Canım bu südyenler ev için uyğun bence de. Hatta o kaplı südyenlerle rahatlık açısından kıyaslanamaz bile. Ama ben şöyle düşündüm, mesela göğüs Kalkan'ı taktığında bu penye südyenden baya biçimsizce belli olur ve kötü durur. Misafir önünde falan nasıl olur ki. O açıdan bence bir tane kaplı südyen al. Ben tecrübeli bir anne değilim ama fikrimi söyliyeyim dedim. :)
Ayy delircem odaya göre kafama yatan bi halı bulamadım işin komik tarafı eşim ve yedi ceddi halıcıı
Ay alttan zor olur gibi geldi ben onu acıka gömlekler filan giyerim oyle emziririm diyordum ama bakalım yaBen alttan çıkartırım diye düşünüyorum,hatta denemesini de yapmıstım.zorlanmamıstım:) ne bilim emzirme sütyeninde bebegin teni sütyene degecek fln ondan istemedim.yine 1 tane yedeğim var,belki kullanırım
Amin keşke ama işte arada oluyor asıl önemlisi aslında dermansız dert olmasın da. Inşallah bir şey çıkmaz ama çıkarsa da dediğin gibi takviyeyle hallolur inşallah.Saydığı maddeler anladığım kadarıyla hep takviye yapılabilen maddeler. Demir florür kalsiyum vs... ama işte yürüyüşü normal di mi falan dedi,, agresifliğimiz dışında bi değişiklik var mı şu bu :)) insan huylanıyo ister istemez.. başka bişeyden kaynaklı olabilir mi diye... ya ben her kan tahlilinde böyle oluyorum,, insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo... Allah korusun... bütün çocuklarımızı... keşke hiç hastalanmasalar,, kıllarına bile zarar gelmese :)
Ya ben atletsiz gezmeyi hiç sevmem terleyince iyi oluyor atletle:)))Evet canım yukarı çekiyorsun :) ben hiç atlet giymem annem çok kızıyor ama :)))
Ooo kimse atlet kullanmıyor ya:)) Ben de nbbden almıştım da bi kaç tane daha alsam mi diye sormuştum ama herkes benim kadar almış sanırım. Ihtiyaca göre alırım artık o zaman ilerdeBen pentiden aldım 3 al 2 öde vardı, 2 tane ten rengi bir tane siyah aldım 120₺ toplam. Çok güzeller, kaplı. İçine istersen Kalkan koy, istersen ped belli etmezler yani, dışarı çıkınca da rahat kullanılır. Atlet almadım ama, normalde de kullanmam çünkü.
Avize işini ben babama bıraktım en sonunda ona yaptırıyorumben deeeee
magazalarda hic hali yok niyeyse,mecbur internetten alacagim. ne gelecek sansimiza bakalim. lamba da yok ayni sekilde magazalarda.
Ay alttan zor olur gibi geldi ben onu acıka gömlekler filan giyerim oyle emziririm diyordum ama bakalım ya
Amin keşke ama işte arada oluyor asıl önemlisi aslında dermansız dert olmasın da. Inşallah bir şey çıkmaz ama çıkarsa da dediğin gibi takviyeyle hallolur inşallah.
Ya ben atletsiz gezmeyi hiç sevmem terleyince iyi oluyor atletle:)))
Ben pentiden aldım 3 al 2 öde vardı, 2 tane ten rengi bir tane siyah aldım 120₺ toplam. Çok güzeller, kaplı. İçine istersen Kalkan koy, istersen ped belli etmezler yani, dışarı çıkınca da rahat kullanılır. Atlet almadım ama, normalde de kullanmam çünkü.
anladım canım, öyle bir risk varsa tabi karar senin. Kendi doktorun olsun istersin normal olarak. Haklısın.Canim bekleyecegim ama doktorum tam o haftada izne çıkıyor dönüşte de ağustosun başı oluyor o zaman 40 ta oluyorum gerçi kendi zaten 40 i bekleyelim dedi küçük olursa ama bu seferde ya doktor yokken olursa endişesi sardı neyse çok dusunmeyecegim zamanı ne zamansa doğacak bakalim
Ay alttan zor olur gibi geldi ben onu acıka gömlekler filan giyerim oyle emziririm diyordum ama bakalım ya
Amin keşke ama işte arada oluyor asıl önemlisi aslında dermansız dert olmasın da. Inşallah bir şey çıkmaz ama çıkarsa da dediğin gibi takviyeyle hallolur inşallah.
