- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Sagolasin canm. Herkesin ilgilendiği hosuna giden şeyler başka başka oluyor. Bunlar bana keyif veriyor. Ani misafirim bazen çok oluyor. O yüzden dondurucu hayatımı kurtarıyor diyebilirim.
Bayağı varmış ya kurabiye ve buzluk böreği var aklımda diğerlerinden de yapim poğaça hiç beceremiyorum annem gelecek o yapar taze olur diye düşündümevet canm ben hep stok yapanlardanm. Acil misafire iyi oluyor.
Ben bugün azıcık içli köfte yaptım, pogaca konur. Tatlı tuzlu kurabiye konur. Börekleri sarıp pisirmeden koyarım. Çıkarınca hemen yumurta sarısı ve fırın. Buz luk böreği diye aratirsan kafana uygun tarif bulursun canm..tart kek yapar koyarım. Üstüne hemen sos süsleme ile ugrastirici bir pasta yapmış gbi olurum . Profiterolu kremasiz sossz sadece hamuru pisiirip atarım. Çıkınca belletirim o arada sözlerini yaparım. Sekerpare yapıp serbetsiz koy ani biliyorum. Rulo pasta için keki pişirip rulo şeklinde atarlarmis buzluga. Ben kadayiflari kavurup atarım buzluga. Acil misafire birebir. Bir muhallebi yap süsle.böyle cnm
Aynı durumdayız cnm :) bana da max 27 temmuz dedi,, sonrası daha riskli oluyor anladığım kadarıyla. Rüptür beni fazla korkutmuyor, yanlış hatırlamıyosam %0,5 gibi düşük bi ihtimalmiş zaten. Bir de nedense vücudumun güçlü olduğuna öyle bir aksilik yaşamayacağıma inanıyorum. Tabi Allah bilir... o yüzden ben de oluruna bıraktım senin gibi :) en azından iki hafta daha durmuş olur karnımda. Sonuçta yaradılışı böyle ve hayatından memnun şu an diyorum :))) perşembe bakıcaz son durumuna,, iyiyse bi hafta daha tutucak, sonra yine kontrol ve bir hafta daha... sonuçta sırf normal doğumdan korktuğum için erken aldırmak bebeğe haksızlık gibi geliyor hem... deneyelim bakalım neler olucak :)))A AysheDuru merhaba ssvd mi istiyorsun sende ? 12 agustosa sez gunu verdi dr.um ama daha once ssvd yaptirmis ve %100 olmasa da destekleyen bir dr. Normal dogum icin beklersen max 20 sine kdar beklerim dedi. Ultrason hesabina gore 21 agustos 4 haftam doluyormus. Bende bi yandan tekrar sez. Olmak istemiyorum. Bir yandan ihtimal dusukte olsa ruptur riski var ben simdiden karar vermek istemiyorum dedim kaldi oyle hic bisey belli degil sanirim bende oluruna biraktim
Allah'a şükür gerek kalmadı canım önden gitmesi büyük avantaj oldu. Her şeyde var bi hayır ben nasıl doğururum diye korkarken iş nerelere geldi o yüzden akışına bırakmak lazım:) bizim planladığımız gibi olmuyo çünkü.Maşallah canım haftasına göre öndeymiş bebiş. Küveze falan girmedi inşallah.
