Az önce aradım ders çalışıyorum beni rahatsız etme diyoAdamı panik yapmıssın:) ama güzel bisey de onemseyip böyle düşnmesi tabiii
Amin cnm,, çok saol. Doktoru algısı çok açık olduğu için dedi. Kendi alanına müdahele de istemiyormuş. Başta inatçı ve siz hiç ağlatmadığınız için diyordu, sonra büyüyüp tepkileri belirginleştikçe fazla yüksek zekadan dedi... her yolu denedik.. başka bir doktora götürdüm aynı tepkiyi mi vericek diye ve hiç gitmediği bir hastane olduğu halde daha kapıda aşırı reaksiyon vermeye başladı. Katılıyor ağlamaktan, inanılmaz güçleniyor kasları ve muayene etmek çok çok zor oluyorNeden oldu yavruda o fobi? Üzüldüm. Umarım anestezilik bir durum olmazbüyüdükçe belki alışmıştır doktora. Yani inşallah. Zor bir durum dr fobisi, Allah kolaylık versin canım.
Biraz yüksek önceden daha düşüktu. Bir de benim rahimdeki damarlardan birinde daralma vardi. O yuzden tansiyon onemli. Boyle gitse yine sorun yok da daha da yukselmez. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.Benim 3 hafta birdi son kontrolum icin 2 hafta sonraya verdi.sonra da dogum zaten kısmetse...
13-8 normal deil mi? Yüksek mi kabul ediliyor hamilelikte anlamadım...
Lokositi de ihmal etme,yüksek olması riskmiş yanii
Geçmiş olsun canım bende de cıktı lökosit doktor antibiyotik başlattı.Biraz yüksek önceden daha düşüktu. Bir de benim rahimdeki damarlardan birinde daralma vardi. O yuzden tansiyon onemli. Boyle gitse yine sorun yok da daha da yukselmez. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Aaa çok saol cnm,, bakayım :))
Çalıştığım günler yanmaz değil mi 8 haftanın 4 haftası çalışmış olacam meselaEvet canım doktoruna gidip çalışamaz raporu al ve eski raporunun tekrar duzenlenmesini iste.
Amin insallah,sen yine sık sık ölc tansiyonunu,lokositi de ihmal etmeBiraz yüksek önceden daha düşüktu. Bir de benim rahimdeki damarlardan birinde daralma vardi. O yuzden tansiyon onemli. Boyle gitse yine sorun yok da daha da yukselmez. Rabbim sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Eee baba olmak kolay deil,yeri gelecek uykuusuz da kalacak... bi anne kadar olmayacak belki ama hazırlıklı olsun yine deAz önce aradım ders çalışıyorum beni rahatsız etme diyoonun korkusu uykusuz kalmak bi de uykuyu çok seviyo beyfendiii
Bugün biraz duygusala bagladim. Buraya ilk mesaj yazdigimda 5 haftalik filandim. O gün bu gündür hep birlikteyiz. Aramızdan malesef ayrılanlar oldu ama yine de çoğunluk olarak yaklaşık 7-8 aydır birlikteyiz ve zamanın ne kadar çabuk geçmiş olduğuna şu an hayret ediyorum. Artık yavaş yavaş doğumlar da başladı. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Doğan bebeklerimize de Allah sağlık versin inşallah:)
İnsallah kolay bi sekilde atlatırsınız cnm...Amin cnm,, çok saol. Doktoru algısı çok açık olduğu için dedi. Kendi alanına müdahele de istemiyormuş. Başta inatçı ve siz hiç ağlatmadığınız için diyordu, sonra büyüyüp tepkileri belirginleştikçe fazla yüksek zekadan dedi... her yolu denedik.. başka bir doktora götürdüm aynı tepkiyi mi vericek diye ve hiç gitmediği bir hastane olduğu halde daha kapıda aşırı reaksiyon vermeye başladı. Katılıyor ağlamaktan, inanılmaz güçleniyor kasları ve muayene etmek çok çok zor oluyorşimdi kardeşini götürücez doktor amcaya, karnımdayken bi baksın dedik ama bakalım ne olucak. Oyun ablasına da oraya gel dedim, babası da rahat edememiş çıktı geliyor. Bakalım
Kızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Tansiyona dikkat et canım. Yükselmemesi gerek. Özellikle küçük tansiyonun 9 ve üstü olası önerilmiyor dedi dr bana.Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
inşallah Can'ımRabbim yar ve yardımcınız olsun canım. en kısa zamanda dönün evinize inşallah
amin Can'ım 220 gr kaybetmiş solunumu bıraz daha ıyı şükürler olsun bakalım akşam gıttıgımde nasıl olucakRica ederim kitabi cok daha etkileyici gekmisti bana. Insallah sen de begenirsin :)
Maşallah o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz dört gözle.
