2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar korse olan varsa resim paylasabilirmi nasl korse olması lazm bn ilk dogumda kullnmadm bilmiyrdm simdi kullanmk istyrm ama sadece karın korsesisimi yoksa bel bacak giyilen korsedenmi

Kizlar korse olan varsa resim paylasabilirmi nasl korse olması lazm bn ilk dogumda kullnmadm bilmiyrdm simdi kullanmk istyrm ama sadece karın korsesisimi yoksa bel bacak giyilen korsedenmi
Ben aldım ama sadece karın korsesi aldım başka mağazada atlet tarzında vardı göğüs kısmı penye karına gelen yer korseydi öyle birşey de alabilirsin

Ya ne güzel olurdu büyük bi dolap olsa neyi nereye koyacağım derdi olmasa herşeyi rahat rahat yerleştirsek.. Valla bende de aynı dert var

canım askini cikarmana gerek yok alttan açıyorsun yani ben kizimda hiç emzirme sütyeni kullanmadım hep normal sütyen kullandım alttan açıp emziriyordum
Hii yukarı mi çekiyorsun yanı sütyeni anladım:) Peki atlet olayı nasil oluyor? Atlet giymiyor musun

Ohh bebek kokusu alıyorum ne güzel ya :)

Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)

cok guzel olmus kagitlar,gule gule kullanin. kizlarin odasi daha guzel ama tabiki

aman iyi oldu bi yandan da bosver,hem ev tamamen temizlendi,hem de bazi seyler yenilendi ohh sefan olsun

ayna ve cerceveleri de merak ederiz takilinca

Yaa ne güzel olmuş kendine bakım yaptırman hem moral olarakta çok iyi gelmiştir :) doğum fotoların için de iyi olmuş tepeden tırnağa bakım :) evini de düzene koydun oh süper bende doğuma 1 hafta kala bi kadın çağırmayı düşünüyorum darısı bana olsun:)

Aynen cnm,, çok hassas bi dengesi var. Ama içimden bi ses yine de florür eksik çıkıcak diyo. Çünkü doktora gitmeden de tahmin etmiştim, gerçekten direk kanda florüre bakalım dedi kalsiyum da olabilirmiş ama Ayşe gereğinden bile fazla kalsiyum tüketiyor çok canım sıkıldı.. ciddi bi kayıp var, çok zayıflamış dişleri... bakalım... sabaha kadar uyuyamıcam muhtemelen

Hangisi senin ve bebegin icin hayrlı saglıklı olacaksa o olsun insallah
Bu arada bisey dicem ben mothercare den çıktım simdi senin su dedigin kuvet ici var ya,bildigimiz bizim de girdigimiz büyük küvetler içinmiş:) biliyordun dimi sende... ben yanlıs anlamısım,bebek küvetleri icin sanmıstım,o sebeple köpük ya da file bakcam...

Ben alttan çıkartırım diye düşünüyorum,hatta denemesini de yapmıstım.zorlanmamıstım:) ne bilim emzirme sütyeninde bebegin teni sütyene degecek fln ondan istemedim.yine 1 tane yedeğim var,belki kullanırım

Ay içini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah eksiklik çıkmaz. Çıkarsa da takviyesini yaparsınız heralde değil mi?
Saydığı maddeler anladığım kadarıyla hep takviye yapılabilen maddeler. Demir florür kalsiyum vs... ama işte yürüyüşü normal di mi falan dedi,, agresifliğimiz dışında bi değişiklik var mı şu bu :)) insan huylanıyo ister istemez.. başka bişeyden kaynaklı olabilir mi diye... ya ben her kan tahlilinde böyle oluyorum,, insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo... Allah korusun... bütün çocuklarımızı... keşke hiç hastalanmasalar,, kıllarına bile zarar gelmese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…