2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kafam iyice karisti
kapli mi,kapsiz mi?
balenli mi,balensiz mi?
emzirme sutyeni ve atleti mi,normal sutyen ve atlet mi?

Ay alttan zor olur gibi geldi ben onu acıka gömlekler filan giyerim oyle emziririm diyordum ama bakalım ya
Amin keşke ama işte arada oluyor asıl önemlisi aslında dermansız dert olmasın da. Inşallah bir şey çıkmaz ama çıkarsa da dediğin gibi takviyeyle hallolur inşallah.

Evet canım yukarı çekiyorsun :) ben hiç atlet giymem annem çok kızıyor ama :)))
Ya ben atletsiz gezmeyi hiç sevmem terleyince iyi oluyor atletle:)))

Ooo kimse atlet kullanmıyor ya:)) Ben de nbbden almıştım da bi kaç tane daha alsam mi diye sormuştum ama herkes benim kadar almış sanırım. Ihtiyaca göre alırım artık o zaman ilerde

ben deeeee
magazalarda hic hali yok niyeyse,mecbur internetten alacagim. ne gelecek sansimiza bakalim. lamba da yok ayni sekilde magazalarda.
Avize işini ben babama bıraktım en sonunda ona yaptırıyorum inşallah güzel bişey gelir bazen yanıltıcı olabiliyooo

Öyle düşünme, iyi düşün iyi olsun.
Kendini strese soksan da sokmasan da o diş tedavi edilecek, sen bu arada karnındaki minik hanımı üzüyorsun, onu da düşün. Anestezisiz hallolsaydı süper olurdu, dualarım sizinle. Yat dinlen lütfen ufak kızını da düşün.

[

İnşallah cnm :)

suandaki gogus olcune gore mi aldin,1 numara buyuk mu aldin?

anladım canım, öyle bir risk varsa tabi karar senin. Kendi doktorun olsun istersin normal olarak. Haklısın.
Hayırlısıyla bekler inşallah bebiş izin dönüşünğ :)

acik yaka gomlekler mi demek istedin canim

anladım canım, öyle bir risk varsa tabi karar senin. Kendi doktorun olsun istersin normal olarak. Haklısın.
Hayırlısıyla bekler inşallah bebiş izin dönüşünü :)

Çok saol cnm Hormonlar fena artık heralde... şu son bi iki haftaya kadar iyiydim de bu ara biraz fazla hassaslaştım... çocuk bırak dişini tırnağını kırsa içim acıyo gerçi kuzenimle dertleştik de,,, niye bu kadar üzülüyorum acaba falan dedim; onun da oğlanın ayağında mantar çıkmıştı bi ara,, iyileşene kadar kaç gün ağladığımı bilsen kendine hiç şaşırmazdın dedi :))) ya bizde genetik bu durum ya da annelik gerçekten acaip bi iş :))

suandaki gogus olcune gore mi aldin,1 numara buyuk mu aldin?
Çok sordum etrafıma şuanki ölçüne uygun al dediler. Bir de gerçek şu ki südyenlerin bel kısmı kullandıkça da gevşiyor. Zaten süt De dolsa kap aynı kalırmış, biraz da bel kısmı esner, esnemezse uzatıcı aparat alırım dedim. O nedenle şuanki ölçülerime göre aldım. 3
Hafta önce Doğum yapan arkadaşım değişmiyor ölçü aynı dedi.

Ah canım aynı durumdayım, herşeye ağlar üzülür oldum. Noldu, bu hangi hormonun başımıza açtığı dert bilmiyorum ama biran evvel normale döneriz umarım

Ayy yavrum benim.kizimda 2 yasina kadar kan ter icinde doktora gidiyorduk.doktor balon vs vererek duvara oyuncak.asarak atlattirdi insallah ikincilerde olmaz
İnşallah cnm,, bizde onlar da işe yaramadı... dediğin gibi en kötü ihtimalle 2-3 yaş civarı azalmasını bekliyorlar, en kötü ihtimalle muayene esnasında ağlayıp sonra susmasını... ama bu gittikçe arttı... titriyo, kasılıyo, katılıyo,,, daha sokağına girmeden başlıyo ve eve dönene kadar sakinleşemiyo,, sinirden gözü dönüyo resmen :)))) ikinci için şimdiden dua ediyorum gerçekten...

Ah canım aynı durumdayım, herşeye ağlar üzülür oldum. Noldu, bu hangi hormonun başımıza açtığı dert bilmiyorum ama biran evvel normale döneriz umarım
Ay inşallahhh...:) hiç sevmediğim bi ruh hali çünkü... gerçi dokuz ayı böyle geçirenler de var, şükrediyorum o yüzden :) bi de bende böyle çok mıymıy, herşeyden aşırı etkilenen, çok abartı reaksiyon gösteren insanlara karşı elimde olmayan bi mesafe koyma durumu vardır, şimdi de haliyle resmen kendime mesafe koyasım geliyo o yüzden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…