2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gördüğüm kadarıyla doktoruna güveniyorsun bence de bekle olur da normal olmasa bile bebiş kendi istediği zamanda gelmiş olur.
Evet cnm,, doktorun beni veya bebeği bilinçli bi şekilde riske atmayacağına eminim. Zaten hiçbir ahlaklı doktor yapmaz tabi bile isteye öyle bişey... o yüzden sıklaştırdı kontrolleri, her hafta gidicez ay sonuna kadar. Dediğin gibi nihayetinde seZeryan bile olsa en azından vicdanen rahat ederim yine :)

gavisconlu gecelere dönüş yaptım bu akşam ya ( bir de sinekler canımıza okuyor,, çözüm bulan var mı acaba? Zaten uyku haram,, bi de bunlarla uğraşıyoruz

Dolap içleri de dahil her yer silinecek canım mutfakta teşekkür ederim bilgiler için

Doğum sonrası için buzluğa pasta börek tarzı bişey atan var mı ne yapılabilir onları da yapim diyorum halim olursa
evet canm ben hep stok yapanlardanm. Acil misafire iyi oluyor.
Ben bugün azıcık içli köfte yaptım, pogaca konur. Tatlı tuzlu kurabiye konur. Börekleri sarıp pisirmeden koyarım. Çıkarınca hemen yumurta sarısı ve fırın. Buz luk böreği diye aratirsan kafana uygun tarif bulursun canm..tart kek yapar koyarım. Üstüne hemen sos süsleme ile ugrastirici bir pasta yapmış gbi olurum . Profiterolu kremasiz sossz sadece hamuru pisiirip atarım. Çıkınca belletirim o arada sözlerini yaparım. Sekerpare yapıp serbetsiz koy ani biliyorum. Rulo pasta için keki pişirip rulo şeklinde atarlarmis buzluga. Ben kadayiflari kavurup atarım buzluga. Acil misafire birebir. Bir muhallebi yap süsle.böyle cnm

Şu an hasedimden çatlıcam :)))) annem seni okusa "bak da utan biraz" der :)) ellerine sağlık cnm :)

Şuan sana çok özendimm ama geçti hemencik ahaha

bence de cok tatli olmus odalari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…