2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım maaşallah bebisine ay hiç beklemiyordum :))) mutlu mutlu büyüsün kuzun... Darısı bizim başımıza :)

Evet canım doktoruna gidip çalışamaz raporu al ve eski raporunun tekrar duzenlenmesini iste.

Ayy hayırlı olsun maşallah. 39-40 ı bekleyen bebek olmayacak galiba bu yıl hepsi aceleci. Bebek kız mı erkek miydi? Sancı mı oldu belirtisi nasıl oldu?

Bende 27 'sınde ayrılacam ve şimdilik inatçıyım o güne kadar çalışmaya iptale gelincede işten ayrıldığın gün otamatik izne ayrılırsın tabii çalışamaz raporuda aldıktan sonra

Hayırlı olsun canım maşallah boyu kilosu iyi zaten sağlıkla büyüt kuzunu

MAVI_BEYAZ canım gözün aydın sağlıkla gelmiş bebeğin. Sanada çok geçmiş olsun bi kaç güne kadar çok daha iyi hissedersin kendini merak etme. Sezaryenin en zoru ilk günü zaten. Senin bebişin erken geleceği belliydi ama yine okuyunca şaşırdım. Bizi terketmeyin:) fırsat buldukça deneyimlerinizi yazın. Yerimizede mis mis kokla yavrunu.

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebiş:)

Grubun üçüncü bebisi gelmiş hoş gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım. Ne kadar zorluk olsa da şükür ki mis kokuluna sağ salim kavuştun. En önemlisi bu işte şükürler olsun

Git wala cnm,,, kızlar patır patır hastanedeyiz yazmaya başlayınca panikledim ben de :)) bu arada saçlarım hiç dökülmedi, ama baya yıpranmış,,, kestirmek çok iyi geldi, fön çektirtmeyip öylesine bi kurulattım ama yine de fönlü gibi duruyo,, tavsiye ederim doğumdan önce :) klima da beni canımdan bezdirmişti ama dün gece yatağa yapışmadan uyuyabilince şükürler olsun dedim... darısı başına :))

Canım çok şaşırdııııım :) hayırlı olsun,,, Allah uzun ömür versin inşallah. Çok sevindim sağlıklı olmasına hepsini unutucaksın,, ağrıların geçsin sonra tamamı geride kalıcak inşallah

Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmen sağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((

Çok geçmiş olsun, inşallah genel anestezi olmadan atlatabilirsiniz minnacık çocuğa yazık. Çocuk işte ya kaşla göz arasında çarpmıştır dişini bir yere, neyse ki süt dişleri hala, daha uzun vadeli bir soruna neden olmaz.

cok gecmis olsun canim.

Ayy kuzum benim gecmis olsun insallah fobisi de gecmistir

Neden oldu yavruda o fobi? Üzüldüm. Umarım anestezilik bir durum olmaz büyüdükçe belki alışmıştır doktora. Yani inşallah. Zor bir durum dr fobisi, Allah kolaylık versin canım.

Geçmiş olsun çocuk işte ya kasla göz arasında olmuştur. Inşallah naesteziye fila n gerek kalmadan hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…