- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
canım benim kizimda aynıydı daha yeni bu sene biraz atlattık sekiz yaşında büyüdükce anlatarak konuşarak daha kolay atlattık tabi birde ben artık büyüdüm bebek değilim ataklarida işe yaradı ilaç içmede sorun yok doktora giderken hala bu gözler sulanır kaç kere sorar ne yapicak diye ama artık ağlamaları katılmaları yok çok şükür yanlız hala burun spreyi kullanmaz göz damlasini kesinlikle başkasına damlattormaz kendi damlatiyor onuda öyle aştık ama çok zor bilirim Allah yardımcınız olsun.Sedasyon diye bişey varmış,, onunla atlatabilirsek şahane olucak. Onda tam uyutmuyorlarmış,, böyle hoş mayışıklık yapıyor, bilinci baskılıyor anladığım kadarıyla :) zaten doktor korkusundan inan ki çocuk kendini korumayı öğrendi cnm. Dışarıda falan suyu biraz soğuk gelse geri gönderiyor bu olmaz diye, dışarı çıkarken anne hava soğuk mu sıcak mı diyo vs vs :)))) sadece doktordan değil doğduğundan beri burun spreyi ve ilaçtan da nefret ediyo,, vitaminini bile saşe olarak alıp yoğurda katarak veriyoruz. Hani bazı çocuğun tutar kolundan açar ağzını verirler ya, o bile imkansız,,, senden benden güçlü oluyor, kolunu falan kırmamak için başka çözüm bulamadık. Doktoru biriniz tutun biriniz verin derdi önceden,, o bile pes etti artık :)))))))
Saol cnm :) okudum şimdi,, bravo valla... çok da korkunç geçmemiş gibi hissettim yazdığı kadarıyla ama zor demiş arada tabi... ben de beklemekte kararlıyım,, sezeryan da olsa zamanı dolsun... herkeste korku başladı gibi ama kendim şimdilik iyiyim, sıkıntım yok, hareket kabiliyetim azalmadı vs vs... bakalım bu vücut sancılanabiliyo muuu sancılanamıyo muuu :))))
Şu an hasedimden çatlıcam :)))) annem seni okusa "bak da utan biraz" der :)) ellerine sağlık cnm :)
Geçsin canm bosverrr. Hem kizim için hem ani misafir çok olduğu için ben yapıyorum. Bazen aşırı yoruluyorum. O yüzden en iyisi hiç bilmemek bazen. Ama evladım seviyor ara ogünler de yada ana yemek olarak hemen dondurucudan faydalanmak çok iyi oluyorŞuan sana çok özendimm ama geçti hemencik ahaha
Bence iyi yapmışsın bir takım daha eklemekle canm sezeryan olursa iki gcee kalirsan ancak yeter gibi. Citcitli body lerden Koydun mu acaba.Ben bir takım daha koydum ana yüreği dayanamadı :)))
Bu sicakta citcitli body koy bence biz daha banyo sonrasi harici uzun birsey giydirmedik kuzuyaBen bir takım daha koydum ana yüreği dayanamadı :)))
Günaydın güzel anne, iremcik ne yapıyor..senin ağrıların sizilarin geçti mi artık. Normal hayata donebildiniz mi canmGunaydin hanimlar
Canim agri siziyi ikinci gun unutuyorsun cunku bebisin bakima ihtiyaci var :) dogum sonrasi bel agrisi yasiyorum gunde birkac kez birde kesi yapilan yerin ust tarafinda tuhaf bir hissislik oluyor onu disinda pek birsey hissetmiyorsun ilerleyen gunlerde. 3 gundur gaz sancimiz var dr umuz damla verdi tamamen organik probiyotik urun dun ona basladik bir parca cikartmasina yardimci oldu ama bicak gibi kesmedi hala ovalamalar ile ugrastiriyor. Az once emme ve gaz cimartma seansimiz bitti saat 8 e kadar serbest vakit tabi uyumayi planliyorum. 1 adet emzirme ve gaz cikartma seansi 1 ila 1.5 saat arasi sürüyor...Günaydın güzel anne, iremcik ne yapıyor..senin ağrıların sizilarin geçti mi artık. Normal hayata donebildiniz mi canm
Ben normalde ayda bir iki ayda bir aşağıya açıldıdğı kadar açıyorum. Önce elektrik süpürgesinin başlığını çıkarıp içten dıştan süpürüp sonrada siliyorum. Yılda bir kezde çıkartıp yıkıyoruz. Silme yada yıkama sıklığı sana bağlı tabii. Ama bizim evde sigara içilmediği için küçük çocukta yok boya vs ile kirletecek yetiyor bana.Kızlar zebra perdeleyen temizliğini Nasıl yapıyorsunuz ? Ne sıklıkta yapıyorusnuz
Kutu oyunu alabilirsiniz 2 kişilik olanlardan, Scrabble aldık biz, bazı akşamlar güzel gidiyor. Jenga olur, belki monopoly olabilir seviyorsanız tavla ve satranç bile olur.ya bide artik ayak sarkitip oturamadigimdan disarda da vakit gecirmek istemiyorum. tvde bisey yok. kari koca patliyoruz sikintidan bu ara. film dizi izlemeye de doyduk. sabirsizlik basladi sanirim vakit yaklastikca.
