- 29 Mayıs 2013
- 3.071
- 5.346
- 358
Canım maaşallah bebisine ay hiç beklemiyordum :))) mutlu mutlu büyüsün kuzun... Darısı bizim başımıza :)Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Evet canım doktoruna gidip çalışamaz raporu al ve eski raporunun tekrar duzenlenmesini iste.günaydın kızlar 3.bebeğimizde doğmuş allah analı babalı büyütsün gittikçe heyecan sarıyor insanı..
benim çalışabilir raporum 24 ünde doluyor normalde ama ben 1 hafta erken ayrılmak istiyorum dayanamayacağım böyle bişe mümkün mü raporu iptal edebilir miyim?
Ayy hayırlı olsun maşallah. 39-40 ı bekleyen bebek olmayacak galibaKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Bende 27 'sınde ayrılacam ve şimdilik inatçıyım o güne kadar çalışmayagünaydın kızlar 3.bebeğimizde doğmuş allah analı babalı büyütsün gittikçe heyecan sarıyor insanı..
benim çalışabilir raporum 24 ünde doluyor normalde ama ben 1 hafta erken ayrılmak istiyorum dayanamayacağım böyle bişe mümkün mü raporu iptal edebilir miyim?
Hayırlı olsun canım maşallah boyu kilosu iyi zaten sağlıkla büyüt kuzunuKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebiş:)Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Git wala cnm,,, kızlar patır patır hastanedeyiz yazmaya başlayınca panikledim ben de :)) bu arada saçlarım hiç dökülmedi, ama baya yıpranmış,,, kestirmek çok iyi geldi, fön çektirtmeyip öylesine bi kurulattım ama yine de fönlü gibi duruyo,, tavsiye ederim doğumdan önce :) klima da beni canımdan bezdirmişti ama dün gece yatağa yapışmadan uyuyabilince şükürler olsun dedim... darısı başına :))Oh Ne güzel yazmışsın, okudukça içimin yağları eridi :)
Bizim de çarşamba takılacak klima inşallah.
Kuaför işini de biraz geçe atıyordum ki Doğuma hazırlık olsun. Yoksa bildiğin toynak gibi tırnaklarım oldu :) biri beni tımar etsin diye bekliyorum.
İyi yapmışsın, ben de dayanamayıp yarın giderim sanırım. :)
Nerdeyse aynıyız bende 24 ünde ayrılacağım ..Bende 27 'sınde ayrılacam ve şimdilik inatçıyım o güne kadar çalışmayaiptale gelincede işten ayrıldığın gün otamatik izne ayrılırsın tabii çalışamaz raporuda aldıktan sonra
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Kız evlat baldan tatlı inan ki
Almıştır cnm,, hala isyan edip mama vermediğine göre emin ol almıştırIyiyiz yarin dr kontrolumuz var hem işitme hem de rutin kontrol. Bakalim ne kadar kilo almisiz bu sefer insallah sinifta kalmam :)
Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmenMAVI_BEYAZ hediye işi hep zor ya, hobisi varsa ona yönelik bir şey alabilirsin, mutlu olur. Motoru için en fazla yeni bir kask geliyor aklıma başka nesi olur bilmiyorum hiç :)
Sevdiği istediği bir çanta, kıyafet ya da mont falan varsa onu alabilirsin. Okumayı seviyorsa birkaç küçük hediyeyle birlikte kitap alabilirsin. Yeteneği varsa küçük ama çalabileceğibir enstrüman olabilir. Hediyeyi hallettikten sonra pastasını sen yaparsın, belki romantik bir yemek falan...
Valla bir oda sadece dolap ve raflardan oluşsa ne güzel olur, hatta evleri artık öyle dizayn edip yapsalar, dolap odası zorunlu olsa ve metrekareden sayılmasa... Eşya ve ev düzenlerken de insan saçma ütopyalar kuruyor, hayale bak
Gözün aydın, inşallah biter burada daha fazla iş çıkarmaz sana ev. Yazık ya temizliğin üzerine tekrar inşaat pisliği çıkarttılar boşu boşuna. Neyse gözün aydın, bakımını da yaptırmışsın şimdi yat dinlen biraz, senin de hakkın dinlenmek :)
Çok geçmiş olsun, inşallah genel anestezi olmadan atlatabilirsiniz minnacık çocuğa yazık. Çocuk işte ya kaşla göz arasında çarpmıştır dişini bir yere, neyse ki süt dişleri hala, daha uzun vadeli bir soruna neden olmaz.Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
cok gecmis olsun canim.Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Ayy kuzum benim gecmis olsun insallah fobisi de gecmistirSaol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Neden oldu yavruda o fobi? Üzüldüm. Umarım anestezilik bir durum olmazSaol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Geçmiş olsun çocuk işte ya kasla göz arasında olmuştur. Inşallah naesteziye fila n gerek kalmadan hallolur.Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?