Benim arkadaşım tam beklediği günde ssvd yaptı dr erken alalım vs demedi hiç hatta o gün sancılar nst de görünmedi dr acele etme doğurmak için fln dedi yani gününü geçirmeye bile niyetliydi erken almaya gerek var mı gerçekten ya arkadaşta hiç sorun da çıkmadıAynı durumdayız cnm :) bana da max 27 temmuz dedi,, sonrası daha riskli oluyor anladığım kadarıyla. Rüptür beni fazla korkutmuyor, yanlış hatırlamıyosam %0,5 gibi düşük bi ihtimalmiş zaten. Bir de nedense vücudumun güçlü olduğuna öyle bir aksilik yaşamayacağıma inanıyorum. Tabi Allah bilir... o yüzden ben de oluruna bıraktım senin gibi :) en azından iki hafta daha durmuş olur karnımda. Sonuçta yaradılışı böyle ve hayatından memnun şu an diyorum :))) perşembe bakıcaz son durumuna,, iyiyse bi hafta daha tutucak, sonra yine kontrol ve bir hafta daha... sonuçta sırf normal doğumdan korktuğum için erken aldırmak bebeğe haksızlık gibi geliyor hem... deneyelim bakalım neler olucak :)))
Amin cnm , çok saol :) 11'de randevumuz,, mideme vurdu çok fena,,, resmen 3 aylık hamileler gibiyim şu an. Uzandım eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum, o kadar vahim durumcanım benim kizimda aynıydı daha yeni bu sene biraz atlattık sekiz yaşında büyüdükce anlatarak konuşarak daha kolay atlattık tabi birde ben artık büyüdüm bebek değilim ataklarida işe yaradı ilaç içmede sorun yok doktora giderken hala bu gözler sulanır kaç kere sorar ne yapicak diye ama artık ağlamaları katılmaları yok çok şükür yanlız hala burun spreyi kullanmaz göz damlasini kesinlikle başkasına damlattormaz kendi damlatiyor onuda öyle aştık ama çok zor bilirim Allah yardımcınız olsun.
36+1 de doğdu kızım daha fazla dayanamadı. Amin Allah razı olsun. Darısı miadı dolan herkesin başına
Gecmis olsn cnm soguk süt ictinmiAmin cnm , çok saol :) 11'de randevumuz,, mideme vurdu çok fena,,, resmen 3 aylık hamileler gibiyim şu an. Uzandım eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum, o kadar vahim durum
Canm bende beceremiyordum çareyi instant maya kullanmakta buldum. Ve geceden yumuşacık hamur yapıp buzdolabına koyuyorum .sabah şekil ver tepsi mayası alsin fırına yolla .Birde takip ettiğim bir site var hep onun tariflerini yparim birebir tutuyor. Ne tarif ararsam arkasına cahide sultan yaziyorum. Tamamen tutuyor.Bayağı varmış ya kurabiye ve buzluk böreği var aklımda diğerlerinden de yapim poğaça hiç beceremiyorum annem gelecek o yapar taze olur diye düşündüm
İstekliysen video lara baka baka bile yaparsın canm.hem boşver herkes nasıl rahatsa öyle yaşasın gitsin. Ama ben hazıra pek guvenemedigimden yapılabilecek herşey evde yapma takintim var. Lahmacun bile yiyemiyorum her yerden. Kızıma verdim bir defa alerji oldu. Ondan sonra hep kendim ic yaptim,fırına gonderdimGünaydın hanımlar
Ne güzel valla :)) Benim için ani misafir = yemeksepeti :))) bunu da büyüttükten sonra bi kursa mursa gideyim diyorum :))))
Canim benim cok uzuldumselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
koydum canım 4 tane citcitli body var eklemede yapabilirimBence iyi yapmışsın bir takım daha eklemekle canm sezeryan olursa iki gcee kalirsan ancak yeter gibi. Citcitli body lerden Koydun mu acaba.
Bende instant kullanıyorum ama tam istediğim pofuduk olmuyor biraz daha çalışma yapim :)Canm bende beceremiyordum çareyi instant maya kullanmakta buldum. Ve geceden yumuşacık hamur yapıp buzdolabına koyuyorum .sabah şekil ver tepsi mayası alsin fırına yolla .Birde takip ettiğim bir site var hep onun tariflerini yparim birebir tutuyor. Ne tarif ararsam arkasına cahide sultan yaziyorum. Tamamen tutuyor.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin inşallahselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Basın sağolsun ,rabbim sabırlar versin arkadaşım. Allah acılarını hafifletsin..Yinede sen en çok kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın. Rabbim güç versinselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Sirke ve karbonatlı su :)) ben bütün evi öyle siliyorum gerçiKızlar mutfak dolaplarını silerken deterjan ne kullanıyorsunuz
Basın saolsn cnm Allah sabır versin cok zor bir durum ama bebegini düsunselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?