Canım kimisi lansinohtan memnun kimisi ise garmastan dan o yüzden iki tane alcaksan bence ikisini al hem ikisini de deneme şansın olur
Doktor Lansinoh önerdiği için ondan siparis verdim bir tane, doktorum genelde kendi hamileliğinde kullandıklarından önerdiği için içim rahat oluyor. Bir de araştırmalarımda da en çok Lansinoh'a denk geldiğim için de onu yazmasaydı da soracaktım. Eğer memnun kalmazsam aklımda bulunsun Garmastan da, acil durumlar için :)Ben garmastan alacam canim.Onu onerdi eczaci arkadasim lansinoh daha pahali ama bu ondan iyi dedi
3 battaniye koyduysan gerek olmayabilir ama hava sıcak olacağı için ben müslin battaniyesini koyacağım ne olur ne olmaz diye. Ben bir de yenidoğan kıyafetleri olmazsa diye 0-3 aylık kısa kollu bir takım koydum ne olur ne olmaz diye.Gece gece ütü yapıp bebeğin çantasını hazırladım 15 tane bez iki takım hastane çıkışı ağız bezi hastane çıkışlarının battaniyelerinin hariç bir tane de ince kundak battaniye koydum çorap koydum iki tane ıslak mendil almadım.daha alicam sizce iki takım yetermi ekstra bir takım daha koysammi birde muslin koysammi eksik olarak aklınıza gelen varmı
Annesi sen miydin saat 6larda uyanan, bak şimdi o saatlerde uyumaya çalışıyorsun :)Canim agri siziyi ikinci gun unutuyorsun cunku bebisin bakima ihtiyaci var :) dogum sonrasi bel agrisi yasiyorum gunde birkac kez birde kesi yapilan yerin ust tarafinda tuhaf bir hissislik oluyor onu disinda pek birsey hissetmiyorsun ilerleyen gunlerde. 3 gundur gaz sancimiz var dr umuz damla verdi tamamen organik probiyotik urun dun ona basladik bir parca cikartmasina yardimci oldu ama bicak gibi kesmedi hala ovalamalar ile ugrastiriyor. Az once emme ve gaz cimartma seansimiz bitti saat 8 e kadar serbest vakit tabi uyumayi planliyorum. 1 adet emzirme ve gaz cikartma seansi 1 ila 1.5 saat arasi sürüyor...
Allah yardımcın olsun canım İnşaAllah tez zamanda kavuşursun kuzunaZ zmrk
@zinnureyn kızlar ben iyiyim maşallah , bebeğim küvezde takip ediliyor biraz zor bir süreç bizi beklıyor , dualarınızda bizi unutmayın.
Sen nasılsın canm çıktınız mi hastaneden. Minik melike nasilAllah yardımcın olsun canım İnşaAllah tez zamanda kavuşursun kuzuna
Bebiiş doğar doğmaz içimizden başka bir kişilik çıkıyor sanki. Başka zaman kendi acimizdan duramayiz belki ama evlat için insan herşeye katlanıyor böyle. Allah yardimcin olsun olsun canm. Rezene ve kimyon çayı icersen gazı azabilir. kimyonu her yemeğinin üstüne atsan aslında epey azaltıyor. Ayaklara ve göbek deliği çevresine acı elma yağı ile masaj da iyi gelebilir. Kimyon cayindan günde iki defa aslında bebise de versen ikişer çay kasigi acayip gaz söktürüyor canm. Yinede her annein kendi tercihi bunları verip vermemmkCanim agri siziyi ikinci gun unutuyorsun cunku bebisin bakima ihtiyaci var :) dogum sonrasi bel agrisi yasiyorum gunde birkac kez birde kesi yapilan yerin ust tarafinda tuhaf bir hissislik oluyor onu disinda pek birsey hissetmiyorsun ilerleyen gunlerde. 3 gundur gaz sancimiz var dr umuz damla verdi tamamen organik probiyotik urun dun ona basladik bir parca cikartmasina yardimci oldu ama bicak gibi kesmedi hala ovalamalar ile ugrastiriyor. Az once emme ve gaz cimartma seansimiz bitti saat 8 e kadar serbest vakit tabi uyumayi planliyorum. 1 adet emzirme ve gaz cikartma seansi 1 ila 1.5 saat arasi sürüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?