2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi kaç aydır işe giderken bile bunları kullanıyorum ben tavsiye ederim gerçekten çok rahat

Ay içini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah eksiklik çıkmaz. Çıkarsa da takviyesini yaparsınız heralde değil mi?

Kızlar internetten alıp memnun olduğunuz linkler var mı emzirme sütyeni atleti için? Bir de mesela dışarıda emzirmek için o dediğiniz şeyler rahat olur mu ki? Kıyafeti çıkarmadan omuzları nasıl indireceğiz?

Slm kizlar
Cok sukur bebeklerimiz teker teker geliyo saglikla hayirla gelsinler insallah
İki gece once bende 1 saat sanci cektim dedim vallahi geliyo bi korku sardi beni sormayin korkudan ustume konduramadim yok yalanci sancidir diye ama oyleymis kendiliginden gecti sukur gelisimi 1 hafta onde gidiyo ama hala kucuk bence ertesi gun alel acele cantalari hazirldimm simdi biraz daha rahatim sukur.
Korseden konusulmus normal dogumda cok rahat kullaniliyo ama sezeryanda aci veriyo diye biliyorum ilk kizimin dogumu normaldi cok guzel kullandim hic gobekk kalmamisti bakalim bunda nasil olacak

Oyyy üniversite mii :))))) yandık :))) dişçiye ilk kez gidicek, belki farklı davranır, umudum var çok az biraz :))))

canim yaninda yatirdigin besigin icine yatagi nerden nasil bir sey aldiniz?
Canim benim arkadasim park yatak almis kullanmamis biliyorsun bizim bebis erken geldi daha besik almamistik arkadasim verdi besigi biz de memnunuz 1 sene kadar bunu kullanacagiz denk geldi yani... icine de eltim el emegi bir yatak yapmisti bebislerimizin cicileri bolumunde paylasmistim onu oturttuk cuk oturdu biz suan bu sekil kullaniyoruz hatta fotosunu koyayim

Eklentiler

• IMG-20170627-WA0002.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20170627-WA0001.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar 0-3ve 3-6ay kaçar tane alt üst tulum aldınız? Ben bir sürü çıtçıtlı badi almışım ama birkaç tane alt üstün var ütü yapınca fark ettim
Tavsiyem 0-3 ay alt üst alma pek. 3-6 ay soğuklara denk gelecek o zaman için alırsın.
0-3 ay için 3 alt 3 üst yeter, zaten daha da fazla gerekirse alırsın sonrasında

Maasallah kuzuya gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Ay mis gibi olmuştur kiyamam. Allah size bağışlasın canm. Alistiniz mi birbirinize.annelik nasıl bir duyguymus canm
Ah öyle güzel ki inan yaşamak lazım her aksam surekli kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye Allah im benim omrumden al ona ver diyorsun... cok tuhaf bir duygu

canım askini cikarmana gerek yok alttan açıyorsun yani ben kizimda hiç emzirme sütyeni kullanmadım hep normal sütyen kullandım alttan açıp emziriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…