2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Almışsam değiştirme bence. Hepsinide giyer Sıkma canını.kontrol nasıl geçti. Nasılmış bebişin
Bilmiyorumki canim qerci 6 ay icinde qiyebileceqi seyleri aldim iste deqistirmem heralde uqrasmayim bu sicakta Kontrol sabahti qec kaldim uyandiqimda 11 di saat yarin sabah erkene aldim sabah qidecem insaAllah bebisi qormeye

Kızlar selam :)

3.bebeğimiz de dünyaya gelmiş çok şükür :) MAVI_BEYAZ gözün aydın canım, minik kızın sağlıkla büyüsün güzel bir ömrü olsun inşallah.

Kızlar artık vakit baya azaldı, sırayla doğurmaya başladık. Benim ofiste son 2 haftam artık işleri devrediyorum. Yanımda sürekli biri olduğu pek fazla yazamıyorum ama aklım ve kalbim sizinle

A AysheDuru canim anca okuyabiliyorum yazilanlari :) doktot fobisi coqu cocukta war malesef heleki disciler tam bi kabus oluyo cocuklar icin mesela ben kardesimi qoturuyorum qenel kontrole daha kucuktu 2 tane disi cekilcekti doktor qozlerini kapattirdi okadar quzel konustuki iqnenin vurulduqunu dahi hissetmedi cocuk qozu kapali olduqu icin bak simdi sana fis fis sıkıcam ama bu fis fis birazcik can acitirmis dedi iqne yapti bizimki onu fis fis saniyodu 2 tane disini cekti konusa konusa hic anlamadi ben ewe qotururken aqzimi tutamadim soyledim bak ablacim o iqneydi diye qercekten mi abla ama hic acimadiki diyo doktorlarin yaklasimi cok onemli

Çalıştığım günler yanmaz değil mi 8 haftanın 4 haftası çalışmış olacam mesela
Canım ilk aldığın raporda 37.haftaya gelen güne kadar çalışabilir yazıyordu ya ama sen erken çıkacaksın 1 hafta o yüzden eski raporunu tekrar düzenletip izine ayrılacağın güne kadar çalışabilir yaptirtacaksin. Bir de ayrıca çalışamaz raporu alacaksın.
Ben de 2 hafta fazla çalıştım böyle yaptım.

Azmıymış kilosu
Ben seninle aynıyım gün olarak benimki bugün gittim 2300gr çıktı. Seninki zaten aşağıdaki hamilelik takvimine de bakacak olursan gayet normal hatta 100gr fazla bile. Küçük falan değil.
Sen dinlenmene bak, sancı mühim tabi, yorma ki kendini biraz daha kalsın içeride bebek.
Bana doktorum 3 ağustos ve sonrası yapabiliriz sezeryanı dedi, bebek ters olduğu için. Senin dr 25 ine sezeryan için mi gün vermişti canım? Yoksa kontrol için mi?

Bitti dün cnm,, çok şükür. Ama tabi salonun perdelerini bi daha yıkatıcam haftaya. Epey toz kalktı çünkü... bir de koltukları bi bez alalım dedik... başka bişey yapıcak halimiz de kalmadı pek açıkçası :) anca rutin işler... senin de zor kısım bitmiş cnm, eğlenceli kısım kalmış

Sabah gastroenterolojiye gittim ve kaşıntılardan tahmin edildiği gibi gebelik kolestazi varmıs bende eğer vücudunda kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin birkaç tahlille tespit edilebiliyor. Doktor bana sabah aksam ikiser tane kapsül ilac verdi safra asitlerini azaltıyormuş. Ve artik haftada bir gastroenteroloģa haftada iki de kendi doktoruma kontrole gidecem. Eģer kandaki asit seviyesi yükselirse bebeğe zarar verebilirmiş erken alınması gerekebilirmiş bu yüzden sıkı takipte olacaz lutfen dua edin bize

Maltepe merkezde impladent diş kliniği. Oradaki dr da doçent bu arada. Geçmiş olsun canım umarım bi sorun çıkmadan atlatırsınız

perdeler falan kolay canim,baskasi asacak nasilsa,senlik bir sey yok:)
evet zaten en guzel kismi alisveris kismi

Canim ben takvimi duzeltemedim normal doğum zamanı aslında 5 agustos şimdi 36+2 yim 25 ine sezaryen için gün verdi bende şaşırdım canım hoşuna gitmedi böyle 3 yumurta 2 barsak süt 2 kase yoğurt et tavuk ye 400 g alabilir dedi birde dedim ya 25 inde küçük dersem ertelerim dedi yani şimdiki alım hızı ile gitse vaktini de beklerse inş 3 kg olur diyorum ama onu bile begenmeyebilir stres oldum bende

Sonunda düzelttim takvimi daha haftamin basindayim 2850 diyor bence de normal benim ki ne bekliyor anlamadım gitti zaten :)

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ağrılar sızılar geçer gider Rabbim sağlık sıhhat versin kokla kuzunu bizim yerimize de
@zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
Duamdasın canım hayırlısıyla kuzunu kucağına alacaksın sen moralini yüksek tut sütler şifa olsun ona inşallah

Kızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)

Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?

O şişliğini kaybetmiştir canım merak etme. Bütün bebekler ilk etapta ödem atıyor.
Sen üzme kendini be bol süt için beslenmene ve moraline dikkat et. Bebek en kısa sürede küvezden çıkar umarım.
inşallah Can'ım tek ümidimiz o

aman Can'ım çok dikkat kilosu hakkında kafaya takılacak birşey Yok doktor abartmış gıbıme geldi

Yani evet emzirme atletindeki -kapsız- o yuvarlak boşluklardan benimkiler sığmaz açıkçası ama aldım ben yine de, 2 tane kaplı emzirme sütyeni, 1 tane kaplı emzirme atleti 1 tane de kapsız normal emzirme atleti aldım ben.

korse vucudu toplamak için iyi oluyor ama sıcaktan gıyebılırmısın onu bilmiyorum . Emzirme atletleri çok kolaylık ama yıne tercıh meselesı. Aklınızda olsun kızlar göğüs pedi insanı bunaltıyor göğüs Kalkan'ıyla daha rahat ettım hava aldığı için ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…