- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Bilmiyorumki canim qerci 6 ay icinde qiyebileceqi seyleri aldim iste deqistirmem heralde uqrasmayim bu sicaktaAlmışsam değiştirme bence. Hepsinide giyer Sıkma canını.kontrol nasıl geçti. Nasılmış bebişin
Canım ilk aldığın raporda 37.haftaya gelen güne kadar çalışabilir yazıyordu ya ama sen erken çıkacaksın 1 hafta o yüzden eski raporunu tekrar düzenletip izine ayrılacağın güne kadar çalışabilir yaptirtacaksin. Bir de ayrıca çalışamaz raporu alacaksın.Çalıştığım günler yanmaz değil mi 8 haftanın 4 haftası çalışmış olacam mesela
Azmıymış kilosuKızlar sayfaları atladım okuyamadim hemen yazmak için kontrol vardı 36+2 deyim doktor 2800 biraz az kilosu dedi 25 ine gün vermişti küçük dersem daha geç alırım dedi nst ye yolladı nst de 1 tane sancim çıkmış çok gezme erken de gelebilir gayet dedi
Bitti dün cnm,, çok şükür. Ama tabi salonun perdelerini bi daha yıkatıcam haftaya. Epey toz kalktı çünkü... bir de koltukları bi bez alalım dedik... başka bişey yapıcak halimiz de kalmadı pek açıkçası :) anca rutin işler... senin de zor kısım bitmiş cnm, eğlenceli kısım kalmışiyiyim canim ben de,ev isi bitti sayilir. bi tek evin girisinin duvarlari silinecek,o da esimi bekliyor:) bos gununde onu halledecek. bir de bebisin dolabi silinecek,o zaten kolay.
alisveris isleri bitmedi daha. hava sicak,bir de esimin isleri yogun,cikamadik. hali,lamba ve aksesuari halletsem,diger bebegin ve benim esyalarimi halletmem daha kolay olacak.
senin bitti sayilir degil mi,klimadan sonraki temizlik de bitti herhalde?
Maltepe merkezde impladent diş kliniği. Oradaki dr da doçent bu arada. Geçmiş olsun canım umarım bi sorun çıkmadan atlatırsınızÇok sevinirim cnm. Yarın gidicez doktorun yönlendirdiği yere ama seninki de aklımda olsun. Aşırı stres yaptım, anlatamam... anesteziyle olması çok korkutucu geliyo kulağımafiyatı vs hiç umrumda değil, travma yaşamasın yeter bana ((
Bitti dün cnm,, çok şükür. Ama tabi salonun perdelerini bi daha yıkatıcam haftaya. Epey toz kalktı çünkü... bir de koltukları bi bez alalım dedik... başka bişey yapıcak halimiz de kalmadı pek açıkçası :) anca rutin işler... senin de zor kısım bitmiş cnm, eğlenceli kısım kalmış
Canim ben takvimi duzeltemedim normal doğum zamanı aslında 5 agustos şimdi 36+2 yim 25 ine sezaryen için gün verdi bende şaşırdım canım hoşuna gitmedi böyle 3 yumurta 2 barsak süt 2 kase yoğurt et tavuk ye 400 g alabilir dedi birde dedim ya 25 inde küçük dersem ertelerim dedi yani şimdiki alım hızı ile gitse vaktini de beklerse inş 3 kg olur diyorum ama onu bile begenmeyebilir stres oldum bende
Azmıymış kilosu
Ben seninle aynıyım gün olarak benimki bugün gittim 2300gr çıktı. Seninki zaten aşağıdaki hamilelik takvimine de bakacak olursan gayet normal hatta 100gr fazla bile. Küçük falan değil.
Sen dinlenmene bak, sancı mühim tabi, yorma ki kendini biraz daha kalsın içeride bebek.
Bana doktorum 3 ağustos ve sonrası yapabiliriz sezeryanı dedi, bebek ters olduğu için. Senin dr 25 ine sezeryan için mi gün vermişti canım? Yoksa kontrol için mi?
Sonunda düzelttim takvimi daha haftamin basindayim 2850 diyor bence de normal benim ki ne bekliyor anlamadım gitti zaten :)valla canım taviminde bile 2700 yazıyor ki ben dikkat ediyorum bu takvime yakın çıkıyor genelde bebeğin kilosu. doktorun 2800e az diyerek abartmış gibi geldi bana :) sonuçta normalde 40 haftanın dolmasına daha 4 haftan var. bana doktorum 3300-3400 gibi doğar bu şekilde devam ederse dedi ki ben sezeryan düşünmüyorum.
bayatlamaz mı onlar öyle acaba.Lokum bisküvileri bile paketleyen var mıdır benden başka yaa
Bazen abarttığımı düşünüyorum
Yok hava almadığı için bayatlamaz, daha önce butik kurabiye işi yaptım ordan biliyorum :)B
bayatlamaz mı onlar öyle acaba.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ağrılar sızılar geçer gider Rabbim sağlık sıhhat versin kokla kuzunu bizim yerimize deKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Duamdasın canım hayırlısıyla kuzunu kucağına alacaksın sen moralini yüksek tut sütler şifa olsun ona inşallah@zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
inşallah Can'ım tek ümidimiz oO şişliğini kaybetmiştir canım merak etme. Bütün bebekler ilk etapta ödem atıyor.
Sen üzme kendini be bol süt için beslenmene ve moraline dikkat et. Bebek en kısa sürede küvezden çıkar umarım.
aman Can'ım çok dikkat kilosu hakkında kafaya takılacak birşey Yok doktor abartmış gıbıme geldiKızlar sayfaları atladım okuyamadim hemen yazmak için kontrol vardı 36+2 deyim doktor 2800 biraz az kilosu dedi 25 ine gün vermişti küçük dersem daha geç alırım dedi nst ye yolladı nst de 1 tane sancim çıkmış çok gezme erken de gelebilir gayet dedi
Yani evet emzirme atletindeki -kapsız- o yuvarlak boşluklardan benimkiler sığmaz açıkçası ama aldım ben yine de, 2 tane kaplı emzirme sütyeni, 1 tane kaplı emzirme atleti 1 tane de kapsız normal emzirme atleti aldım ben.Kızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?
korse vucudu toplamak için iyi oluyor ama sıcaktan gıyebılırmısın onu bilmiyorum . Emzirme atletleri çok kolaylık ama yıne tercıh meselesı. Aklınızda olsun kızlar göğüs pedi insanı bunaltıyor göğüs Kalkan'ıyla daha rahat ettım hava aldığı için ,Kızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?