2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutella E elif_ay saolun kızlar :) o zaman şimdilik birer tane alayım, sonra beğenirsem almay devam ederim. korse de alıcam 1 tane. İnşallah o sıcakta dayanabilirim tabiki :)

E elif_ay canım bu arada sen ve bebeğin aklımdasınız. İnşallah en kısa sürede bebeğin küvezden sağlıkla çıkacak. En iyi şekilde bakılıyordur. Dualarımızdasınız canım.

Diğerlerini bilmiyorum da canım korse ilk 40 gün önerilmiyor. Rahmin kendi kendini düzgünce toparlaması icin

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.

Diğerlerini bilmiyorum da canım korse ilk 40 gün önerilmiyor. Rahmin kendi kendini düzgünce toparlaması icin
Hadi ya bunu ilk kez duydum canım. Temmuz ya da haziran annelerinde hastane çantalarına bile koyan vardı diye hatırlıyorum da dedim herhalde baya gerekli bir şey. O zaman doktora sormadan almıyım ben de.

Hadi ya bunu ilk kez duydum canım. Temmuz ya da haziran annelerinde hastane çantalarına bile koyan vardı diye hatırlıyorum da dedim herhalde baya gerekli bir şey. O zaman doktora sormadan almıyım ben de.
Bir sor istersen. Bugün gebelik okuluma gittim de orada söylendi. Rahmin kendini yavaş yavaş toplaması daha sagkikliymis

arch2401 de aynisini soyledi canim,straplez sütyen yeterli dedi.

Merhaba ben kizimda sezeryan olduğum için doktorum eşime korse aldırmıştı korse ile ilk yürüyüsümü yaptım 40 gün takmami söyledi.Bence doktorunuza danışın

Geçmiş olsun canım bende de cıktı lökosit doktor antibiyotik başlattı.
Sağ ol canım, su an yanma gibi sikayetlerim yok ama ilerlemeden onlemini almak en iyisi..
Amin insallah,sen yine sık sık ölc tansiyonunu,lokositi de ihmal etme
Gecmis olsun cnm
Cok sag ol canım, evet artık daha sik kontrol olacak, az kaldi son haftalar..

Sağolasın canım, sizin durum da karışık baya drlar bile emin olamiyorken biz hamile halimizle nasıl sakin oluruz bilemiyorum ama kilo alımı devam ettiği sürece bebek iyi olduğu sürece beklenebilir. Inşallah normal doğum kilosunda dünyaya gelir gelmese bile sağlıklı olsunlar dogduktan sonra nasıl olsa kilo alırlar

Nette böyle bir yazı buldum kızlar. Ben şuan için korse alma işini erteledim. Doğumdan sonra doktorum illa takman gerek derse o zaman alıcam.

Eklentiler

• IMG_6543.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 57
Umarım onu da kolay bir sekilde atlatırsını cnm ya,kıyamammmm kuzuyaaa

Gecmis olsun cnm.ınsallah yukselmez zamanında,saglıkla alırsın bebegini kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…