2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Neden oldu yavruda o fobi? Üzüldüm. Umarım anestezilik bir durum olmaz büyüdükçe belki alışmıştır doktora. Yani inşallah. Zor bir durum dr fobisi, Allah kolaylık versin canım.
Amin cnm,, çok saol. Doktoru algısı çok açık olduğu için dedi. Kendi alanına müdahele de istemiyormuş. Başta inatçı ve siz hiç ağlatmadığınız için diyordu, sonra büyüyüp tepkileri belirginleştikçe fazla yüksek zekadan dedi... her yolu denedik.. başka bir doktora götürdüm aynı tepkiyi mi vericek diye ve hiç gitmediği bir hastane olduğu halde daha kapıda aşırı reaksiyon vermeye başladı. Katılıyor ağlamaktan, inanılmaz güçleniyor kasları ve muayene etmek çok çok zor oluyor şimdi kardeşini götürücez doktor amcaya, karnımdayken bi baksın dedik ama bakalım ne olucak. Oyun ablasına da oraya gel dedim, babası da rahat edememiş çıktı geliyor. Bakalım

Benim 3 hafta birdi son kontrolum icin 2 hafta sonraya verdi.sonra da dogum zaten kısmetse...
13-8 normal deil mi? Yüksek mi kabul ediliyor hamilelikte anlamadım...
Lokositi de ihmal etme,yüksek olması riskmiş yanii
Biraz yüksek önceden daha düşüktu. Bir de benim rahimdeki damarlardan birinde daralma vardi. O yuzden tansiyon onemli. Boyle gitse yine sorun yok da daha da yukselmez. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.

Bugün biraz duygusala bagladim. Buraya ilk mesaj yazdigimda 5 haftalik filandim. O gün bu gündür hep birlikteyiz. Aramızdan malesef ayrılanlar oldu ama yine de çoğunluk olarak yaklaşık 7-8 aydır birlikteyiz ve zamanın ne kadar çabuk geçmiş olduğuna şu an hayret ediyorum. Artık yavaş yavaş doğumlar da başladı. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Doğan bebeklerimize de Allah sağlık versin inşallah:)

Eklentiler

• Screenshot_20170710-120842.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 71
Biraz yüksek önceden daha düşüktu. Bir de benim rahimdeki damarlardan birinde daralma vardi. O yuzden tansiyon onemli. Boyle gitse yine sorun yok da daha da yukselmez. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım bende de cıktı lökosit doktor antibiyotik başlattı.

Amin insallah,sen yine sık sık ölc tansiyonunu,lokositi de ihmal etme
Gecmis olsun cnm

amin insallah

İnsallah kolay bi sekilde atlatırsınız cnm...

Ohhh halletmişsiniz hepsini ne güzellll...
darısı bugüne ,doktor isini de hallet insallah ,daha da biseyin kalmaz:)

Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
Tansiyona dikkat et canım. Yükselmemesi gerek. Özellikle küçük tansiyonun 9 ve üstü olası önerilmiyor dedi dr bana.
Ben bu aralar haftada bir gidiyorum. Ama arada ikinci bir dr a gittim o yüzden 4 günde bir gibi oldu 2 haftadır.
Yeni gittiğim doktor(8aydıe beni takip eden değil) bebek 2 hafta geride ama geçen haftaya göre 1 hafta normal büyümüş dedi. Yani geç döllenme olabilir ama ilk aylardaki değerlerinizi görmeden birşey diyemem, bu durumda doğum için verilecek tarih değişir. Önemli bir durum. Şimdi bebek küçük ise ve sizin dediğiniz gibi 35+5 ise temmuz sonu almak lazım. Ama geç döllenme ise ağustos ortasını beklemeli. Fakat normal ise tarihiniz bebek küçük ise ağustos ortasını bekletsek anne karnında kaybedebiliriz bebeği dedi.
Ay sinirim bozuldu

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. en kısa zamanda dönün evinize inşallah
inşallah Can'ım

amin Can'ım 220 gr kaybetmiş solunumu bıraz daha ıyı şükürler olsun bakalım akşam gıttıgımde nasıl olucak

çok geçmiş olsun canım

Sabır cnm,insallah cok yakın zamanda yanına gelecek,evine cıkacaksınız... dualarımız seninle.
Allah razı olsun inşallah

Hadi hayırlısı canım. Bu sefer başka olur inşallah. zormuş.
Ama kardeşi doğunca ve bebeği doktora götürdükçe onu da götürün. Belki o şekilde alışır. Belki kardeşinin de doktora götürülmesi ile bakışı değişir falan. İyi gelir. Sen ablasın, kardeşine destek ol onu rahatlat, dr hiç birşey yapmayacak bak onu iyileştirecek vs diye ayşeye sorumluluk vermek belki işe yarar.

inşallah Can'ım

amin Can'ım 220 gr kaybetmiş solunumu bıraz daha ıyı şükürler olsun bakalım akşam gıttıgımde nasıl olucak

çok geçmiş olsun canım

Allah razı olsun inşallah
O şişliğini kaybetmiştir canım merak etme. Bütün bebekler ilk etapta ödem atıyor.
Sen üzme kendini be bol süt için beslenmene ve moraline dikkat et. Bebek en kısa sürede küvezden çıkar umarım.

Cok geçmiş olsun canim ..umarim kolay atlatırsınız bugünü anesteziye gerek kalmadan..

Saol cnm :) sen naptın ne durumda işler güçler?

iyiyim canim ben de,ev isi bitti sayilir. bi tek evin girisinin duvarlari silinecek,o da esimi bekliyor:) bos gununde onu halledecek. bir de bebisin dolabi silinecek,o zaten kolay.
alisveris isleri bitmedi daha. hava sicak,bir de esimin isleri yogun,cikamadik. hali,lamba ve aksesuari halletsem,diger bebegin ve benim esyalarimi halletmem daha kolay olacak.
senin bitti sayilir degil mi,klimadan sonraki temizlik de bitti herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…