Ayy inanmıyorum sessiz sakin hiç farketmedik haftasonu diye heralde. Hadi gözün aydın maşallah sağlığı yerinde ya ne olursa olsun önemli değil. Hoş geldin Melike kuzusu diyelim o zaman :) Haberlerinizi bekliyoruz
Unutmuyoruz canım Allah yardımcısı olsun Ahmet kuzunun. Inşallah tez zamanda toparlar. Şimdi durumu nasıl kilosu ne durumda solunumu nasıl?
çok geçmiş olsun canımSaol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Allah razı olsun inşallahSabır cnm,insallah cok yakın zamanda yanına gelecek,evine cıkacaksınız... dualarımız seninle.
Hadi hayırlısı canım. Bu sefer başka olur inşallah.Amin cnm,, çok saol. Doktoru algısı çok açık olduğu için dedi. Kendi alanına müdahele de istemiyormuş. Başta inatçı ve siz hiç ağlatmadığınız için diyordu, sonra büyüyüp tepkileri belirginleştikçe fazla yüksek zekadan dedi... her yolu denedik.. başka bir doktora götürdüm aynı tepkiyi mi vericek diye ve hiç gitmediği bir hastane olduğu halde daha kapıda aşırı reaksiyon vermeye başladı. Katılıyor ağlamaktan, inanılmaz güçleniyor kasları ve muayene etmek çok çok zor oluyorşimdi kardeşini götürücez doktor amcaya, karnımdayken bi baksın dedik ama bakalım ne olucak. Oyun ablasına da oraya gel dedim, babası da rahat edememiş çıktı geliyor. Bakalım
O şişliğini kaybetmiştir canım merak etme. Bütün bebekler ilk etapta ödem atıyor.inşallah Can'ım
amin Can'ım 220 gr kaybetmiş solunumu bıraz daha ıyı şükürler olsun bakalım akşam gıttıgımde nasıl olucak
çok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun inşallah
Cok geçmiş olsun canim ..umarim kolay atlatırsınız bugünü anesteziye gerek kalmadan..Amin cnm,, çok saol. Doktoru algısı çok açık olduğu için dedi. Kendi alanına müdahele de istemiyormuş. Başta inatçı ve siz hiç ağlatmadığınız için diyordu, sonra büyüyüp tepkileri belirginleştikçe fazla yüksek zekadan dedi... her yolu denedik.. başka bir doktora götürdüm aynı tepkiyi mi vericek diye ve hiç gitmediği bir hastane olduğu halde daha kapıda aşırı reaksiyon vermeye başladı. Katılıyor ağlamaktan, inanılmaz güçleniyor kasları ve muayene etmek çok çok zor oluyorşimdi kardeşini götürücez doktor amcaya, karnımdayken bi baksın dedik ama bakalım ne olucak. Oyun ablasına da oraya gel dedim, babası da rahat edememiş çıktı geliyor. Bakalım
Hanımlar kac haftada bir dr a gidiyorsunuz. Bu gun aile hekimliğinde cubuk testlerden idrar tahlili yapıldı lökosit çıktı. Yarin tam idrar tahlili icin dr a gidcegim. Bir de tansiyon 13 e 8 cikmaya basladi
Saol cnm :) sen naptın ne durumda işler güçler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?