Diğerlerini bilmiyorum da canım korse ilk 40 gün önerilmiyor. Rahmin kendi kendini düzgünce toparlaması icinKızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.Sabah gastroenterolojiye gittim ve kaşıntılardan tahmin edildiği gibi gebelik kolestazi varmıs bende eğer vücudunda kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin birkaç tahlille tespit edilebiliyor. Doktor bana sabah aksam ikiser tane kapsül ilac verdi safra asitlerini azaltıyormuş. Ve artik haftada bir gastroenteroloģa haftada iki de kendi doktoruma kontrole gidecem. Eģer kandaki asit seviyesi yükselirse bebeğe zarar verebilirmiş erken alınması gerekebilirmiş bu yüzden sıkı takipte olacaz lutfen dua edin bize
Hadi ya bunu ilk kez duydum canım. Temmuz ya da haziran annelerinde hastane çantalarına bile koyan vardı diye hatırlıyorum da dedim herhalde baya gerekli bir şey. O zaman doktora sormadan almıyım ben de.Diğerlerini bilmiyorum da canım korse ilk 40 gün önerilmiyor. Rahmin kendi kendini düzgünce toparlaması icin
Bir sor istersen. Bugün gebelik okuluma gittim de orada söylendi. Rahmin kendini yavaş yavaş toplaması daha sagkikliymisHadi ya bunu ilk kez duydum canım. Temmuz ya da haziran annelerinde hastane çantalarına bile koyan vardı diye hatırlıyorum da dedim herhalde baya gerekli bir şey. O zaman doktora sormadan almıyım ben de.
Tamam canım almıyorum o zaman,çok saol :)Bir sor istersen. Bugün gebelik okuluma gittim de orada söylendi. Rahmin kendini yavaş yavaş toplaması daha sagkikliymis
Amin.inşallah Can'ım rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın .
Sen yine de bi doktoruna sor canım belki farklı bi fikri vardır filan bilemedim :)Tamam canım almıyorum o zaman,çok saol :)
Rabbim sana sabır versin canm. Ne zaman çıkacak belli mi peki. Ne kadar gorebiliyorsun evladiniinşallah Can'ım rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın .
Kızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?
Merhaba ben kizimda sezeryan olduğum için doktorum eşime korse aldırmıştı korse ile ilk yürüyüsümü yaptım 40 gün takmami söyledi.Bence doktorunuza danışınKızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Sağ ol canım, su an yanma gibi sikayetlerim yok ama ilerlemeden onlemini almak en iyisi..Geçmiş olsun canım bende de cıktı lökosit doktor antibiyotik başlattı.
Cok sag ol canım, evet artık daha sik kontrol olacak, az kaldi son haftalar..Amin insallah,sen yine sık sık ölc tansiyonunu,lokositi de ihmal etme
Gecmis olsun cnm
Sağolasın canım, sizin durum da karışık baya drlar bile emin olamiyorken biz hamile halimizle nasıl sakin oluruz bilemiyorum ama kilo alımı devam ettiği sürece bebek iyi olduğu sürece beklenebilir. Inşallah normal doğum kilosunda dünyaya gelir gelmese bile sağlıklı olsunlar dogduktan sonra nasıl olsa kilo alırlarTansiyona dikkat et canım. Yükselmemesi gerek. Özellikle küçük tansiyonun 9 ve üstü olası önerilmiyor dedi dr bana.
Ben bu aralar haftada bir gidiyorum. Ama arada ikinci bir dr a gittim o yüzden 4 günde bir gibi oldu 2 haftadır.
Yeni gittiğim doktor(8aydıe beni takip eden değil) bebek 2 hafta geride ama geçen haftaya göre 1 hafta normal büyümüş dedi. Yani geç döllenme olabilir ama ilk aylardaki değerlerinizi görmeden birşey diyemem, bu durumda doğum için verilecek tarih değişir. Önemli bir durum. Şimdi bebek küçük ise ve sizin dediğiniz gibi 35+5 ise temmuz sonu almak lazım. Ama geç döllenme ise ağustos ortasını beklemeli. Fakat normal ise tarihiniz bebek küçük ise ağustos ortasını bekletsek anne karnında kaybedebiliriz bebeği dedi.
Ay sinirim bozuldu
Aynenn öyleeeEee baba olmak kolay deil,yeri gelecek uykuusuz da kalacak... bi anne kadar olmayacak belki ama hazırlıklı olsun yine de
Aynenn öyleeeEee baba olmak kolay deil,yeri gelecek uykuusuz da kalacak... bi anne kadar olmayacak belki ama hazırlıklı olsun yine de
Amiinn insallah:)Zaten planlar yapmıştım şimdi hepsi iptal inşallah zamanında gelir hayirlisiyla doğar canım
Umarım onu da kolay bir sekilde atlatırsını cnm ya,kıyamammmm kuzuyaaaNispeten kolay girdik ama dişine baktığı an kıyamet koptu. Bi de kan tahlili istedi florür vs için,,, o zaten faciaydı( florür kaplama yapılacak anladığım kadarıyla bütün dişlere. yarın sabaha randevu aldık yönlendirdiği doktordan,, profesörmüş, zaten sadece çocuklara bakıyor dedi,,, umarım kabusa dönüşmez o da (((
Sabah gastroenterolojiye gittim ve kaşıntılardan tahmin edildiği gibi gebelik kolestazi varmıs bende eğer vücudunda kaşıntısı olan varsa ihmal etmesin birkaç tahlille tespit edilebiliyor. Doktor bana sabah aksam ikiser tane kapsül ilac verdi safra asitlerini azaltıyormuş. Ve artik haftada bir gastroenteroloģa haftada iki de kendi doktoruma kontrole gidecem. Eģer kandaki asit seviyesi yükselirse bebeğe zarar verebilirmiş erken alınması gerekebilirmiş bu yüzden sıkı takipte olacaz lutfen dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?