2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gözünüzaydin canım. Allah anali babali büyütsün insaaalah

Hayırlı olsuun canım Allah analı babalı büyütsünn

Benim eşim de çok becerikli değil aslında amasağolsun bazen yapası geliyor koltukları çekti vs o bile yetti ya normalde yapmaz zaten de bebeğe bişey olur diye korkuyor :)
İlkinde bizimki de epey yapmıştı bebek korkusuyla ama bunda hiçbişey yapmadı saolsun :)) üstelik benim de yapmamı istemiyo,, anlatamıyorum herşeyi kadın yapamaz, neyin nereye konacağını nasıl bilsin diyorum ama boş... neyse, bitti sayılır çok şükür hamilelik faslı,, bakalım lohusalıkta napıcaz :)))

Anamm heycan basıyor gelenleri gördükçe . Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun . Toprlayınca detayları bekliyoruz maşallah bebişin kilosu boyu çok iyi Allah sağlık versin her zaman

Cnm benimkinde de hala yok o durum pek. Kalabalık ailelerde yakında kuzen, kardeş vs olmadan büyüyen çocuklarda normal olduğunu düşünüyorum ben. Ama üç yaşından beri nispeten evcilik oynamaya başladı. Bir de sitede oturduğumuz için bi iki arkadaşı var onlarla oynuyor. Onun dışında da oyun ablası ayarladım,, o kadar çaresizim yani o konuda oyun grubuna götürmeyi denesen? Biz çok uzun süre my gym'e gittik,, o dönem yeterince deşarj olduğu için evdeki yapışıklığımız da epey azalmıştı :) bir de "suyla" oynamayı çok seviyor. Yarım saat bi saat kafa dinlemek istediğimde önüne su koyup yıkayabileceği oyuncakları veriyodum :)) aklında olsun,, hazır yaz gelmişken

Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi

Adamı panik yapmıssın:) ama güzel bisey de onemseyip böyle düşnmesi tabiii

Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
Benim 3 hafta birdi son kontrolum icin 2 hafta sonraya verdi.sonra da dogum zaten kısmetse...
13-8 normal deil mi? Yüksek mi kabul ediliyor hamilelikte anlamadım...
Lokositi de ihmal etme,yüksek olması riskmiş yanii

Ay çok zorms valla. Biximkide su ve hamurla oynamayı seviyor. Minik etiketlerle oynamaya su ara byiliuor. Çokça aldim dün. Bolca parka götürüyorum bir iki arkadaş edindi. Toprakla oynuyor o hoşuna gidiyor. Kardeşi doğup büyüyünce umarım biraz birlikte oynarlar. Sıcakta avm ye çıkmak hiç gözüm almıyor yaa. Ben bogüluyorum Oralarda. Bakalım bir yoluna koyacağız insallah

Yaaaa inanmıyorum,ne güzel yaaa.. Allah bagıslasın...
Saglıkla büyüsün insallah,miss gibi kokla bizim icinde... müsait olunca yazarsın sende artık hikayeni..

Evet oluyor,doktoruna söylersin yeni rapor düzenliyorlar canım,cok zorlanıyorsan dikkat et al raporu dinlen,en iyisi.

İçim açıldı
Önemli bir link tabi ama biran popo değiştirme ve bok işleri gözümün önünde canlandı
Hava sıcak bol bol yıkanır o küçük popolar.
ahahah evet sabah sabah pek ic acici degildi kabul ediyorum ama dogumdan sonra burda havada ucusacak poklu bez fotolarini dusununce, link hepimize lazim olacak gibi

Valla benim de tek endişem bu konu... yani bebek bakmak gözümde büyümüyor hiç,, çünkü ilki zaten çok zordu, sağlıklı olsun da zaten bi hastalığı olmazsa bundan daha zor olamaz diyorum. O yüzden tek derdim büyük kızın verimli bi şekilde ve mutsuz hissetmeden vakit geçirebilmesi. Şu an sürekli bildiği şeyleri tekrar edip anne bunu bana sen öğretmiştin diyor mesela. Bitmeyen mesajlar verme halinde :))

gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…