2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın Kızlar gece oğlumu emziriyordum , kucaklıyordum , altını temizliyordum , öpüyordum öpüyordum doymuyordum.Bir rüya bu kadar heycanlandırıp mutlu ediyorsa gerçeğini düşünemiyorum.Inş sağlıklı hayırlı bi şekilde kucagımıza alırız.

Günaydın hanımlar

Sagolasin canm. Herkesin ilgilendiği hosuna giden şeyler başka başka oluyor. Bunlar bana keyif veriyor. Ani misafirim bazen çok oluyor. O yüzden dondurucu hayatımı kurtarıyor diyebilirim.

Ne güzel valla :)) Benim için ani misafir = yemeksepeti :))) bunu da büyüttükten sonra bi kursa mursa gideyim diyorum :))))

Bayağı varmış ya kurabiye ve buzluk böreği var aklımda diğerlerinden de yapim poğaça hiç beceremiyorum annem gelecek o yapar taze olur diye düşündüm

Aynı durumdayız cnm :) bana da max 27 temmuz dedi,, sonrası daha riskli oluyor anladığım kadarıyla. Rüptür beni fazla korkutmuyor, yanlış hatırlamıyosam %0,5 gibi düşük bi ihtimalmiş zaten. Bir de nedense vücudumun güçlü olduğuna öyle bir aksilik yaşamayacağıma inanıyorum. Tabi Allah bilir... o yüzden ben de oluruna bıraktım senin gibi :) en azından iki hafta daha durmuş olur karnımda. Sonuçta yaradılışı böyle ve hayatından memnun şu an diyorum :))) perşembe bakıcaz son durumuna,, iyiyse bi hafta daha tutucak, sonra yine kontrol ve bir hafta daha... sonuçta sırf normal doğumdan korktuğum için erken aldırmak bebeğe haksızlık gibi geliyor hem... deneyelim bakalım neler olucak :)))

İ
Maşallah canım haftasına göre öndeymiş bebiş. Küveze falan girmedi inşallah.
Allah'a şükür gerek kalmadı canım önden gitmesi büyük avantaj oldu. Her şeyde var bi hayır ben nasıl doğururum diye korkarken iş nerelere geldi o yüzden akışına bırakmak lazım:) bizim planladığımız gibi olmuyo çünkü.

Benim arkadaşım tam beklediği günde ssvd yaptı dr erken alalım vs demedi hiç hatta o gün sancılar nst de görünmedi dr acele etme doğurmak için fln dedi yani gününü geçirmeye bile niyetliydi erken almaya gerek var mı gerçekten ya arkadaşta hiç sorun da çıkmadı

Amin cnm , çok saol :) 11'de randevumuz,, mideme vurdu çok fena,,, resmen 3 aylık hamileler gibiyim şu an. Uzandım eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum, o kadar vahim durum

Bayağı varmış ya kurabiye ve buzluk böreği var aklımda diğerlerinden de yapim poğaça hiç beceremiyorum annem gelecek o yapar taze olur diye düşündüm
Canm bende beceremiyordum çareyi instant maya kullanmakta buldum. Ve geceden yumuşacık hamur yapıp buzdolabına koyuyorum .sabah şekil ver tepsi mayası alsin fırına yolla .Birde takip ettiğim bir site var hep onun tariflerini yparim birebir tutuyor. Ne tarif ararsam arkasına cahide sultan yaziyorum. Tamamen tutuyor.

selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.

Günaydın hanımlar

Ne güzel valla :)) Benim için ani misafir = yemeksepeti :))) bunu da büyüttükten sonra bi kursa mursa gideyim diyorum :))))
İstekliysen video lara baka baka bile yaparsın canm.hem boşver herkes nasıl rahatsa öyle yaşasın gitsin. Ama ben hazıra pek guvenemedigimden yapılabilecek herşey evde yapma takintim var. Lahmacun bile yiyemiyorum her yerden. Kızıma verdim bir defa alerji oldu. Ondan sonra hep kendim ic yaptim,fırına gonderdim

Canim benim cok uzuldum basin saqolsun Rabbim mekanini cennet eylesin insaAllah dikkat et kendine sende

Bende instant kullanıyorum ama tam istediğim pofuduk olmuyor biraz daha çalışma yapim :)

Başın sağolsun canım çok üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin inşallah

Basın sağolsun ,rabbim sabırlar versin arkadaşım. Allah acılarını hafifletsin..Yinede sen en çok kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın. Rabbim güç versin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Basın saolsn cnm Allah sabır versin cok zor bir durum ama bebegini düsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…