İçim açıldıileride lazim olacak nasilsa bu link de burada dursun :))
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Gözünüzaydin canım. Allah anali babali büyütsün insaaalahKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Hayırlı olsuun canım Allah analı babalı büyütsünnKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
İlkinde bizimki de epey yapmıştı bebek korkusuyla ama bunda hiçbişey yapmadı saolsun :)) üstelik benim de yapmamı istemiyo,, anlatamıyorum herşeyi kadın yapamaz, neyin nereye konacağını nasıl bilsin diyorum ama boş... neyse, bitti sayılır çok şükür hamilelik faslı,, bakalım lohusalıkta napıcaz :)))Benim eşim de çok becerikli değil aslında amasağolsun bazen yapası geliyor koltukları çekti vs o bile yetti ya normalde yapmaz zaten de bebeğe bişey olur diye korkuyor :)
Anamm heycan basıyor gelenleri gördükçe . Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun . Toprlayınca detayları bekliyoruz maşallah bebişin kilosu boyu çok iyi Allah sağlık versin her zamanKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
En iyisini yapmışsın canm. Arada böyle molalar çok gerekli. Hatta bundan sonr hep mola olsa.. ikiz gibiyiz zaten kızımla. Benden ayrı pek birşey yapmıyor ev içinde. Şimdi üçüzümuzde gelince iyice yorulcagiz. Allah yardımcımiz olsun.
Canm sana danismis olayım böylelikle 26.5 aylık ve kendi kendine nadirdir oymdigi hep anne gel anne anne diye peşimde. Yakında öyle akrabada yok. Parka sıkça çıkarıyorum. Ama yinede zmaanjn çoğu evde olduğundan bana fazla yapışık gibi geliyor. Babasıyla az vakit geçiriyor. Benimle daha yakn sanki. Normal mi bu durumu. Ne zaman tek basın epey uzun süre oynar acaba
Adamı panik yapmıssın:) ama güzel bisey de onemseyip böyle düşnmesi tabiiiEşime bebeğin gazı nasıl çıkarılır diye video izlettimbenim hemen yarın bir sürü video izlemem lazım, ders çalışcam yarın ben falan diyo psikolojisi bozuldu durup durup bişeyler diyo geç kaldım çok geç kaldım diyo adamın ayarlarıyla oynadım
36 dan sonra her hafta çağırıyor dr..Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
Benim 3 hafta birdi son kontrolum icin 2 hafta sonraya verdi.sonra da dogum zaten kısmetse...Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
Ay çok zorms valla. Biximkide su ve hamurla oynamayı seviyor. Minik etiketlerle oynamaya su ara byiliuor. Çokça aldim dün. Bolca parka götürüyorum bir iki arkadaş edindi. Toprakla oynuyor o hoşuna gidiyor. Kardeşi doğup büyüyünce umarım biraz birlikte oynarlar. Sıcakta avm ye çıkmak hiç gözüm almıyor yaa. Ben bogüluyorum Oralarda. Bakalım bir yoluna koyacağız insallahCnm benimkinde de hala yok o durum pek. Kalabalık ailelerde yakında kuzen, kardeş vs olmadan büyüyen çocuklarda normal olduğunu düşünüyorum ben. Ama üç yaşından beri nispeten evcilik oynamaya başladı. Bir de sitede oturduğumuz için bi iki arkadaşı var onlarla oynuyor. Onun dışında da oyun ablası ayarladım,, o kadar çaresizim yani o konudaoyun grubuna götürmeyi denesen? Biz çok uzun süre my gym'e gittik,, o dönem yeterince deşarj olduğu için evdeki yapışıklığımız da epey azalmıştı :) bir de "suyla" oynamayı çok seviyor. Yarım saat bi saat kafa dinlemek istediğimde önüne su koyup yıkayabileceği oyuncakları veriyodum :)) aklında olsun,, hazır yaz gelmişken
Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Z zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
günaydın kızlar 3.bebeğimizde doğmuş allah analı babalı büyütsün gittikçe heyecan sarıyor insanı..
benim çalışabilir raporum 24 ünde doluyor normalde ama ben 1 hafta erken ayrılmak istiyorum dayanamayacağım böyle bişe mümkün mü raporu iptal edebilir miyim?
ahahah evet sabah sabah pek ic acici degildi kabul ediyorum ama dogumdan sonra burda havada ucusacak poklu bez fotolarini dusununce, link hepimize lazim olacak gibiİçim açıldı
Önemli bir link tabi ama biran popo değiştirme ve bok işleri gözümün önünde canlandı
Hava sıcak bol bol yıkanır o küçük popolar.
Valla benim de tek endişem bu konu... yani bebek bakmak gözümde büyümüyor hiç,, çünkü ilki zaten çok zordu, sağlıklı olsun da zaten bi hastalığı olmazsa bundan daha zor olamaz diyorum. O yüzden tek derdim büyük kızın verimli bi şekilde ve mutsuz hissetmeden vakit geçirebilmesi. Şu an sürekli bildiği şeyleri tekrar edip anne bunu bana sen öğretmiştin diyor mesela. Bitmeyen mesajlar verme halinde :))Ay çok zorms valla. Biximkide su ve hamurla oynamayı seviyor. Minik etiketlerle oynamaya su ara byiliuor. Çokça aldim dün. Bolca parka götürüyorum bir iki arkadaş edindi. Toprakla oynuyor o hoşuna gidiyor. Kardeşi doğup büyüyünce umarım biraz birlikte oynarlar. Sıcakta avm ye çıkmak hiç gözüm almıyor yaa. Ben bogüluyorum Oralarda. Bakalım bir yoluna koyacağız insallah
Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Saol cnm :) sen naptın ne durumda işler güçler?gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?