Kilosu normal gibi geldi bana ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Bence endişelenme artık çok hızlı kilo alıyolar içini ferah tut bol bol dinlennnKızlar sayfaları atladım okuyamadim hemen yazmak için kontrol vardı 36+2 deyim doktor 2800 biraz az kilosu dedi 25 ine gün vermişti küçük dersem daha geç alırım dedi nst ye yolladı nst de 1 tane sancim çıkmış çok gezme erken de gelebilir gayet dedi
Ben korseyi dr önerirse alıcam,emzirme sütyeni bi tane almıstım ama kullanıslı gelmedi bana ,kullanlarda bu fotodakinden önerdi,bende onun yerine 4-5 tane Bunlardan aldım, penti de var,cok rahat askılı.daha pratik geldi hem bana.Kızlar bugün lohusasepetinden sipariş vericem de doğum sonrası korse kullanımı için ne diyorsunuz? Kesin gerekli midir ona göre alıyım :)
Bir de geçen gün e-bebek'teki satış danışmanı emzirme sütyeni ve atletinin çok da gerekli bir şey olmadığını ima etti. Emzirme atletini yerine omuz kısmı kolayca inen bir atlet ve straplez sütyenle yine aynı konforu yakalayabileceğimi söyledi de kafam karıştı. Gerçekten o kadar gereksiz mi bunlar :) Bilgisi olan var mı?
İnşallah :)) o kadar fena ki huyu annemle konuştum az önce, o bile "kapat telefonu kapat , beni stres basıyo çok kötü" dedi kapadı :)))Umarım onu da kolay bir sekilde atlatırsını cnm ya,kıyamammmm kuzuyaaa
İnşallah cnm,, çok saol, kaydettim adını. Yarın bi aksilik çıkar içime sinmezse vs oraya geçeriz hemenMaltepe merkezde impladent diş kliniği. Oradaki dr da doçent bu arada. Geçmiş olsun canım umarım bi sorun çıkmadan atlatırsınız
Allah yardımcın olsun valla cnm,biraz sabır,büyüdükce değişir illa ki...İnşallah :)) o kadar fena ki huyu annemle konuştum az önce, o bile "kapat telefonu kapat , beni stres basıyo çok kötü" dedi kapadı :)))
Canım. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Canım bence bu durumu sskya sor 32ve 37 arası izne cikilabiliniyormu sorun olmurmu diyeÇalıştığım günler yanmaz değil mi 8 haftanın 4 haftası çalışmış olacam mesela
ayniyiz canım :)) daha önceden de yazdım eşim uzun yol şoförü ve yazın inanılmaz yoğun o evdeyken halledebildigimi hallettim ama daha düzenlenmesi gereken çok şey var en son temizlikçi alicam artık başka türlü olmayacak mutfak dolaplarinin filan silinmesi lazım bebeğin eşyalarını Allah'tan yıkayıp utulemisim birde kızım gezmek istiyor babası evde olunca işimiz zor anlicanOff benide bi kaç gündür bi telaş aldı sanki hiç bişey yetişmeyecekmiş gibi. Maalesef yardım için kimse yok eşime bakıyor tüm büyük işler ben yarfımcı olabilirim sadece. Dün storları yıkadı taktı tam gaza geldik sırada duvarlar vardı tlf geldi işle ilgili çıktı evden. Ve bu aralar hiç tahmin etmediğimiz kadar yoğun işleri. Sırada çokça şehir dışı işleri varbebeğin tamam sayılır alışverişi ben kaldım. Daha dolap alıcaz evi düzenlememizde gerek. Sığamıyoruz bir türlü. Ayy ne çok yazdım. Offf puufff püfff:)
Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)perdeler falan kolay canim,baskasi asacak nasilsa,senlik bir sey yok:)
evet zaten en guzel kismi alisveris kismi
Cnm İstanbul'un en iyi 2-3 çocuk doktorundan birine gidiyoruz. Eczaneler reçetesini tanıyor yazısından öyle söyleyeyim. Maddi anlamda başedebilmek için özel sigorta yaptırdık sırf, düşün artık..A AysheDuru canim anca okuyabiliyorum yazilanlari :) doktot fobisi coqu cocukta war malesef heleki disciler tam bi kabus oluyo cocuklar icinmesela ben kardesimi qoturuyorum qenel kontrole daha kucuktu 2 tane disi cekilcekti doktor qozlerini kapattirdi okadar quzel konustuki iqnenin vurulduqunu dahi hissetmedi cocuk qozu kapali olduqu icin bak simdi sana fis fis sıkıcam ama bu fis fis birazcik can acitirmis dedi iqne yapti bizimki onu fis fis saniyodu 2 tane disini cekti konusa konusa hic anlamadi ben ewe qotururken aqzimi tutamadim soyledim bak ablacim o iqneydi diye qercekten mi abla ama hic acimadiki diyo doktorlarin yaklasimi cok onemli
Kaplı alıcam bende ama hiç bakmadım hangi markada var diye. Nereden aldın canımYani evet emzirme atletindeki -kapsız- o yuvarlak boşluklardan benimkiler sığmaz açıkçası ama aldım ben yine de, 2 tane kaplı emzirme sütyeni, 1 tane kaplı emzirme atleti 1 tane de kapsız normal emzirme atleti aldım ben.
