Markası Sunveno'ydu. Aldığım linki de göndereyim, elinde bulunsun.Gretchen Grundler canım senin aldığın bebek bakım çantası vardı. Onu bir sitede görüp beğenmiştim ama adını not almamışım. Markasını yazar mısın? Bi bakacağım da...
Ne zaman baslaniyor korse kullanimina ben de edineyim 1 adetKizlar korse olan varsa resim paylasabilirmi nasl korse olması lazm bn ilk dogumda kullnmadm bilmiyrdm simdi kullanmk istyrm ama sadece karın korsesisimi yoksa bel bacak giyilen korsedenmi
Doğurdun sandımmm :)) whatsapptan da rahatsız etmek istemedim meraklandım :) en son öyle yapıcaktım wala :)
Ben aldım ama sadece karın korsesi aldım başka mağazada atlet tarzında vardı göğüs kısmı penye karına gelen yer korseydi öyle birşey de alabilirsinKizlar korse olan varsa resim paylasabilirmi nasl korse olması lazm bn ilk dogumda kullnmadm bilmiyrdm simdi kullanmk istyrm ama sadece karın korsesisimi yoksa bel bacak giyilen korsedenmi
Ya ne güzel olurdu büyük bi dolap olsa neyi nereye koyacağım derdi olmasa herşeyi rahat rahat yerleştirsek.. Valla bende de aynı dert varBütün gün evle uğraştım ve hala işler bitmedi temizlik olarak yaptığım süpürüp silmek gerisi hep düzenleme neyi nereye koysam derdielimde olsa bir odayı sırf dolap yaptırır ne var ne yok içine koyardim ayaklarım.agridi
Hii yukarı mi çekiyorsun yanı sütyeni anladım:) Peki atlet olayı nasil oluyor? Atlet giymiyor musuncanım askini cikarmana gerek yok alttan açıyorsun yani ben kizimda hiç emzirme sütyeni kullanmadım hep normal sütyen kullandım alttan açıp emziriyordum
Ohh bebek kokusu alıyorum ne güzel ya :)Canim benim arkadasim park yatak almis kullanmamis biliyorsun bizim bebis erken geldi daha besik almamistik arkadasim verdi besigi biz de memnunuz 1 sene kadar bunu kullanacagiz denk geldi yani... icine de eltim el emegi bir yatak yapmisti bebislerimizin cicileri bolumunde paylasmistim onu oturttuk cuk oturdu biz suan bu sekil kullaniyoruz hatta fotosunu koyayim
Ya wala o bile gözümde büyüyo,, yani işe bebek temizliği diye başladık komple ev değişicek nerdeyse :) son durum bu :)) daha ayna çerçeveler vs hiçbişey asılmadı,, babamı bekliyoruz :)
Haklısın canım şimdiye kadar hep milleti ön plana almışız artık kendimizi alma vaktimiz :)Yok yok değişmek mümkün :) aslolan senin ne yaşadığın, gerisini yarım saatten fazla düşünmeye değmez
Yaa ne güzel olmuş kendine bakım yaptırman hem moral olarakta çok iyi gelmiştir :) doğum fotoların için de iyi olmuş tepeden tırnağa bakım :) evini de düzene koydun oh süperKızlar klima mevzumuz dün gönderdikleri şahane Vestel ekibi (gerçekten şahane!) sayesinde tam 5 saatte çözüldü. Lanet site ve dırdırcı komşular sağolsun :) tesisatta da sorun varmış, içeriden kırılmış borular, gaz kaçakları vs derken ev mev her yer battı.. Allahtan inanılmaz sabırlı birini göndermişler. Ben bunu çalıştırmadan gitmem dedi adam :)) bu sabah da duvar kağıtlarımızı bitirdiler. Kadın da mutfağı temizlemeye geldi... ve kendime verdiğim sözü tutup kaçtım evden :))) eşim kızı babaannesiyle dedesine götürdü, orada oyaladı, 4 saat kuaför keyfi yaptım :) saçımı boyattım, griler zaten akmıştı, röfleyi yeniletip hepten sarışın oldum, uçlarını kestirdim,, epilasyon, manikür pedikür kaş maş hepsini hallettim çıktım. Daha erken aslında ama ne olur ne olmaz dedim :))) eve geldim kadın hala temizlik yapıyosekize doğru çıkabildi... ama şükür bitti bütün iş... Allah korusun bi aksilik daha çıkmazsa rutine döndük çok şükür :) darısı başınıza :))
Tesekkür ederim :)Markası Sunveno'ydu. Aldığım linki de göndereyim, elinde bulunsun.
Aynen bende 3-4 Aydır kullanıyorum ve cok memnunumBi kaç aydır işe giderken bile bunları kullanıyorum ben tavsiye ederim gerçekten çok rahat
Çok sagol arkadaşım Rabbim tum hastalara acil sifalar versinnÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.
Inşallah yaa baya panik oldum. Hepimiz vaktinde alalim yavrularimizi kucağimiza insallah.Gecmis olsun cnm.ınsallah yukselmez zamanında,saglıkla alırsın bebegini kucağına...
Aynen cnm,, çok hassas bi dengesi var. Ama içimden bi ses yine de florür eksik çıkıcak diyo. Çünkü doktora gitmeden de tahmin etmiştim, gerçekten direk kanda florüre bakalım dediWho dan bir araştır canım, florür ve bu kaplamanın sağlık için zararlı olduğunu okumuştum. Uluslararası makalelere bakmakta fayda var. Vücuda giren mg mertebesinde florür bile baya zararlı etkilere sahip. Diş macunu olarak da florürsüz ve organik olanları tercih etmeli, ister istemez ağızda kalan bir miktar yutuluyor çünkü. Sen yine de bir araştır emin ol. Diş için fayda edelim derken başka bir sağlık sorunu yaratmayalım.
Perşembe de benim doktorum var :) bitmiyo bu son ay bi türlü :) Bu arada babam da normal doğumdan korkmaya başladı sanırım, rüptür riski endişelendiriyor herkesi.. bi tek ben korkmuyorum sanırım... deli cesareti mi geldi acaba :))
Terzi kendi sökügünü dikemez olayıAyy delircem odaya göre kafama yatan bi halı bulamadım işin komik tarafı eşim ve yedi ceddi halıcıı
Kızlar internetten alıp memnun olduğunuz linkler var mı emzirme sütyeni atleti için? Bir de mesela dışarıda emzirmek için o dediğiniz şeyler rahat olur mu ki? Kıyafeti çıkarmadan omuzları nasıl indireceğiz?
Saydığı maddeler anladığım kadarıyla hep takviye yapılabilen maddeler. Demir florür kalsiyum vs... ama işte yürüyüşü normal di mi falan dedi,, agresifliğimiz dışında bi değişiklik var mı şu bu :)) insan huylanıyo ister istemez.. başka bişeyden kaynaklı olabilir mi diye... ya ben her kan tahlilinde böyle oluyorum,, insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo... Allah korusun... bütün çocuklarımızı... keşke hiç hastalanmasalar,, kıllarına bile zarar gelmese :)Ay içini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah eksiklik çıkmaz. Çıkarsa da takviyesini yaparsınız heralde değil mi?
Yaaa ne güzelAh öyle güzel ki inan yaşamak lazım her aksam surekli kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye Allah im benim omrumden al ona ver diyorsun... cok tuhaf bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?