2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Kizlar sifir kollu cit citli body aldinizmi ? Bizimki aqustos sonuna denk qeliyo acaba qiydirebilirmiyimki uzun kollumu alsaydim hepsini acaba
 
Geçmiş olsun çocuk işte ya kasla göz arasında olmuştur. Inşallah naesteziye fila n gerek kalmadan hallolur.
Saol cnm... Nasıl başardı acaba... düşmedi de hiç o arada.. leblebi yemişti sabah, belki de o sırada kırıldı ama düşmedi falan.. anlamadım... yalnız çocuklarımızda ciddi bi florür eksikliği var, onu üniversiteden beri biliyorum... bi türlü çözülemedi şu mesele.. fazlası zararlı evet, ama yokluğu da zararlı... içme sularında yok, diş macunları florürsüz ve bi kesim böyle olması gerek derken bilimsel olaraksa bi miktara ihtiyaçları olduğu kesin.. bilemedim.. inşallah kan tahlili iyi çıkar da metabolik bi sıkıntı yoktur... demir florür vs bir sürü test istedi, 3 gün sonra çıkıcakmış... stres işte..
 
Yani evet emzirme südywni yerine kolay açabileceğin bir südyen ve atletin kolunu indirebilirsin. Bu elzem değil ama konfor mantığı bence. Südyenin biraz süngerli falan ise ve kullandığın modele de bağlı olarak tek memeyi açmak isterken ikisi birden açılabilir ve tam anlamıyla açılmayacağı sadece memeni içinde çıkartacağın için bebeğin yanağına denk gelebilir de. Ama penye südywn kullanıyorsan, süngeriz balensiz, o zaman gerek duyulmaz tabi.

Korse konusunda ise bence hiç riske girme mutlaka al.
Arkadaşım almadı ve kızın göbek o haliyle kaldı. Ne kadar zayıflasa da çıkık bir göbeği oldu. Ablam seZeryandan eve dönünce hemen kullanmaya başladı iki doğumunda da ve karnı dümdüzdür. Sonuçta tam rahim kendini toparlarken onu biraz içeri doğru baskıyla desteklemek daha iyi.
 

cok gecmis olsun canim.

Saolun kızlar. Sizin de aklınızda olsun, süt dişleri sandığımızdan daha önemliymiş. Çünkü alttaki dişlere kılavuzluk ediyorlar.. yani süt dişinde bir problem varsa geç olmadan çözülmesi gerekiyormuş benim de yapısal olarak çok problemli dişlerim, babasının da... bize çekti heralde. Bu arada kalıcı dişleri çıkan çocuklar için fistür kaplama denen ve bi kere yapılan bi işlem varmış, her diş için 100 lira civarı fiyatı. Daha büyük çocukları olan arkadaşların da aklında bulunsun. Bana çok mantıklı geldi...
 
Canım bu südyenler ev için uyğun bence de. Hatta o kaplı südyenlerle rahatlık açısından kıyaslanamaz bile. Ama ben şöyle düşündüm, mesela göğüs Kalkan'ı taktığında bu penye südyenden baya biçimsizce belli olur ve kötü durur. Misafir önünde falan nasıl olur ki. O açıdan bence bir tane kaplı südyen al. Ben tecrübeli bir anne değilim ama fikrimi söyliyeyim dedim. :)
 
Duvar kağıdım ve koltuklarının renklerine ve uyumlarına bayıldım
Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)
çok zevkli döşemişsin. Ayşen'in odasının duvarlar da Harika. Maşallah, güzel günlerde kullanın :)
 
Ama haklılar yaa, dişi kırıldı diye anestezi alması da bana da kötü geldi keşke farklı bir şekilde halledilebilse
 

İmer diye bi marka canım, avm den aldım önce, yarı fiyatına içgiyimshop diye bi internet sitesinden aldım. Hoşuma gitti tavsiye ederim
Sağolun kızlar. Ben ilkinde emzir me atleti kullanmadım onun için fikir sahibi değilim ama sanırım çokta olmazsa olmaz değil. Ben bir tane alıcam eğer memnunsam bi kaç tane daha alırım diye düşündüm. Emzirme sütyenide ilkinde kaplı hiç denk gelmedim sonradanda almadım. Ama penye olanlar ev içinde rahatta dışarı çıkınca tşörtlerin altında çok biçimsiz böyle ninelerinki gibi duruyordu:) bizim lohusalıklarda yaza denk geliyor incecik tşörtler giyince kötü duracak. onun için hem penye hem kaplı alıcam.
 