Cnm çok normal ya,, ben bitirdiğime eminim ama hala telaşlanıyorum bazen bişeyler eksik diye... sonra da babası var, doktor var, ben varım haliyle meme de var,, gerisi de olsa da oluuur olmasa da olur moduna dönüyorum hemen :))Off benide bi kaç gündür bi telaş aldı sanki hiç bişey yetişmeyecekmiş gibi. Maalesef yardım için kimse yok eşime bakıyor tüm büyük işler ben yarfımcı olabilirim sadece. Dün storları yıkadı taktı tam gaza geldik sırada duvarlar vardı tlf geldi işle ilgili çıktı evden. Ve bu aralar hiç tahmin etmediğimiz kadar yoğun işleri. Sırada çokça şehir dışı işleri varbebeğin tamam sayılır alışverişi ben kaldım. Daha dolap alıcaz evi düzenlememizde gerek. Sığamıyoruz bir türlü. Ayy ne çok yazdım. Offf puufff püfff:)
İnşallah cnm... babam da çıldırttı şimdi beni,, anestezi falan yaptırmayın ben gelmeden sakın diyo... e gel o zaman siz gelene kadar doğurursam napıcaz diyorum bebeğe bakarız götürürsün diyo falan... aile meselesine dönüştü resmen.. o da tıp mezunu ya, acaip huylu,, kendi olmadan içi rahat etmeyecek...insallah gerek kalmayacak canim. bebisini de dusun,strese girme,kolay sekilde atlatirsiniz allahin izniyle.
Kaplı sutyeni NBB'den aldım. Birkaç markanın daha gördüm ama aldığım yerde. Atletleri de sanırım Şahinler ve Erdem marka aldım. Yalnız benim bir sorum olacak, bu emzirme atletleri göğüs ucunu gizleyebilecek mi normal bir zamanda giydiğimde yoksa sadece bebeğin rahat emmesi için mi? Atletlerden öyle bir performans beklemediğim için sutyeni kaplı ve balenli aldım mecburen uçlarını gizlesin diye.Kaplı alıcam bende ama hiç bakmadım hangi markada var diye. Nereden aldın canım
İmer diye bi marka canım, avm den aldım önce, yarı fiyatına içgiyimshop diye bi internet sitesinden aldım. Hoşuma gitti tavsiye ederimKaplı alıcam bende ama hiç bakmadım hangi markada var diye. Nereden aldın canım
Saol cnm. Öyle diyo kendisi de ,, artık o iğne olucak ben onu tutucam diyo :)) uygulamada ne kadar yapıcak bilmiyorum ama :)Hadi hayırlısı canım. Bu sefer başka olur inşallah.zormuş.
Ama kardeşi doğunca ve bebeği doktora götürdükçe onu da götürün. Belki o şekilde alışır. Belki kardeşinin de doktora götürülmesi ile bakışı değişir falan. İyi gelir. Sen ablasın, kardeşine destek ol onu rahatlat, dr hiç birşey yapmayacak bak onu iyileştirecek vs diye ayşeye sorumluluk vermek belki işe yarar.
