Saol cnm :) okudum şimdi,, bravo valla... çok da korkunç geçmemiş gibi hissettim yazdığı kadarıyla ama zor demiş arada tabi... ben de beklemekte kararlıyım,, sezeryan da olsa zamanı dolsun... herkeste korku başladı gibi ama kendim şimdilik iyiyim, sıkıntım yok, hareket kabiliyetim azalmadı vs vs... bakalım bu vücut sancılanabiliyo muuu sancılanamıyo muuu :))))https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-temmuz-anneleri-paylasim-alani.954813/page-4088 Ben sana direk gönderim sayfasıyla çok bişey yazmamış ama olur da iletişime falan geçmek istersen diye haber veriym dedim
Evet canım yukarı çekiyorsun :) ben hiç atlet giymem annem çok kızıyor ama :)))Hii yukarı mi çekiyorsun yanı sütyeni anladım:) Peki atlet olayı nasil oluyor? Atlet giymiyor musun
Bana hastanede vermişlerdi direk cnm. Başla hemen kullanabilirsen..Ne zaman baslaniyor korse kullanimina ben de edineyim 1 adet
En geç 27 si diyor doktor.. sonrası riskliymiş. Sezeryana kesin karar verirsem 20 si dedi hatta ama direniyorum henüz :))))Doktor tahmini doğuma 15 ağustos dedi inşallah erken gelmez bebeğim :) seninki ne zamana inşallah
Canim bekleyecegim ama doktorum tam o haftada izne çıkıyor dönüşte de ağustosun başı oluyor o zaman 40 ta oluyorum gerçi kendi zaten 40 i bekleyelim dedi küçük olursa ama bu seferde ya doktor yokken olursa endişesi sardı neyse çok dusunmeyecegim zamanı ne zamansa doğacak bakalimAma bu durumda gayet iyi 2800gr bence sorun edecek bir gerilik değil. Senin doktorun biraz evham yaptırmış. Sen yemene dikkat et ama kafana takma. Bir de 39. Haftanın bitmesini bekle bence, beyin gelişimi için önemli diye okudum bir çok yerde. Yani mümkünse bekle, bebek erken gelirse yapacak birşey Yok tabi.
Bana bir kutu yetmişti hatta kalmıştı bile fazlasını arkadaşa vermiştim çok az suruyorsun.yogun bir krem cunki gerçi ben medelanin kremini kullanmıştım yoğunluk olarak lansinoh bilememLansinoh göğüs ucu kremi ne kadar lazım olur kızlar? 40 ml'lik 1 paket yeterli olur mu yoksa 2 tane mi alsam garanti olsun diye. Kullananlar ne düşünüyor?
InsallaaahYaaa ne güzelAllah bize de nasip etsin hayırlısıyla insallaaaaahh
Saol cnm,, çok iyi geldi gerçekten... o zamana kadar doğmazsa bi mini bakım da 2 hafta sonra yaptırdım mı tamamdır :)) işleri de kalan zamanı kızımla rahat ve huzurlu geçirelim diye erken bitirmek istedim,, gerçekten de bugün doktor sonrası o bile acaip huzurluydu,, bıkmış çocuk işten güçten... bahçede zaman geçirdik epey,,, arada yemek falan yedik tekrar indik falan, pek mutlu oldu :)Yaa ne güzel olmuş kendine bakım yaptırman hem moral olarakta çok iyi gelmiştir :) doğum fotoların için de iyi olmuş tepeden tırnağa bakım :) evini de düzene koydun oh süperbende doğuma 1 hafta kala bi kadın çağırmayı düşünüyorum darısı bana olsun:)
Evet senin bakmak için daha vaktinn vaar ben oda yaptığım için mecbur alıcam bi de eşimin tarafı çok bakar irdelerler biliyorum o yüzden bende biraz kararsızlık oluştuTerzi kendi sökügünü dikemez olayıbende halı bulamadım istedigim gibi sonra bosverdim nasılsa ilk 7-8 ay beşikte benm yanımda olcak,cok acelesi yok die saldım gitti valla :)
İnşallah cnm... babam da çıldırttı şimdi beni,, anestezi falan yaptırmayın ben gelmeden sakın diyo... e gel o zaman siz gelene kadar doğurursam napıcaz diyorum bebeğe bakarız götürürsün diyo falan... aile meselesine dönüştü resmen.. o da tıp mezunu ya, acaip huylu,, kendi olmadan içi rahat etmeyecek...
Ya değil mi çok başka bir duygu yaşayınca anlıyor insan. Rabbim hepsine sağlık versin bizlerde onların başında olalım insallah. Güzel günlerine tanık olalimAh öyle güzel ki inan yaşamak lazım her aksam surekli kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye Allah im benim omrumden al ona ver diyorsun... cok tuhaf bir duygu
Canım içine sine sine aldın sende..Bende herseyi 0_3 almışım anane-babaanne de hep öyle almış bu şekil günde sık sık değişirim hepsini giydiririm3_6 si bile belki bi-2 tulum varsa vardır..Buyudukce alicam artik kıyafet kolay iş
O nasıl doktor ya ne bekliyo ki 5 kilo doğsun istiyo sanirimSeninki kuzu azsa benim karnında bebiş yok gayet de iyi kilosu takilma
Ne güzel denk gelmis koltukla duvar kağıdının deseni..kizlarin odasının kağıdı da çok çıtı-pıtı gule gule kullanin ailecek
Perşembe de benim doktorum var :) bitmiyo bu son ay bi türlü :) Bu arada babam da normal doğumdan korkmaya başladı sanırım, rüptür riski endişelendiriyor herkesi.. bi tek ben korkmuyorum sanırım... deli cesareti mi geldi acaba :))
Kizlar sifir kollu cit citli body aldinizmi ? Bizimki aqustos sonuna denk qeliyo acaba qiydirebilirmiyimkiuzun kollumu alsaydim hepsini acaba
Ben pentiden aldım 3 al 2 öde vardı, 2 tane ten rengi bir tane siyah aldım 120₺ toplam. Çok güzeller, kaplı. İçine istersen Kalkan koy, istersen ped belli etmezler yani, dışarı çıkınca da rahat kullanılır. Atlet almadım ama, normalde de kullanmam çünkü.Kızlar internetten alıp memnun olduğunuz linkler var mı emzirme sütyeni atleti için? Bir de mesela dışarıda emzirmek için o dediğiniz şeyler rahat olur mu ki? Kıyafeti çıkarmadan omuzları nasıl indireceğiz?
Oh süper haberler :)Evt cnm tam 100 gr daha almisiz 4 gunde zaten yakalamamiz gereken 25 gr 30 gr :) isitme testimizden de gectik cok sukur
Ayy yavrum benim.kizimda 2 yasina kadar kan ter icinde doktora gidiyorduk.doktor balon vs vererek duvara oyuncak.asarak atlattirdi insallah ikincilerde olmazSaol cnm,, geçmemiş :)) İkinci de böyle olursa bizi almazlar daha bu kliniğe bence) artık randevu bile almıyoruz, kıyamet kopuyor ve doktorun sesi geliyor odadan "Ayşe Beren'i önce gönderiiiiin" ,,, klişe oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?