizi bekliyoruz

Z zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
Unutmuyoruz canım Allah yardımcısı olsun Ahmet kuzunun. Inşallah tez zamanda toparlar. Şimdi durumu nasıl kilosu ne durumda solunumu nasıl?

36+1 de doğdu kızım daha fazla dayanamadı. Amin Allah razı olsun. Darısı miadı dolan herkesin başına

Ayy maşallah bebise..Gozunuz aydin sağlıkla gelmis..

Sabaha kadar gözüme uyku girmedi benim de, sinirden ağlayacaktım.
Yoğurt yedim olmadı, yatak battı artık.
Sabah da eşim işe giderken erkenden uyandırdı sağolsun, bugün uzun olacak gibi

günaydın kızlar 3.bebeğimizde doğmuş allah analı babalı büyütsün gittikçe heyecan sarıyor insanı..
benim çalışabilir raporum 24 ünde doluyor normalde ama ben 1 hafta erken ayrılmak istiyorum dayanamayacağım böyle bişe mümkün mü raporu iptal edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…