2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bende oğlumun diş tedavisi için bi kliniğe gidiyorum. Ama anadolu yakasındayız. Hastanede çocuk katı var. Hiç hastane gibi değil. Dr ve yardımcısı da kıyafetleri bile eğlenceli. Her yer renkli oyuncak ve işlem yapılırken çizgi film izletiyorlar vs. Biz çok memnun kaldık. Benim oğlumda okulun ilk günü düşüp çenesinden darbe almıştı. 2 tane dişin sinirleri zarar gördüğü için kanal tedavisi ve diş çekimi yapıldı. Zor işlemlerdi ama hiç sorun yaşamadık. Şimdide hüle oynaya gider kontrollere. Biraz fiyat olarak uçuk bi yer ama oğluşum korkmadı ya herşeye değer. Düşünürsen eğer tavsiye ederim.

aman aman dinlen canim,yorma kendini.

Rabbim analı babalı buyutsun inşallah canım bizimkiler de gelse hemen keşke :)

Teşekkurler doktora gittim teşhis kondu canım gebelik kolestazıymış ama bende bi ara uyuz mu oldum diye süphelenmedim değil. Doğumlara az kaldı insallah sorunsuz atlatırız dediğin gibi zaman ilerledikce zorlasıyor
Bizimde kızımız olucak çok sevindim iyi olmanıza. Bizim kavuşmamiza az kaldı inşallah bekleyen arkadaşlarda tez vakitte hamile kalırlar. Aminn

Off benide bi kaç gündür bi telaş aldı sanki hiç bişey yetişmeyecekmiş gibi. Maalesef yardım için kimse yok eşime bakıyor tüm büyük işler ben yarfımcı olabilirim sadece. Dün storları yıkadı taktı tam gaza geldik sırada duvarlar vardı tlf geldi işle ilgili çıktı evden. Ve bu aralar hiç tahmin etmediğimiz kadar yoğun işleri. Sırada çokça şehir dışı işleri var bebeğin tamam sayılır alışverişi ben kaldım. Daha dolap alıcaz evi düzenlememizde gerek. Sığamıyoruz bir türlü. Ayy ne çok yazdım. Offf puufff püfff:)

az mı? bana pek az gibi gelmedi ama. aramızda 3 gün var. cuma günü gittim kontrole 2663gr hiç de az falan demedi doktorum olması gereken aralıkta gayet, sen de kafaya takma bence

Bence hiçte az değil ben 35+1 de gittigmde 2650 idi,hiçte az demedi normal dedi.
Sancı için dinlen bol bol,dolasma cok.. yat uzan ,ne olur ne olmaz.

Napiyosunuz kizlar Mavili Pembeli sorma canim cok yoruldum sonrasindada piknik falan nasul uyuduysam doktor kontrolune bile qec kaldim bitti cok sukur alisveris yani buyuk bi eksiqim kalmadida kaynana canimi skti ne kucuk aldin herseyi falsn dedi yani halbuki hep 0-3 0-6 almaya calistimda nebiliyim bi tekrar qozden qeciriyim deqistiririm olmazsa sanki her cocuk 3 bucuk kilo falan doqmuyoki hadi kucuk doqdu ozamanda kucuk seyler lazim tam hersey bitti derken kararsiz kaldim ya

az mı? bana pek az gibi gelmedi ama. aramızda 3 gün var. cuma günü gittim kontrole 2663gr hiç de az falan demedi doktorum olması gereken aralıkta gayet, sen de kafaya takma bence
Canim bende baktım sitelere iyi geldi bana da dedi ki 2 hafta bol protein yersen 3200 dogabilir tabi bunlar nst den önce :)

MaşaAllah kuzuyada anneye de zor olmuş ama sağlıkla gelmiş. Rabbim hayirli evlat eylesin insallah.
@zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
Allah yardimciniz olsun insallah hemen kendini toplarda cıkar kuvezden bebegin.

Canim bende baktım sitelere iyi geldi bana da dedi ki 2 hafta bol protein yersen 3200 dogabilir tabi bunlar nst den önce :)
valla canım taviminde bile 2700 yazıyor ki ben dikkat ediyorum bu takvime yakın çıkıyor genelde bebeğin kilosu. doktorun 2800e az diyerek abartmış gibi geldi bana :) sonuçta normalde 40 haftanın dolmasına daha 4 haftan var. bana doktorum 3300-3400 gibi doğar bu şekilde devam ederse dedi ki ben sezeryan düşünmüyorum.

Almışsam değiştirme bence. Hepsinide giyer Sıkma canını.kontrol nasıl geçti. Nasılmış bebişin

İnsallah kolay bi sekilde atlatırsınız cnm...
Nispeten kolay girdik ama dişine baktığı an kıyamet koptu. Bi de kan tahlili istedi florür vs için,,, o zaten faciaydı ( florür kaplama yapılacak anladığım kadarıyla bütün dişlere. yarın sabaha randevu aldık yönlendirdiği doktordan,, profesörmüş, zaten sadece çocuklara bakıyor dedi,,, umarım kabusa dönüşmez o da (((

Çok sevinirim cnm. Yarın gidicez doktorun yönlendirdiği yere ama seninki de aklımda olsun. Aşırı stres yaptım, anlatamam... anesteziyle olması çok korkutucu geliyo kulağıma fiyatı vs hiç umrumda değil, travma yaşamasın yeter bana ((

insallah gerek kalmayacak canim. bebisini de dusun,strese girme,kolay sekilde atlatirsiniz allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…