Ya ben atletsiz gezmeyi hiç sevmem terleyince iyi oluyor atletle:)))
anladım canım, öyle bir risk varsa tabi karar senin. Kendi doktorun olsun istersin normal olarak. Haklısın.Canim bekleyecegim ama doktorum tam o haftada izne çıkıyor dönüşte de ağustosun başı oluyor o zaman 40 ta oluyorum gerçi kendi zaten 40 i bekleyelim dedi küçük olursa ama bu seferde ya doktor yokken olursa endişesi sardı neyse çok dusunmeyecegim zamanı ne zamansa doğacak bakalim
Avize işini ben babama bıraktım en sonunda ona yaptırıyoruminşallah güzel bişey gelir bazen yanıltıcı olabiliyooo
Çok saol cnmÖyle düşünme, iyi düşün iyi olsun.
Kendini strese soksan da sokmasan da o diş tedavi edilecek, sen bu arada karnındaki minik hanımı üzüyorsun, onu da düşün. Anestezisiz hallolsaydı süper olurdu, dualarım sizinle. Yat dinlen lütfen ufak kızını da düşün.
Çok sordum etrafıma şuanki ölçüne uygun al dediler. Bir de gerçek şu ki südyenlerin bel kısmı kullandıkça da gevşiyor. Zaten süt De dolsa kap aynı kalırmış, biraz da bel kısmı esner, esnemezse uzatıcı aparat alırım dedim. O nedenle şuanki ölçülerime göre aldım. 3suandaki gogus olcune gore mi aldin,1 numara buyuk mu aldin?
Önü açılan gömlekler demek istemiştim de :)))acik yaka gomlekler mi demek istedin canim
Ah canım aynı durumdayım, herşeye ağlar üzülür oldum. Noldu, bu hangi hormonun başımıza açtığı dert bilmiyorum ama biran evvel normale döneriz umarımÇok saol cnmHormonlar fena artık heralde... şu son bi iki haftaya kadar iyiydim de bu ara biraz fazla hassaslaştım... çocuk bırak dişini tırnağını kırsa içim acıyo gerçi kuzenimle dertleştik de,,, niye bu kadar üzülüyorum acaba falan dedim; onun da oğlanın ayağında mantar çıkmıştı bi ara,, iyileşene kadar kaç gün ağladığımı bilsen kendine hiç şaşırmazdın dedi :))) ya bizde genetik bu durum ya da annelik gerçekten acaip bi iş :))
İnşallah cnm,, bizde onlar da işe yaramadı... dediğin gibi en kötü ihtimalle 2-3 yaş civarı azalmasını bekliyorlar, en kötü ihtimalle muayene esnasında ağlayıp sonra susmasını... ama bu gittikçe arttı... titriyo, kasılıyo, katılıyo,,, daha sokağına girmeden başlıyo ve eve dönene kadar sakinleşemiyo,, sinirden gözü dönüyo resmen :)))) ikinci için şimdiden dua ediyorum gerçekten...Ayy yavrum benim.kizimda 2 yasina kadar kan ter icinde doktora gidiyorduk.doktor balon vs vererek duvara oyuncak.asarak atlattirdi insallah ikincilerde olmaz
Cnm konuya ortadan dalıyorum ama kesinlikle balensiz olmalı. Ona dikkat et, bir de pamuklu olmasınakafam iyice karisti
kapli mi,kapsiz mi?
balenli mi,balensiz mi?
emzirme sutyeni ve atleti mi,normal sutyen ve atlet mi?
Ay inşallahhh...:) hiç sevmediğim bi ruh hali çünkü... gerçi dokuz ayı böyle geçirenler de var, şükrediyorum o yüzden :) bi de bende böyle çok mıymıy, herşeyden aşırı etkilenen, çok abartı reaksiyon gösteren insanlara karşı elimde olmayan bi mesafe koyma durumu vardır, şimdi de haliyle resmen kendime mesafe koyasım geliyo o yüzden :)))))Ah canım aynı durumdayım, herşeye ağlar üzülür oldum. Noldu, bu hangi hormonun başımıza açtığı dert bilmiyorum ama biran evvel normale döneriz umarım
Bu eski rahim dikişlerinin yırtılması olayı canım.. düşük bi ihtimalmiş amarüptür riski?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?