- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Bi kaç aydır işe giderken bile bunları kullanıyorum ben tavsiye ederim gerçekten çok rahatBen korseyi dr önerirse alıcam,emzirme sütyeni bi tane almıstım ama kullanıslı gelmedi bana ,kullanlarda bu fotodakinden önerdi,bende onun yerine 4-5 tane Bunlardan aldım, penti de var,cok rahat askılı.daha pratik geldi hem bana.
Ay içini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah eksiklik çıkmaz. Çıkarsa da takviyesini yaparsınız heralde değil mi?Saol cnm... Nasıl başardı acaba... düşmedi de hiç o arada.. leblebi yemişti sabah, belki de o sırada kırıldı ama düşmedi falan.. anlamadım... yalnız çocuklarımızda ciddi bi florür eksikliği var, onu üniversiteden beri biliyorum... bi türlü çözülemedi şu mesele.. fazlası zararlı evet, ama yokluğu da zararlı... içme sularında yok, diş macunları florürsüz ve bi kesim böyle olması gerek derken bilimsel olaraksa bi miktara ihtiyaçları olduğu kesin.. bilemedim.. inşallah kan tahlili iyi çıkar da metabolik bi sıkıntı yoktur... demir florür vs bir sürü test istedi, 3 gün sonra çıkıcakmış... stres işte..
Evt cnm tam 100 gr daha almisiz 4 gunde zaten yakalamamiz gereken 25 gr 30 gr :) isitme testimizden de gectik cok sukurAlmıştır cnm,, hala isyan edip mama vermediğine göre emin ol almıştır
Heh cuk oturdu vallaHahhahahah bak buna gülerim.iste terzi kendi sokugunu dikemezmis dedikleri bu olsa gerek
Temmuz 2017
Forumlar-Kadın, Anne ve Çocuk Sağlığı-Gebelik/Hamilelik-Temmuz Anneleri olarak da kendin bulabilirsin :)
Askılı askılı var birkaç tane ama beni kız ağustos başı bekleniyor o yüzden daha çok kullanırım muhtemelen.
Çok zor doktordan korkan çocuk, annemlerden biliyorum. Dişçi ağlamamdan yılıp ben bu çocuğa bir şey yapamam diye kaç kez gönderdi ben bilirim. Üstelik yaşım da 8-10'du yani. Ama sonra, üniversite ve sonrasında geçti, tek başıma dolgu da yaptırdım, gönüllü olarak yirmilik dişlerimi de çektirdim güle oynaya. İnşallah sizinki daha çabuk geçer tabi :)
Oh maşallaaaahh :)) zaten şimdi sütün de iyice artıcak,, daha da hızlı alır :) çok sevindim cnm,, devam :)))Evt cnm tam 100 gr daha almisiz 4 gunde zaten yakalamamiz gereken 25 gr 30 gr :) isitme testimizden de gectik cok sukur
Darısı tum bebişlerimizin başına
Oyy ya maşallah, abla oldu senin kuş
Canim benim arkadasim park yatak almis kullanmamis biliyorsun bizim bebis erken geldi daha besik almamistik arkadasim verdi besigi biz de memnunuz 1 sene kadar bunu kullanacagiz denk geldi yani... icine de eltim el emegi bir yatak yapmisti bebislerimizin cicileri bolumunde paylasmistim onu oturttuk cuk oturdu biz suan bu sekil kullaniyoruz hatta fotosunu koyayimcanim yaninda yatirdigin besigin icine yatagi nerden nasil bir sey aldiniz?
Amin cnm herkese dua ediyorum inan kimasallah masallah
allahim bizlere de yasatsin o gunleri insallah:)
ne tatlidir,ne guzel kokuyordur simdi
Tavsiyem 0-3 ay alt üst alma pek. 3-6 ay soğuklara denk gelecek o zaman için alırsın.Kızlar 0-3ve 3-6ay kaçar tane alt üst tulum aldınız? Ben bir sürü çıtçıtlı badi almışım ama birkaç tane alt üstün var ütü yapınca fark ettim
Maasallah kuzuya gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar benim meleğim de daha fazla dayanamadı ve dün doğdu ) şu an çok iyi MaşaAllah ve o kadar kötü bir Doğum macerasına rağmen çok sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yanımda. Sezaryen ile doğdu kuşum. Şu an ağrılarım var onları atlatırsam yeniden doğmuş gibi olucam. Kilosu 3120 boyu 50 cm. Doğumu ben bi unutayım siz de bi doğurun sonra anlatıcam.. ama herşeye rağmen onun cennet kokusu herşeye bedel. 24 saat sancı çekip sonra birden acil sezaryene alınmak nedir beni bitekarch2401 anlar... ama şükür tabiki bugünümüze
Ayy delircem odaya göre kafama yatan bi halı bulamadım işin komik tarafı eşim ve yedi ceddi halıcıı
Ah öyle güzel ki inan yaşamak lazım her aksam surekli kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye Allah im benim omrumden al ona ver diyorsun... cok tuhaf bir duyguAy mis gibi olmuştur kiyamam. Allah size bağışlasın canm. Alistiniz mi birbirinize.annelik nasıl bir duyguymus canm
canım askini cikarmana gerek yok alttan açıyorsun yani ben kizimda hiç emzirme sütyeni kullanmadım hep normal sütyen kullandım alttan açıp emziriyordumKızlar internetten alıp memnun olduğunuz linkler var mı emzirme sütyeni atleti için? Bir de mesela dışarıda emzirmek için o dediğiniz şeyler rahat olur mu ki? Kıyafeti çıkarmadan omuzları nasıl indireceğiz?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-temmuz-anneleri-paylasim-alani.954813/page-4088 Ben sana direk gönderim sayfasıyla çok bişey yazmamış ama olur da iletişime falan geçmek istersen diye haber veriym dedimCnm ben temmuz annelerinin linki bulamıyorum. Bende bi gariplik var sanırım? Nası buluyoruz onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?