Who dan bir araştır canım, florür ve bu kaplamanın sağlık için zararlı olduğunu okumuştum. Uluslararası makalelere bakmakta fayda var. Vücuda giren mg mertebesinde florür bile baya zararlı etkilere sahip. Diş macunu olarak da florürsüz ve organik olanları tercih etmeli, ister istemez ağızda kalan bir miktar yutuluyor çünkü. Sen yine de bir araştır emin ol. Diş için fayda edelim derken başka bir sağlık sorunu yaratmayalım.
 
Who dan bir araştır canım, florür ve bu kaplamanın sağlık için zararlı olduğunu okumuştum. Uluslararası makalelere bakmakta fayda var. Vücuda giren mg mertebesinde florür bile baya zararlı etkilere sahip. Diş macunu olarak da florürsüz ve organik olanları tercih etmeli, ister istemez ağızda kalan bir miktar yutuluyor çünkü. Sen yine de bir araştır emin ol. Diş için fayda edelim derken başka bir sağlık sorunu yaratmayalım.
 
Benimde son ütü işim kaldı bugün halledicem. Ama onun dışında herşey duruyor. Camlar kapılar ve mutfak temizliği için birini ayarlarım ama bu ay sonu yaptırıcam onu. Çocuğun yatağı bizim odaya sığmadığı için evin içinde evciliknoynar gibi bazı mobilyalarımın yerini değiştiricez odadan odaya. O beni geriyor biraz. Şekilsiz olacak ama Başka çarem yok şuan. Seneye odalarını ayrı ayrı yapıcam ama. Şuanda kardeşim bizimle yaşıyor üniversiteyi kazanınca yanıma gelmişti. seneye evlenince onun oda boşalıcak ozaman düzene girer ancak evim. Yok yok ben baya baya kafaya takmışım. Bugün çenem düştü resmen hiç bukadar uzun uzun yazmazdım:)
 
Cnm ben temmuz annelerinin linki bulamıyorum. Bende bi gariplik var sanırım? Nası buluyoruz onu?

Temmuz 2017

Forumlar-Kadın, Anne ve Çocuk Sağlığı-Gebelik/Hamilelik-Temmuz Anneleri olarak da kendin bulabilirsin :)

Kizlar sifir kollu cit citli body aldinizmi ? Bizimki aqustos sonuna denk qeliyo acaba qiydirebilirmiyimki uzun kollumu alsaydim hepsini acaba
Askılı askılı var birkaç tane ama beni kız ağustos başı bekleniyor o yüzden daha çok kullanırım muhtemelen.

Saol cnm,, geçmemiş :)) İkinci de böyle olursa bizi almazlar daha bu kliniğe bence ) artık randevu bile almıyoruz, kıyamet kopuyor ve doktorun sesi geliyor odadan "Ayşe Beren'i önce gönderiiiiin" ,,, klişe oldu :)
Çok zor doktordan korkan çocuk, annemlerden biliyorum. Dişçi ağlamamdan yılıp ben bu çocuğa bir şey yapamam diye kaç kez gönderdi ben bilirim. Üstelik yaşım da 8-10'du yani. Ama sonra, üniversite ve sonrasında geçti, tek başıma dolgu da yaptırdım, gönüllü olarak yirmilik dişlerimi de çektirdim güle oynaya. İnşallah sizinki daha çabuk geçer tabi :)
 
Arkadaslar misafirim vardi iki gündür pasta börek hazrlkları yapıyordum bugün gelip gittiler ama belim cok agrıyor
 
Kızlar 0-3ve 3-6ay kaçar tane alt üst tulum aldınız? Ben bir sürü çıtçıtlı badi almışım ama birkaç tane alt üstün var ütü yapınca fark ettim
 
:)))) Yaz canım nolucak burasının amacı yazıp rahatlamak o ev düzeni benide mahvetti karışık olunca ruhum daraliyor benimde yatak odası tikis tikis olucak fazla odamız yok 2+1 ev şu anda büyük evede gecemem bu ev kışın çok güzel ısınıyor idare edicem bende baya bir süre en azından bebiş büyüyene kadar
 
Kizlar sifir kollu cit citli body aldinizmi ? Bizimki aqustos sonuna denk qeliyo acaba qiydirebilirmiyimki uzun kollumu alsaydim hepsini acaba
bizimde sıfır kollu var canım üstüne uzun kollu ustlede giydirirsin.zaten merak etme en fazla 40 gün sonra tekrar alışveriş yapman gerekiyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…