Canım içine sine sine aldın sende..Bende herseyi 0_3 almışım anane-babaanne de hep öyle almış bu şekil günde sık sık değişirim hepsini giydiririmNapiyosunuz kizlarMavili Pembeli sorma canim cok yoruldum sonrasindada piknik falan nasul uyuduysam doktor kontrolune bile qec kaldim bitti cok sukur alisveris yani buyuk bi eksiqim kalmadida kaynana canimi skti ne kucuk aldin herseyi falsn dedi yani halbuki hep 0-3 0-6 almaya calistimda nebiliyim bi tekrar qozden qeciriyim deqistiririm olmazsa sanki her cocuk 3 bucuk kilo falan doqmuyoki hadi kucuk doqdu ozamanda kucuk seyler lazim tam hersey bitti derken kararsiz kaldim ya
O nasıl doktor ya ne bekliyo ki 5 kilo doğsun istiyo sanirimCanim ben takvimi duzeltemedim normal doğum zamanı aslında 5 agustos şimdi 36+2 yim 25 ine sezaryen için gün verdi bende şaşırdım canım hoşuna gitmedi böyle 3 yumurta 2 barsak süt 2 kase yoğurt et tavuk ye 400 g alabilir dedi birde dedim ya 25 inde küçük dersem ertelerim dedi yani şimdiki alım hızı ile gitse vaktini de beklerse inş 3 kg olur diyorum ama onu bile begenmeyebilir stres oldum bende
Ne güzel denk gelmis koltukla duvar kağıdının deseni..kizlarin odasının kağıdı da çok çıtı-pıtı gule gule kullanin ailecekYa wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)
Perşembe de benim doktorum var :) bitmiyo bu son ay bi türlü :) Bu arada babam da normal doğumdan korkmaya başladı sanırım, rüptür riski endişelendiriyor herkesi.. bi tek ben korkmuyorum sanırım... deli cesareti mi geldi acaba :))Ohhh halletmişsiniz hepsini ne güzellll...
darısı bugüne ,doktor isini de hallet insallah ,daha da biseyin kalmaz:)
Cnm ben temmuz annelerinin linki bulamıyorum. Bende bi gariplik var sanırım? Nası buluyoruz onu?
Canim ben takvimi duzeltemedim normal doğum zamanı aslında 5 agustos şimdi 36+2 yim 25 ine sezaryen için gün verdi bende şaşırdım canım hoşuna gitmedi böyle 3 yumurta 2 barsak süt 2 kase yoğurt et tavuk ye 400 g alabilir dedi birde dedim ya 25 inde küçük dersem ertelerim dedi yani şimdiki alım hızı ile gitse vaktini de beklerse inş 3 kg olur diyorum ama onu bile begenmeyebilir stres oldum bende
Oooo durum cok vahim yani dusunduqumdende kotuymusCnm İstanbul'un en iyi 2-3 çocuk doktorundan birine gidiyoruz. Eczaneler reçetesini tanıyor yazısından öyle söyleyeyim. Maddi anlamda başedebilmek için özel sigorta yaptırdık sırf, düşün artık..ödül, telkin, iyi yaklaşım falan hiçbişey fayda etmiyo.. hayatında böyle bişey görmüş olamazsın :)))) bir kere farklı doktora gittik, ona da var mı böyle hastalarınız dedim, meslek hayatımda toplam 2 veya 3 kez karşılaştım dedi (( her türlü yolu denedik... oyuncak falan hiç kar etmiyo zaten, ne istersen alıcam diyorum benim herşeyim var zaten diyor... bugün doktora ben hasta diiiiliiiim diye bi bağırıp ağlaması var gülelim mi ağlayalım mı şaşırdık... kan almaya indik, hem ağlıyo hem parmağını uzatıyo hep oradan aldılar diye,,, meğer bu defa damardan alınıcakmış bu sefer de oradan almayın diye daha fazla ağlamaya başladı... ablası, ben, babası... susturamadık hiçbi şekilde... bi hemşire daha geldi, bakma sen diyolar ısrarla alınan kana bakıyo bi de... komedi/dram karışımı bi film daha çevirip geldik yani... bakalım yarın napıcaz (
Saol canim benim cok icime sindi aldiqim hersey amannn qiysin nasil olsa yine alinir simdilik kiyafetinin bol olmasi lazim demi :):)Canım içine sine sine aldın sende..Bende herseyi 0_3 almışım anane-babaanne de hep öyle almış bu şekil günde sık sık değişirim hepsini giydiririm3_6 si bile belki bi-2 tulum varsa vardır..Buyudukce alicam artik kıyafet kolay iş
O nasıl doktor ya ne bekliyo ki 5 kilo doğsun istiyo sanirimSeninki kuzu azsa benim karnında bebiş yok gayet de iyi kilosu takilma
Ne güzel denk gelmis koltukla duvar kağıdının deseni..kizlarin odasının kağıdı da çok çıtı-pıtı gule gule kullanin ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?