2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yazliga gitmislerdi degil mi,uzak mi yazlik? ne zaman gelecekler?
dogum olana kadar halledersiniz insallah canim.
Yok aslında çok yakın,, dün akşam bile geldi gitti babam.. ama bi inşaat işleri var orada,, bi de bahçe mahçe gibi ayaklarını bağlayan işler; o yüzden cumartesi dönücekler.. aslında ben de gidin dedim hep, dinlensinler istedim doğuma kadar ama yakın olduklarını bilmeye alışmışım meğer... bi tarafım sabırsızlıkla bekliyo yani annemi :))) saol bu arada cnm,, yarın hallolsa çok kafam rahatlıcak,, kendimi ihmal etmiş gibi hissederim ertelersem ve o arada bebiş doğarsa

Yok cnm bence hemen hemen herkeste vardır o son zamanlarda.. yaz akşamını sadece dışardayken severim ben de :)) evdeyken duvarlar bile üstüme geliyor sanki... bir de sen de odayı eşyaları vs hazırladın ya, o yüzden bekleyişe geçmiş sayılırsın, o his de sıkıyor insanı ilk bebekte... ben de ilkinde son haftalar saat saymaya başlamıştım,, çok sıkılmıştım ve keyifsizleşmiştim. Belki o yüzdendir senin de

yakin olmasi iyi canim,cok acil bir sey olursa hemen gelebilecekleri bir mesafede olduklarini bilmek bile rahatlatir:)
halledersiniz insallah yarin da icin rahat eder.

Amin cnm :) ve evet o büyük küvetler için aslında. Ama ben babyjemin büyük bebek küvetini aldım onun da içine sığdı. Bi de banyodaki lavabomun da içine sığdı. Bi arkadaşım hep öyle yıkamıştı bebeğini, eğilmeye de gerek kalmadığı için çok rahat etmişlerdi; o şekilde de kullanırız diye düşündüm.

cok guzel olmus kagitlar,gule gule kullanin. kizlarin odasi daha guzel ama tabiki

aman iyi oldu bi yandan da bosver,hem ev tamamen temizlendi,hem de bazi seyler yenilendi ohh sefan olsun

ayna ve cerceveleri de merak ederiz takilinca
Saol cnm :)))) tekrar paylaşırım biz böyle kaşıntılıyız karı koca,, bi başladık mı durduramıyoruz kendimizi,, olan onun cebine benim de kemiklerime oluyo :) kızların odası fuzuli oldu bu sefer de ama Ayşe çok sevindi,, herkese gösteriyo odamda çiçek açtı diye :)))))

ya bide artik ayak sarkitip oturamadigimdan disarda da vakit gecirmek istemiyorum. tvde bisey yok. kari koca patliyoruz sikintidan bu ara. film dizi izlemeye de doyduk. sabirsizlik basladi sanirim vakit yaklastikca.

Allah yardımcın olsun valla cnm,biraz sabır,büyüdükce değişir illa ki...
İnşallah cnm.. İşin garip yanı şu ki çocuk pedagoga karşı önlük de giymiş olsa hiç böyle davranmıyor bebekliğinden beri. Hatta yaptığı testlerden oyunlardan vs resmen zevk alıyor. Bence tek sorunu dokunulmak... bir de çocukluk arkadaşım bana demişti ki aşılarını doktoru değil hemşire yapsın,, ama bizim hep doktor kendisi yaptı. Biz de bi bildiği vardır dedik.. şimdi keşke baştan dinleyip söyleseydim diyorum. Sizin de aklınızda olsun, belki ondan olmuştur...

ya bide artik ayak sarkitip oturamadigimdan disarda da vakit gecirmek istemiyorum. tvde bisey yok. kari koca patliyoruz sikintidan bu ara. film dizi izlemeye de doyduk. sabirsizlik basladi sanirim vakit yaklastikca.
Çok normal cnm.. klişe olucak ama yürüyüş yapma imkanın varsa çok iyi gelir aslında.. yorucu ama sonrasında iyi hissettiriyor... bizim 2014 annelerinde bi arkadaş vardı,, geceyarısı kalkar değişik değişik kurabiyeler falan yapardı bebeğe hazırlık için, çok şaşırırdım.. ben kılımı kıpırdatmak dahi istemiyorum akşamları,, bu kadın nasıl enerji buluyor böyle şeylere diye... insan bi meşgale bulup hareket ettikçe fiziksel anlamda da ruhen de açılıyormuş meğer, onu bu hamileliğimde keşfettim malesef :)

Kızlar mutfak dolaplarını silerken deterjan ne kullanıyorsunuz
İnce temizlik yapılırken (dolap içlerini kastediyosan) bulaşık deterjanıyla sildirip iyice durulatıyorum ben cnm. Günlükte de mutfak tezgahı, kapaklar, ocak vs için frosch'un sirkeli veya nar özlü spreyleri var, onları kullanıyorum. Çok pratik oluyor...

He denedin yani babyjemin kuvette , ben öyle diyince vazgeçtim almadım hiç.sıgıyorsa alabilirim o zmn ondan,cunku bizde kuvet yok dusakabin var,zor olurdu yanii.

Doğum sonrası için buzluğa pasta börek tarzı bişey atan var mı ne yapılabilir onları da yapim diyorum halim olursa

Doktoru da belki korkusunu yenmesi icin üzerine gitmistir bilerek... ama seninki biraz fena inatmış,yani cocuk sonucta cokta üzerine gitmemek gerek,zamanla aşılabilir bence..

Sedasyon diye bişey varmış,, onunla atlatabilirsek şahane olucak. Onda tam uyutmuyorlarmış,, böyle hoş mayışıklık yapıyor, bilinci baskılıyor anladığım kadarıyla :) zaten doktor korkusundan inan ki çocuk kendini korumayı öğrendi cnm. Dışarıda falan suyu biraz soğuk gelse geri gönderiyor bu olmaz diye, dışarı çıkarken anne hava soğuk mu sıcak mı diyo vs vs :)))) sadece doktordan değil doğduğundan beri burun spreyi ve ilaçtan da nefret ediyo,, vitaminini bile saşe olarak alıp yoğurda katarak veriyoruz. Hani bazı çocuğun tutar kolundan açar ağzını verirler ya, o bile imkansız,,, senden benden güçlü oluyor, kolunu falan kırmamak için başka çözüm bulamadık. Doktoru biriniz tutun biriniz verin derdi önceden,, o bile pes etti artık :)))))))

Gördüğüm kadarıyla doktoruna güveniyorsun bence de bekle olur da normal olmasa bile bebiş kendi istediği zamanda gelmiş olur.

Lansinoh göğüs ucu kremi ne kadar lazım olur kızlar? 40 ml'lik 1 paket yeterli olur mu yoksa 2 tane mi alsam garanti olsun diye. Kullananlar ne düşünüyor?
Canım kimisi lansinohtan memnun kimisi ise garmastan dan o yüzden iki tane alcaksan bence ikisini al hem ikisini de deneme şansın olur

He denedin yani babyjemin kuvette , ben öyle diyince vazgeçtim almadım hiç.sıgıyorsa alabilirim o zmn ondan,cunku bizde kuvet yok dusakabin var,zor olurdu yanii.
Yok cnm bizim de duşakabin ama bu küvete sığıyo çok rahat. Koydum denedim,, hatta o şekliyle kaldırmış kadın da direk. Yalnız baya büyük bi küvet. İndiremediğim için durduğu yerde çektim fotosunu şimdi.

Eklentiler

• IMG_4856.webp
    7 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…