Tamam cnm saolBen aldım ama sadece karın korsesi aldım başka mağazada atlet tarzında vardı göğüs kısmı penye karına gelen yer korseydi öyle birşey de alabilirsin
Hemen dogumdan sonra diyorlar cnm gobek hoc kalmiyrmus lohusalık doneminde kullncnNe zaman baslaniyor korse kullanimina ben de edineyim 1 adet
Evet cnm,, doktorun beni veya bebeği bilinçli bi şekilde riske atmayacağına eminim. Zaten hiçbir ahlaklı doktor yapmaz tabi bile isteye öyle bişey... o yüzden sıklaştırdı kontrolleri, her hafta gidicez ay sonuna kadar. Dediğin gibi nihayetinde seZeryan bile olsa en azından vicdanen rahat ederim yine :)Gördüğüm kadarıyla doktoruna güveniyorsun bence de bekle olur da normal olmasa bile bebiş kendi istediği zamanda gelmiş olur.
Cnm çıkardık yerinden köpük köpük yıkadık biz bu sefer, mis gibi oldu :)) geçen sene yaptırmıştım ben, o zaman silmiştik o kadar iyi olmamıştı. Ama yıkayınca süperKızlar zebra perdeleyen temizliğini Nasıl yapıyorsunuz ? Ne sıklıkta yapıyorusnuz
Dolap içleri de dahil her yer silinecek canım mutfakta teşekkür ederim bilgiler içinİnce temizlik yapılırken (dolap içlerini kastediyosan) bulaşık deterjanıyla sildirip iyice durulatıyorum ben cnm. Günlükte de mutfak tezgahı, kapaklar, ocak vs için frosch'un sirkeli veya nar özlü spreyleri var, onları kullanıyorum. Çok pratik oluyor...
evet canm ben hep stok yapanlardanm. Acil misafire iyi oluyor.Doğum sonrası için buzluğa pasta börek tarzı bişey atan var mı ne yapılabilir onları da yapim diyorum halim olursa
Amin cnm insallahYa değil mi çok başka bir duygu yaşayınca anlıyor insan. Rabbim hepsine sağlık versin bizlerde onların başında olalım insallah. Güzel günlerine tanık olalim
Şu an hasedimden çatlıcam :)))) annem seni okusa "bak da utan biraz" der :)) ellerine sağlık cnm :)evet canm ben hep stok yapanlardanm. Acil misafire iyi oluyor.
Ben bugün azıcık içli köfte yaptım, pogaca konur. Tatlı tuzlu kurabiye konur. Börekleri sarıp pisirmeden koyarım. Çıkarınca hemen yumurta sarısı ve fırın. Buz luk böreği diye aratirsan kafana uygun tarif bulursun canm..tart kek yapar koyarım. Üstüne hemen sos süsleme ile ugrastirici bir pasta yapmış gbi olurum . Profiterolu kremasiz sossz sadece hamuru pisiirip atarım. Çıkınca belletirim o arada sözlerini yaparım. Sekerpare yapıp serbetsiz koy ani biliyorum. Rulo pasta için keki pişirip rulo şeklinde atarlarmis buzluga. Ben kadayiflari kavurup atarım buzluga. Acil misafire birebir. Bir muhallebi yap süsle.böyle cnm
Dolap içleri de dahil her yer silinecek canım mutfakta teşekkür ederim bilgiler için
Şuan sana çok özendimm ama geçti hemencik ahahaevet canm ben hep stok yapanlardanm. Acil misafire iyi oluyor.
Ben bugün azıcık içli köfte yaptım, pogaca konur. Tatlı tuzlu kurabiye konur. Börekleri sarıp pisirmeden koyarım. Çıkarınca hemen yumurta sarısı ve fırın. Buz luk böreği diye aratirsan kafana uygun tarif bulursun canm..tart kek yapar koyarım. Üstüne hemen sos süsleme ile ugrastirici bir pasta yapmış gbi olurum . Profiterolu kremasiz sossz sadece hamuru pisiirip atarım. Çıkınca belletirim o arada sözlerini yaparım. Sekerpare yapıp serbetsiz koy ani biliyorum. Rulo pasta için keki pişirip rulo şeklinde atarlarmis buzluga. Ben kadayiflari kavurup atarım buzluga. Acil misafire birebir. Bir muhallebi yap süsle.böyle cnm
Sağol canım sen bitirdin işleri ne güzel. Ben de bu hafta bitiriyorum inşallah. Mutfak ince iş oyalıyor ve özen istiyorRica ederim cnm,, kolay gelsin,, en teferruatlı yer mutfak sanırım :)
Saol cnm :)))) tekrar paylaşırımbiz böyle kaşıntılıyız karı koca,, bi başladık mı durduramıyoruz kendimizi,, olan onun cebine benim de kemiklerime oluyo :) kızların odası fuzuli oldu bu sefer de ama Ayşe çok sevindi,, herkese gösteriyo odamda çiçek açtı diye :)))))
Kızlar zebra perdeleyen temizliğini Nasıl yapıyorsunuz ? Ne sıklıkta yapıyorusnuz
Dolap içleri de dahil her yer silinecek canım mutfakta teşekkür ederim bilgiler için
Ben garmastan alacam canim.Onu onerdi eczaci arkadasim lansinoh daha pahali ama bu ondan iyi dediLansinoh göğüs ucu kremi ne kadar lazım olur kızlar? 40 ml'lik 1 paket yeterli olur mu yoksa 2 tane mi alsam garanti olsun diye. Kullananlar ne düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?