2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-temmuz-anneleri-paylasim-alani.954813/page-4088 Ben sana direk gönderim sayfasıyla çok bişey yazmamış ama olur da iletişime falan geçmek istersen diye haber veriym dedim
Saol cnm :) okudum şimdi,, bravo valla... çok da korkunç geçmemiş gibi hissettim yazdığı kadarıyla ama zor demiş arada tabi... ben de beklemekte kararlıyım,, sezeryan da olsa zamanı dolsun... herkeste korku başladı gibi ama kendim şimdilik iyiyim, sıkıntım yok, hareket kabiliyetim azalmadı vs vs... bakalım bu vücut sancılanabiliyo muuu sancılanamıyo muuu :))))

A AysheDuru canim sikma canini insallah baska bisey de cikmaz ve de kolayca tedavi edilebilir birseydir.

1-2 gundur niyeyse keyfim yok benim de. canim hic bisey yapmak istemiyor. ya bu yaz aksamlari niye bu kadar sikici. bi ben mi darlaniyorum bu kadar.

Canim bekleyecegim ama doktorum tam o haftada izne çıkıyor dönüşte de ağustosun başı oluyor o zaman 40 ta oluyorum gerçi kendi zaten 40 i bekleyelim dedi küçük olursa ama bu seferde ya doktor yokken olursa endişesi sardı neyse çok dusunmeyecegim zamanı ne zamansa doğacak bakalim

Lansinoh göğüs ucu kremi ne kadar lazım olur kızlar? 40 ml'lik 1 paket yeterli olur mu yoksa 2 tane mi alsam garanti olsun diye. Kullananlar ne düşünüyor?
Bana bir kutu yetmişti hatta kalmıştı bile fazlasını arkadaşa vermiştim çok az suruyorsun.yogun bir krem cunki gerçi ben medelanin kremini kullanmıştım yoğunluk olarak lansinoh bilemem

Saol cnm,, çok iyi geldi gerçekten... o zamana kadar doğmazsa bi mini bakım da 2 hafta sonra yaptırdım mı tamamdır :)) işleri de kalan zamanı kızımla rahat ve huzurlu geçirelim diye erken bitirmek istedim,, gerçekten de bugün doktor sonrası o bile acaip huzurluydu,, bıkmış çocuk işten güçten... bahçede zaman geçirdik epey,,, arada yemek falan yedik tekrar indik falan, pek mutlu oldu :)

Terzi kendi sökügünü dikemez olayı bende halı bulamadım istedigim gibi sonra bosverdim nasılsa ilk 7-8 ay beşikte benm yanımda olcak,cok acelesi yok die saldım gitti valla :)
Evet senin bakmak için daha vaktinn vaar ben oda yaptığım için mecbur alıcam bi de eşimin tarafı çok bakar irdelerler biliyorum o yüzden bende biraz kararsızlık oluştu babam da avizeci olduğu için ona da avize siparişini verdim onu da ona kitledim çocuğun bi çok şeyi parasız oldu oh misss

Canım kaplı emzirme anketinin markası nedir ben de kalpsiz aldım da bi tane de kaplı alayım diyorum

yazliga gitmislerdi degil mi,uzak mi yazlik? ne zaman gelecekler?
dogum olana kadar halledersiniz insallah canim.

Ah öyle güzel ki inan yaşamak lazım her aksam surekli kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye Allah im benim omrumden al ona ver diyorsun... cok tuhaf bir duygu
Ya değil mi çok başka bir duygu yaşayınca anlıyor insan. Rabbim hepsine sağlık versin bizlerde onların başında olalım insallah. Güzel günlerine tanık olalim

valla bizim bebislerin kilosunu gorse bize neler diyecek kimbilir

Ben pentiden aldım 3 al 2 öde vardı, 2 tane ten rengi bir tane siyah aldım 120₺ toplam. Çok güzeller, kaplı. İçine istersen Kalkan koy, istersen ped belli etmezler yani, dışarı çıkınca da rahat kullanılır. Atlet almadım ama, normalde de kullanmam çünkü.

Saol cnm,, geçmemiş :)) İkinci de böyle olursa bizi almazlar daha bu kliniğe bence ) artık randevu bile almıyoruz, kıyamet kopuyor ve doktorun sesi geliyor odadan "Ayşe Beren'i önce gönderiiiiin" ,,, klişe oldu :)
Ayy yavrum benim.kizimda 2 yasina kadar kan ter icinde doktora gidiyorduk.doktor balon vs vererek duvara oyuncak.asarak atlattirdi insallah ikincilerde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…