2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kilosu normal gibi geldi bana ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Bence endişelenme artık çok hızlı kilo alıyolar içini ferah tut bol bol dinlennn

Ben korseyi dr önerirse alıcam,emzirme sütyeni bi tane almıstım ama kullanıslı gelmedi bana ,kullanlarda bu fotodakinden önerdi,bende onun yerine 4-5 tane Bunlardan aldım, penti de var,cok rahat askılı.daha pratik geldi hem bana.

Eklentiler

• IMG_5219.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 90
Canım. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün
Çalıştığım günler yanmaz değil mi 8 haftanın 4 haftası çalışmış olacam mesela
Canım bence bu durumu sskya sor 32ve 37 arası izne cikilabiliniyormu sorun olmurmu diye
ayniyiz canım :)) daha önceden de yazdım eşim uzun yol şoförü ve yazın inanılmaz yoğun o evdeyken halledebildigimi hallettim ama daha düzenlenmesi gereken çok şey var en son temizlikçi alicam artık başka türlü olmayacak mutfak dolaplarinin filan silinmesi lazım bebeğin eşyalarını Allah'tan yıkayıp utulemisim birde kızım gezmek istiyor babası evde olunca işimiz zor anlican

perdeler falan kolay canim,baskasi asacak nasilsa,senlik bir sey yok:)
evet zaten en guzel kismi alisveris kismi
Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4821.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4824.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_4825.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 96
Cnm İstanbul'un en iyi 2-3 çocuk doktorundan birine gidiyoruz. Eczaneler reçetesini tanıyor yazısından öyle söyleyeyim. Maddi anlamda başedebilmek için özel sigorta yaptırdık sırf, düşün artık.. ödül, telkin, iyi yaklaşım falan hiçbişey fayda etmiyo.. hayatında böyle bişey görmüş olamazsın :)))) bir kere farklı doktora gittik, ona da var mı böyle hastalarınız dedim, meslek hayatımda toplam 2 veya 3 kez karşılaştım dedi (( her türlü yolu denedik... oyuncak falan hiç kar etmiyo zaten, ne istersen alıcam diyorum benim herşeyim var zaten diyor... bugün doktora ben hasta diiiiliiiim diye bi bağırıp ağlaması var gülelim mi ağlayalım mı şaşırdık... kan almaya indik, hem ağlıyo hem parmağını uzatıyo hep oradan aldılar diye,,, meğer bu defa damardan alınıcakmış bu sefer de oradan almayın diye daha fazla ağlamaya başladı... ablası, ben, babası... susturamadık hiçbi şekilde... bi hemşire daha geldi, bakma sen diyolar ısrarla alınan kana bakıyo bi de... komedi/dram karışımı bi film daha çevirip geldik yani... bakalım yarın napıcaz (

Kaplı alıcam bende ama hiç bakmadım hangi markada var diye. Nereden aldın canım

Cnm çok normal ya,, ben bitirdiğime eminim ama hala telaşlanıyorum bazen bişeyler eksik diye... sonra da babası var, doktor var, ben varım haliyle meme de var,, gerisi de olsa da oluuur olmasa da olur moduna dönüyorum hemen :))

insallah gerek kalmayacak canim. bebisini de dusun,strese girme,kolay sekilde atlatirsiniz allahin izniyle.
İnşallah cnm... babam da çıldırttı şimdi beni,, anestezi falan yaptırmayın ben gelmeden sakın diyo... e gel o zaman siz gelene kadar doğurursam napıcaz diyorum bebeğe bakarız götürürsün diyo falan... aile meselesine dönüştü resmen.. o da tıp mezunu ya, acaip huylu,, kendi olmadan içi rahat etmeyecek...

Kaplı alıcam bende ama hiç bakmadım hangi markada var diye. Nereden aldın canım
Kaplı sutyeni NBB'den aldım. Birkaç markanın daha gördüm ama aldığım yerde. Atletleri de sanırım Şahinler ve Erdem marka aldım. Yalnız benim bir sorum olacak, bu emzirme atletleri göğüs ucunu gizleyebilecek mi normal bir zamanda giydiğimde yoksa sadece bebeğin rahat emmesi için mi? Atletlerden öyle bir performans beklemediğim için sutyeni kaplı ve balenli aldım mecburen uçlarını gizlesin diye.

Saol cnm. Öyle diyo kendisi de ,, artık o iğne olucak ben onu tutucam diyo :)) uygulamada ne kadar yapıcak bilmiyorum ama :)

Canım içine sine sine aldın sende..Bende herseyi 0_3 almışım anane-babaanne de hep öyle almış bu şekil günde sık sık değişirim hepsini giydiririm 3_6 si bile belki bi-2 tulum varsa vardır..Buyudukce alicam artik kıyafet kolay iş

O nasıl doktor ya ne bekliyo ki 5 kilo doğsun istiyo sanirimSeninki kuzu azsa benim karnında bebiş yokgayet de iyi kilosu takilma

Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)
Ne güzel denk gelmis koltukla duvar kağıdının deseni..kizlarin odasının kağıdı da çok çıtı-pıtı gule gule kullanin ailecek

Ohhh halletmişsiniz hepsini ne güzellll...
darısı bugüne ,doktor isini de hallet insallah ,daha da biseyin kalmaz:)
Perşembe de benim doktorum var :) bitmiyo bu son ay bi türlü :) Bu arada babam da normal doğumdan korkmaya başladı sanırım, rüptür riski endişelendiriyor herkesi.. bi tek ben korkmuyorum sanırım... deli cesareti mi geldi acaba :))

Ama bu durumda gayet iyi 2800gr bence sorun edecek bir gerilik değil. Senin doktorun biraz evham yaptırmış. Sen yemene dikkat et ama kafana takma. Bir de 39. Haftanın bitmesini bekle bence, beyin gelişimi için önemli diye okudum bir çok yerde. Yani mümkünse bekle, bebek erken gelirse yapacak birşey Yok tabi.

Oooo durum cok vahim yani dusunduqumdende kotuymus zamanla buyudukce bu fobisini yense bari yazik daha kucuk fistik ya korkmasida normal aslinda canim benim.ne saniyosa artik anesteziyle anca yapilacak ozaman ona mudahaleler aman aman mumkunse hasta olmasin aysecik dikkat ette

Saol canim benim cok icime sindi aldiqim hersey amannn qiysin nasil olsa yine alinir simdilik kiyafetinin bol olmasi lazim demi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…