- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Canım bende oğlumun diş tedavisi için bi kliniğe gidiyorum. Ama anadolu yakasındayız. Hastanede çocuk katı var. Hiç hastane gibi değil. Dr ve yardımcısı da kıyafetleri bile eğlenceli. Her yer renkli oyuncak ve işlem yapılırken çizgi film izletiyorlar vs. Biz çok memnun kaldık. Benim oğlumda okulun ilk günü düşüp çenesinden darbe almıştı. 2 tane dişin sinirleri zarar gördüğü için kanal tedavisi ve diş çekimi yapıldı. Zor işlemlerdi ama hiç sorun yaşamadık. Şimdide hüle oynaya gider kontrollere. Biraz fiyat olarak uçuk bi yer ama oğluşum korkmadı ya herşeye değer. Düşünürsen eğer tavsiye ederim.Saol cnm,, gerçekten öyle oldu. Kırklandı ev resmensağlık olsun.. bunda da bi hayır vardır diyelim... ama dinlenmek resmen yasak bana. Önceki akşam kıza yemek yedirdim hiçbişeyi yoktu,,, havuza indik, çıkarken bi baktım ön dişinde kırık var! Belki bahsetmişimdir Ayşe'de doktor fobisi var, ama normal çocuklarınki gibi değil, aşırı boyutta ve aşılamıyor aradım çocuk doktorunu ne yapalım diye, Ayşe normal yolla ikna olmaz, büyük ihtimal genel anesteziyle yapılıcak, önce ben bakayım sonra yönlendiricem sizi dedi (( öğleden sonra doktora gidicez yani... umarım son birkaç ayda biraz olsun değişmiştir ((
Kızlar sayfaları atladım okuyamadim hemen yazmak için kontrol vardı 36+2 deyim doktor 2800 biraz az kilosu dedi 25 ine gün vermişti küçük dersem daha geç alırım dedi nst ye yolladı nst de 1 tane sancim çıkmış çok gezme erken de gelebilir gayet dedi
Rabbim analı babalı buyutsun inşallah canım bizimkiler de gelse hemen keşke :)Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Rabbim analı babalı buyutsun inşallah canım bizimkiler de gelse hemen keşke :)
Teşekkurler doktora gittim teşhis kondu canım gebelik kolestazıymış ama bende bi ara uyuz mu oldum diye süphelenmedim değil. Doğumlara az kaldı insallah sorunsuz atlatırız dediğin gibi zaman ilerledikce zorlasıyorCanım benim geçmiş olsun.
Bu kaşıntı derdini etrafımda o kadar çok duydum ki, doktor tanıdıklar da söyledi İstanbul'da bir uyuz salgını mevcut. Hatta burada bir arkadaş da bahsetmişti. Aman dikkat edin. İhmal etmeyin. Ben de korkar oldum. Sorunsuz atlatsaydık şu doğumu iyiydi
Bizimde kızımız olucak çok sevindim iyi olmanıza. Bizim kavuşmamiza az kaldı inşallah bekleyen arkadaşlarda tez vakitte hamile kalırlar. AminnAllah razı olsun canım.
Sıkma canını takipteymişsin ne güzel.
Rabbim şifa versin.
Biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor.bi kızımız olucak :)
Çok şükür evlatlarımıza kavuştuk.Rabbim nasib etti.kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallah.
Kızlar sayfaları atladım okuyamadim hemen yazmak için kontrol vardı 36+2 deyim doktor 2800 biraz az kilosu dedi 25 ine gün vermişti küçük dersem daha geç alırım dedi nst ye yolladı nst de 1 tane sancim çıkmış çok gezme erken de gelebilir gayet dedi
bugün doktora da gidecekti sanırım ne yaptı acabaEvininhatunu sesin çıkmadı. Ne oldu çok mu yordu alışveriş seni
Canim bende baktım sitelere iyi geldi bana da dedi ki 2 hafta bol protein yersen 3200 dogabilir tabi bunlar nst den önce :)az mı? bana pek az gibi gelmedi ama. aramızda 3 gün var. cuma günü gittim kontrole 2663gr hiç de az falan demedi doktorum olması gereken aralıkta gayet, sen de kafaya takma bence
Zaten planlar yapmıştım şimdi hepsi iptal inşallah zamanında gelir hayirlisiyla doğar canımBence hiçte az değil ben 35+1 de gittigmde 2650 idi,hiçte az demedi normal dedi.
Sancı için dinlen bol bol,dolasma cok.. yat uzan ,ne olur ne olmaz.
MaşaAllah kuzuyada anneye de zor olmuş ama sağlıkla gelmiş. Rabbim hayirli evlat eylesin insallah.Kızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Allah yardimciniz olsun insallah hemen kendini toplarda cıkar kuvezden bebegin.@zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
valla canım taviminde bile 2700 yazıyor ki ben dikkat ediyorum bu takvime yakın çıkıyor genelde bebeğin kilosu. doktorun 2800e az diyerek abartmış gibi geldi bana :) sonuçta normalde 40 haftanın dolmasına daha 4 haftan var. bana doktorum 3300-3400 gibi doğar bu şekilde devam ederse dedi ki ben sezeryan düşünmüyorum.Canim bende baktım sitelere iyi geldi bana da dedi ki 2 hafta bol protein yersen 3200 dogabilir tabi bunlar nst den önce :)
Almışsam değiştirme bence. Hepsinide giyer Sıkma canını.kontrol nasıl geçti. Nasılmış bebişinNapiyosunuz kizlarMavili Pembeli sorma canim cok yoruldum sonrasindada piknik falan nasul uyuduysam doktor kontrolune bile qec kaldim bitti cok sukur alisveris yani buyuk bi eksiqim kalmadida kaynana canimi skti ne kucuk aldin herseyi falsn dedi yani halbuki hep 0-3 0-6 almaya calistimda nebiliyim bi tekrar qozden qeciriyim deqistiririm olmazsa sanki her cocuk 3 bucuk kilo falan doqmuyoki hadi kucuk doqdu ozamanda kucuk seyler lazim tam hersey bitti derken kararsiz kaldim ya
Nispeten kolay girdik ama dişine baktığı an kıyamet koptu. Bi de kan tahlili istedi florür vs için,,, o zaten faciaydıİnsallah kolay bi sekilde atlatırsınız cnm...
Çok sevinirim cnm. Yarın gidicez doktorun yönlendirdiği yere ama seninki de aklımda olsun. Aşırı stres yaptım, anlatamam... anesteziyle olması çok korkutucu geliyo kulağımaCanım bende oğlumun diş tedavisi için bi kliniğe gidiyorum. Ama anadolu yakasındayız. Hastanede çocuk katı var. Hiç hastane gibi değil. Dr ve yardımcısı da kıyafetleri bile eğlenceli. Her yer renkli oyuncak ve işlem yapılırken çizgi film izletiyorlar vs. Biz çok memnun kaldık. Benim oğlumda okulun ilk günü düşüp çenesinden darbe almıştı. 2 tane dişin sinirleri zarar gördüğü için kanal tedavisi ve diş çekimi yapıldı. Zor işlemlerdi ama hiç sorun yaşamadık. Şimdide hüle oynaya gider kontrollere. Biraz fiyat olarak uçuk bi yer ama oğluşum korkmadı ya herşeye değer. Düşünürsen eğer tavsiye ederim.
Çok sevinirim cnm. Yarın gidicez doktorun yönlendirdiği yere ama seninki de aklımda olsun. Aşırı stres yaptım, anlatamam... anesteziyle olması çok korkutucu geliyo kulağımafiyatı vs hiç umrumda değil, travma yaşamasın yeter bana ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?